Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
House Hunters International
Qatar Hero. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Säsong 85. Del 2. Producerat år 2015.
06:20 
Property Brothers [Repris]
Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. 18/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 15. Producerat år 2013.
07:10 
Property Brothers
Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. Säsong 3. Del 16. Producerat år 2013.
07:55 
Restaurant: Impossible [Repris]
Cap'n and the Cowboy. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. ,. Säsong 2. Del 11. Producerat år 2011.
08:40 
Top Gear Special: Best of British
Top Gear: Best of British. Få et underholdende tilbageblik på nogle af Top Gears bedste møder med britiske biler. Og de værste!. Det er Bentley, Rolls-Royce, Morgan, Lotus og Jensen Interceptor. Og på den knap så glamourøse side har vi den britiske Leyland-udfordring. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2014.
09:40 
The Nutty Professor
Den generte og mildest talt overvægtige Dr. Sherman Klump forsker i fedmens mysterier, imens han forsøger at slanke sig selv med alverdens diæter og motionscentre. Da skolen ansætter en den smukke Carla Purty, forelsker Klump sig ved første blik og bliver desperat for at tabe sig, så han kan vinde hendes hjerte. Derfor afprøver han sit nye slankemiddel på sig selv. Og det virker! Med et forvandles han til den smarte, rapkæftede kvindebedårer Buddy Love. Problemet er bare, at det ikke er helt permanent. Regissör: Tom Shadyac, Skådespelare: Jada Pinkett Smith, James Coburn, Eddie Murphy.
11:40 
The Big Bang Theory [Repris]
The engagement reaction. Fru Wolowitz ender på hospitalet, efter at Howard har fortalt sin mor, at han har tænkt sig at gifte sig med Bernadette. Leonard føler sig stresset, da han opdager at Penny og Priya er ved at blive veninder. 15/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 23. Producerat år 2010.
12:05 
The Big Bang Theory [Repris]
The roommate transmogrification. Da Raj overhører Leonard og Priya lege Star Trek-sexlege, må han søge tilflugt hos Sheldon. Bernadette får sin Ph.D. Wolowitz får røg fra gutterne, da han nu er den eneste uden en doktorgradd. 15/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 24. Producerat år 2010.
12:40 
The Big Bang Theory [Repris]
The skank reflex analysis. Efter at have tilbragt natten hos Raj, er Penny bekymret for om hendes venskab med drengene kan holde. Sheldon bliver kaptajn for paintball-holdet. 16/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 1. Producerat år 2011.
13:10 
The Big Bang Theory [Repris]
The infestation hypothesis. Sheldon væmmes over, at den nye stol i Pennys lejlighed stammer fra en genbrugsstation. Leonard og Priya arbejder på deres langdistance-forhold. 16/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 2. Producerat år 2011.
13:40 
The Big Bang Theory [Repris]
The pulled groin extrapolation. Leonard tager med Amy til bryllup, hvor han får mulighed for at lære hende bedre at kende. Howard overtaler Bernadette til at tage med på weekend hos sin mor. En slags forsøgsordning. Sheldon begynder at lege med modeljernbane. 17/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 3. Producerat år 2011.
14:10 
The Big Bang Theory [Repris]
The wiggly finger catalyst. Penny finder den perfekte pige til Raj. Sheldon overlader alle mindre beslutninger til Dungeons & Dragons-terningen. 17/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 4. Producerat år 2011.
14:40 
The Big Bang Theory [Repris]
The russian rocket reaction. Sheldon er fornærmet over, at Leonard har tænkt sig at tage til en fest, som Sheldons ærkerival, Wil Wheaton holder. Howard får tilbudt muligheden for at blive rumfragt-ekspert ved den Internationale Rumstation. (Brent Spiner aka Data i Star Trek Next Generation gæsteoptræder.). 18/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 5. Producerat år 2011.
15:10 
The Big Bang Theory [Repris]
The rhinitis revelation. Da Sheldons mor kommer på besøg igen, er Sheldon skuffet over, at hun nu ikke længere er den mor, som han ønsker sig, men i stedet retter opmærksomheden på hans venner. 18/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 6. Producerat år 2011.
15:40 
The Big Bang Theory [Repris]
The good guy fluctuation. Leonard falder for en attraktiv tegneserie-illustrator. Sheldon er fast besluttet på at skræmme sine venner i anledning af Halloween. 18/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 7. Producerat år 2011.
16:10 
The Big Bang Theory [Repris]
The isolation permutation. Da Amy opdager, at Penny og Bernadette har været ude at se på bryllupskjole uden hende, bliver hun så skuffet og presser derfor Sheldon endnu mere til at gå i seng med hende. 18/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 8. Producerat år 2011.
16:40 
Nutty Professor II: Familien Klump
Eddie Murphy er tilbage i rollerne som hele familien Klump. Den generte professor Sherman Klump har forsøgt at fortrænge sit selvglade alter ego Buddy Love, men han døjer stadig med resterne. Buddy dukker nemlig uventet op og skaber store problemer for Shermans bryllupsplaner med kollegaen Denise. Sherman beslutter sig derfor for at udrydde ham med hjælp fra en helt ny DNA-teknik, men det er ikke helt så let, for Buddy Love har ikke tænkt sig at forsvinde uden en kamp!. Regissör: Peter Segal, Skådespelare: Janet Jackson, Larry Miller, Eddie Murphy.
18:50 
Grusomme mig 2
Gru har for alvor lagt skurkerollen på hylden til fordel for sine tre adoptivdøtre Margo, Agnes og Edith. Han lever nu et fredeligt liv, hvor dagene går med at passe pigerne, gøre rent og lave mad. Men der går ikke længe før idyllen afbrydes, for snart dukker en hemmelig organisation op og beder Gru om hjælp til at standse en spektakulær forbryder. Det er nu op til den tidligere superskurk og hans nye partner Lucy at finde ud af, hvem slynglen er og fange ham. Heldigvis får de hjælp fra både Dr. Nefario, de små gule hjælpere og pigerne. Danske stemmer: Gru: Søren Sætter-Lassen, Lucy: Vicki Berlin, Eduardo: Jens Jørn Spottag, Margo: Emma Sehested Høeg, Edith: Caroline Kelstrup, Agnes: Marie Winther. Producerat år 2013. Medverkande: Miranda Cosgrove, Elsie Fisher, Dana Gaier, Steve Carell, Kristen Wiig, Benjamin Bratt.
21:00 
Blockers
Da tre forældre finder ud af, at deres teenagedøtre har lavet en pagt om, at de skal miste deres mødom ved den årlige high school-fest, sætter de straks en mission i gang, der skal forhindre pigerne i deres plan. Vil det lykkes de desperate forældre at blokere døtrenes sexplaner?. Producerat år 2018. Regissör: Kay Cannon, Skådespelare: Kathryn Newton, Geraldine Viswanathan, Gideon Adlon, Ike Barinholtz, Leslie Mann, John Cena.
23:05 
Armageddon
Jorden bombarderes af små kometstykker med enorme ødelæggelser til følge, og det er kun et forvarsel varsel om, hvad der er på vej. For en kæmpemeteorit har kurs direkte mod Jorden - en såkaldt "planetdræber" - der vil smadre Jorden og udslette menneskeheden. En improviseret redningsplan sættes i værk, hvor boreeksperten Harry Stamper og hans team af brogede bisser skal sendes op på meteoritten for at bore et dybt hul og placere en atomsprængladning i midten af bæstet. Men et utal af problemer lurer forude for teamet, der også skal overkomme rigeligt med interne stridigheder, og snart virker den i forvejen desperate mission som en fuldstændig umulig opgave. Men Stamper nægter at give op!. Regissör: Michael Bay, Skådespelare: Ben Affleck, Liv Tyler, Owen Wilson, Bruce Willis, Billy Bob Thornton.
02:15 
Min nabo er morder [Repris]
Devils in the Details EHD/913994. Vidnesbyrd fra familie, venner og politi rekonstruerer mordofrenes sidste timer og udpeger deres drabsmænd. Se, hvordan de blev fanget og retsforfulgt. 19/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 20 av 20. Producerat år 2011.
03:15 
Min nabo er morder
Murder On The Menu. Tammy er blevet likvideret på en burgerbar. De mistænkte kaster ikke noget lys over sagen, men en hjælpsom luder og et brev fra fængslet hjælper efterforskerne på vej. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2011.
04:05 
Spartan [Repris]
Spartan har budt på mange store øjeblikke og fantastiske personligheder. I dette program skal vi gense et væld af dem, og samtidig viser vi helt nye klip, som aldrig er vist før. Værterne Pelle, Peter og Rikke løber selv banen igennem ¿ og så fortæller vi, hvordan Danmarks vildeste forhindringsbane egentlig er blevet bygget. Glæd dig til de vildeste afslutninger, de største personligheder og et gensyn med Falktofts mange sprogblomster. 19/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2016.
04:55 
Hverdagens helte
Vi følger brandfolkene fra Falck stationen i Gladsaxe, som bliver kaldt ud til en patruljevogn, der er kørt galt. Vi hører også om nogle af de oplevelser, som for alvor har sat sig følelsesmæssige spor hos ambulancefolkene. Det er for eksempel, når ambulancebehandleren Simon får en højgravid passager, og ambulancebehandleren Brians patient får hjertestop i ambulancen. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2008.
05:20 (05:40)
Mom
Silly Frills and a Depressed Garden Gnome. Christy og Bonnie støtter Marjorie, da hun forsøger at genoprette forbindelse med sin fremmedgjorte søn. Tammy ser en anden side af Jill, mens hun arbejder som hendes medarbejder. Säsong 7. Del 12. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå