Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Chopped Junior [Repris]
Grillin' and Chillin'. Talentfulde børn springer ud som køkkenguruer, når de bruger ukendte ingredienser til at lave lækre retter og imponere dommerne. ,. Säsong 6. Del 3. Producerat år 2017.
06:45 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 06/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 11. Producerat år 2011.
07:35 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 20/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 12. Producerat år 2011.
08:25 
All Together Now - Danmark [Repris]
I 'All Together Now' skal ni amatørsangere finde modet til at træde ind på scenen foran 100 sangkyndige dommere og performe røven ud af bukserne i forsøget på at synge de andre deltagere af banen og nå videre til den store finale! Dommerpanelet med de 100 personer består af alt lige fra operasangere, drag queens, rappere og tidligere vindere af Melodi Grand Prix, og de har alle nogle helt klare holdninger til, hvad en sanger skulle kunne, hvis de skal score deres stemmer. I spidsen for showet står vært Christopher Læssø og holdkaptajn Mette Lindberg, der sammen byder op til et brag af en lørdagsfest!. 20/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2018.
09:20 
Borderforce USA: The Bridges [Repris]
Over halvdelen af Amerikas sydlige grænse består af floden Rio Grande, der med sit mudrede vand snor sig gennem Texas og Mexico. I alt 23 broer krydser floden og forbinder USA med naboen til syd, der hver eneste dag passeres af 250.000 mennesker, 12. 000 lastbiler og 5000 togvogne – men det er ikke alle, der er på den rigtige side af loven. Vi følger i hælene på Homeland Security, når de forsøger at holde broerne og Amerika sikre. 06/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2019.
10:10 
Top Gear: The Worst Car in the History of the World [Repris]
Part 2. Jeremy Clarkson og James May rejser til det nordlige England, hvor de udpeger og udskammer nogle af de værste biler i historien. Bilerne, der tages under behandling, er alle lavet af fabrikanter, der burde have vidst bedre. Det bliver hårdt arbejde fyldt med store diskussioner, gigantiske kraner og scener, hvor James bliver låst inde i sit eget bagagerum og Jeremy bliver bundet til et træ. 21/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2.
11:05 
Special Victims Unit [Repris]
Gridiron soldier. En football-rekrut fra Georgia besøger et universitet i New York, hvor han havner i fængslet efter at være blevet offer for en grov "practical joke" i forbindelse med et optagelsesritual. Politiet efterforsker nu universitetets footballtræner, og de afdækker snart et mønster af mishandlinger. Rollins søger hjælp hos en ven, da hendes personlige problemer tårner sig op. 06/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 15. Del 16.
12:00 
Special Victims Unit
Criminal stories. En klummeskribent fra en avis får fuld adgang til enhedens efterforskning af voldtægten på en muslimsk kvinde, men han slår snart fast, at voldtægtsanklagen er falsk. Kvinden bliver derefter selv udsat for efterforskning, mens Benson frygter at en voldtægtsmand går fri. Säsong 15. Del 18.
12:55 
The Big Bang Theory [Repris]
The maternal capacitance. Et besøg af Leonards rædsomme mor, ender med at bringe ham og Penny tættere på hinanden. Moderens besøg får dog også Leonard til at kikke dybere i Tequila-flasken. 06/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 15. Producerat år 2008.
13:25 
The Big Bang Theory [Repris]
The cushion saturation. En leg med paintball-pistoler fører til et skænderi mellem Sheldon og Penny, men samtidig til en romance mellem Howard og Leslie. 06/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 16. Producerat år 2008.
14:00 
The Wall - Danmark [Repris]
De to bedste venner Danny og Anders kaster sig ud i det risikable spil på væggen for at skrabe præmiepenge sammen til deres livs oplevelse – en rigtig manderejse med både fodboldkampe og koncerter på programmet. Og skulle der blive til mere end rejsen, så skal pengene bruges til Anders’ kommende bryllup, hvor Danny selvfølgelig har rollen som best man. Men før noget af det kan blive en realitet, må vært Felix Smith huske drengene på, at spillet handler om at have is i maven og blod på tanden, så der kan dobles og tredobles på de helt rigtige tidspunkter. 06/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2019.
15:00 
CSI: NY [Repris]
One wedding and a funeral. Mac, Danny og Hawkes efterforsker en sag, hvor en brudgom er blevet myrdet på sin bryllupsdag, før hans lig blev fundet pakket ind som en gave. Stella og Lindsay ser nærmere på et blodigt puslespil, der er blevet efterladt på Stellas bil. 06/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 9.
16:00 
CSI: NY [Repris]
The thing about heroes. Ledetrådene I Stellas puslespil fører Mack tilbage til Chicago, hvor han konfronterer en traumatisk hændelse fra sin ungdom. Og så opdager Stella at hendes beundrer et direkte involveret i sagen. 08/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 10.
16:55 
CSI: Miami [Repris]
Going under. En sag besværliggøres af, at Calleigh er kørt galt i sin bil og endt i en flod med bilen fyldt med nyligt indsamlede beviser. Hele holdet må nu arbejde på højtryk for at finde nye beviser, da beviserne fra bilen er vandskadede. 06/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 2. Producerat år 2006.
17:55 
CSI: Miami [Repris]
Death pool. Liget af en berømthed bliver fundet til en VIP-fest, og det går hurtigt op for CSI-holdet, at mordet er forbundet til en båd, som ligger ud for kysten og huser hasardspil. Derudover er holdet på sporet af en bande falskmøntnere, som producerer falske 100 dollars-sedlser. 01/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 3. Producerat år 2006.
18:55 
The Big Bang Theory [Repris]
The terminator decoupling. Fyrene er på vej til et videnskabeligt symposium i San Fransisco, og stor er deres begejstring, da de opdager, at skuespillerinden Summer Glau, fra serien Terminator: The Sarah Connor Chronicles, befinder sig ombord på samme tog som dem. Sheldon hænger dog med mulen, da han opdager at han har glemt en afhandling, som han gerne ville have vist til astrofysikeren George Smoot. 27/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 17. Producerat år 2008.
19:25 
The Big Bang Theory [Repris]
The work song nanocluster. Pennys lille forretning med at sælge hår-tilbehør fra sin lejlighed tager overhånd, da Sheldon, som er høj på koffein efter lidt for mange kopper kaffe, overtager biksen. 27/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 18. Producerat år 2008.
20:00 
Politijagt [Repris]
Ungdommen kommer i fokus denne gang, når Vlado sammen med en kollega sætter efter to unge drenge, der er stukket af fra dem på en knallert. I Syd- og Sønderjylland er Kenneth ude at måle fart og en ung mand viser sig at have alt for travlt. Det samme er tilfældet i Nordsjælland, hvor Jørgen også må have fat i en yngre herre, der ikke lige har lagt mærke til, hvor hurtigt han kører. Og i Upper Darby rykker Thomas ud til en ung mand, der har taget en overdosis. 03/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 21. Del 17. Producerat år 2019.
21:00 
Escape Plan 2: Hades
Ray Breslin leder et eliteteam af sikkerhedsspecialister, der er eksperter i at bryde fanger ud af verdens bedst sikrede fængsler. Så da Rays mest betroede medarbejder, Shu Ren, bliver bortført og forsvinder inde i verdens mest avancerede og computerstyrede fængsel, må han søge hjælp hos nogle af sine tidligere venner, så de kan finde og befri ham. Producerat år 2018. Regissör: Steven C. Miller, Skådespelare: Xiaoming Huang, Jesse Metcalfe, 50 CENT, Sylvester Stallone, Dave Bautista.
23:00 
Inside Man
Den begavede og yderst veltalende bankrøver, Dalton Russell, har omhyggeligt orkestreret det perfekte kup mod en stor bank, som ligger midt på Manhattan i New York. Men snart udvikler røveriet sig til en omfattende gidselsituation, og det er op til kriminalbetjenten Keith Frazier at forhandle med Dalton om de mange menneskers liv. Men som tiden går, begynder Keith at tænker over all tilfældighederne ved situationen, og noget stikker under. Men har den velforberedte Dalton i virkeligheden planlagt hvert eneste skridt på vejen af den eskalerende sag? Og hvad er så aktionens virkelige mål?. Regissör: Spike Lee, Skådespelare: Clive Owen, Jodie Foster, Denzel Washington.
01:35 
Hvor ondskab bor [Repris]
She Made Me Do It. Som dreng lærte Eric Wittes far ham, at han skulle beskytte familien. Men da faren bliver mere og mere voldelig, går det op for Eric, at faren er det onde, som familien skal beskyttes mod. 07/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 6.
02:40 
Hvor ondskab bor
The Horror I Don't Remember. Sherry kunne ikke enes med sin lillebror, Brian, men hun havde ikke ventet, hun ville miste alt. Nu frygter hun, han vil afslutte, hvad han startede for 26 år siden. Säsong 2. Del 7.
03:35 
Svindlerjagt [Repris]
Flyttemanden Bo Madsen fra Horsens har efterladt en lang række danskere over hele landet med store lommesmerter og logistiske udfordringer. Bo Madsen dukker nemlig ikke op og udfører de flytninger, han er blevet betalt for. Når kunderne forsøger at få fat på ham, blokerer han dem på både Facebook og telefonen, og efterlader dem frustrerede og tusindvis af kroner fattigere. Sverre Quist sætter sig for at stoppe Bo Madsen og konfronterer ham med svindelnumrene, så flyttemanden til sidst lover, at han er færdig med at snyde folk. Men Sverre lader ham ikke slippe så let og booker efterfølgende selv en flytning hos Bo Madsen!. 07/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2017.
04:25 
Svindlerjagt [Repris]
Sverre Quist er kommet på sporet af to danske mænd, der står bag falske internetsider, og som har efterladt sig hundredevis af skuffede kunder, som har betalt for varer, de aldrig har modtaget. Jagten leder ham blandt andet forbi en falsk frisørsalon i Ringsted og en tur til Aalborg, hvor han forsøger at finde frem til manden bag fuphjemmesiden vildmedpagne.dk. Bagmanden har slettet alle spor, så der skal en god portion detektivarbejde til, for at kunne konfrontere ham med svindelnummeret. 21/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2017.
05:10 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 07/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 90. Del 1. Producerat år 2016.
05:35 (05:55)
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 25/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 90. Del 2. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå