Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Property Brothers [Repris]
Kristin & Morgan. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. 26/02 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 15. Producerat år 2012.
06:50 
Property Brothers [Repris]
Dan & Brittany. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. ,. Säsong 2. Del 16. Producerat år 2012.
07:40 
Top Gear: Specials [Repris]
Alle de bedste klip fra sæson 20 og 21 af 'Top Gear UK'. 07/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 20. Del 1. Producerat år 2013.
08:45 
5. Gear [Repris]
Der er gensynsglæde og begejstring over at være tilbage i 5. Gear hos Nicolaj Kopernikus og Casper Crump. Og imens skuespillerne er trygge ved at køre sammen, ser Kandis-Johnny ikke lige så afslappet ud ved siden af fru Gitte. I stuntracet kommer youtuberne Rasmus Brohave og Kristian Kulmbach lidt for hurtigt og lidt for tæt på Kopernikus og Crump. 23/02 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2018.
09:45 
Lufthavnens Beredskab [Repris]
'Lufthavnens Beredskab' er atter på farten, for at holde Københavns Lufthavn sikker. Charlotte og David fra Security forsøger at hjælpe en meget beruset mand, der er blevet afvist fra sit fly mod Wien. Men da manden begynder at tage fat i Charlotte, ser de ingen anden udvej end at tage fat i ham og tilkalde politiet. Stig og Mikkel fra Brand og Redning bliver kaldt ud til en norsk kvinde og da hun har været besvimet og ukontaktbar, bliver en ambulance tilkaldt ude fra. Og så bliver Claus og Michael fra Security kaldt ud til en polsk mand, der har overnattet på lufthavnens område. Og det er ikke første gang at Security møder netop denne mand. 23/02 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2019.
10:45 
The Big Bang Theory [Repris]
The creepy candy coating corollary. Sheldon glæder sig til at dyste mod den eneste skuespiller fra Star Trek-universet, som han ikke er fan af - Wil Wheaton. Wolowitz trækker veksler på en gammel pagt, som han og Leonard har lavet, da han beder Penny at skaffe ham en date med en af sine veninder. 23/02 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2009.
11:10 
The Big Bang Theory [Repris]
The cornhusker vortex. Leonard, som gerne vil charme sig ind blandt Pennys venner, som alle elsker football, får et lynkursus i sportsgrenen af Sheldon. Raj bliver rasende, da Wolowitz skørtejægeri medfører tabet af hans højt elskede patang-drage. 23/02 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2009.
11:40 
The Big Bang Theory [Repris]
The guitarist amplification. Leonard og Pennys første store skænderi tvinger Sheldon til at mægle mellem dem. Et af Sheldons barndomstraumer gør det umuligt for ham at overhøre højrøstede skænderier. 24/02 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 7. Producerat år 2009.
12:10 
The Big Bang Theory [Repris]
The adhesive duck deficiency. Mens hele banden er til ørkenen for at overvære Leonids meteorregn, må Sheldon spille helt efter, at Penny er gledet i badekarret og har vredet sin skulder af led. 24/02 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 8. Producerat år 2009.
12:40 
The Big Bang Theory [Repris]
The vengeance formulation. Barry Kripke gør grin med Sheldon under hans indlæg på National Public Radiostationen. Det skulle han ikke have gjodt. Wolowitz får hjælp af en fantasi-udgave af skuespillerinden, Katee Sackhoff, da Bernadette presser ham til at svare på, hvor deres forhold er på vej hen. 25/02 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 9. Producerat år 2009.
13:05 
The Big Bang Theory [Repris]
The gorilla experiment. Penny beder Sheldon om at forklare Leonards arbejde med fysik. Wolowitz ser grønt, da Leonard inviterer Bernadette til at overvære et eksperiment. 25/02 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 10. Producerat år 2009.
13:35 
The Big Bang Theory [Repris]
The maternal congruence. Under Leonards mors julevisit kommer en masse ting frem, som hun allerede har indviet Sheldon i. Leonard er også bekymret for, om hans mor kan lide Penny. 26/02 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 11. Producerat år 2009.
14:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The psychic vortex. Leonard er rystet over en af Pennys hemmeligheder. Hun tror på mennesker med synske evner. Sheldon forsøger i mellemtiden at hjælpe Koothrappali med at finde en pige til en fest på universitetet. 26/02 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 12. Producerat år 2009.
14:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The bozeman reaction. Leonard og Sheldons lejlighed er blevet udsat for et indbrud, så de beder deres venner om hjælp til at udviklet et skudsikkert alarmsystem. 26/02 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 13. Producerat år 2009.
15:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The einstein approximation. Sheldon kan ikke finde løsningen på et fysik-problem. Han forsøger sig derfor med en række alternative løsningsmodeller for at løsne sin mentale blokering. Han tager blandt andet med Penny på ostekage-fabrikken - i håb om, at en ostekage kan gøre det samme for ham, som æblet gjorde for Newton. 26/02 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 14. Producerat år 2009.
15:25 
5. Gear [Repris]
I dag er der for alvor lagt op til beskidte tricks og vilde udfordringer, når vi denne gang skal byde velkommen til fartdjævel og tv-vært Cecilie Beck, der teamer op med kollegaen Lasse Sjørslev. De får dog hård konkurrence, når de skal op imod de fokuserede bileksperter Felix Smith og Malte Ebert, som ikke agter at blive slået på målstregen af hverken skuespillerbrødrene Andreas og Sebastian Jessen, eller Julie Ølgaard og Christian Fuhlendorff. Se med, når deltagerne kører hæsblæsende ræs og kommer helt ’i stødet’ i et af årets spritnye stunts!. 25/02 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 4. Producerat år 2020.
16:50 
Stjerner i trøjen [Repris]
Aspirantperioden begynder lige på og hårdt. Thalia er ny korporal og hendes stueeftersyn sejler. Oversergent NT er mildt sagt skuffet, specielt når han opdager, at hans favoritting, toiletrulle-svanen, ikke er udført til perfektion. Dagens øvelser skal forberede aspiranterne til kamp. Og lige netop kamp til stregen får både Oliver Bjerrehuus, Kevin ”Bro” Andreasen, Thalia Pitzner og Mascha Vang. Generalen skal reddes i øvelse nummer to, og det kræver sine ofre. 25/02 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2020.
17:55 
Den Kongelige Livgarde [Repris]
På Amalienborg står sergent Haug overfor sit livs vagt. Han skal stå med Livgardens fane under Dronningens nytårstale, hvor mere end to millioner danskere ser med. Men tingene går ikke som planlagt, og pludselig er der en af garderne, der skal have hjælp ude på slotspladsen. I Høvelte er den 21-årige sekondløjtnant Ølgaard på øvelse med sin deling. Han bliver udfordret af sin kaptajn, da de pludselig bliver beskudt, og den unge delingsfører skal lede dem ud af ildkampen. 23/02 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2020.
19:00 
The Librarian
Evighedsstudenten Flynn bliver i en alder af 30 år forvist fra universitetet og må nu stå på egne ben. Noget uventet får han job på et bibliotek. Mystikken breder sig, og snart er Flynn på jagt efter en af bibliotekets stjålne genstande. En jagt, der bringer ham til fjerne lande og som viser sig at være langt farligere, end hvad man ellers kunne forvente af jobbet som bibliotekar. Producerat år 2004. Regissör: Peter Winther, Skådespelare: Noah Wyle, Olympia Dukakis, Kelly Hu, Kyle MacLachlan.
21:00 
Batman V Superman: Dawn of Justice
Batman og Superman har travlt med at udkæmpe deres indbyrdes opgør, mens resten af verden ikke kan finde ud af hvilken superhelt, de virkelig har brug for. Samtidig opstår der en ny fare, som viser sig at være større end nogen, menneskeheden hidtil har set. Nu må de to helte, der indtil nu har set skævt til hinanden, samarbejde om at redde planeten fra dommedag. Producerat år 2016. Regissör: Zack Snyder, Skådespelare: Amy Adams, Jesse Eisenberg, Henry Cavill, Ben Affleck.
00:10 
I Am Legend
Videnskabsmanden Robert Neville er helt alene i storbyen efter en dødbringende virus har udslettet resten af New Yorks befolkning. Han prøver desperat at komme i kontakt med andre overlevende ved hjælp af sin radio, men der er tilsyneladende ikke andre. I hvert fald ikke om dagen. Men om natten kommer de inficerede mutanter frem. Producerat år 2007. Regissör: Francis Lawrence, Skådespelare: Charlie Tahan, Willow Smith, Alice Braga, Will Smith.
02:10 
Special Victims Unit [Repris]
Haunted. Fin bliver genforenet med sin egen søn, mens han risikerer sit eget liv for at redde to små børn. Det ene barn bliver fanget i krydsilden under et røveri, mens det andet barn må reddes fra en narkoman, der udsætter barnets mor for en falsk mordanklage, hvorefter hun bortfører og udnytter drengen i en plan om at skaffe materialer til et amfetamin-laboratorium. 27/02 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 10.
03:05 
Special Victims Unit
Contagious. Efter en bilulykke bliver en niårig pige undersøgt, og det viser sig at hun har været udsat for et seksuelt overgreb. Pigen anklager nu sin fodboldtræner for at have forgrebet sig på hende. Snart står flere andre piger frem og hævder, at de også er blevet voldtaget af den samme træner. Under efterforskningen må Benson forsøge at hindre Stabler i at bryde sammen, fordi hans kone har forladt ham. Säsong 6. Del 11.
04:05 
CSI: Miami
Driven. Tre maskerede mænd udplyndrer kvinder på et spabad i Coconut Grove. Et af ofrene bliver skudt ned, da hun gør modstand med en peberspray. Da Horatio ankommer til gerningsstedet opdager han, at Marisol er blandt de øvrige kvinder, som er blevet såret under overfaldet. Efterforskningen tager fart, da det viser sig, at den skyldige nu er begyndt at bryde ind i kvinders hjem. Horatio og Marisol træffer en overraskende beslutning. Säsong 4. Del 19. Producerat år 2015.
05:05 
House Hunters International [Repris]
Rediscovering Brussels. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 27/02 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 142. Del 12.
05:30 (05:55)
House Hunters International [Repris]
Baby or Bust in Vienna. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 17/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 142. Del 13.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå