Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Property Brothers [Repris]
Leslie & Tim. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 01/12 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 11. Producerat år 2016.
07:05 
Property Brothers
Kyle & Jackie. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 6. Del 12. Producerat år 2016.
07:50 
A1: Highway Patrol [Repris]
Betjentene begiver sig ud på en jagt i høj fart, for at fange en hensynsløs bilist. Og så kommer færdselsbetjentene på hårdt arbejde, da de skal forsøge at holde trafikken kørende under ferien. 01/12 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2018.
08:40 
A1: Highway Patrol
En fodgænger har begivet sig ud på A1, hvilket sætter flere liv i fare. Og så må politiet ty til voldsomme midler, for at redde en flok strandede bilister. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2018.
09:30 
Top Gear [Repris]
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. 01/12 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 22. Del 6. Producerat år 2015.
10:40 
Top Gear
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Säsong 22. Del 7. Producerat år 2015.
11:55 
Special Victims Unit [Repris]
Greed. En mand kommer hjem og finder sit nyligt installerede alarmsystem slået fra. Hvad der ved første øjekast ligner et indbrud, udvikelr sig hurtigt, da han finder sin blodige kone på køkkengulvet. Detektiverne finder fren til, at en lignende sag har fundet sted to uger tidligere. 01/12 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 20.
12:55 
Special Victims Unit
Denial. En kvinde bliver voldtaget til en fest og gerningsmanden bliver hurtigt fanget. Men detektiverne må stadig opklare, hvorfor ofret var i besiddelse af en finger fra et dødt spædbarn. Säsong 3. Del 21.
13:50 
The Big Bang Theory [Repris]
The valentino submergence. Sheldon og Amy er værter på en direkte Valentines-udsendelse, "Fun with Flags". 01/12 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 15.
14:20 
The Big Bang Theory [Repris]
The positive negative reaction. Bernadette er gravid, men Howards reaktion er ikke just, hvad hun havde forventet. 01/12 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 16.
14:55 
CSI: NY [Repris]
Do or die. Når en populær studerede og stjerneelev ved Manhattans største private, eliteskole bliver myrdet, finder CSI’erne sig dybt begravet i den meget konkurrenceprægede ungdomsverden af over privilegerede unge. 01/12 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 17.
15:55 
CSI: NY
Identity crisis. Jo afbalancerer personlige og professionelle udfordringer, når hendes adoptivdatter, Ellie, er det centrale vidne i en mordefterforskning. Säsong 7. Del 18.
17:00 
CSI: Miami [Repris]
Sudden death. En pige, der arbejder på en natklub, findes myrdet. Efterfølgende bliver en college-studerende, der også er stjerne-quarterback, hovedmistænkt i drabsefterforskningen. 01/12 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 2.
18:00 
CSI: Miami
See no evil. En blind mand er det eneste vidne i en kidnapningssag. Han ender med at pege efterforskningen i retning af et velkendt ansigt, der dog angiveligt var i fængsel på det tidspunkt, hvor bortførelsen fandt sted. Säsong 9. Del 3.
19:00 
The Big Bang Theory
The celebration experimentation. Sheldon har altid hadet fødselsdage - grundet mange uheldige oplevelser i barndommen. Så vennerne forsøger at holde den bedste fødselsdagsfest nogensinde for ham. Säsong 9. Del 17.
19:25 
The Big Bang Theory
The application deterioration. Leonard, Sheldon og Howard forsøger at få patent på en opfindelse, men opdager, at universitetet ejer en stor del af patentet i forvejen. Säsong 9. Del 18.
20:00 
Politijagt
Vlado stopper en 19-årig mand, som kører bil uden at have kørekort. Det har den unge mands mor heller ikke, og situationen spidser for alvor til, da hun højlydt giver udtryk for sin afsky overfor politiet og snart læner sig kraftigt op ad en sigtelse for vold mod Vlado. Henrik har besøg af Patrick, som han besøgte i Florida i sidste sæson, og de må trykke speederen helt i bund, da en mandlig bilist stikker af fra dem i sin bil. I Upper Darby i USA rykker Thomas ud til en ældre mand, der har taget en overdosis, og som nu svæver mellem liv og død. Og så kommer Peter fra Nordsjællands politi ud til en alvorlig ulykke, hvor en ung mand ligger bevidstløs efter at være styrtet på cykel - mens den unge mands ven er stukket af. Säsong 21. Del 1. Producerat år 2019.
21:00 
Forelsket i en morder [Repris]
19-årige Cammilla bryder sammen udenfor Herstedvester, hvor hun desperat forsøger at komme tættere på sin elskede, Peter Madsen. ”Jeg ville ønske, jeg bare kunne komme ind og kramme dig”, siger hun i telefonen til Peter, der svarer: ”Her sidder jeg med en meget meget slem dom, the main monster of Denmark. ” Samtidig tilbyder Peter Lundin at hjælpe Cammilla med at komme ind i fængslet. Cammilla beslutter sig for at mødes med forfatterne Thomas Djursing, der kender Peter rigtig godt. Hun vil vide mere. 16/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2020.
21:35 
Forelsket i en morder [Repris]
Livstidsdømte Peter Lundin bliver ved med at ringe til Cammilla, og nu erklærer han sin kærlighed til hende. Opringningerne fra fængslet er ulovlige, og Cammilla bliver mere og mere utryg ved situationen. Samtidig opdager hun, at Peter Madsen, som hun selv er forelsket i, har giftet sig med en anden kvinde. Og fordi hans nye kone kræver det, ringer Peter Madsen til Cammilla og siger, at de ikke længere må have kontakt. Hendes verden bryder sammen, og hendes drømme om at blive mor til hans barn bliver slukket. 17/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2020.
22:10 
Forelsket i en morder [Repris]
Livstidsdømte Peter Lundin betaler en angiveligt fængselsansat for ulovligt at kunne ringe ud af fængslet til unge Cammilla. Det kommer frem, da redaktionen bag programmet taler med den fængselsansatte, som fortæller om aftalen mellem ham og Peter Lundin. I Danmark kan nogle af landets farligste indsatte frit kommunikere med hvem de vil. Men hvordan kan det være så nemt for indsatte i topsikrede fængsler at snyde sig til ulovligt at ringe til helt unge piger? Det undersøger vi i dette sidste afsnit af ’Forelsket i en morder’. 22/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2020.
22:35 
Drabscheferne - de uopklarede sager [Repris]
Det bestialske drab i Roskilde. Et avisbud i Roskilde slår alarm kl. 6 om morgenen den 24. januar 1999, da han kommer forbi en brændende villa. Da politiet endelig kan komme ind i huset, finder de det forkullede lig af den 88-årige Astrid Beatrice Mortensen. Obduktionen afslører, at hun er blevet stukket ihjel af en bestialsk gerningsmand. Tidligere drabschef ved Midt- og Vestsjællands Politi Ove Pedersen gennemgår efterforskningen af sagen. Han fortæller om de relevante spor i sagen, hvor henvendelser til politiet om en skruetrækker fundet i haven og et halstørklæde fra huset kan give afgørende nye spor, som politiet kan arbejde videre med. 01/12 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2020.
23:35 
Criminal Minds [Repris]
Devil's backbone. Holdet bliver involveret i en farlig katten-efter-musen leg med en dømt seriemorder. Sagen sættes i gang da vagter ved et fængsel i Virginia opsnapper en pakke, som indeholder beviser med forbindelse til kidnapningen af to drenge for flere år siden. Holdet har mistanke om, at den notoriske morder har en viden om, hvor de to drenge befinder sig. ,. Säsong 11. Del 21.
00:35 
Riising Late Night [Repris]
Det er med fint besøg, når Jacob Riising slår dørene op til endnu en omgang ’Riising Late Night’. Denne gang er det selveste Anders ’Anden’ Matthesen og Malte ’Gulddreng’ Ebert, der træder ind i studiet og slår benene op i de enorme læderstole. Aftenen byder på snakke om noget så farverigt og varieret som samuraier fra Japan, Formel 1-løb, glemte pas, udklædningsfester og ikke mindst en helt særlig ternet ninja. Derudover skal vi med Connie på toilet, når Jacob Riising overrasker intetanende danskere på et offentligt toilet i Den Store Lokumsquiz. ,. Säsong 1. Del 3.
01:15 
Riising Late Night [Repris]
Jacob Riising får besøg af sangeren, Joey Moe og skuespillerinden, Stephania Potalivo. Stephania er lige nu aktuel med filmen Jagtsæson, og det bliver til en snak i studiet om noget så forskelligartet som kønsbehåring, madglæde og et iltert temperament. Joey viser sig fra sin nørdede side og fortæller om både fantasy-romaner og rollespilsfigurer, før Jacob Riising sørger for en skræmmende overraskelse til ham. Desuden er der store præmier på spil i Den Store Lokumsquiz, hvor Jacob Riising overrasker intetanende danskere med quiz og præmier på et offentligt toilet. ,. Säsong 1. Del 4.
02:00 
Min nabo er morder [Repris]
Only the Good. I en stille forstad lever Jimmy McClain et godt liv som lærer på det lokale gymnasie. Indtil politiet finder ham dræbt i hans eget hjem en morgen i februar. ,. Säsong 6. Del 9.
03:00 
Hælerjagt [Repris]
HÆLERJAGT - I (A). Hvert år forsvinder der værktøj, maskiner og materialer for flere hundrede millioner kroner fra byggepladser og håndværkerbiler i Danmark. Nu vil Sverre Quist undersøge, hvem der køber de stjålne varer. Forsvinder maskinerne ud af landet?. Og er det andre håndværkere eller handymen, der er parate til at gøre sig til kriminelle for at skaffe sig billigt værktøj? For at få svar på det, taler Sverre Quist bl.a. med en tidligere kriminel og med sikkerhedsfolk, der udruster dyre maskiner med sporingsudstyr. 02/12 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2016.
03:50 
Hælerjagt [Repris]
HÆLERJAGT - I (B). En ung mor hopper direkte i den fælde, som Sverre Quist lægger ud i Hælerjagt. Hun er bedøvende ligeglad med om den barnevogn, hun er ved at købe af ham, er stjålet. Hvert år mister rigtigt mange danske børnefamilier dyrt udstyr som barnevogne og ladcykler. Men hvor forsvinder de hen? Hvem er det, der køber dem? Det undersøger Sverre Quist, og han sætter bl.a. en ny barnevogn til salg på Den Blå Avis til en tredjedel af prisen - og køberne strømmer til. 30/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2016.
04:35 
House Hunters International [Repris]
Three Houses, Two Babies, One Decision in Melbourne, Australia. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 30/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 144. Del 1.
05:00 
House Hunters International [Repris]
My Big Fat Greek House Hunt. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 02/12 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 144. Del 3.
05:25 (05:50)
House Hunters International [Repris]
Leaving the Nest for the Netherlands. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 01/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 144. Del 4.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå