Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Restaurant: Impossible [Repris]
Sweet Tea. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. ,. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2011.
06:45 
Mom [Repris]
A Seafaring Ancestor and a Bloomin' Onion. Christy indleder et forhold med sin studiekammerat, der er meget yngre end hende selv. ,. Säsong 5. Del 3. Producerat år 2017.
07:10 
Mom [Repris]
Fancy Crackers and Giant Women. Bonnie har opgivet sin TV-pakke for at hjælpe Christy med at betale for sin skole. Og så forsøger kvinderne at hjælpe Jill, der har haft en nedsmeltning. ,. Säsong 5. Del 4. Producerat år 2017.
07:30 
Property Brothers
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 4. Del 26. Producerat år 2014.
08:20 
Restaurant: Impossible [Repris]
Del's. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. ,. Säsong 3. Del 4.
09:05 
Top Gear [Repris]
Vi ser tilbage på de største, hurtigste og vildeste øjeblikke fra 'Top Gear' sæson 18!. 15/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 17. Del 4. Producerat år 2011.
10:00 
Hr. Peabody & Sherman
Hr. Peabody er erhvervsgeni, opfinder, videnskabsmand, Nobelpris-modtager, gourmet-kok, dobbelt OL-medaljevinder og generelt et geni. der tilfældigvis også er en hundn Ved at bruge sin mest geniale opfindelse, en tidsmaskine, tager HrH. Peabody og hans adopterede søn, Sherman, tilbage i tiden til historiens mest afgørende øjeblikke og mødes med nogle af de største personligheder, der nogensinde har levete Men da Sherman bryder reglerne for tidsrejser, står vores to helte pludselig midt i et kapløb for at få repareret verdenshistorien og redde fremtidene Alt imens HrH Peabody står over for sin største prøvelse til dato - rollen som fara. Producerat år 2014. Medverkande: Iris Mealor Olsen, Karoline Munksnæs, Caspar Phillipson, Lasse Rimmer, Oscar Dietz, Regissör: Rob Minkoff.
12:00 
Cykling: Giro d'Italia - optakt
Vi varmer op til dagens etape af Giro d'Italia. Säsong 2020. Del 21. Producerat år 2020.
13:00 
Cykel
Giro d'Italia. Producerat år 2020.
16:35 
Cykling: Giro d'Italia - nedtakt
Dagens etape af Giro d'Italia er netop afsluttet, og vi sidder klar i studiet til at analysere den. Säsong 2020. Del 21. Producerat år 2020.
18:10 
Politijagt [Repris]
Vlado og hans kollegaer er på patrulje med de helt nye politielever, som skal stoppe biler for første gang – og de ender med at må slå hårdt ned over for en bilists uansvarlige kørsel. Henrik sætter til gengæld efter en bil, som drejer fra for at undgå en spritkontrol, mens Thomas kommer ud til en noget atypisk opgave i Upper Darby, hvor han er første mand på stedet hos en kvinde, der er i gang med at føde!. 24/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 20. Del 3. Producerat år 2019.
19:15 
Fanget på Politiets kamera [Repris]
I Horsens er der to biler, der gør klar til ræs, men den civile videobil er lige bag dem. Ved Sjællandsbroen i København dokumenterer videobilen en hvid BMW, der blæser stort på alle færdselsregler. I Sønderjylland må videobilen køre op mod 250 km/t for at bringe en Opel til standsning. I nærheden af Slangerup er videobilen efter en bil, som har foretaget en livsfarlig overhaling. Men bilen sætter hastigheden voldsomt i vejret. Og ved et lyskryds i Københavns Sydhavn opdager den civile videobil pludselig en meget aggressiv kørsel. 22/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 12.
20:15 
Politijagt [Repris]
En mand har låst sig inde i en bil, fordi han er bange for sin jaloux kæreste, så Thomas må være både parterapeut og betjent for at løse den situation. På motorvejen går det alt for stærkt, men ingen gode undskyldninger virker på Vlado, når han stopper de fartglade bilister. Peter holder cyklisterne i ørerne, for der er nogle ting, de tohjulede åbenbart har meget svært ved at huske. Og så stopper Thomas en spritstiv bilist med bilen fuld af Corona-øl. 23/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 23. Del 4.
21:15 
Drabscheferne - de uopklarede sager [Repris]
Likvideringen i egen opgang. I 2005 bliver Rejseholdets efterforsker Poul B. Andersen kaldt til Fredericia, hvor den 25-årige handelsskoleelev og familiefar Ceyhan ”Bobby” Koycü er blevet likvideret i sin egen opgang, da han sammen med sin kammerat er på vej i skole. Kammeraten overlever mirakuløst, og gerningsmanden flygter til fods gennem morgentrafikken. Flere vidner ser ham, og politiet har et detaljeret signalement, men alligevel er han aldrig blevet fanget. Sagen er stadig uopklaret. Poul B. Andersen gennemgår efterforskningen i håb om, at henvendelser fra offentligheden kan være med til at gerningsmanden kan blive pågrebet. 21/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2020.
22:15 
Dødens detektiver [Repris]
Det parterede lig. En kajakroer finder arme, ben og hoved flydende i Københavns Havn. Til gengæld mangler ligets torso. Ligdelene kommer ind til retsmediciner Hans Petter Hougen på retsmedicinsk institut, men den manglende torso umuliggør en fuld obduktion. Opklaringen bliver yderligere vanskeliggjort, fordi der også mangler gerningssted og identitet på den dræbte. Senere dukker torsoen op, og med et imponerende kriminalteknisk stykke arbejde, begynder politiet komme på sporet af gerningsmanden. Det bliver en kamp mod tiden at få fat på gerningsmanden, inden han forlader landet i en spektakulær sag, der byder på afgørende spor i form af påstået abekød og en listesav. 22/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2020.
23:20 
Blindspot [Repris]
Love You to Bits and Bytes. Ivy må løbe stærkt for at få fat på lageret af de altødelæggende ZIP-bomber, mens resten af holdet må få hjælp fra en uventet kant i form af det meget ustabile geni, Kathy Gustofson. 20/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 10. Producerat år 2020.
00:15 
Politiets specialenhed [Repris]
Færøerne. Med en placering langt ude i det Nordatlantiske Hav, kan der gå lang tid før hjælpen kommer, hvis en større gidselstagning- eller terroraktion skulle finde sted. Derfor er det danske politi på Færøerne specialiseret i at kunne håndtere enhver tænkelig situation. På Færøerne følger vi blandt andet den anonyme narkoenhed, som hver uge gennemsøger færgen fra Danmark, samt reaktionspatruljen, som for ganske kort tid siden skulle håndtere en gidseltagning. 20/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3.
01:15 
Blindspot [Repris]
Technology Wizards. Jane og Weller arbejder sammen med en mystisk mand fra Janes fortid i forsøget på at finde en forsvundet person. Imens kæmper resten af holdet for at stoppe en våbenhandel. ,. Säsong 3. Del 11. Producerat år 2017.
02:15 
Blindspot [Repris]
Two Legendary Chums. Weller genforenes med sin tidligere partner fra FBI, da de skal arbejde sammen på en undercover-mission. Sideløbende afhører Zapata en tidligere fjende. ,. Säsong 3. Del 12. Producerat år 2017.
03:15 
Svindlerjagt [Repris]
En lang række straffe for bedrageri samt flere års fængsel er tilsyneladende ikke nok til at sætte en stopper for storsvindleren, Alexander Johnny Johansen. I årevis har han svindlet danskere for tusindvis af kroner på nettet, blandt andet ved at sælge telefoner og spilkonsoller, som han slet ikke har. Alexander Johnny Johansen er også kendt for at charmere og udnytte intetanende kvinder til at hjælpe ham med at gennemføre sine fupnumre. Sverre Quist får kontakt til et af hans tidligere ofre, som leder os på sporet af ham. Et spor, der ender i et statsfængsel, og det står pludselig klart, at Alexander Johnny Johansens nyeste svindelnumre foregår, imens han afsoner sin seneste dom!. 25/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2017.
04:00 
All Together Now - Danmark
I 'All Together Now' skal ni amatørsangere finde modet til at træde ind på scenen foran 100 sangkyndige dommere og performe røven ud af bukserne i forsøget på at synge de andre deltagere af banen og nå videre til den store finale! Dommerpanelet med de 100 personer består af alt lige fra operasangere, drag queens, rappere og tidligere vindere af Melodi Grand Prix, og de har alle nogle helt klare holdninger til, hvad en sanger skulle kunne, hvis de skal score deres stemmer. I spidsen for showet står vært Christopher Læssø og holdkaptajn Mette Lindberg, der sammen byder op til et brag af en lørdagsfest!. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2018.
04:55 
House Hunters International [Repris]
Blissed Out in Whanganui, New Zealand. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 25/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 141. Del 3.
05:20 (05:45)
House Hunters International
A PhD in Stirling, Scotland. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 141. Del 4.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå