Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
House Hunters International [Repris]
Mild Anxiety in Mexico City. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 11/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 140. Del 4.
06:20 
Property Brothers [Repris]
Pat & Tania. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 11/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 11. Producerat år 2017.
07:05 
Property Brothers
Johanna & Sean. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 7. Del 12. Producerat år 2017.
07:55 
Restaurant: Impossible [Repris]
Villari's. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. 15/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 7.
08:45 
Politijagt - USA [Repris]
Vi følger Thomas ind i den værste slum i Philadelphia, da han bliver kaldt ud til en mand, der nærmest ligger begravet i øldåser og sit eget tis. I Virginia ankommer østjyden Fie som første betjent til et alvorligt trafikuheld, som hun lynhurtigt skal få overblik over, mens Keld får en meget forvirret kvinde ind i patruljebilen i Santa Barbara. Kvinden har mindst fire samtaler kørende i hovedet på samme tid, og Keld må finde ud af, hvordan han bedst kan hjælpe hende. ,. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2018.
09:30 
Dear John
Den unge soldat, John Tyree, er hjemme på orlov, hvor han møder den idealistiske universitetsstuderende Savannah Curtis. De forelsker sig hovedkulds i hinanden, men de må hurtigt skilles, da John sendes i krig. I hele syv år er de adskilt og kan kun holde kontakten via breve, og det sætter deres forhold på en hård prøve. Savannah ser dog lys for enden af tunnelen, da John lover, at han ikke vil forny sin kontrakt med militæret, men da 9/11 finder sted, ændrer det deres længe planlagte fremtid sammen. Producerat år 2010. Medverkande: Amanda Seyfried, Regissör: Lasse Hallström, Skådespelare: Richard Jenkins, Henry Thomas, Channing Tatum.
11:45 
The Guardian
Ben Randall er en legendarisk svømmer, som har arbejdet for kystvagten i mange år, men han har sår på sjælen, efter at han mistede hele sit hold i en tragisk ulykke år tilbage. Ben forsøger at ryste tragedien af sig ved at fordybe sig i sit arbejde, hvor han nu står over for at skulle oplære et helt nyt kuld aspiranter. Jake Fischer er en af de mest håbefulde af de dygtige svømmere, så Randall udfordrer ham ekstra meget med sine strenge træningsmetoder. Producerat år 2006. Regissör: Andrew Davis, Skådespelare: Ashton Kutcher, Sela Ward, Kevin Costner.
14:40 
The Huntsman: Winter's War
Jægerne Eric og Sara kæmper en brav kamp mod de to onde dronninger og søstre, Ravenna og Freya. Men da isdronningen Freya indfører en regel om, at kærlighed er forbudt, får det alvorlige konsekvenser. Syv år senere har Snehvide besejret Ravenna, men det kan hendes magiske spejl vende rundt på – og spejlet er uheldigvis endt i Freyas besiddelse. Nu må den stærke jæger Eric ud i sit livs kamp for Snehvide kongerige. Men han er ikke alene!. Producerat år 2016. Regissör: Cedric Nicolas-Troyan, Skådespelare: Jessica Chastain Jessica Chastain, Emily Blunt, Sam Claflin, Chris Hemsworth, Charlize Theron.
16:55 
Politijagt [Repris]
Vlado stopper en 19-årig mand, som kører bil uden at have kørekort. Det har den unge mands mor heller ikke, og situationen spidser for alvor til, da hun højlydt giver udtryk for sin afsky overfor politiet og snart læner sig kraftigt op ad en sigtelse for vold mod Vlado. Henrik har besøg af Patrick, som han besøgte i Florida i sidste sæson, og de må trykke speederen helt i bund, da en mandlig bilist stikker af fra dem i sin bil. I Upper Darby i USA rykker Thomas ud til en ældre mand, der har taget en overdosis, og som nu svæver mellem liv og død. Og så kommer Peter fra Nordsjællands politi ud til en alvorlig ulykke, hvor en ung mand ligger bevidstløs efter at være styrtet på cykel - mens den unge mands ven er stukket af. 10/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 21. Del 1. Producerat år 2019.
17:55 
Politijagt [Repris]
Vlado og hans kollega Kim rykker ud til et alvorligt uheld på motorvejen, hvor de både skal tage sig af de trafikanter, der ikke respekterer køen, og pludselig også en person, der har forvildet sig ud på kørebanen. I Upper Darby assisterer Thomas sine kollega med eftersætning af en flugtbilist, der bestemt ikke er samarbejdsvillig, og som absolut ingen pæne ord har at sige om politiet. Og så skal Henrik fra Midt- og Vestsjællands politi lægge ører til meget, da han stopper bilist, der har glemt sin sikkerhedssele. 07/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 21. Del 2. Producerat år 2019.
18:55 
Politijagt [Repris]
Vlado er på patrulje med sin kollega Kim, og de stopper en bilist, som viser sig at have problemer med forsikringerne. Men hvad der starter som en meget harmløs rutinesag, udvikler sig hurtigt til noget meget mere alvorligt. Henrik er igen på patrulje med sin amerikanske kollega Patrick, og på deres rute spotter Henrik en bilist, som skiller sig ud blandt de andre trafikanter. Henrik stopper ham for at få en snak, og det viser sig at være en rigtig god idé. Og så skal vi på skydebane med Peter fra Nordsjællands politi, når han skal til op den halvårlige prøve for at finde ud af, om han stadig må bære tjenestepistol. 08/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 21. Del 3. Producerat år 2019.
20:00 
Politijagt [Repris]
I ’Politijagt’ må færdselsbetjentene dagligt lægge øre til massevis af dårlige undskyldninger fra bilister, som ikke lige kan finde ud af det der med at følge færdselsloven. Det gælder også for Vlado, der stopper en bil, hvor ejeren ikke har kørekort – men det er langt fra det eneste, der er galt, og søforklaringer har bilisten nok af. Henrik stopper til gengæld en bil, hvor føreren ikke har fået spændt sit gods godt nok fast. Bilistens forklaring: ’det fik han ikke lige gjort’. I Upper Darby i USA minder undskyldningerne meget om dem, der bliver brugt på de danske veje, og da Thomas stopper en bil, fordi den ikke længere er forsikret, opdager han en række yderligere fejl ved køretøjet – og så følger de dårlige undskyldninger ellers fra ejeren. 09/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 21. Del 4. Producerat år 2019.
21:00 
Profil af en morder II [Repris]
Familien der likviderede Ghazala. ”Bror, hvad er det, du gør?. ", er det sidste, som 18-årige Ghazala når at sige til sin bror, inden han koldblodigt likviderer hende og hendes mand på klos hold ved højlys dag på Slagelse Banegård. Æresdrabet er en af de sager, som drabschef Kurt Kragh aldrig glemmer. For hvad får en mand til at dræbe sin egen søster? Drabsmanden bliver pågrebet kort tid efter skyderiet og erkender drabet, men Kurt Kragh beslutter sig for at gøre det, der aldrig før i verdenshistorien er lykkedes: at få hele familien dømt for medvirken til drabet. 09/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2019.
22:05 
Sygeplejerskesagen [Repris]
I første afsnit af true crime-serien "Forbrydelser der rystede Danmark" giver nærmeste vidner deres syn på den mystiske historie om sygeplejersken Christina Hansen på Nykøbing Falster Hospital. Nogle af Christinas patienter dør på uforklarlig vis, mens hun har vagt på hospitalet, og en dag slår en kollega alarm. Sagen om Christina Hansen er et af de mest uhyggelige forsøg på seriemord i Danmark og den eneste af sin slags i landets historie, hvor vi aldrig tidligere har kendt til sundhedspersonale, som har forsøgt at tage livet af deres patienter!. 09/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Producerat år 2019.
23:05 
Jagten på sexkrænkerne [Repris]
Modelfotograferne. Mange unge piger drømmer om at blive fotomodel og stå foran et kamera, og det er der nogle hensynsløse, danske mænd, som udnytter på det groveste. Mændene har udelukkende intentioner om at krænke pigerne og forvandle deres modeldrømme til et mareridt. Sverre Quist og hans hold opretter en række profiler, hvor de udgiver sig for at være 14-årige piger, og de kommer hurtigt i kontakt med personer, som gerne tage billeder af de mindreårige piger, mens de er alene hjemme. Se med, når Sverre konfronterer disse mænd, der udnytter pigerne uden overhovedet at tænke på, hvilke konsekvenser det har for ofrene. 04/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2018.
00:05 
5. Gear [Repris]
Vi er nået til den første af to semifinaler, hvor fem kendte par skal dyste mod hinanden om en plads i den store ’5. Gear’ finale!. Der er lagt op til et brag af et ræs, når vores bilglade værter, Jacob Riising og Casper Elgaard, atter skyder løbet i gang, og de bedste kørere fra de indledende runder bogstaveligt talt tørner sammen i den ene intense duel efter den anden. Semifinalen byder også på et helt nyt og overraskende startstunt, som kan få selv de mest rutinerede kørere til at bryde bævrende sammen bag rattet!. 08/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2019.
01:20 
People Magazine Investigates [Repris]
Blood In the Sand. Politiet finder liget af en 14-årig pige på en strand i San Diego og mener, at det relaterer sig til mordet på en anden teenager. Men er gerningsmanden en af deres egne?. 12/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 12.
02:20 
People Magazine Investigates
Mystery in the Swamp. Mike Williams vender ikke hjem fra andejagten, og man mener, han druknede under en bådulykke. 17 år senere finder man liget, og han blev myrdet. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2018.
03:20 
De beskidte helte [Repris]
Rachid, der er teamleder og ekspert i skimmel, må med et glimt i øjet svinge pisken over Mike. Han svarer igen med flabetheder og prutter, da de er på en opgave, hvor de skal sanere for skimmel. Martin er kaldt ud for at undersøge skaderne efter en brand i en vaskekælder, men er overladt til sig selv, indtil kollegaen Allan ankommer. James har arbejdet på fuldt drøn i en uge, men skaderne efter et skybrud bliver ved med at vælte ind, og han kæmper med at være flere steder på én gang. Ib må holde tungen lige i munden og visiret ned foran øjnene, da han kommer på en ganske særlig opgave. En tank med forurenet maling skal flyttes, og det mindste fejltrin kan koste dyrt!. 12/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2014.
04:05 
De beskidte helte [Repris]
Brandvæsnet har end ikke forladt stedet, førend Martin og Allan ankommer til en brandscene, hvor der er blevet sat ild til en knallert i kælderen under et boligkompleks. Situationen spidser til, da benzin pludselig løber ud af den forkullede knallert. Under en seng finder skadedyrseksperten John flere levende væggelus, som hver nat har myldret frem og suget blod fra den sovende ejer af lejligheden. Det er tid til at tage affære, og John finder udstyret frem. Mike og James kommer igennem dagens første opgave med højt humør og løftet pande!. 31/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2014.
04:55 
House Hunters International [Repris]
The Long and Wining Road to Ambergris Caye. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 12/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 87. Del 13. Producerat år 2015.
05:20 (05:45)
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 30/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 88. Del 1. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå