Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 21/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 13. Producerat år 2011.
07:00 
Property Brothers [Repris]
Sarah & Scott. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. 22/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2012.
07:50 
Top Gear Special: From A to Z
I denne special viser vi et væld af optagelser fra de sidste 13 år med ’Top Gear’. Glæd dig til at se de største øjeblikke fra de 22 sæsoner med fantastiske konstruktioner, eventyrlige rejser, nervepirrende ræs og skandaløse udfordringer. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2015.
08:50 
Top Gear: Planes, Trains & Automobiles
Vi har samlet nogle af de største øjeblikke med Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May. Se de mest ikoniske måder hvorpå de tre gutter har begivet sig over land og gennem luften. Säsong 1. Del 1.
09:45 
Befri Willy 2
For to år siden hjalp Jesse spækhuggeren Willy med at flygte fra en forlystelsespark, og de to blev venner for livet. Jesse er nu blevet 14 år og nyder livet hos sine adoptivforældre. Men så møder han for første gang sin irriterende halvbror Elvis, der skal bo hos familien. En dag da Jesse og Elvis er på camping med deres plejeforældre, støder Jesse igen ind i Willy. Men en stor fare truer spækhuggerne, da en olietanker går på grund og lækker olie. Willy og to af hans søskende afskæres fra resten af deres familie, og en redningsaktion sættes i gang. Men ikke alle redningsfolkene har reelle hensigter, og Jesse, Elvis og hans spirende kærlighed Nadine er de eneste, der kan hjælpe Willy. Producerat år 1995. Regissör: Dwight H. Little, Skådespelare: Mary Kate Schellhardt, Jason James Richter.
11:45 
Pan
Peter er 12 år og forældreløs, og han nyder ikke ligefrem tilværelsen på børnehjemmet, hvor han mistænker forstanderen for at gøre livet surt for alle børnene med vilje. Men en aften bliver Peter pludselig kidnappet af en bande pirater i et flyvende sørøverskib, der fører ham direkte til Ønskeøen! Det bliver starten på et fantastisk eventyr, der både byder på nye venskaber og livsfarlige kampe, alt imens Peter forsøger at finde frem til sandheden om sin mor, der anbragte ham på børnehjemmet for mange år siden!. Producerat år 2015. Regissör: Joe Wright, Skådespelare: Garrett Hedlund, Rooney Mara, Amanda Seyfried, Hugh Jackman, Levi Miller.
13:55 
The Guardian
Ben Randall er en legendarisk svømmer, som har arbejdet for kystvagten i mange år, men han har sår på sjælen, efter at han mistede hele sit hold i en tragisk ulykke år tilbage. Ben forsøger at ryste tragedien af sig ved at fordybe sig i sit arbejde, hvor han nu står over for at skulle oplære et helt nyt kuld aspiranter. Jake Fischer er en af de mest håbefulde af de dygtige svømmere, så Randall udfordrer ham ekstra meget med sine strenge træningsmetoder. Producerat år 2006. Regissör: Andrew Davis, Skådespelare: Ashton Kutcher, Sela Ward, Kevin Costner.
16:55 
Politijagt [Repris]
Ungdommen kommer i fokus denne gang, når Vlado sammen med en kollega sætter efter to unge drenge, der er stukket af fra dem på en knallert. I Syd- og Sønderjylland er Kenneth ude at måle fart og en ung mand viser sig at have alt for travlt. Det samme er tilfældet i Nordsjælland, hvor Jørgen også må have fat i en yngre herre, der ikke lige har lagt mærke til, hvor hurtigt han kører. Og i Upper Darby rykker Thomas ud til en ung mand, der har taget en overdosis. 07/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 21. Del 17. Producerat år 2019.
17:55 
Politijagt [Repris]
I sæsonpræmieren af ’Politijagt’ bliver Vlado truet med vold, da han stopper en bilist ved Roskilde festival. I Padborg bliver der kørt ræs og brændt dæk af ved arrangementet ”Danmarks Hurtigste Bil”. Kenneth og hans kollegaer fra Syd- og Sønderjyllandspoliti er mødt talstærkt op for at sikre, at den ulovlige kørsel ikke fortsætter på vejene og at de pimpede biler må køre på vejene. Imens starter en længere efterforskning i Upper Darby, da Thomas og hans kollegaer finder en lille dreng, der løber alene rundt ved en trafikeret vej. 04/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 22. Del 1.
18:55 
Politijagt [Repris]
Denne gang i ’Politijagt’ har Vlado fra Midt- og Vestsjællands politi fat i hele 2 unge mænd, der kører tæt på det dobbelte af det, der er lovligt. I Upper Darby rykker Thomas ud til et røveri, hvor en ung mand har truet med en pistol. Og i Nordsjælland skal Jørgen lede en helt særlig kortege, hvor 400 motorcykler kører et støtteoptog for Godhavnsdrengene gennem tæt trafik i København. 05/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 22. Del 2.
20:00 
Politijagt [Repris]
I dette afsnit af ’Politijagt’ patruljerer Vlado til Roskilde festival. Her sætter han efter en gruppe mænd, der har befamlet en ung kvindelig vagt. Peter fra Nordsjællands politi er kørt til havnefest i Hundested. Byfest er lig med påvirket kørsel og da han stopper en bilist, viser det sig, at der et alvorligt problem. Og så er Syd- og Sønderjyllands politi rykket til bil arrangementet ”Danmarks Hurtigste Bil” og her stopper Kenneth flere biler, der slet ikke er egnede til at køre på vejene. 06/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 22. Del 3.
21:00 
Armageddon
Jorden bombarderes af små kometstykker med enorme ødelæggelser til følge, og det er kun et forvarsel varsel om, hvad der er på vej. For en kæmpemeteorit har kurs direkte mod Jorden - en såkaldt "planetdræber" - der vil smadre Jorden og udslette menneskeheden. En improviseret redningsplan sættes i værk, hvor boreeksperten Harry Stamper og hans team af brogede bisser skal sendes op på meteoritten for at bore et dybt hul og placere en atomsprængladning i midten af bæstet. Men et utal af problemer lurer forude for teamet, der også skal overkomme rigeligt med interne stridigheder, og snart virker den i forvejen desperate mission som en fuldstændig umulig opgave. Men Stamper nægter at give op!. Regissör: Michael Bay, Skådespelare: Ben Affleck, Liv Tyler, Owen Wilson, Bruce Willis, Billy Bob Thornton.
00:15 
Drabscheferne - de uopklarede sager [Repris]
Conny-drabet. 51-årige Conny Birgitte Svendsen blev tævet og kvalt i sin lejlighed på Bornholm en sommernat i 1997. Nu gennemgår drabschef hos Bornholms Politi, Henrik Schou, efterforskningen minutiøst og fremlægger hidtil tilbageholdte oplysninger og billeder i et forsøg på at skaffe nye henvendelser. Drabet vakte chokbølger på øen, fordi mistanken kunne rettes bredt mod en masse mænd, der boede eller arbejdede på øen. Politiet har en DNA-profil på den formodede gerningsmand, som han havde efterladt på et gennemtygget cigaretfilter. Finder de ham, finder de formentlig drabsmanden. 04/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2019.
01:15 
Forbrydelser der rystede Danmark [Repris]
Drabet i Tusindårsskoven. Et ægtepar går aftentur i Tusindårsskoven ved Odense og kommer aldrig hjem igen. De bliver fundet skudt og dræbt næste morgen. Beboerne i området er rystede og bange, og politiet er på bar bund, indtil videoovervågning afslører en mand, der har befundet sig i området på gerningstidspunktet. 04/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2019.
02:15 
Hvor ondskab bor [Repris]
Our House of Horrors. Som barn var Alice altid misundelig på naboens søn William og hans perfekte liv. Da hun giftede sig med ham, indså hun, at alting havde været langt fra perfekt. 09/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 8.
03:15 
Hvor ondskab bor
Trapped in Hell. Susan går til politiet for at tilstå sin del af en satanisk kult og planer om at myrde hendes man, men ingen kunne vide, at sandheden var endnu mere underlig. Säsong 2. Del 9.
04:05 
Svindlerjagt [Repris]
En lang række straffe for bedrageri samt flere års fængsel er tilsyneladende ikke nok til at sætte en stopper for storsvindleren, Alexander Johnny Johansen. I årevis har han svindlet danskere for tusindvis af kroner på nettet, blandt andet ved at sælge telefoner og spilkonsoller, som han slet ikke har. Alexander Johnny Johansen er også kendt for at charmere og udnytte intetanende kvinder til at hjælpe ham med at gennemføre sine fupnumre. Sverre Quist får kontakt til et af hans tidligere ofre, som leder os på sporet af ham. Et spor, der ender i et statsfængsel, og det står pludselig klart, at Alexander Johnny Johansens nyeste svindelnumre foregår, imens han afsoner sin seneste dom!. 09/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2017.
04:55 (05:40)
Svindlerjagt [Repris]
Sverre Quist tager hul på en ny sæson Svindlerjagt. I aften er han i hælene på en ustoppelig sexkrænker, den såkaldte Stetoskopmand, der udgiver sig for at arbejde for Danske Regioner og forsøger at lokke unge piger til at sende ham nøgenbilleder. Jagten fører Sverre Quist til Caribien, hvor sexkrænkeren gemmer sig. 23/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå