Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
House Hunters International [Repris]
Operation Mexico. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 23/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 140. Del 3.
06:20 
Mom [Repris]
Flying Monkeys and a Tank of Nitrous. Da Marjories mand dør, tager kvinderne med hende på en tur for at mindes ham. 17/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 5. Producerat år 2018.
06:45 
Property Brothers
Strength in Numbers. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 8. Del 12.
07:30 
Top Gear: Specials [Repris]
Få et glædeligt gensyn med alle de bedste, skøreste og vildeste øjeblikke fra sæson 15 af det legendariske bilprogram. 03/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 15. Del 1.
08:35 
Over Atlanten [Repris]
Seks kendte danskere begiver sig ud på deres livs største eventyr, når de sammen med den dobbelte OL-guldvinder i Soling, Jesper Bank, skal krydse det enorme Atlanterhav i en sejlbåd. Med hver deres mål for rejsen – og med hver deres bekymringer - ankommer deltagerne til Gran Canaria, hvor de for første gang skal hilse på hinanden, og den lange rejse tager sin begyndelse. Og især for 56-årige filminstruktør og forfatter, Hella Joof, skal frygten for det ukendte overvindes, inden hun sammen med Peter Falktoft, Nicolaj Kopernikus, Gorm Wisweh, Sus Wilkins og Christel Pixi er klar til at stævne ud på den knap 5.000 kilometer lange sejltur over farefyldte vande!. 18/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1.
09:35 
Over Atlanten [Repris]
Atlanterhavet viser ingen nåde og kræver sine ofre, hvilket Hella Joof, Nicolaj Kopernikus, Peter Falktoft, Gorm Wisweh, Sus Wilkins og Christel Pixi mærker allerede den første nat ombord på sejlskibet med kurs over det enorme hav. For stik imod alle vejrvarslinger bliver båden nemlig kastet ud i så voldsomme bølger, at over halvdelen af de medvirkende må bukke under for ekstrem søsyge. Helt galt går det for Peter Falktoft, som allerede inden udsejlingen havde frygtet netop søsygen mere end noget andet!. 19/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2.
10:35 
Over Atlanten [Repris]
Jagten på passatvinden, der skal bære sejlbåden med de seks kendte deltagere over Atlanten, er sat ind. Men vejret er uforudsigeligt og omskifteligt - især også ude midt på havet. Så Hella Joof, Nicolaj Kopernikus, Peter Falktoft, Gorm Wisweh, Sus Wilkins og Christel Pixis tålmodighed bliver sat på en alvorlig prøve. Og især for skibskokken Gorm Wisweh bliver rastløsheden og udsigten til flere dage uden vind en udfordring ud over det sædvanlige!. 20/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3.
11:35 
Strøgvagterne [Repris]
Vagterne Anders og Michael tilbageholder en mand for tyveri, men da politiet er tre timer om at komme frem, ender gerningsmanden med at miste tålmodigheden. Anders er også på udkig efter to regnjakketyve, og han ender med en dobbelt sagsbehandling midt på Rådhuspladsen. Jeppe har som indsatsleder en kompliceret dag, idet en mand har stjålet en parfume - men også mandens jakke vækker mistanke. Og endelig går jagten gennem indre bys gader, når Jeppe og Oliver forsøger at fange først den ene - og så den anden tyv. 19/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5.
12:35 
Strøgvagterne [Repris]
’Strøgvagterne’ er tilbage med en ny sæson, hvor vi følger de hurtigt arbejdende vagter, der har ansvaret for at opretholde de trygge rammer for både borgere og butiksejer på landets mest travle gågade. Den erfarne strøgvagt Anders bliver tilkaldt til en sag, hvor en kvinde har fjernet alarmerne fra noget tøj og derved ødelagt det. Men da Anders tilkalder politiet, får kvinden tilsyneladende et ildebefindende. Et andet sted på Strøget får Onur sin sag for, da han forsøger at bortvise en butikstyv fra området. For manden bliver ved med at stjæle. Endelig må Hajredin og Anders overvinde sproglige vanskeligheder for at hjælpe en udenlandsk turist med genfinde sin familie. 22/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2019.
13:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The Tenant Disassociation. Leonard er op imod Sheldon, i kampen om at blive formand for lejerforeningen. Wolowitz og Koothrappali finder en drone i baghaven. 19/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 11. Del 19. Producerat år 2017.
14:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The Reclusive Potential. Sheldon tager drengene med ud til en hytte, for at møde en videnskabsmand. Penny og Bernadette improviserer Amys bachelorette party. 19/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 11. Del 20. Producerat år 2017.
14:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The Comet Polarization. Sheldons tegneseriebutik gennemgår en kæmpe forandring, efter at den populære fantasyforfatter, Neil Gaiman, giver butikken et popularitetsboost. I mellemtiden tager Raj æren for en astronomisk opdagelse, som Penny egentlig står bag, og det skaber naturligvis stort splid i deres venskab!. 20/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 11. Del 21. Producerat år 2017.
14:55 
Unraveling The Mystery: A Big Bang Farewell
Amerikansk dokumentar fra 2019. Johnny Galecki (Leonard) og Kaley Cuoco (Penny) slår dørene op for et unikt tilbageblik på The Big Bang Theory. De deler nogle af de bedste backstage-hemmeligheder. uforglemmelige klip og personlige minder fra de sidste 12 år, før de afslører deres absolutte yndlings øjeblikke for de to karakterer, de har portrætteret gennem hele serien. Desuden byder de seerne indenfor, når de tager en tur rundt på de ikoniske set - blandt andet Lenoard og Sheldons lejlighed. Det bliver en helt særlig fejring og et helt specielt farvel til The Big Bang Theory. Producerat år 2019. Programledare: Johny Galecki, Kaley Cuoco.
15:25 
The Big Bang Theory [Repris]
Pilot. Leonard og Sheldon er to geniale, men socialt akavet, fysikere der bor sammen. Da de møder deres nye nabo Penny, går det langsomt op for dem, at selvom de ved stort set alt om fysikkens verden, ved de stort set ingenting om livet udenfor laboratoriet. 22/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2007.
15:55 
The Big Bang Theory [Repris]
The fuzzyboots corollary. Leonard tager på date efter at have fundet ud af, at den skønne Penny er begyndt at komme sammen med en fyr. 22/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2007.
16:25 
The Big Bang Theory [Repris]
The luminous fish effect. Sheldon bliver fyret. Dette tvinger ham til at udforske verdenen uden for fysik, hvilket gør ham ekstremt deprimeret. Leonard må derfor springe til for at hjælpe sin ven ud af sumpen. 22/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2007.
16:55 
Politijagt [Repris]
Vlado får mistanke om, at en fører ikke er den, han udgiver sig for at være og det kan få alvorlige konsekvenser. Hos Københavns Vestegns politi har en bilist dårlig samvittighed og stikker af, da Eric er steget af motorcyklen for at tale med ham. Det sætter både Eric og Bo på overarbejde. I Upper Darby har en bedstemor ringet til alarmcentralen, fordi hendes barnebarn på 14 år truer med at slå hende ihjel. 19/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 22. Del 6.
18:00 
Politijagt [Repris]
I Nordsjælland skal den nye Kronprinsesse Marrys bro åbnes, og det giver Jørgen og hans kollegaer en del at se til. Ikke mindst da en flok rockere pludselig melder deres ankomst. Vlado rykker ud til en større ulykke, hvor en hestetrailer med en hest er væltet og to personer er flygtet fra stedet. Og i USA rykker Thomas ud til en ulykke, hvor en mand er kørt direkte ind i et træ og da han ikke havde sele på, er det endt alvorligt for ham. 21/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 22. Del 8.
19:00 
Hop
Der er ikke mange, der ved det, men påskeharen har en søn. Hans navn er P. H og han er ikke ligefrem begejstret over at skulle overtage familiefirmaet, så derfor beslutter han sig for at stikke af til Hollywood og forfølge sin drøm som trommeslager. Men storbyen viser sig fra sin værste side, da P.H bliver ramt af en bil og den uheldige bilist, Frede, tager P.H med hjem for at passe ham, indtil han bliver frisk igen. Producerat år 2011. Medverkande: Lars Brygmann, Christian Fuhlendorff, Amalie Dollerup, Martin Greis-Rosenthal, Gary Cole, James Marsden, Kaley Cuoco, Russell Brand, Regissör: Tim Hill.
21:00 
Deepwater Horizon
Den 20. april 2010 starter ud som en hvilken som helst anden dag på Deepwater Horizon, verdens mest avancerede olieplatform. Cheftekniker Mike Williams ankommer med resten af sit hold, for at sørge for, at alt kører som det skal. Men det viser sig hurtigt, at der er noget grueligt galt, og en serie af ulykker forvandler pludselig platformen til en gigantisk dødsfælde af ild og eksplosioner. Producerat år 2016. Regissör: Peter Berg, Skådespelare: Gina Rodriguez, Kate Hudson, Mark Wahlberg, Kurt Russell.
23:10 
12 Strong
12 Strong foregår i de rystende dage efter 11. september, hvor en amerikansk eliteenhed anført af kaptajn Mitch Nelson bliver udvalgt som de første amerikanske soldater, der skal sendes til Afghanistan på en livsfarlig mission som reaktion på angrebene. Soldaterne efterlader deres familier og bliver sat af i det nordlige Afghanistans afsides ogbarske landskab, hvor de skal overbevise general Rashid Dostum om at slå sig sammen med dem i kampen mod deres fælles fjende: talebanerne og deres al-Qaeda-allierede. Ud over at skulle overvinde den gensidige mistillid og den dybe kulturelle kløft må amerikanerne, der er vant til topmoderne krigsførelse, tage de afghanske beredne soldaters simple taktik i brug. Men selvom der opstår et usikkert forhold og en voksende respekt, står de nye allierede over for overvældende odds, da de i antal og våben er stærkt underlegne i forhold til en skånselsløs fjende, som ikke tager nogen fanger. Producerat år 2018. Regissör: Nicolai Fuglsig, Skådespelare: Michael Pena, Navid Negahban, Michael Shannon, Chris Hemsworth.
01:50 
Special Victims Unit [Repris]
Nocturne. Efterforskerne kommer på sporet af en klaverlærer, der har misbrugt sine elever og finder en række af optagelser med den unge dreng, Evan. I håbet om at få ham til at vidne, finder de frem til ham, men det viser sig dog, at han er langt mere skadet end de første havde troet. 23/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 21. Producerat år 1998.
02:50 
Special Victims Unit
Secrets. Da en dedikeret lærerinde bliver myrdet, har holdet ikke meget at gå efter, da kvinden virkede til at leve et stille og roligt liv. Lige indtil de opdager en række billeder, hvor hun poserer nøgen. Säsong 2. Del 12. Producerat år 1999.
03:50 
CSI: NY [Repris]
Nine thirteen. CSI-holdet rykker ud, da man finder en maskeret mand liggende død ved foden af en skyskraber, som igennem årene har dannet ramme om adskillige mystiske dødsfald. 23/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 13.
04:50 
CSI: NY
White gold. Da ejeren af en pizzarestaurant bliver kidnappet, mens han kører i sin bil, tager CSI-holdet sagen, der viser at gemme på en række meget dystre hemmeligheder. Säsong 9. Del 14.
05:35 (05:55)
House Hunters International [Repris]
Mild Anxiety in Mexico City. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 14/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 140. Del 4.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå