Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
House Hunters International [Repris]
Kid-Tested, Parent-Approved in The Netherlands. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 28/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 143. Del 12.
06:35 
Mom
Pudding and a Screen Door. Jill vender tilbage fra sit wellness-ophold som en ny kvinde, men Bonnie bliver fornærmet, da hun nægter at betale sit for frokosten. Og så styrter Christys planer for fremtiden i grus. Säsong 5. Del 13. Producerat år 2017.
07:00 
Mom
Charlotte Brontë and a Backhoe. Bonnie kommer op at toppes med Jills coach, Mirana. Og Christy kæmper mod et tilbagefald, da hun får en afvisining fra jurastudiet. Säsong 5. Del 14. Producerat år 2017.
07:20 
Property Brothers [Repris]
Nathan & Jessica. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 28/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 8. Producerat år 2016.
08:10 
Property Brothers
Mark & Eugenie. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 6. Del 9. Producerat år 2016.
08:55 
Restaurant: Impossible [Repris]
White House Edition. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. 28/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 13.
09:40 
Restaurant: Impossible
Longbranch Steak and Seafood. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. Säsong 4. Del 1. Producerat år 2012.
10:40 
Top Gear Special: From A to Z [Repris]
I denne special viser vi et væld af optagelser fra de sidste 13 år med ’Top Gear’. Glæd dig til at se de største øjeblikke fra de 22 sæsoner med fantastiske konstruktioner, eventyrlige rejser, nervepirrende ræs og skandaløse udfordringer. ,. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2015.
11:55 
Rock Dog
Den naive tibetanske mastiff, Bodi, burde egentlig vogte får ligesom sin far, Khampa. Men da en radio pludselig falder ned fra himlen, ser han det som et tegn på, at han bør forfølge sine rockdrømme. Han begiver sig derfor til storbyen, hvor store farer lurer og han pludselig rodes ind i en kamp mellem ulve og vogtere. Nu må Bodi redde sin familie og venner uden at opgive sin drøm. Danske Stemmer: Bodi: Michael Lundbye Slebsager, Khampa: Lars Thiesgaard, Linnux: Jens Jørn Spottag. Producerat år 2016. Medverkande: Lewis Black, Luke Wilson, J.K. Simmons, Regissör: Ash Brannon.
13:45 
Shrek 2
Shreks møde med svigerforældrene udvikler sig til en katastrofe, og det får Shrek og Fiona til at tvivle på, om de kan leve lykkeligt til deres dages ende. Shrek får hjælp af sin trofaste følgesvend, Æsel, og tager kampen op mod den trylledrikbryggende Fe Gudmoder, den pompøse Prins Charming og den berømte monsterdræber, Den Bestøvlede Kat - en blodtørstig vildkat, der i bund og grund er godhjertet som en killing!. Producerat år 2004. Medverkande: Stig Hoffmeyer, Mille Hoffmeyer Lehfeldt, Kirsten Lehfeldt, Pauline Rehné, Kristian Boland, Jan Gintberg, Amin Jensen, Regissör: Kelly Asbury, Andrew Adamson, Conrad Vernon.
15:35 
Den store venlige kæmpe
Den 10-årige Sofie står over for sit livs eventyr, da hun en sen nattetime kigger ud af vinduet fra sit børnehjem – og får øje på en vaskeægte kæmpe!. Kæmpen tager den forskrækkede pige med til kæmpernes land og inden længe indser Sofie, at den gigantiske skikkelse er både venlig og mild. Det viser sig dog, at kæmpen ikke er den eneste af sin slags. Der findes nemlig andre kæmper, der er langt fra lige så venligtsindede som hendes nye ven. Sammen begiver de sig ud på en rejse, for at sætte en stopper for dem én gang for alle. Producerat år 2016. Skådespelare: Clement Jemaine, Rebecca Hall, Penelope Wilton, Mark Rylance, Ruby Barnhill.
17:55 
Politijagt [Repris]
Vlado rykker ud, da en bilist har set en lastbil, som slingrer voldsomt under kørslen, og chaufføren kan muligvis være påvirket af alkohol eller stoffer - så situationen skal under kontrol med det samme, inden det tonstunge køretøj bliver til fare for andre billister. Henrik er på besøg hos politiet i Volusia County i Florida, hvor en helikopterindsats bliver afgørende under en ildebrand i et hus. Henning fra Nordsjællands politi stopper til gengæld en bilist, der har alt, alt for travlt og det får alvorlige konsekvenser for føreren. Og så er det en helt atypisk dag for Jørgen, som sammen med sine kollegaer, holder oplæg om trafiksikkerhed for nogle 8. klasser. En oplevelse, som bringer Jørgen tilbage til hans sværeste dag som betjent. 23/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 20. Del 10. Producerat år 2019.
18:55 
Fanget på Politiets kamera [Repris]
I det indre København udvikler en eftersættelse sig meget dramatisk, da en stjålet bil kører galt og bryder i brand. Udenfor Herning bliver politiets civile videobil overhalet af tre biler, der alle kører vanvittigt og chikanerer hinanden. Ved Silkeborg kører en Volkswagen Polo både for hurtigt, tæt og laver hasarderede overhalinger, og så kommer en bilist ved Esbjerg i problemer, da han har alt for travlt. 26/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 17.
20:00 
Politijagt [Repris]
En melding om skud fra automatvåben får Peter og hans kolleger til at rykke hurtigt ud. Thomas må true med at trække strømpistolen for at stoppe et slagsmål mellem to kvinder. En anden kvinde må efter et møde med Vlado lade bilen stå på den lokale tankstation, og så har ejeren af byens mest pink bil låst sine nøgler inde. 27/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 23. Del 7.
21:05 
Drabscheferne - de uopklarede sager [Repris]
Drabet på Havhesten. Et skud gennem ruden til værtshuset Havhesten i Odense dræber den 36-årige familiefar Henrik Pedersen, mens han intetanende spiller billard med en ven. Tidligere drabschef Henrik Justesen efterforskede sagen i 2010 og gennemgår efterforskningen af sagen. Hvordan blev den uskyldige rejsemontør formentlig forvekslet med en rocker?. Og hvordan efterforskede politiet den komplicerede sag, hvor der hverken var DNA-spor eller fingeraftryk – og kun ganske få vidner?. 25/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2020.
22:10 
De hemmelige optagelser med Peter Madsen [Repris]
”Forholdet til CS (raketforeningen Copenhagen Suborbitals, red.) op til den 10. august 2017 er kildeårsagen til at jeg er her i dag, og at vi ikke har en Kim Wall”, fortæller Peter Madsen. I dette afsnit kommer Peter Madsen for første gang med sin forklaring på, hvorfor han endte som drabsmand. Tidligere kriminalkommissær i Rejseholdet, Kurt Kragh, og tidligere retspsykiater, Henrik Day Poulsen, gennemlytter dele af de samtaler, som journalist Kristian Linnemann har haft med Peter Madsen. De forholder sig til om det virkelig kan passe, at en konkurrerende raketforening skulle kunne ende som årsagen til drab, eller er det endnu en bortforklaring fra Peter Madsen? Da Peter Madsen var i retten, kom det frem, at han havde haft et forhold til en mystisk kvinde i Asien. "What I'm about to tell you now, is something I've never told anyone in my life" - sådan indleder Erica Perkins sin fortælling, når hun for allerførste gang fortæller sin historie til Kristian Linnemann, efter at han har fundet frem til hende i Malaysia. 24/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2020.
22:45 
De hemmelige optagelser med Peter Madsen [Repris]
“Det materiale dér var noget af mit”. Det er første gang Peter Madsen erkender, at det faktisk var hans videoer med bl.a. dødsporno og halshugning af kvinder, der lå på de harddiske, som var en central del af ubåds-retssagen. Det indrømmer han nu overfor journalist Kristian Linnemann i de mere end 20 timers hemmelige optagelser, Linnemann har lavet med ham. Kurt Kragh og Henrik Day Poulsen gennemlytter dele af samtalerne for at komme med deres bud på, hvilken betydning det har haft i drabssagen, at Peter Madsen har dyrket så ekstreme videoer. Og så fortæller Erica Perkins om sit foruroligende ophold i Danmark, hvor hun blev fanget i Peter Madsens spind af løgne, og hvor Peter Madsen ville have Erica til at deltage i en sexfest. 24/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2020.
23:15 
Forelsket i en morder [Repris]
For to år siden blev teenageren Cammilla forelsket, da hun fik øjenkontakt med Peter Madsen i Københavns byret under ubådssagen. Siden er det blevet til mange kærlige breve og telefonsamtaler. 19-årige Cammilla besøger Herstedvester i håb om at få et glimt af den mand, hun elsker, for hun vil hellere være derinde. Psykiater Henrik Day Poulsen udtaler i første udsendelse: "Jeg tror ikke, der er nogen i Danmark, der ved hvor mange, også piger under 18, der har brevkorrespondancer med alle mulige mænd i vores fængsler, som er dømt for ganske alvorlige forbrydelser. Og som holder dem fanget i et eller andet svært sygt psykologisk spil". 25/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2020.
23:50 
Forelsket i en morder [Repris]
”Åh, var du bare kommet før, jeg fik lavet katastrofen i 2017. Du er så dejlig”, skriver Peter Madsen til Cammilla. Kort tid efter ringer han fra fængslet via en indsmuglet mobiltelefon, selvom Cammilla er under 18 år og ikke har teleerklæring. Da Cammilla står frem i BT med sine følelser for Ubåds-Madsen, begynder Peter Lundin nu også at ringe til hende. ”Denne type drabsmænd er hensynsløse. De har en opfattelse af, at der er ingen som dem på denne jord. De er manipulerende.”, fortæller tidl. PET-chef Hans Jørgen Bonnichsen. 25/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2020.
00:20 
Lufthavnens Beredskab [Repris]
'Lufthavnens Beredskab' er atter på farten, for at holde Københavns Lufthavn sikker. Charlotte og David fra Security forsøger at hjælpe en meget beruset mand, der er blevet afvist fra sit fly mod Wien. Men da manden begynder at tage fat i Charlotte, ser de ingen anden udvej end at tage fat i ham og tilkalde politiet. Stig og Mikkel fra Brand og Redning bliver kaldt ud til en norsk kvinde og da hun har været besvimet og ukontaktbar, bliver en ambulance tilkaldt ude fra. Og så bliver Claus og Michael fra Security kaldt ud til en polsk mand, der har overnattet på lufthavnens område. Og det er ikke første gang at Security møder netop denne mand. ,. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2019.
01:20 
Blitzkrig [Repris]
En mand findes parteret i en kolonihave i Herlev, og Mathias Øgendahl fra Pressefotos. dk har som den eneste opsnappet historien - spørgsmålet er bare, hvor længe der går, inden konkurrenterne også hører om den!. Daniel er ude at jage billeder, da en lægeambulance leder ham på sporet af et knivstikkeri. Og så kæmper Michael Forsmark fra Local Eyes en brav kamp med et mudderhul, da han forsøger at komme før konkurrenterne til en god historie. ,. Säsong 1. Del 5.
02:15 
Min nabo er morder [Repris]
Sex, Money & Murder. Lance Herndon levede et godt liv, indtil han blev myrdet. Bag facaden i det fine kvarter finder politiet frem til nogle dystre planer. ,. Säsong 6. Del 6.
03:15 
Hælerjagt [Repris]
HÆLERJAGT - I (B). En ung mor hopper direkte i den fælde, som Sverre Quist lægger ud i Hælerjagt. Hun er bedøvende ligeglad med om den barnevogn, hun er ved at købe af ham, er stjålet. Hvert år mister rigtigt mange danske børnefamilier dyrt udstyr som barnevogne og ladcykler. Men hvor forsvinder de hen? Hvem er det, der køber dem? Det undersøger Sverre Quist, og han sætter bl.a. en ny barnevogn til salg på Den Blå Avis til en tredjedel af prisen - og køberne strømmer til. 29/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2016.
04:05 
Hælerjagt
HÆLERJAGT - I (B). Der blev stjålet knap 3000 biler i Danmark sidste år, og rigtigt mange af dem forsvandt ud af landet og blev solgt i bl.a. Østeuropa. Sverre Quist rejser til Polen, hvor en polsk bildetektiv fører ham til et bilmarked, hvor han kan købe reservedele til alle bilmærker. Intet kan spores tilbage til de oprindelige biler. Detektiven har dog også gjort et par gode fund af danske luksusbiler. Foruden biler bliver der også stjålet rigtig mange scootere, og Sverre udruster en scooter med sporingsudstyr, som pludselig forsvinder. Men hvorhen?. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2016.
04:55 
House Hunters International [Repris]
Recreating Home in London. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 29/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 143. Del 13.
05:20 (05:40)
House Hunters International
Three Houses, Two Babies, One Decision in Melbourne, Australia. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 144. Del 1.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå