Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Property Brothers
Nathan & Jessica. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 6. Del 8. Producerat år 2016.
06:50 
Restaurant: Impossible
White House Edition. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. Säsong 3. Del 13.
07:35 
Top Gear: Burma Special [Repris]
Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May er på en mission. De skal bygge en bro over floden Kwai i Thailand, men først må de køre tværs igennem Burma. Følg med på en episk rejse fyldt med smukke omgivelser og en hel del modgang. ,.
09:45 
Safe Haven
Den unge kvinde Katie søger en nat tilflugt i havnebyen Southport i North Carolina. I begyndelsen er hun ikke meget for at omgås de lokale, men efterhånden tør hun op. Hun får et nært venskab med sin nabo og indleder et forhold til den søde enkemand, Alex, som har ligeså søde børn. Men en mørk sky truer deres lykke, da Katies dunkle fortid kommer op til overfladen. Producerat år 2013. Regissör: Lasse Hallström, Skådespelare: David Lyons, Julianne Hough, Cobie Smulders, Josh Duhamel.
12:05 
The Big Bang Theory [Repris]
The bachelor party corrosion. Pigerne holder fest for Penny, mens fyrene kidnapper Leonard og tager ham til Mexico på en forsinket polterabend. 24/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 3.
12:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The 2003 approximation. Leonard flytter endelig ind hos Penny, mens de andre fyre forsøger at lave et band. Sheldon leder efter en ny sambo. 24/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 4.
13:05 
The Big Bang Theory [Repris]
The perspiration implementation. Fyrene beslutter sig for at prøve fægtning, mens pigerne forsøger at finde flere kvindelige kunder til Stuarts tegneseriebutik. Både Sheldon og Amy tænker på at date nye mennesker. 25/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 5.
13:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The helium insufficiency. Mens nogle svenske forskere forsøger at stjæle Leonard og Sheldons teori, forsøger resten af banden at få Amy tilbage på rette spor. 25/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 6.
14:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The spock resonance. Will Wheaton interviewer Sheldon til en Star Trek-dokumentar, men han afslører sin plan om at fri til Amy. Bernadette vil gerne renovere deres hus. 26/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 7.
14:25 
The Big Bang Theory [Repris]
The mystery date observation. Leonard, Penny og Bernadette udspionerer Amy, som er på en rigtig date. Sheldon tvinger Howard og Raj til at finde ham en ny kæreste, da det var dem, der fandt Amy. 26/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 8.
14:55 
The Big Bang Theory [Repris]
The platonic permutation. Leonard og Penny forbereder deres første Thanksgiving-middag som ægtefæller, mens Sheldon og Amy tager i akvarie. Resten af banden serverer mad for de hjemløse. 27/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 9.
15:25 
The Big Bang Theory [Repris]
The earthworm reverberation. Amy inviterer Dave hjem til middag. Sheldon har fået en melodi på hjernen. Howard og Raj opsporer deres bands eneste fan. 27/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 10.
15:55 
The Big Bang Theory [Repris]
The opening night excitation. Gutterne forbereder sig til premieren på den seneste Star Wars-film, mens Sheldon planlægger noget særligt til Amys fødselsdag. 27/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 11.
16:25 
The Big Bang Theory [Repris]
The sales call sublimation. Leonard besøger en psykolog, for at hjælpe Penny med at sælge medicin til hende, men de får meget mere, end de regnede med. Steward flytter ud af Howards hus, og i mellemtiden samarbejder Sheldon og Raj om en astronomisk opdagelse. 27/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 12.
16:55 
Yes Man
Carl Allen befinder sig i et tomrum i sit liv. I et forsøg på at gøre det hele lidt mere spændende, beslutter han sig for, at han fremover vil sige ja til alle de ting, som han under normale omstændigheder ville sige nej til. Og vupti, pludselig får Carl både en kæreste og en uventet forfremmelse, men tingene er ikke altid så ligetil og Carl må snart sande, at hans nye livsstil også kan give bagslag. Producerat år 2008. Skådespelare: John Michael Higgins, Rhys Darby, Danny Masterson, Jim Carrey, Zooey Deschanel, Bradley Cooper.
19:10 
Shrek 2
Shreks møde med svigerforældrene udvikler sig til en katastrofe, og det får Shrek og Fiona til at tvivle på, om de kan leve lykkeligt til deres dages ende. Shrek får hjælp af sin trofaste følgesvend, Æsel, og tager kampen op mod den trylledrikbryggende Fe Gudmoder, den pompøse Prins Charming og den berømte monsterdræber, Den Bestøvlede Kat - en blodtørstig vildkat, der i bund og grund er godhjertet som en killing!. Producerat år 2004. Medverkande: Stig Hoffmeyer, Mille Hoffmeyer Lehfeldt, Kirsten Lehfeldt, Pauline Rehné, Kristian Boland, Jan Gintberg, Amin Jensen, Regissör: Kelly Asbury, Andrew Adamson, Conrad Vernon.
21:00 
Parterapi i Paradis
Fire par rejser ankommer til en tropisk paradisø, for at nyde en velfortjent luksusferie, hvor intensiv parterapi er en del af turen. Parrene regner alle med, at terapien vil byde på både surf og strand, men før de får sat kursen mod stranden, blander den utraditionelle parterapeut sig. Dave og Ronnie, Joey og Lucy og den nyskilte Shane med sin nye, unge kæreste Trudy må nu forsøge at få det bedste ud af det, der skulle have været deres livs bedste ferie og overbevise parterapeuten om, at deres forhold fungerer helt fint. Regissör: Peter Billingsley, Skådespelare: Jon Favreau, Kristen Bell, Kristin Davis, Vince Vaughn, Jason Bateman.
23:25 
Cop Out
Los Angeles-betjenten Jimmy får stjålet et sjældent baseballkort fra 1952, som skulle have finansieret hans datters bryllup. Oven i købet er Jimmys makker, Paul, ved at gå ud af sit gode skind, fordi han er overbevist om, at hans kone er ham utro. Regissör: Kevin Smith, Skådespelare: Juan Carlos Hernández, Cory Fernandez, Tracy Morgan, Bruce Willis.
01:35 
Min nabo er morder [Repris]
The Key to Murder. Melinda er skønhedsdronning og bliver dræbt. Det hele virker meget mystisk, og sagen tager rigtig lang tid for politiet at opklare!. 28/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 4.
02:35 
Min nabo er morder [Repris]
A Strange Trust. Vennerne Dawn og Chrissy forsvinder, og beboerne i Grass Valley frygter for deres børns sikkerhed. Politiet må finde dem, før deres værste mareridt går i opfyldelse. ,. Säsong 6. Del 5.
03:30 
5. Gear [Repris]
Vi er langt om længe nået til den store finale i ’5. Gear’! Hvem skal løfte den eftertragtede pokal og vinde håneretten over sine modstandere?. Der er lagt op til underholdning i verdensklasse, når værterne Jacob Riising og racerkører Casper Elgaard fører vores 4 fartglade finalister gennem 2 ultimative stunts og 2 hæsblæsende ræs – for at finde frem til, hvem der i sidste ende skal træde op på toppen af podiet. 28/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 8. Producerat år 2019.
04:40 
Hælerjagt
HÆLERJAGT - I (B). En ung mor hopper direkte i den fælde, som Sverre Quist lægger ud i Hælerjagt. Hun er bedøvende ligeglad med om den barnevogn, hun er ved at købe af ham, er stjålet. Hvert år mister rigtigt mange danske børnefamilier dyrt udstyr som barnevogne og ladcykler. Men hvor forsvinder de hen? Hvem er det, der køber dem? Det undersøger Sverre Quist, og han sætter bl.a. en ny barnevogn til salg på Den Blå Avis til en tredjedel af prisen - og køberne strømmer til. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2016.
05:30 (05:50)
House Hunters International
Recreating Home in London. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 143. Del 13.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå