Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Mom
A Dark Closet and Therapy with Horses. Bonnie tager modvilligt imod råd fra sin terapeut, Trevor, der forsøger at hjælpe hende med hendes ADD. Og Christy kæmper hårdnakket mod sin lyst til at spille. Säsong 6. Del 17. Producerat år 2018.
06:25 
Property Brothers [Repris]
Olivia. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. ,. Säsong 2. Del 23. Producerat år 2012.
07:15 
Top Gear: Specials [Repris]
Alle de bedste klip fra sæson 20 og 21 af 'Top Gear UK'. 14/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 20. Del 3. Producerat år 2013.
08:10 
5. Gear [Repris]
Glæd dig til en ny runde '5. Gear', hvor vores to fartglade værter, Jacob Riising og Casper Elgaard, igen flytter grænserne for, hvad de køreglade kendisser skal overleve på racerbanen. To ræs og to vilde stunts venter de modige kørere, der denne gang består af bl.a. Youtuberne Nicki Topgaard og Alexander Husum, som sammen kæmper om både at komme først over stregen, men også at få lidt anerkendelse fra programmets noget ældre deltagere, mens erfarne kørere som Anders Grau og sidste års vinder, Krede, selv mener, at de ligger rigtig godt i svinget til en semifinaleplads. Deltagerne skal udføre stunts, hvor de bl.a. skal lave flyvehop tværs gennem et hus, og så skal det afgøres, hvem der kan holde sig længst på taget af en varevogn i fuld fart. 02/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2019.
09:25 
Politijagt - USA [Repris]
Politibetjenten Thomas Hald kommer ud på en potentiel livsfarlig opgave i millionbyen Philadelphia, hvor han stopper en mand, som er under mistanke for at have dræbt sin egen datter. I den anden ende af landet er Keld på patrulje i Santa Barbara, Californien, hvor han kæmper med massive problemer med hjemløse. I sydstaten Virginia stopper Fie til gengæld en bilist, der har drukket alt for meget alkohol. Hvert år bliver op mod 100 politibetjente slået ihjel i USA, så det er med livet som indsats, hver gang betjentene trækker i uniformen for at opretholde lov og orden i Guds eget land. 02/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2018.
10:25 
The Big Bang Theory [Repris]
The large hadron collision. Leonard står over for et dilemma. Skal han invitere Sheldon eller Penny med til Schweiz, hvor han, på Valentins dag, skal besøge den store partikelaccelerator i CERN. 02/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 15. Producerat år 2009.
11:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The excelsior acquisition. Sheldon skal i retten pga. en færdselsbøde på det værst tænkelige tidspunkt - netop på den dag, hvor tegneserie-legenden, Stan Lee aflægger et besøg i tegneseriebutikken. 02/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 16. Producerat år 2009.
11:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The precious fragmentation. Fundet af en ring på et loppemarked, udvikler sig til en hård belastning for gutternes venskab. Ringende viser sig nemlig at være en ægte rekvisit fra "Ringenes Herre"-filmene. 03/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 17. Producerat år 2009.
12:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The pants alternative. Sheldons angst for at skulle tale til store forsamlinger bliver udfordret, da han får muligheden for at modtage en pris. Vennerne hjælper med mentaltræningen, så han kan blive klar til den store aften. 03/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 18. Producerat år 2009.
12:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The wheaton recurrence. Sheldon får mulighed for at slå sin arvefjende Wil Wheaton - på bowlingbanen. Leonard bliver fornærmet, over Pennys reaktion efter, at han har sagt "Jeg elsker dig" til hende. 04/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 19. Producerat år 2009.
13:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The spaghetti catalyst. Efter at Leonard og Penny har slået op, forsøger Sheldon at skjule fra Leonard og vennerne, at han har været til hyggelig spaghetti-middag hos Penny. 04/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 20. Producerat år 2009.
13:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The plimpton simulation. Sheldon skal være vært for den berømte fysiker, Dr. Elizabeth Plimpton, som aflægger besøg på universitetet. Hendes høje intelligens modsvares af en lige så højspændt seksualdrift. Sheldon og Leonard kæmper om hendes gunst. 05/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 21. Producerat år 2009.
14:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The staircase implementation. Et skænderi om indstillingen af termostaten på radiatoren ender med, at Leonard går over til Penny og fortæller hende, hvordan han mødte Sheldon og flyttede sammen med ham. 05/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 22. Producerat år 2009.
14:35 
The Big Bang Theory [Repris]
The lunar excitation. Howard og Raj forsøger at finde den perfekte pige til Sheldon ved at oprette en profil for ham på et dating-site. Efter at have set sin nye flotte, men lidt nørdede kæreste sammen med sine venner, står det helt klart for Penny, at hun ikke længere vil kunne være kæreste med uintelligente sportsfolk. 05/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 23. Producerat år 2009.
15:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The robotic manipulation. Howard anvender en robot-arm til at skaffe sig selv nydelse. Sheldon tager på en date sammen med Amy Fowler - hans første stævnemøde nogensinde, og Penny må ledsage dem for at komme med råd og vejledning. 05/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 1. Producerat år 2010.
15:35 
5. Gear [Repris]
Vi nærmer os semifinalerne i 5. Gear i hastig fart – og med kun to pladser tilbage er kampen for alvor sat ind. 5. Gear-veteranen Anders Breinholt får denne gang selskab i bilen af sanger Mads Langer, som forsøger at vippe den tidligere vinder, Krede, af pinden. Han teamer igen i år op med sin broder Peder. Om det lykkes, eller om de to ’Ex on the Beach’-drenge - Nicklaes Olsen og Asbjørn ’Tyren’ Nielsen - kører dem af banen, imens de blæser forbi Rasmus Botoft og Brian Lykke, kan opleves i dagens hæsblæsende afsnit. 04/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2020.
17:05 
Stjerner i trøjen [Repris]
Den fjendtlige separatistbevægelse, De Røgede Ål, er gået i land ikke langt fra kasernen, og nu må de ni aspiranter flygte ud i skoven. Her skal de tilbringe det næste døgn og lære at gå i ét med naturen, så de i skjul kan indsamle efterretninger om De Røgede Åls færden. Men efter den første øvelse kommer aspiranterne i nærkontakt med fjenden og må igen flygte for at komme i sikkerhed. Da der endelig skal slås lejr for natten er det en flok trætte aspiranter, der skal kæmpe og holde sig vågne ved nattens observationsøvelse. 04/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5.
18:10 
Den Kongelige Livgarde [Repris]
Sergent Rosborg og sergent Petersen skal ud på den berygtede REX-tur med deres rekrutter. Dem, de får igennem, kan kalde sig for gardere ved Den Kongelige Livgarde på den anden side. Forude venter fire dage uden mad eller søvn. Og mens store dele af Danmark har tømmermænd, tager Livgardens ældste major sin røde gallauniform på for sidste gang. Han skal til nytårstaffel hos Dronningen, og viser de traditioner, der finder sted i officerernes vagtstue på Amalienborg. 02/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2020.
19:00 
The Librarian 3
Selvom bibliotekaren Flynn Carsen har til job at vogte over verdens største skatte, har han, efter flere hæsblæsende eventyr, brug for ferie. Han rejser derfor til new Orleans, hvor han hurtigt får øjnene op for den smukke, franske sangerinde, Simone. Det viser sig dog, at Simone har en sidegesjæft som vogter af den berygtede Judas Kop, der eftersigende skulle kunne vække vampyrer til live. Så nu må Flynn på hårdt arbejde lige midt i ferien. Producerat år 2004. Regissör: Jonathan Frakes, Skådespelare: Stana Katic, Bob Newhart, Bruce Davison, Noah Wyle.
21:00 
Robin Hood
En god historie kan genfortælles til evig tid. En af dem er historien om Robin Hood. I denne udgave vender Robin af Loxley hjem fra korstogene i Arabien til et helt anderledes England end det, han forlod. Den korrupte sheriff af Nottingham har ikke bare kuppet sig til magten, men også beslaglagt Robins gods og endda taget hans kæreste, Marian. Robin af Loxley bliver til Robin Hood, der nu både vil kæmpe den sociale retfærdighedskamp og på personligt hævntogt. Producerat år 2018. Regissör: Otto Bathurst, Skådespelare: Ben Mendelsohn, Eve Hewson, Jamie Dornan, Taron Egerton, Jamie Foxx.
23:25 
Inglourious Basterds
Midt i det tyskbesatte Frankrig under 2. Verdenskrig krydses skæbner, og historien skrives om. En gruppe amerikanske soldater af jødisk herkomst opererer bag fjendens linjer og sætter en skræk i livet på de tyske soldater med deres brutale nedslagtninger og ikke mindst deres skik - at tage skalpe! Inglourious Basterds kalder de sig. Samtidig møder den tyske soldat Frederick Zoller en smuk parisisk biografejer, og for at vinde hendes gunst overtaler han propagandaminister Goebbels til at flytte gallapremieren på den film, der handler om hans heltemod og har ham selv i hovedrollen, til hendes biograf. Producerat år 2009. Regissör: Quentin Tarantino, Skådespelare: Diane Kruger, Michael Fassbender, Eli Roth, Daniel Brühl, Brad Pitt, Christoph Waltz, Mélanie Laurent.
02:45 
Special Victims Unit
Venom. Ken Randall ringer til Benson for at søge hjælp, efter at han er blevet anholdt midt om natten i en gyde. Han hævder at have ledt efter et lig, fordi han havde overhørt en mand i en bar, som tilstod at have myrdet en kvinde og smidt liget i gyden. Da Fin opdager, at hans søn har problemer begynder han at blande sig i efterforskningen, hvor mistanken begynder at rette sig imod Kens fætter, Darius Parker. Säsong 7. Del 18.
03:50 
CSI: Miami [Repris]
To kill a predator. Holdet mistænker, at der en selvtægtmand på spil, da to mordofre viser sig at være pædofile, der blev afsløret i en udsendelse på Tv. ,. Säsong 6. Del 17. Producerat år 2007.
04:50 
House Hunters International [Repris]
A Crawley Country Mile. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 06/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 138. Del 5.
05:15 (05:40)
House Hunters International [Repris]
Family Fun in Valencia, Spain. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 01/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 138. Del 6.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå