Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 28/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 3. Producerat år 2015.
07:05 
Property Brothers
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 5. Del 4. Producerat år 2015.
07:55 
Svindlerjagt [Repris]
Sverre Quist tager hul på en ny sæson Svindlerjagt. I aften er han i hælene på en ustoppelig sexkrænker, den såkaldte Stetoskopmand, der udgiver sig for at arbejde for Danske Regioner og forsøger at lokke unge piger til at sende ham nøgenbilleder. Jagten fører Sverre Quist til Caribien, hvor sexkrænkeren gemmer sig. 28/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2017.
08:40 
Svindlerjagt
Denne gang sætter Sverre Quist spotlight på en mand, der har efterladt en lang række danskere i økonomisk kaos. Svindlerjagt mødes med den veltalende lånehaj, der uden at tøve lover at skaffe millioner gennem udenlandske pengemænd, når blot man indbetaler et indskud. Det viser sig dog hurtigt, at lånehajens udenlandske forretningsforbindelser er det pure opspind, indskuddet er tabt og de store millionlån bliver aldrig udbetalt. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2017.
09:30 
Top Gear [Repris]
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Top Gear-teamet består af Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond. 28/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 18. Del 7. Producerat år 2011.
10:35 
Top Gear
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Säsong 19. Del 1. Producerat år 2012.
12:00 
Special Victims Unit [Repris]
Closure - Part 2. Stabler og Benson efterforsker et seksuelt overgreb, der minder dem om en sag, de tidligere har arbejdet på. Det antager, at den hovedmistænkte fra den tidligere sag igen er ansvarlig. Det viser sig dog at være mere kompliceret end som så, da det opdager, at de bliver overvåget. 28/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 3. Producerat år 1999.
13:00 
Special Victims Unit
Legacy. En misbrugt 7-årig pige ligger i dyb koma imens detektiverne efterforsker medlemmerne af hendes dysfunktionelle familie, for at finde kilden til misbuget. Hendes mor, far og bror alle lyver for at beskytte hinanden, og det påvirker det Munch, da det minder ham om en lignende sag, der har hjemsøgt ham i flere år. Säsong 2. Del 4. Producerat år 1999.
14:05 
The Big Bang Theory [Repris]
The locomotive manipulation. Amy er i det amourøse hjørne. Hun overtaler Sheldon til at arrangere en romantisk Valentinsdags-udflugt til Napa Valley. Hjemme må Leonard og Penny bringe Rajs hund til dyrlægen med fuld udrykning. 28/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 15.
14:35 
The Big Bang Theory [Repris]
The Table Polarization. Leonards indkøb af et spisebord til lejligheden falder ikke i god jord hos Sheldon. Faktisk forårsager bordet, at Sheldon må tage sit liv op til overvejelse. Bernadette har svært ved at tro sine egne ører, da Howard overvejer at tage endnu en tur ud i rummet. 28/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 16.
15:05 
CSI: NY [Repris]
Flag on the play. En smuk, kvindelig football-spiller findes myrdet i et badekar i et omklædningsrum med bedøvelsesmidlet lidokain i blodet. CSI-holdet skal finde ud af, hvem der står bag mordet – og hvorfor. 28/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 13.
16:00 
CSI: NY
Sanguine love. Da en ung kvindes lig findes drænet for blod i Central Park, indleder Mac og hans hold en efterforskning, som introducerer dem for en subkultur af mennesker, der lever som vampyrer. Säsong 6. Del 14.
17:00 
CSI: Miami [Repris]
Seeing red. Den russiske maffiaboss Ivan Sarnoff flygter fra fængslet efter at være blevet forgiftet. Yelinas undercover mission bliver afsløret, og Horatio må kæmpe for at redde hendes liv. Delko overvejer at hjælpe sin kriminelle far, der var involveret i fængselsflugten, selv om Calleigh bønfalder ham om at lade være. 28/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 25.
18:00 
CSI: Miami
Out of time. Delko kæmper for sit liv efter at være blevet fundet bevidstløs ude i Everglades sumpene. Horatio erindrer, hvordan hans team oprindeligt blev samlet for 12 år siden under arbejdet med en mordefterforskning. Sagen omhandlede en kvinde, der var blevet skudt, og sidenhen blev fundet af Delko i bagagerummet på en bil. Säsong 8. Del 1. Producerat år 2010.
19:00 
The Big Bang Theory
The friendship turbulence. Sheldon og Wolowitz bliver uvenner efter, at de har overfuset hinanden med fornærmelser. Bernadette forsøger sig som fredsmægler. Penny bliver tilbudt en filmrolle, der dog godt kunne enden med at være rimelig pinlig for hende. Raj beder Amy om at være hendes Cyrano de Bergerac, da hun, på hans vegne, skal skrive et kærestebrev til en kvinde. Säsong 7. Del 17.
19:30 
The Big Bang Theory
The Mommy Observation. Howard og Sheldon besøger NASA i Houston og tager forbi Sheldons mor på vejen, som viser sig at have en overraskelse til ham. Raj overrasker resten af banden med et mordmysterie-rollespil, der viser sig at blive dræbende kedsommelig. Säsong 7. Del 18.
20:00 
Fanget på Politiets kamera [Repris]
I København udsætter flere motorcykler alt og alle for fare, da de forsøger at slippe væk fra politiet, og da jagten ender på stisystemerne i Søndermarken bliver situationen pludselig ekstra farlig. På Svendborgmotorvejen vil en BMW ikke stoppe for politiet, og en vild eftersættelse udspiller sig med vanvittige hastigheder og hasarderede overhalinger. I Vejle tager en travl bilist fortovet til hjælp for at komme hurtigere frem, og så har føreren af en VW Golf slet ikke forstået, hvor farligt det er at køre for hurtigt og for tæt i kraftigt snevejr. 27/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 13.
21:05 
Lufthavnens Beredskab
På overvågningen spotter operationscentret en mistænkelig adfærd i terminal 3. En mand går rundt med en boltsaks, så Security må rykke ud for at få undersøgt sagen nærmere. I terminal 2 har en canadisk pige fået det dårligt, og det er Brand og Rednings opgave at sørge for, at hun får det bedre. Lige uden for lufthavnen er en varebil kørt ud over en skrænt, og hele beredskabet må rykke ud. En kvinde er blevet klemt mellem to biler, men imens Security beroliger de pårørende, bliver de kaldt ud til et fly, der må foretage en sikkerhedslanding. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2019.
22:05 
Dødens detektiver [Repris]
Det stivfrosne lig. Sagen tager sin begyndelse, da politiet får et usædvanligt tip om et lig i en fryser, som viser sig at holde stik. Men derefter bliver tålmodigheden sat på prøve. Liget er aldeles stivfrossent og derfor umuligt for retsmediciner Hans Petter Hougen at obducere. Liget tager overraskende mange dage om at tø op, og imens venter politiet med efterforskningsleder Ove Pedersen i spidsen ligeledes utålmodigt på besked om, hvad der er sket med liget. Under ventetiden får politiet dog hurtigt en tilståelse, men der er noget, der ikke stemmer i sagen, der i sidste ende tager en højest usædvanlig og makaber drejning. 28/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2020.
23:05 
Criminal Minds [Repris]
Ashley. BAU efterforsker et mord og en kidnapning i New Hampshire. Imens forsøger Rossi at løfte sit forhold til Krystall, men det går ikke helt som planlagt. 29/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 14. Del 8. Producerat år 2018.
00:05 
Criminal Minds
Broken Wing. En professor fra Lewis' fortid giver BAU et tip, der inkluderer hele syv stofmisbrugere, der alle er døde af en overdosis efter deres behandlingsforløb. Holdet sætter derfor jagten ind efter en mistænkt, der mulgivis tror, at han har frelst ofrene for deres smertefulde liv. Säsong 14. Del 9. Producerat år 2018.
01:00 
Blindspot [Repris]
Episode 19. For at undgå at Crawford's kommer i besiddelse af et dødeligt våben, må holdet arbejde tæt sammen med en konspirationsteoretiker. Imens kæmper Roman med at vedligeholde sit og Blakes forhold, mens han arbejder på hemmelige missioner. ,. Säsong 3. Del 19. Producerat år 2017.
02:05 
Blindspot [Repris]
Episode 20. Chokerende nyheder om Avery's far fører til, at Jane og Weller må tage jagten op og kæmpe for at fange en kriminel, der er meget svær at få fat i. Pattersons far hjælper i mellemtiden til på laboratoriet. ,. Säsong 3. Del 20. Producerat år 2017.
03:00 
All Together Now - Danmark [Repris]
Drømme kan blive til virkelighed for de ni amatørsangere, der skal træde ind på scenen og blæse dommerpanelet bagover med blot én sang - men de kan også blive knust!. Og det er netop, hvad der sker for Henning, som har sagt sit job op for at prioritere sin sang, men det skulle han ifølge dommerne aldrig have gjort. Kusinerne Joy og Maja synes selv, at de synger fremragende, men de ender med også at få en hård medfart. Slaget om toppen kommer til gengæld til at stå mellem nogle unge talenter og virkelig garvede sangere, og særligt en super sexet Tina Turner fra Brande får de 100 helt op i det gule felt!. 29/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2018.
03:55 
All Together Now - Danmark
Vært Christopher Læssø byder op til sang med Søren, der til dagligt arbejder på McDonalds og er overbevist om, at han snildt kan servere en Elvis-sang for de 100 dommere - men det bliver alt andet end et Happy Meal! Stine har tourettes syndrom og frygter, at hendes ukontrollerede tics vil ødelægge hendes sang og chance for at gå videre til finalen. Til gengæld blæser Katrine taget af studiet med en Lis Sørensen-klassiker!. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2018.
04:50 
House Hunters International [Repris]
To Buy or Build in Brazil. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 29/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 141. Del 7.
05:15 (05:40)
House Hunters International
On the Move From Canada to Chile. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 141. Del 8.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå