Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
House Hunters International [Repris]
Commute Versus Charm in Madrid. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 25/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 143. Del 9.
06:20 
Property Brothers [Repris]
Debra & Dan. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 26/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 6. Producerat år 2016.
07:10 
Property Brothers [Repris]
Lizzy & Dave. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. ,. Säsong 6. Del 7. Producerat år 2016.
07:55 
A1: Highway Patrol [Repris]
Færdselsbetjentene må tage sig af en bil, der er løbet løbsk. Og så slår det skotske politi hårdt ned på de bilister, der bruger deres mobiltelefoner imens de kører. 26/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2018.
08:45 
A1: Highway Patrol
Det skaber en livsfarlig situation, da en bil lukker vejbanen på A1s lange strækning. Og så må en gruppe af mennesker, der er på vej til koncert, evakueres. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2018.
09:35 
Top Gear [Repris]
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. 26/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 22. Del 3. Producerat år 2015.
10:45 
Top Gear
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Säsong 22. Del 4. Producerat år 2015.
12:00 
Special Victims Unit [Repris]
Protection. En seksårig dreng kommer til skade under et skyderi, og detektiverne tilkaldes, da hans mor forlader ham under scanningen. Da de ser nærmere på moderen, finder de ud af, at hun har en historie med forfalskninger. 26/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 12.
13:00 
Special Victims Unit
Counterfeit. Da en kvinde findes voldtaget og myrdet, må Benson og Tutuola forsøge at regne ud, hvorfor der blev fundet narko i offerets bil. De opdager at en lignende voldtægt har fundet sted, og dette offer forklarer, at en det var en politibetjent, der stod bag den voldsomme forbrydelse. Säsong 3. Del 14.
14:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The platonic permutation. Leonard og Penny forbereder deres første Thanksgiving-middag som ægtefæller, mens Sheldon og Amy tager i akvarie. Resten af banden serverer mad for de hjemløse. 26/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 9.
14:35 
The Big Bang Theory [Repris]
The earthworm reverberation. Amy inviterer Dave hjem til middag. Sheldon har fået en melodi på hjernen. Howard og Raj opsporer deres bands eneste fan. 26/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 10.
15:00 
CSI: NY [Repris]
Smooth criminal. Når CSI’erne opsporer en åleglat og charmerende hitman, afslører deres undersøgelse en sammensværgelse med vidtrækkende implikationer. 26/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 14.
16:00 
CSI: NY
Vigilante. En serie voldtægtsmand bliver myrdet og fasthold på samme måde som hans ofre, og CSI’erne får en følelse af retfærdighed i deres pligt til at forfølge morderen. Säsong 7. Del 15.
17:00 
CSI: Miami [Repris]
Time bomb. Delkos chef, den assisterende offentlige anklager, der samtidig er Horatios ekskæreste, bliver dræbt af en bilbombe, som også var tiltænkt Delko. Efterforskningen afslører at gerningsmanden skal findes i politiets egne rækker, og beviserne peger på Ryan, som den hovedmistænkte både for bombeattentatet og tyveriet af diamanterne fra bevisarkivet. 26/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 8. Del 23. Producerat år 2010.
18:00 
CSI: Miami
All fall down. CSI-holdet må forsøge at gennemskue de kryptiske spor, som en seriemorder efterlader sig. Jo længere tid de er om at lægge puslespillet, jo flere folk vil blive myrdet. Morderen går efter mennesker, der har tilknytning til et universitet i Miami, og blandt ofrene er en mor, som bliver fundet skudt i sit køkken, samt to lærere fra psykologi studiet. Den ene bliver druknet i en swimmingpool, mens den anden bliver brændt i sit hjem. Säsong 8. Del 24. Producerat år 2010.
19:00 
The Big Bang Theory
The opening night excitation. Gutterne forbereder sig til premieren på den seneste Star Wars-film, mens Sheldon planlægger noget særligt til Amys fødselsdag. Säsong 9. Del 11.
19:30 
The Big Bang Theory
The sales call sublimation. Leonard besøger en psykolog, for at hjælpe Penny med at sælge medicin til hende, men de får meget mere, end de regnede med. Steward flytter ud af Howards hus, og i mellemtiden samarbejder Sheldon og Raj om en astronomisk opdagelse. Säsong 9. Del 12.
20:00 
Politijagt [Repris]
En melding om skud fra automatvåben får Peter og hans kolleger til at rykke hurtigt ud. Thomas må true med at trække strømpistolen for at stoppe et slagsmål mellem to kvinder. En anden kvinde må efter et møde med Vlado lade bilen stå på den lokale tankstation, og så har ejeren af byens mest pink bil låst sine nøgler inde. 25/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 23. Del 7.
21:00 
London Has Fallen
Under et statsbesøg i London havner den amerikanske præsident Benjamin Asher endnu engang midt i et dødbringende terrorangreb, som er rettet mod en forsamling af verdens mest magtfulde ledere. Heldigvis har Asher sin trofaste bodyguard Mike Banning med i bagagen, og mens den britiske hovedstad står i flammer, flækker Banning terroristskaller til højre og venstre i et desperat forsøg på at få eskorteret præsidenten sikkert ud af byen, inden terroristerne fylder ham med bly!. Producerat år 2016. Regissör: Babak Najafi, Skådespelare: Morgan Freeman, Radha Mitchell, Angela Bassett, Gerard Butler, Aaron Eckhart.
23:05 
The Departed
Den unge betjent Colin Sullivan er en af de lysende nye stjerner inden for politiets speciele enhed, der arbejder på at få ram på gangsterbossen Costello. Billy Costigan er også betjent, men et heftigt temperament kostede ham hans skilt, og nu arbejder han for Costello. Men begge betjente spiller dobbeltspil: Den ene er undecover betjent hos gangsterne - og den anden for gangsterne!. Regissör: Martin Scorsese, Skådespelare: Jack Nicholson, Mark Wahlberg, Martin Sheen, Leonardo DiCaprio, Matt Damon.
02:15 
Min nabo er morder [Repris]
The Unwelcome Wagon. Michael Severance forsvinder, og de lokale i San Angelo forsøger at hjælpe hans kone. Stikker der noget mere dystert bag hans forsvinden?. 27/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 3.
03:15 
Min nabo er morder
The Key to Murder. Melinda er skønhedsdronning og bliver dræbt. Det hele virker meget mystisk, og sagen tager rigtig lang tid for politiet at opklare!. Säsong 6. Del 4.
04:05 
5. Gear [Repris]
Vi er langt om længe nået til den store finale i ’5. Gear’! Hvem skal løfte den eftertragtede pokal og vinde håneretten over sine modstandere?. Der er lagt op til underholdning i verdensklasse, når værterne Jacob Riising og racerkører Casper Elgaard fører vores 4 fartglade finalister gennem 2 ultimative stunts og 2 hæsblæsende ræs – for at finde frem til, hvem der i sidste ende skal træde op på toppen af podiet. 25/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 8. Producerat år 2019.
05:15 (05:40)
House Hunters International
Kid-Tested, Parent-Approved in The Netherlands. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 143. Del 12.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå