Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. ,. Säsong 84. Del 2. Producerat år 2015.
06:35 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 26/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 1. Producerat år 2015.
07:20 
Property Brothers
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 5. Del 2. Producerat år 2015.
08:10 
Svindlerjagt [Repris]
Sverre Quist er kommet på sporet af to danske mænd, der står bag falske internetsider, og som har efterladt sig hundredevis af skuffede kunder, som har betalt for varer, de aldrig har modtaget. Jagten leder ham blandt andet forbi en falsk frisørsalon i Ringsted og en tur til Aalborg, hvor han forsøger at finde frem til manden bag fuphjemmesiden vildmedpagne.dk. Bagmanden har slettet alle spor, så der skal en god portion detektivarbejde til, for at kunne konfrontere ham med svindelnummeret. 26/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2017.
08:55 
Svindlerjagt [Repris]
En lang række straffe for bedrageri samt flere års fængsel er tilsyneladende ikke nok til at sætte en stopper for storsvindleren, Alexander Johnny Johansen. I årevis har han svindlet danskere for tusindvis af kroner på nettet, blandt andet ved at sælge telefoner og spilkonsoller, som han slet ikke har. Alexander Johnny Johansen er også kendt for at charmere og udnytte intetanende kvinder til at hjælpe ham med at gennemføre sine fupnumre. Sverre Quist får kontakt til et af hans tidligere ofre, som leder os på sporet af ham. Et spor, der ender i et statsfængsel, og det står pludselig klart, at Alexander Johnny Johansens nyeste svindelnumre foregår, imens han afsoner sin seneste dom!. 26/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2017.
09:45 
Top Gear [Repris]
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Top Gear-teamet består af Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond. 26/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 18. Del 5. Producerat år 2011.
10:55 
Top Gear
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Top Gear-teamet består af Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond. Säsong 18. Del 6. Producerat år 2011.
12:00 
Special Victims Unit [Repris]
Wrong is right. Detektiv Stablers datter overværer et blodigt gerningssted, der involverer en myrdet mand med et hemmeligt liv. Og så hyres en ny advokat til holdet, imens Stabler og Jeffries er i afdelingens søgelys. 26/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 1.
13:00 
Special Victims Unit
Honor. Da en afghansk diplomats datter bliver overfaldet, bliver holdet sat på sagen. Som sagen udvikler sig, beynder de at tro, at der er tale om et æresdrab. Säsong 2. Del 2.
14:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The cooper extraction. Mens Sheldon er i Texas, samles hele flokken for at pynte op til jul. De forestiller sig hver især, hvilket herligt liv de kunne have haft, hvis de aldrig havde mødt ham. 26/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 11.
14:35 
The Big Bang Theory [Repris]
The hesitation ramification. Den håbefulde skuespillerinde, Penny scorer en rolle i tv-serien, NCIS, men tingene ikke går helt efter planen, så Leonard må træde til og hjælpe hende. Det får Penny til at stille spørgsmål omkring deres forhold. Sheldon arbejder ihærdigt på at blive mere humoristisk, mens Raj beslutter sig for at blive bedre til at tale med kvinder. 26/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 12.
15:00 
CSI: NY [Repris]
Second chances. Da CSI-holdet finder liget af en tidligere narkoman i en gyde, opdager de hurtigt, at han har været offer for en forbrydelse. Og hvad vigtigere er, så har han også tegnet en stor livsforsikring, som kunne være et motiv. 26/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 11.
16:00 
CSI: NY
Criminal justice. Efterforskningen af et brutalt knivstikkeri tager en overraskende drejning, da holdet opdager, at noget af bevismaterialet på gerningsstedet er blevet plantet for at inkriminere en specifik person. Säsong 6. Del 12.
17:00 
CSI: Miami [Repris]
Collateral damage. En mand, der fejrer sin fødselsdag sammen med sin familie på en fin restaurant, bliver dræbt sammen med en ven, da en granat bliver kastet ind gennem vinduet. Senere går en anden granat af på laboratoriet, hvorved Taras narkoproblem bliver afsløret. Efterforskningen viser at de to ofre måske ikke var de virkelige mål for attentatet. 26/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 23.
18:00 
CSI: Miami
Dissolved. En mand, der er mistænkt for tre mord, bliver kogt levende i sin swimming pool efter at være blevet skubbet i vandet af Ron Saris. Det viser sig at dødbringende kemikalier er blevet hældt i vandet, og Ron mener, at han var det tiltænkte offer. Taras narkoproblem bliver forværret, og Julias tilværelse kommer ud af kontrol, hvilket fører til en voldelig konfrontation. Säsong 7. Del 24.
18:55 
The Big Bang Theory
The occupation recalibration. Der er store nyheder på karrierefronten. Penny tager et afgørende skridt i retning af at blive fuldtids skuespillerinde. Sheldon bliver i mellemtiden tvunget til at tage ferie, men han finder afslapning yderst anstrengende. Säsong 7. Del 13.
19:30 
The Big Bang Theory
The convention conundrum. Sheldon, som ikke har haft held til at skaffe sig billet til tegneserie kongressen, Comic-Con, beslutter, at afholde sin helt private tegneseriekongres. Pigerne forsøgerv at opføre sig som voksne mennesker. Säsong 7. Del 14.
20:00 
Fanget på Politiets kamera
I København udsætter flere motorcykler alt og alle for fare, da de forsøger at slippe væk fra politiet, og da jagten ender på stisystemerne i Søndermarken bliver situationen pludselig ekstra farlig. På Svendborgmotorvejen vil en BMW ikke stoppe for politiet, og en vild eftersættelse udspiller sig med vanvittige hastigheder og hasarderede overhalinger. I Vejle tager en travl bilist fortovet til hjælp for at komme hurtigere frem, og så har føreren af en VW Golf slet ikke forstået, hvor farligt det er at køre for hurtigt og for tæt i kraftigt snevejr. Säsong 2. Del 13.
21:00 
Drabscheferne - de uopklarede sager
Knivdrabet på Bornholm. Tidligere drabschef Kurt Kragh fra Rigspolitiets Rejsehold tager til Bornholm for at gennemgå efterforskningen af det uopklarede drab på den 83-årige Paula Ahlstrand. Paula Ahlstrand blev overfaldet og knivdræbt i sit hjem i Rønne i 1980. Det er lykkedes politiet at finde en fuld dna-profil fra et negleskrab på Ahlstrand, men hvem tilhører dna-profilen? Og hvordan er det lykkedes gerningsmanden at forsvinde ubemærket i et øsamfund? Kurt Kragh fortæller om de relevante spor, som politiet gerne vil have henvendelser omkring, så politiet kan komme videre i jagten på drabsmanden. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2020.
22:05 
Blindspot
Iunne Ennui. Sagaen om Jane Doe er nået til vejs ende. Ivy skal mødes med bombemageren Jesse Thomas, mens Jane ser syner fra sin fortid, inklusiv sin bror, Roman. Siden Jane tror, at hun er ved at dø, overbeviser han hende om, at hun skal opsøge Ivy på egen hånd i den intense sæsonfinale. Säsong 5. Del 11. Producerat år 2020.
23:05 
Criminal Minds [Repris]
Luke. BAU sættes til at efterforske fire mord, der alle er begået inden for tre dage. Forbrydelserne viser sig at have en forbindelse til Alvez, der for år tilbage befandt sig i området under jagten på en berygtet lejemorder. 27/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 14. Del 6. Producerat år 2018.
00:05 
Criminal Minds
Twenty Seven. Det er bogstaveligt talt et kapløb mod tiden, da BAU forsøger at fange de selvtægsmænd, der har stået bag en række af angreb. Angrebene sker nemlig med 27 minutter mellemrum. Säsong 14. Del 7. Producerat år 2018.
01:00 
Blindspot [Repris]
Deductions. Holdet skal beslutte, om man skal stole på en fange, der advarer dem om et farligt plot. Zapata er fanget mellem FBI og CIA. ,. Säsong 3. Del 15. Producerat år 2017.
02:00 
Blindspot [Repris]
Artful Dodge. En kilde fra CIA truer med at rive holdet fra hinanden. Roman og Crawford tilbringer en dag sammen under mærkelige omstændigheder. ,. Säsong 3. Del 16. Producerat år 2017.
03:00 
All Together Now - Danmark [Repris]
Der er dømt både gåsehud og fugtige øjne, når ni nye sangere skal forsøge at imponere de 100 syngkyndige dommere!. Og der bliver bestemt ikke givet ved dørene, når 16-årige Birk og 61-årige Peter gir den gas med hver deres sang, og de er begge kommet for at gå hele vejen til finalen. Kvinderne kommer også super stærkt fra start og en enkelt af de talentfulde sangerinder rammer lige i plet hos dommerne, der ikke kan lade være med at bryde ud i storslået fællessang! Holdkaptajn Mette Lindberg står i spidsen for hele panelet, mens vært Christopher Læssø styrer slagets gang fra det blanke scenegulv!. 27/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2018.
03:55 
All Together Now - Danmark
Der er hårdtslående rockere og bløde ballader på scenen, når vært Christopher Læssø inviterer inden for til endnu en storslået lørdagsfest!. Ni talentfulde sangere skal forsøge at blæse Danmarks største dommerpanel omkuld med blot én sang, men dommerne er bestemt ikke i gavehumør trods nogle meget følelsesladede optrædener, der dækker alt lige fra Grand Prix til Lady Gaga, og der skal virkelig synges igennem for at få holdkaptajn Mette Lindberg og resten af panelet til at lyse op!. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2018.
04:50 
House Hunters International [Repris]
Closet Space and Kids in Amsterdam. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 141. Del 5.
05:15 (05:40)
House Hunters International
High Standards in Sayulita. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 141. Del 6.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå