Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
House Hunters International [Repris]
Operation Mexico. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 10/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 140. Del 3.
06:30 
Property Brothers [Repris]
Beverley. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 09/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 9. Producerat år 2017.
07:20 
Property Brothers
David & Eleni. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 7. Del 10. Producerat år 2017.
08:05 
Svindlerjagt [Repris]
Hvem er det, der stjæler vores personlige kreditkortoplysninger på internettet? Hvad bruger tyvene dem til?. I et forsøg på at finde frem til bagmændene til netsvindel sætter undersøgende journalist Sverre Quist gps-sporing i en række pakker med dyre espressomaskiner, der alle er betalt med stjålne kreditkortoplysninger. Sporene fører til en hæsblæsende jagt i både Danmark og Østeuropa. I sin jagt på netsvindlerne møder Sverre Quist samtidig personer, som har fået stjålet deres identiet på internettet, og så viser han, hvor nemt det virkeligheden er at stjæle folks private oplysninger over internettet!. 23/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2016.
08:55 
5. Gear [Repris]
Vi er langt om længe nået til den store finale i ’5. Gear’! Hvem skal løfte den eftertragtede pokal og vinde håneretten over sine modstandere?. Der er lagt op til underholdning i verdensklasse, når værterne Jacob Riising og racerkører Casper Elgaard fører vores 4 fartglade finalister gennem 2 ultimative stunts og 2 hæsblæsende ræs – for at finde frem til, hvem der i sidste ende skal træde op på toppen af podiet. 09/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 8. Producerat år 2019.
10:05 
Borderforce USA: The Bridges [Repris]
Over halvdelen af Amerikas sydlige grænse består af floden Rio Grande, der med sit mudrede vand snor sig gennem Texas og Mexico. I alt 23 broer krydser floden og forbinder USA med naboen til syd, der hver eneste dag passeres af 250.000 mennesker, 12. 000 lastbiler og 5000 togvogne – men det er ikke alle, der er på den rigtige side af loven. Vi følger i hælene på Homeland Security, når de forsøger at holde broerne og Amerika sikre. 22/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1.
11:05 
Special Victims Unit [Repris]
Presumed guilty. Tutuola beder holdet om hjælp til at efterforske en sag om hans tidligere svoger. 09/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 14. Del 10.
12:00 
Special Victims Unit
Beautiful frame. To ambitiøse akvokater støder sammen omkring en mordsag. Benson er overbevist om, at den mistænkte er uskyldig. Säsong 14. Del 11.
13:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The Conference Valuation. Da Bernadette og Penny rejser til San Diego for at deltage i en farmaceutisk konvention, står Howard med ansvaret for børnene. Så da Sheldon finder en bog, der handler om eksperimenter, man kan udføre på børn, beslutter vennerne sig for at få det bedste ud af dagen. 09/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 17. Producerat år 2018.
13:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The Laureate Accumulation. Da ærkerivalerne Pemberton og Camobell charmerer sig ind på Amerika gennem en pressetur, må Sheldon og Amy forsøge at få nogle tidligere Nobelprismodtagere over på deres side, så de kan genvinde æren for deres teori om assymetri. Imens kæmper Bernadette og Howard med at få Halley til at sove, da hun er bange for mørket. 09/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 18. Producerat år 2018.
14:00 
The Wall - Danmark [Repris]
En god portion paratviden, evnen til at træffe de rigtige beslutninger og en knivspids held kan gøre aftenens deltagere en hel del rigere. Peter og Kasper er far og søn, og de har lagt vejen forbi studiet og vært Felix Smith, fordi de elsker at rejse og få store oplevelser sammen. Hvis de skulle gå hen og vinde det helt store beløb i 'The Wall', så går turen til Australien, der simpelthen er drømmedestinationen for de to herrer - men har de styr på paratviden og taktik? Og kan de tage de rigtige beslutninger, når de er under pres? Det får vi alt sammen svaret på lige her i 'The Wall'. 08/06 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 11. Producerat år 2019.
15:00 
CSI: NY [Repris]
Obsession. En deltager i en konkurrence bliver myrdet i Central park. Og så mistænker CSI-holdet, at en mand, der er blevet fundet død, er blevet myrdet af en savnet kvinde. 09/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 13.
16:00 
CSI: NY [Repris]
The lying game. Drabet på en draq quuen viser at være forbundet til en gammel voldtægtssag. I en anden mordsag viser det sig, at to af de mistænkte har brugt et firma, der skaffede dem et falsk alibi. 11/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 14.
17:00 
CSI: Miami [Repris]
10-7. Under efterforskningen af mordet på en mand, der var hyret til at fremstille beskidte atombomber, som terrorister vil anvende i Miami, finder Horatio et blodigt fingeraftryk, som tilhører hans bror Raymond. Da Raymonds søn bliver kidnappet, dukker Horatios bror frem fra den tophemmelige undercover opgave, som han har arbejdet på. De to brødre må nu arbejde sammen for at redde drengen. En ukendt voldsmand truer Calleigh med en revolver for panden. 09/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 25.
18:00 
CSI: Miami
From the grave. Horatio og hans CSI team må finde forbindelsen mellem to forbrydelser. En narkohandler er blevet myrdet, og husholdersken hos en velhavende familie er blevet voldtaget. Samtidig viser voldtægtsofferet sig at være gravid med sin arbejdsgivers barn. Narkodrabet trækker spor til Mala Noche - Miamis nye mafia, som ønsker død over Horatio. Säsong 4. Del 1. Producerat år 2015.
19:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The Inspiration Deprivation. Bare tanken om, hvad det ville betyde for kvinder overalt på kloden, hvis hun skulle gå hen og vinde en Nobelpris, bliver for meget for Amy, der får et nervøst sammenbrud. Imens forsøger Raj og Howard at genleve de gode gamle dage, da Howard køber en scooter, der ligner en han ejede for mange år siden. 18/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 19. Producerat år 2018.
19:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The Decision Reverberation. Raj er bange for, at ingen vil tage ham seriøst, da han udgiver en artikel, hvori han antyder, at han muligvis har opdaget liv i rummet. Og så håber Leonard på at blive ledende forsker i et studie om plasmafysik, men det skal vise sig at være lidt af en udfordring. 19/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 20. Producerat år 2018.
20:00 
Politijagt [Repris]
Vlado stopper en 19-årig mand, som kører bil uden at have kørekort. Det har den unge mands mor heller ikke, og situationen spidser for alvor til, da hun højlydt giver udtryk for sin afsky overfor politiet og snart læner sig kraftigt op ad en sigtelse for vold mod Vlado. Henrik har besøg af Patrick, som han besøgte i Florida i sidste sæson, og de må trykke speederen helt i bund, da en mandlig bilist stikker af fra dem i sin bil. I Upper Darby i USA rykker Thomas ud til en ældre mand, der har taget en overdosis, og som nu svæver mellem liv og død. Og så kommer Peter fra Nordsjællands politi ud til en alvorlig ulykke, hvor en ung mand ligger bevidstløs efter at være styrtet på cykel - mens den unge mands ven er stukket af. 06/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 21. Del 1. Producerat år 2019.
21:00 
Snow White and the Huntsman
Snehvide er den eneste, der kan sætte en stopper for den onde Dronnings magt. Men Dronningen befaler at dræbe Snehvide, da hun har brug for hendes rene hjerte, for at kunne beholde sine mørke kræfter. Snehvide når heldigvis at flygte fra slottet og ud i den forbandede skov, inden Dronningen får hende slået ihjel. Jægeren sendes ud for at finde Snehvide, men da jægeren finder Snehvide i live, beslutter han sig i stedet for at beskytte hende, og sammen tager de kampen op mod Dronningen. Producerat år 2012. Regissör: Rupert Sanders, Skådespelare: Chris Hemsworth, Charlize Theron, Kristen Stewart.
23:35 
Den grønne mil
Året er 1935, og Paul Edgecomb er chef for dødsgangen, kaldet Den grønne mil, i Cold Mountain fængslet i Louisiana. Trods stedets grumme formål drives det af Edgecomb og hans folk med både værdighed og humanisme. Der er blot en enkelt slange i dette "Paradis", nemlig den lille, lede sadist Percy Wetmore, der har fået job som vagt på dødsgangen takket være det forhold, at han er nevø af guvernørens kone. En dag ankommer den enfoldige, sorte kæmpe John Coffey til fængslet, dødsdømt for mordet på to små hvide piger. Edgemore opdager så småt, at denne blide kæmpe er en clairvoyant healer, der gerne bruger sine mirakuløse evner i det godes tjeneste. Sammen med det forhold, at han nu også ved at Coffey er uskyldigt dømt, sætter det Edgemore i et alvorligt moralsk dilemma over at skulle eksekvere dødsdommen. Producerat år 1999. Regissör: Frank Darabont, Skådespelare: Michael Clarke Duncan, James Cromwell, Michael Jeter, Bonnie Hunt, Tom Hanks, David Morse.
03:25 
People Magazine Investigates [Repris]
Marked for Murder. Vennerne er mildest talt chokerede, da en juraprofessor bliver dræbt i sin egen garage. Da politiet følger sporene, fører det dem gennem hele staten. 10/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 10.
04:10 
People Magazine Investigates
Killing Field. I 2016 forsvinder et ungt par pludselig sporløst. I deres søgen efter dem, ender politiet langt ude i en skov, hvor de finder frem til et vaskeægte mareridt. Säsong 2. Del 11.
05:00 (05:45)
De beskidte helte [Repris]
Martin og Allan må kæmpe for at holde energien oppe og øjnene åbne, da en brand er blevet forsøgt påsat på et lokalt jobcenter. Det er midt om natten, og der skal stås ret på centralen få timer senere. Hos en familie, der er blevet udsat for en vandskade, er der god stemning og drillerier mellem de to sanitører Michael og James. Men Michael må træde i karakter, da James er for ivrig og bliver overhældt med kogende vand. Allan er i godt humør, og tror at han kan klare en skimmelopgave i en snæver vending. Men så let går det ikke. 29/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2014.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå