Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Property Brothers [Repris]
Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. 28/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 25. Producerat år 2013.
07:00 
Property Brothers
Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. Säsong 3. Del 26. Producerat år 2013.
07:50 
De beskidte helte [Repris]
Sæsonafslutningen på 'De beskidte helte' byder på flere spændende sager, hvor Allan bl.a. må kæmpe med en masse vandskader rundt i København efter et større skybrud. Sanitøren Marc er på job på et pizzaria i Frederiksværk efter en større brand i køkkenet. Til at starte med virker sagen lige til, men så blusser branden op igen, og det giver Marc ekstra udfordringer. Skadedyrsbekæmperen John har travlt med at bekæmpe møl og muldvarper sammen med kollegaen Benjamin. Et andet sted kæmper Ib med at finde en brønd, hvor rørene skal tjekkes, men tingene går ikke helt som planlagt. Slamsugeren Jan må i dag undvære makkeren Nicklas, men han kommer ikke til at kede sig med en masse stoppede afløb rundt omkring i København. ,. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2015.
08:40 
Top Gear [Repris]
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Top Gear-teamet består af Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond. 28/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 15. Del 5.
09:30 
Top Gear
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Top Gear-teamet består af Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond. Säsong 15. Del 6.
10:35 
Special Victims Unit [Repris]
Chasing Demons. En læge, der blev arresteret for at udnytte sine patienter seksuelt, bliver sat fri grundet Cassidys vidneforklaring. 28/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 19. Del 14.
11:35 
Special Victims Unit
Dare. En ung piges tragiske død udvikler sig til en forbrydelse, da en kirurg høster hendes organer uden forældrenes samtykke. Säsong 19. Del 16.
12:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The weekend vortex. Sheldon trodser Amy, da han vælger at bruge weekenden på videospil, fremfor at tage med til fødselsdag hos hendes tante. 28/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 19. Producerat år 2011.
13:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The transporter malfunction. Sheldon får en mindre krise over at have ødelagt noget af sit Star Trek-legetøj. Raj forelsker sig i en pige, som hans forældre har valgt. 28/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 20. Producerat år 2011.
13:40 
Voice Junior [Repris]
Velkommen til 2. runde af programmets blind auditions, hvor de tre coaches, Mette Lindberg, Wafande og Joey, skal lytte til - og måske også vælge - en stribe nye, talentfulde børn, som skal på scenen for at trykke den af med en sang! Vi skal møde bl.a. Ava på ti år, som fyrer den af med håndtegn og masser af cool attitude, mens vi også skal opleve konkurrences yngste deltager Ella på blot otte år. Og så må Mette også komme Maja til undsætning, da hun fuldstændig fryser midt i sin performance. Ude bagved står værterne Jacob Riising og Ihan Haydar klar til at rigtig tage godt imod stjernefrøene og fange alle de store reaktioner fra mor, far og alle vennerne!. ,. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2019.
15:00 
CSI: NY [Repris]
Epilogue. Macs team forsøger at komme sig oven på et drive by-skyderi, hvor Danny blev ramt, hvilket smadrede hans ben. Imens har Stella og Adam en one night stand, som de imidlertid hurtigt fortryder – eller gør de?. 28/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 1.
15:55 
CSI: NY
Blacklist featuring grave digger. Mac bliver personligt involveret i en mystisk sag om en morder, der går efter ansatte i sundhedsvæsnet, da morderen pludselig begynder at referere til Macs afdøde far. Säsong 6. Del 2.
17:00 
CSI: Miami [Repris]
Down the wire. En notorisk privatdetektiv bliver midtpunktet i en efterforskning, der omhandler et sært nødopkald med døden til følge. Han bruger den information, han har samlet om Calleigh og Eric til at få dem smidt af sagen. 28/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 20. Producerat år 2007.
18:00 
CSI: Miami
Going ballistic. En mand falder i døden fra en skyskraber og da den nye retsmediciner ankommer, bliver hun skudt og dræbt. Da holdet dykker med i sagen, tager det en personlig drejning. Säsong 6. Del 21. Producerat år 2007.
19:00 
The Big Bang Theory
The hawking excitation. Stephen Hawking besøger Caltech til en forelæsning, og Sheldon vil gøre alt for at møde sit idol. Säsong 5. Del 21. Producerat år 2011.
19:30 
The Big Bang Theory
The stag convergence. En polterabend sætter Howard og Bernadettes ægteskab over styr. Säsong 5. Del 22. Producerat år 2011.
20:00 
Fanget på Politiets kamera
I nærheden af Ringsted må Sten Erik Hansen sætte efter en Audi, der prøver at ryste videobilen af sig. Men det er ikke kun er politiet, Audi’en er på flugt fra. I Aarhus har en bilist travlt med sin iPad imens han kører. Nord for København forsøger en motorcykel at slippe væk fra politiet, og den civile videobil må tage drastiske midler i brug for at standse den. Og ved Uggerløse på Sjælland er det tæt på at gå rigtig galt, da en urutineret bilist i en stjålet bil forsøger at stikke af. Säsong 2. Del 9.
21:05 
Forbrydelser der rystede Danmark
Bombedrabet i Glostrup. Vidner fortæller for første gang om, hvordan det regnede med legemsdele den septemberdag i 2003 ved Glostrup Hospital. Bandidos-rockeren Lennart Elkjær Christensen havde netop sprunget sin gode ven og svoger Mickey Borgfjord Larsen i luften med en bilbombe. Mickey Borgfjord Larsen var tidligere Bandidos-medlem og var kommet i bad standing. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2019.
22:05 
Blindspot
Awl In. I et forsøg på at stoppe Madeline fra at sende to fly fyldt med ZIP-bomber til USA, må holdet splitte op på en faretruende undercover-mission. Imens afhører Madeline en gammel allieret for at få information om Kurt og hans team. Säsong 5. Del 7. Producerat år 2020.
23:05 
Criminal Minds [Repris]
Bad Moon on the Rise. Holdet bliver kaldt til Central Park i New York, efter flere mystiske mord er fundet sted der. 29/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 13. Del 12. Producerat år 2017.
00:10 
Criminal Minds
Cure. BAU-holdet må en tur til D.C. for at undersøge en række af mord, hvor der på alle ligene er fundet kryptiske beskeder inde i deres mund. Säsong 13. Del 13. Producerat år 2017.
01:05 
Min nabo er morder [Repris]
Dead end. En ung dreng vil løbe en hurtig tur i supermarkedet, men ender i stedet midt i et mareridt. Da politiet finder den skyldige, er hans motiv mere chokerende end ventet. 29/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 10. Producerat år 2011.
02:10 
Min nabo er morder
Million dollar murder. Kriminalserie om historier fra det virkelige liv om mennesker, som på mystisk vis forsvinder fra deres lokalsamfund, for senere at blive fundet myrdet af nogen, de kender. Säsong 3. Del 11. Producerat år 2011.
03:10 
Hverdagens helte [Repris]
Brandfolkene bliver kaldt ud midt om natten til en lejlighed i brand. For ambulancebehandleren Kenneth, bliver det en noget anderledes tur, da de bliver kaldt ud til en fuld og bevidstløs 12-årig, mens ambulancebehandleren Simon må tage sig af verdens mest uheldige badmintontræner. 29/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 3. Producerat år 2009.
03:35 
Hverdagens helte [Repris]
Ambulancebehandleren Simon har store problemer med at forstå en Polsk mand med vejrtrækningsproblemer, og så må ambulancebehandleren Jens tage sig af en psykisk syg kvinde, som påstår hun er faldet ned af en stige. For brandfolkene bliver aftensmaden afbrudt, da der udbryder brand i en spejderhytte. 29/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 4. Producerat år 2009.
04:05 
Hverdagens helte
Vi følger brandfolkene fra Falckstationen i Gladsaxe, når de kæmper for at undgå, at en brand i en carport spreder sig til en stor villa. Simon får for alvor brug for sin nye uddannelse som paramediciner, da han kommer frem til en patient med meget voldsomme brystsmerter. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2009.
04:30 
Hverdagens helte
Ambulancebehandleren Jens tager sig af en ung kvinde, som er væltet rundt på taget i sin bil. Brandfolkene bliver kaldt ud til ild i et bosted, og paramedicineren Simon må behandle en ung mand, som er blevet slået i hovedet med en baseballkølle. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2009.
04:55 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 29/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 144. Del 3.
05:20 (05:40)
House Hunters International
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 144. Del 4.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå