Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Property Brothers [Repris]
Emily & Ken. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 04/12 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 14. Producerat år 2016.
06:45 
Property Brothers [Repris]
Amanda & Tre. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. ,. Säsong 6. Del 15. Producerat år 2016.
07:30 
Restaurant: Impossible [Repris]
Longbranch Steak and Seafood. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. 29/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 1. Producerat år 2012.
08:15 
Restaurant: Impossible [Repris]
The Main Dish. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. ,. Säsong 4. Del 2. Producerat år 2012.
09:05 
Top Gear Special: From A to Z [Repris]
I denne special viser vi et væld af optagelser fra de sidste 13 år med ’Top Gear’. Glæd dig til at se de største øjeblikke fra de 22 sæsoner med fantastiske konstruktioner, eventyrlige rejser, nervepirrende ræs og skandaløse udfordringer. ,. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2015.
10:05 
Rock Dog
Den naive tibetanske mastiff, Bodi, burde egentlig vogte får ligesom sin far, Khampa. Men da en radio pludselig falder ned fra himlen, ser han det som et tegn på, at han bør forfølge sine rockdrømme. Han begiver sig derfor til storbyen, hvor store farer lurer og han pludselig rodes ind i en kamp mellem ulve og vogtere. Nu må Bodi redde sin familie og venner uden at opgive sin drøm. Danske Stemmer: Bodi: Michael Lundbye Slebsager, Khampa: Lars Thiesgaard, Linnux: Jens Jørn Spottag. Producerat år 2016. Medverkande: Lewis Black, Luke Wilson, J.K. Simmons, Regissör: Ash Brannon.
11:50 
The Big Bang Theory [Repris]
The empathy optimization. Efter at hele banden er blevet 'misbrugt' af en syg Sheldon, planlægger de en weekend væk fra ham. 01/12 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 13.
12:20 
The Big Bang Theory [Repris]
The meemaw materialization. Sheldons bedstemor, Meemaw, er på besøg. Hun og Amy kommer ikke rigtig godt ud af det med hianden. 01/12 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 14.
12:50 
The Big Bang Theory [Repris]
The valentino submergence. Sheldon og Amy er værter på en direkte Valentines-udsendelse, "Fun with Flags". 02/12 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 15.
13:20 
The Big Bang Theory [Repris]
The positive negative reaction. Bernadette er gravid, men Howards reaktion er ikke just, hvad hun havde forventet. 02/12 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 16.
13:45 
The Big Bang Theory [Repris]
The celebration experimentation. Sheldon har altid hadet fødselsdage - grundet mange uheldige oplevelser i barndommen. Så vennerne forsøger at holde den bedste fødselsdagsfest nogensinde for ham. 03/12 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 17.
14:15 
The Big Bang Theory [Repris]
The application deterioration. Leonard, Sheldon og Howard forsøger at få patent på en opfindelse, men opdager, at universitetet ejer en stor del af patentet i forvejen. 03/12 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 18.
14:45 
The Big Bang Theory [Repris]
The solder excursion diversion. Amy køber en bærbar computer til Sheldon, men bliver chorkeret over en sandhed om ham, der fører med. Imens afsløres Leonard og Howard af Raj, da de prøver at lyve for deres koner. 04/12 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 19.
15:10 
The Big Bang Theory [Repris]
The big bear precipitation. Amy og Sheldon tager med Penny og Leonard på weekend. Hemmeligheder bliver afsløret!. 04/12 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 20.
15:40 
The Big Bang Theory [Repris]
The viewing party combustion. En mindre kontrovers mellem Sheldon og Leonard eskalerer hurtigt, hvilket forstyrrer resten af flokken i deres 'Game of Thrones'-marathon. 04/12 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 21.
16:05 
The Big Bang Theory [Repris]
The fermentation bifurcation. Sheldon og Bernadette tilbringer natten sammen, mens resten af flokken er til vinsmagning. Men aftenen bliver ikke så hyggelig for Raj, for Zack viser også interesse for Claire. 04/12 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 22.
16:35 
Den store venlige kæmpe
Den 10-årige Sofie står over for sit livs eventyr, da hun en sen nattetime kigger ud af vinduet fra sit børnehjem – og får øje på en vaskeægte kæmpe!. Kæmpen tager den forskrækkede pige med til kæmpernes land og inden længe indser Sofie, at den gigantiske skikkelse er både venlig og mild. Det viser sig dog, at kæmpen ikke er den eneste af sin slags. Der findes nemlig andre kæmper, der er langt fra lige så venligtsindede som hendes nye ven. Sammen begiver de sig ud på en rejse, for at sætte en stopper for dem én gang for alle. Producerat år 2016. Skådespelare: Clement Jemaine, Rebecca Hall, Penelope Wilton, Mark Rylance, Ruby Barnhill.
19:05 
Tarzan
En ung dreng adopteres ind i en gorillaflok og vokser op, svingende mellem træerne, blandt farlige dyr. En dag møder han den smukke Jane, og finder gennem hende kærligheden. Men der er fare lige om hjørnet!. Den onde direktør af Greystone vil have fat i nogle særdeles værdifulde sten i junglen, hvilket medfører, at gorillaerne skal udryddes. Tarzan må handle!. Producerat år 2013. Medverkande: Robert Kulzer, Regissör: Reinhard Klooss, Skådespelare: Spencer Locke, Joe Cappelletti, Kellan Lutz.
21:00 
London Has Fallen
Under et statsbesøg i London havner den amerikanske præsident Benjamin Asher endnu engang midt i et dødbringende terrorangreb, som er rettet mod en forsamling af verdens mest magtfulde ledere. Heldigvis har Asher sin trofaste bodyguard Mike Banning med i bagagen, og mens den britiske hovedstad står i flammer, flækker Banning terroristskaller til højre og venstre i et desperat forsøg på at få eskorteret præsidenten sikkert ud af byen, inden terroristerne fylder ham med bly!. Producerat år 2016. Regissör: Babak Najafi, Skådespelare: Morgan Freeman, Radha Mitchell, Angela Bassett, Gerard Butler, Aaron Eckhart.
23:10 
I Am Legend
Videnskabsmanden Robert Neville er helt alene i storbyen efter en dødbringende virus har udslettet resten af New Yorks befolkning. Han prøver desperat at komme i kontakt med andre overlevende ved hjælp af sin radio, men der er tilsyneladende ikke andre. I hvert fald ikke om dagen. Men om natten kommer de inficerede mutanter frem. Producerat år 2007. Regissör: Francis Lawrence, Skådespelare: Charlie Tahan, Willow Smith, Alice Braga, Will Smith.
01:05 
Blindspot [Repris]
Enemy Bag of Tricks. Som holdet vænner sig til den nye dynamik - og de nye tattoveringer - kæmper de mod en farlig fremmed magt, der forsøger at kapre en satellit. 05/12 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2017.
02:05 
Blindspot [Repris]
Upside Down Craft. En potentiel farlig gruppe hackere bliver jagtet af Jane og Weller. Pattereson og Rich Dot Com må samarbejde, hvis de skal forhindre, at en hemmelighed fra fortiden afsløres. 22/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 3. Producerat år 2017.
03:00 
Blind tillid med Bubber [Repris]
Da Bubber løsner bindet for øjnene, står han i dette afsnit ansigt til ansigt med Don Ø. Flemming Østergaard har, i løbet af sin tid som bestyrelsesformand for Parken, trukket mange overskrifter. I 2012 blev han anklaget for kursmanipulation og i år blev han dømt!. Den historie trak lidt flere. Netop nu går Don Ø og venter på at skulle i fængsel. Det skal de to selvfølgelig tale om, men de skal også tale om meget andet. Hvad ligger til grund for, at nogen ender på forsiden af aviserne? Hvilken historie gemmer sig bag overskrifterne? Hvem er personen egentlig? Pressen tegner sjældent et reelt og ærligt billede af hverken sagen eller personen. 05/12 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2017.
03:50 
Blind tillid med Bubber
Bubber står i dette afsnit overfor den temperamentsfulde håndboldtræner Lars Rasmussen. Han har gennem sin karriere trukket lidt forskellige overskrifter, både som håndboldspiller og senest som træner. Men så kom ”What the fuck is going on”- klippet. Her giver han sit hold en så stor skideballe, at det forargede den samlede danske presse i en sådan grad, at det trak ekstra mange! Hvad ligger til grund for, at nogen ender på forsiden af aviserne? Hvilken historie gemmer sig bag overskrifterne? Hvem er personen egentlig?. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2017.
04:35 
House Hunters International [Repris]
All About Location on Lake Como. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 04/12 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 144. Del 5.
05:00 
House Hunters International [Repris]
Party Bus to Rosarito. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 03/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 144. Del 6.
05:25 (05:50)
House Hunters International [Repris]
Out of Debt and Off to Vienna. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 04/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 144. Del 7.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå