Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. ,. Säsong 81. Del 2. Producerat år 2015.
06:20 
Property Brothers [Repris]
Michelle & Tim. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. 12/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2012.
07:10 
Property Brothers
Katherine & Jordan. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2012.
08:00 
All Together Now - Danmark [Repris]
Vært Christopher Læssø byder op til sang med Søren, der til dagligt arbejder på McDonalds og er overbevist om, at han snildt kan servere en Elvis-sang for de 100 dommere - men det bliver alt andet end et Happy Meal! Stine har tourettes syndrom og frygter, at hendes ukontrollerede tics vil ødelægge hendes sang og chance for at gå videre til finalen. Til gengæld blæser Katrine taget af studiet med en Lis Sørensen-klassiker!. ,. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2018.
08:55 
Top Gear: Specials [Repris]
Top Gear - Best of Season 6 & 7 Specials. Få et gensyn med alle de bedste, vildeste og skøreste øjeblikke fra sæson 6 og 7 af det legendariske bilprogram. 12/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 3. Producerat år 2004.
09:50 
Top Gear: Specials
Top Gear - Best of Season 8 Specials. Få et glædeligt gensyn med alle de bedste, skøreste og vildeste øjeblikke fra sæson 8 af det legendariske bilprogram. Säsong 8. Del 1. Producerat år 2006.
11:00 
Special Victims Unit [Repris]
Spousal privilege. Benson og Fin arbejder sammen for at redde en kvinde, som bliver mishandlet af sin kæreste, en tidligere sportsstjerne. Et overvågningskamera i en parkeringskælder har indfanget beviser i sagen. Som en sidste udvej søger de hjælp hos viceanklager Barba. Amaro og Rollins bliver undervejs påvirket af sagen. 12/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 16. Del 8.
11:55 
Special Victims Unit
Forgiving rollins. Rollins' gamle chef fra Atlanta aflægger besøg i New York City sammen med en ny, kvindelig kriminalassistent. Kriminalassistenten bliver senere fundet bevidstløs på sit hotelværelse. Den unge kriminalassistent fremsætter en voldtægtsanklage mod sin chef, som hun imidlertid senere hen trækker tilbage igen. Sagen får Rollins til at mindes et mørkt kapitel fra sin egen fortid. Säsong 16. Del 10.
12:55 
The Big Bang Theory [Repris]
The monopolar expedition. Fyrene har fået et prestigefuldt tilbud om at tilbringe sommerferien med at arbejde ved en forskningsstation på Nordpolen. Men Pennys reaktion på den nyhed får Leonard til at tvivle på, om han nu også har lyst til at tage med. 12/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 23. Producerat år 2008.
13:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The electric can opener fluctuation. Da Sheldon opdager, at Leonard, Raj og Howard forfalskede forskningsresultaterne af hans arktiske ekspedition, må han vanæret vende hjem til Texas. Gutterne følger efter ham, hvilket spolerer Leonards chance for mødes med Penny. 12/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2009.
13:55 
The Wall - Danmark [Repris]
En god portion paratviden, evnen til at træffe de rigtige beslutninger og en knivspids held kan gøre aftenens deltagere en hel del rigere. Peter og Kasper er far og søn, og de har lagt vejen forbi studiet og vært Felix Smith, fordi de elsker at rejse og få store oplevelser sammen. Hvis de skulle gå hen og vinde det helt store beløb i 'The Wall', så går turen til Australien, der simpelthen er drømmedestinationen for de to herrer - men har de styr på paratviden og taktik? Og kan de tage de rigtige beslutninger, når de er under pres? Det får vi alt sammen svaret på lige her i 'The Wall'. ,. Säsong 1. Del 11. Producerat år 2019.
15:00 
CSI: NY [Repris]
All in the family. CSI undersøger mordet på en dommer fra familieretten, der havde massevis af fjender. Imens bryder Dannys nabo, Ricki, ind og stjæler hans pistol, da hun vil opsøge den gerningsmand, der var skyld i hendes søns død. 12/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 13.
16:00 
CSI: NY
Playing with matches. Da et slemt forbrændt lig bliver fundet, må efterforskerne finde frem til mandens identitet. I en anden sag dukker et lig op på et offentligt toilet, og da holdet dykker ned i sagen, opdager de DNA fra en mand, der allerede er i fængsel. Säsong 4. Del 14.
16:55 
CSI: Miami [Repris]
High octane. Under et farligt bilstunt bliver en stuntmand halshugget. Meget tyder på, at der ikke er tale om et hændeligt uheld, og CSI-holdet bliver derfor sat på sagen, som giver dem indblik i et for dem ukendt miljø. 12/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 7. Producerat år 2006.
17:55 
CSI: Miami
Darkroom. En kidnapnings- og mord-sag bringer følelserne i kog hos CSI-holdet, da dna-spor afslører, at Natalias søster Anva er en af de kidnappede kvinder, som holdet eftersøger. Et pengeskab fyldt med billeder af forsvundne kvinder bliver fundet, og nu går jagten ind for at finde manden, som har overvåget og fotograferet kvinderne. Säsong 5. Del 8. Producerat år 2006.
18:55 
The Big Bang Theory
The jiminy conjecture. Sheldon og Howard sætter deres tegneserier på højkant i et væddemål om fårekyllinge-arter. En romantisk aften, der ikke går helt efter planen, plager Leonard og Penny. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2009.
19:30 
The Big Bang Theory
The gothowitz deviation. Howard tager sammen med Raj ud for checke dating-vanerne blandt Goth-subkulturen. Sheldon bruger chokolade i et eksperiment, der skal ændre Pennys adfærd. Säsong 3. Del 3. Producerat år 2009.
20:00 
Politijagt
Vlado er kørt til en mindre by og her stopper han en mand, der bestemt ikke er tilfreds med situationen. I Nordsjælland har Jørgen politieleven Emil med og de stopper en mand, der hverken har kørekort eller overholder fartgrænsen. Og situationen bliver ikke ligefrem bedre, da mandens venner ankommer. I USA anholder Thomas en mand, der tydeligvis er påvirket af narko, men ved anholdelsen gør Thomas et overraskende fund. Säsong 22. Del 7.
21:00 
Klædt af mod toppen med familien Wozniacki
Caroline har netop endt sin karriere som en af verdens bedste tennisspillere, men står nu overfor en af de største fysiske udfordringer i sit liv - at bestige Kilimanjaro uden beskyttelse mod kulden. På Kilimanjaro kæmper kroppen mod tre elementer: Kulde, mangel på ilt og mental udmattelse. For at nå toppen skal Caroline og hendes familie gennem tre forløb, inden de forsøger at bestige verdens højeste fritstående bjerg. I de polske bjerge venter hollænderen Wim Hof, også kaldet ’The Ice Man’, som på tre dage skal lære familien at udholde ekstrem kulde - ellers når de aldrig toppen i live. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2020.
22:05 
Fast & Furious 4
Dom Toretto vender tilbage til Los Angeles, hvor han forsøger at finde frem til sandheden bag en forfærdelig forbrydelse. Hans tilstedeværelse er dog ikke noget FBI-agenten Brian O’Conner er særlig begejstret for, men de to tvinges dog til at slå sig sammen for at bekæmpe en fælles fjende. Og det gøres bedst med store mængder at vilde biler og med sømmet helt i bund. Producerat år 2009. Regissör: Justin Lin, Skådespelare: Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Paul Walker, Vin Diesel.
00:15 
Criminal Minds [Repris]
Scarecrow. Holdet tager til Yakima, Washington hvor flere lig ligger begravet tæt ved en flodbred. 13/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 8. Producerat år 2016.
01:15 
Criminal Minds
Profiling 202. Mens Rossi underviser i profilanalyse på sin fødselsdag, modtager han en opringing fra en velkendt seriemorder, Tommy Yates (Adam Nelson), som fortæller, hvor hans seneste offer er. Säsong 12. Del 9. Producerat år 2016.
02:10 
Min nabo er morder [Repris]
North main street mystery. I Kentucky bliver Ann Branson fundet tævet ihjel i sit hjem. Der er begrænset bevismateriale, og efterforskerne har svært ved at finde et motiv. Men hendes kontoudskrifter skal vise sig at hjælpe dem. 13/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2010.
03:10 
Min nabo er morder
The truett street massacre. Da Austin, Matt, Mark og Rosa findes døde i McKinney, Texas påbegynder efterforskerne en tre år lang efterforskning. Da mordene synes aldrig at blive løst, kommer der pludselig et afgørende vidne på banen. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2010.
04:00 
Svindlerjagt [Repris]
Selvom man sidder i fængsel, kan man sagtens fortsætte med at svindle folk uden for fængslets mure. Det finder Sverre Quist ud af i aftenens udgave af Svindlerjagt, der bringer ham på sporet af den berygtede etbenede storsvindler, Thomas Hvass-Skovlund. I dag har han fået nyt navn og fortsætter med at snyde folk fra sin fængselscelle. 29/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2017.
04:50 
House Hunters International [Repris]
Setting sail in the Netherlands town of Hoorn. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 13/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 89. Del 3. Producerat år 2016.
05:15 (05:35)
House Hunters International [Repris]
We Dig Amsterdam, The Netherlands. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. ,. Säsong 89. Del 4. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Artiklar

Läs våra artiklar om kvällens program

Två bolltrollare strålar samman

Två av Sveriges allra största stjärnor i racketsport avslutar serien om sportklassiker vi minns.

Sommaröppet: Sport
SVT1,20:00

På besök hemma hos William Morris

Storbritanniens charmigaste byar
SVT1,17:10

Se fler artiklar

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå