Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Property Brothers [Repris]
Carolyn & Gerald. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 08/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 8. Producerat år 2017.
07:00 
Property Brothers
Beverley. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 7. Del 9. Producerat år 2017.
07:45 
Svindlerjagt [Repris]
I Nordjylland har en række almindelige danskere det til fælles, at de føler sig snydt af den samme mand. De er vrede og frustrerede og har oprettet en Facebook-gruppe, hvor de udveksler deres dårlige erfaringer med manden. Det drejer sig nemlig ikke blot om én metode, men en lang række beregnende måder at komme til penge på, bl.a. snyd i forbindelse med bilhandler, køb hårde hvidevarer, identitetstyveri og udlejning af bolig. Der er mange spørgsmål, som vores journalist Sverre Quist gerne vil stille, og han ved, hvem han skal lede efter, for bag alle svindelnumrene gemmer sig manden, Kasper Bruun. Men Kasper Bruhn er en svær mand at finde så Sverre Quist sætter en større jagt i gang, som til sidst ender i konfrontation og anholdelse?. 20/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2016.
08:35 
5. Gear [Repris]
Så er det allersidste chance, hvis man skal sikre sig en plads i den store ’5. Gear’ finale!. 5 modige par tropper op til den sidste semifinale, hvor vores værter Jacob Riising og Casper Elgaard i den grad har lagt op til et hæsblæsende ræs. Der kæmpes med næb og kløer om pladsen, når deltagerne hamrer speederen helt i bund med blikket fast rettet mod finalen og det eftertragtede trofæ. 08/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 7. Producerat år 2019.
09:45 
5. Gear [Repris]
Vi er langt om længe nået til den store finale i ’5. Gear’! Hvem skal løfte den eftertragtede pokal og vinde håneretten over sine modstandere?. Der er lagt op til underholdning i verdensklasse, når værterne Jacob Riising og racerkører Casper Elgaard fører vores 4 fartglade finalister gennem 2 ultimative stunts og 2 hæsblæsende ræs – for at finde frem til, hvem der i sidste ende skal træde op på toppen af podiet. 20/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 8. Producerat år 2019.
11:05 
Special Victims Unit [Repris]
Lessons learned. Holdet efterforksning af seksuelle overgreb på en fin privatskole bliver forhindret af en skolebestyrelse, som ikke vil have skolen i mediernes søgelys. 08/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 14. Del 8.
12:00 
Special Victims Unit
Presumed guilty. Tutuola beder holdet om hjælp til at efterforske en sag om hans tidligere svoger. Säsong 14. Del 10.
13:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The Donation Oscillation. Penny gør sit ypperste for at forføre en afholdende Sheldon i forsøget på at ødelægge hans "donation" til hendes ekskæreste Zack. Hun synes nemlig, at hele situationen er meget underlig. Og så beslutter Raj og Howard sig for at ændre Rajs aflyste polterabend til en kærestetur, så de alligevel kan få noget ud af de planlagte fornøjelser. 08/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 15. Producerat år 2018.
13:25 
The Big Bang Theory [Repris]
The D & D Vortex. Vennerne finder ud af, at Will Wheaton arrangerer et eksklusiv Dungeons and Dragons spil med kendisser på gæstelisten. Det eneste problem er, at der kun er én enkelt ledig plads tilbage og i kampen om den gælder alle kneb. 08/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 16. Producerat år 2018.
13:55 
The Wall - Danmark [Repris]
Vennerne Sandie og Sebastian er dyrepassere og har begge overordentlig stor passion for dyr. Sammen deler de en brændende drøm om at kunne rejse til Arktis og se bl.a. pingviner i deres naturlige miljø - og i aften giver Felix Smith dem chancen for at gøre drømmen til virkelighed. For hvis de spiller klogt på væggen, svarer korrekt på spørgsmålene og kommer til programmet med en vis portion held i bagagen, kan de forlade 'The Wall' med mere end én million danske kroner i lommerne. Men lykkes det Sandie og Sebastian at score drømmerejsen til Sydpolen, eller må de nøjes med en tur i Zoo?. 05/06 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2019.
15:00 
CSI: NY [Repris]
Silent night. Da en ung pige bliver myrdet, står holdet overfor en svær sag. Det eneste vidne er nemlig pigens døve mor. Sagen er især hård for Lindsey, der pludselig begynder at blive hjemsøgt at gamle minder. 08/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 12.
15:55 
CSI: NY
Obsession. En deltager i en konkurrence bliver myrdet i Central park. Og så mistænker CSI-holdet, at en mand, der er blevet fundet død, er blevet myrdet af en savnet kvinde. Säsong 3. Del 13.
16:55 
CSI: Miami [Repris]
Game over. En ung fyr, der dyrkede ekstremsport på skateboard og testede videospil, bliver fundet død på en platform, som anvendes til at programmere skateboard videospil. Efterforskerne opdager, at han bar sensorer til at skabe realistiske bevægelser i videospil da han blev dræbt. Selve mordet er derfor blevet optaget, men morderen er ukendt, og CSIs efterforskning fører dem nu ind i videospillenes voldsomt konkurrenceprægede verden. 08/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 19.
17:55 
CSI: Miami
10-7. Under efterforskningen af mordet på en mand, der var hyret til at fremstille beskidte atombomber, som terrorister vil anvende i Miami, finder Horatio et blodigt fingeraftryk, som tilhører hans bror Raymond. Da Raymonds søn bliver kidnappet, dukker Horatios bror frem fra den tophemmelige undercover opgave, som han har arbejdet på. De to brødre må nu arbejde sammen for at redde drengen. En ukendt voldsmand truer Calleigh med en revolver for panden. Säsong 3. Del 25.
19:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The Conference Valuation. Da Bernadette og Penny rejser til San Diego for at deltage i en farmaceutisk konvention, står Howard med ansvaret for børnene. Så da Sheldon finder en bog, der handler om eksperimenter, man kan udføre på børn, beslutter vennerne sig for at få det bedste ud af dagen. 17/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 17. Producerat år 2018.
19:25 
The Big Bang Theory [Repris]
The Laureate Accumulation. Da ærkerivalerne Pemberton og Camobell charmerer sig ind på Amerika gennem en pressetur, må Sheldon og Amy forsøge at få nogle tidligere Nobelprismodtagere over på deres side, så de kan genvinde æren for deres teori om assymetri. Imens kæmper Bernadette og Howard med at få Halley til at sove, da hun er bange for mørket. 18/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 18. Producerat år 2018.
20:00 
Politijagt
I ’Politijagt’ må færdselsbetjentene dagligt lægge øre til massevis af dårlige undskyldninger fra bilister, som ikke lige kan finde ud af det der med at følge færdselsloven. Det gælder også for Vlado, der stopper en bil, hvor ejeren ikke har kørekort – men det er langt fra det eneste, der er galt, og søforklaringer har bilisten nok af. Henrik stopper til gengæld en bil, hvor føreren ikke har fået spændt sit gods godt nok fast. Bilistens forklaring: ’det fik han ikke lige gjort’. I Upper Darby i USA minder undskyldningerne meget om dem, der bliver brugt på de danske veje, og da Thomas stopper en bil, fordi den ikke længere er forsikret, opdager han en række yderligere fejl ved køretøjet – og så følger de dårlige undskyldninger ellers fra ejeren. Säsong 21. Del 4. Producerat år 2019.
21:00 
Sygeplejerskesagen [Repris]
I første afsnit af true crime-serien "Forbrydelser der rystede Danmark" giver nærmeste vidner deres syn på den mystiske historie om sygeplejersken Christina Hansen på Nykøbing Falster Hospital. Nogle af Christinas patienter dør på uforklarlig vis, mens hun har vagt på hospitalet, og en dag slår en kollega alarm. Sagen om Christina Hansen er et af de mest uhyggelige forsøg på seriemord i Danmark og den eneste af sin slags i landets historie, hvor vi aldrig tidligere har kendt til sundhedspersonale, som har forsøgt at tage livet af deres patienter!. 03/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Producerat år 2019.
22:05 
Profil af en morder II [Repris]
Familien der likviderede Ghazala. ”Bror, hvad er det, du gør?. ", er det sidste, som 18-årige Ghazala når at sige til sin bror, inden han koldblodigt likviderer hende og hendes mand på klos hold ved højlys dag på Slagelse Banegård. Æresdrabet er en af de sager, som drabschef Kurt Kragh aldrig glemmer. For hvad får en mand til at dræbe sin egen søster? Drabsmanden bliver pågrebet kort tid efter skyderiet og erkender drabet, men Kurt Kragh beslutter sig for at gøre det, der aldrig før i verdenshistorien er lykkedes: at få hele familien dømt for medvirken til drabet. 22/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2019.
23:05 
Criminal Minds [Repris]
Future perfect. Holdet eftersøger en gerningsmand, som er besat af uhyggelige medicinske eksperimenter. 09/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 11. Del 10.
00:00 
Criminal Minds
Entropy. Holdet iværksætter en kompleks strategi i forsøget på at få ram på lejemorderne fra Det beskidte dusin. Reid spiller en central rolle i planen. Säsong 11. Del 11.
01:00 
People Magazine Investigates [Repris]
Alaskan Temptress. Mechele Huges tjener godt i sit job som eksotisk danser. Men da hendes forlovede bliver myrdet, og politiet ser nærmere på sagen, opdager de en række skumle forhold og mistænkte. 09/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 9.
02:00 
People Magazine Investigates
Marked for Murder. Vennerne er mildest talt chokerede, da en juraprofessor bliver dræbt i sin egen garage. Da politiet følger sporene, fører det dem gennem hele staten. Säsong 2. Del 10.
03:00 
De beskidte helte [Repris]
De to sanitører og venner, Allan og Mike, får deres sag for, da en hel kælder skal ryddes for asbest. En familie er afhængig af resultatet, men arbejdet er både farligt og mentalt drænende. Martin og James kæmper imod enorme vandmasser ved en kæmpe vandskade, som involverer flere butikker i Nørrebro Bycenter. Vandet løber hurtigere end de kan arbejde, og imens må butikkerne se indtjeningen løbe ud med spildevandet. Ib har arbejdet alt for hårdt, og hans ryg er blevet ødelagt. Han må derfor til kiropraktor og afventer nu dommen: kan han overhovedet vende tilbage til arbejdet?. 09/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2014.
03:50 
De beskidte helte [Repris]
Michael har været sanitør i mange år, men det er hårdt arbejde og svært at vænne sig til de opgaver, som har med ofre for forbrydelser at gøre. Så da Michael kommer ud til en blodindsmurt lejlighed, hvor en kvinde er blevet dræbt, må han forsøge at holde fokus. John er på en meget anderledes sag, hvor et stort industrikøkken har så store problemer med bananfluer, at de har tilkaldt John, som skal forsøge at skaffe dem af med deres plagedyr. Et ældre ægtepar er i chok. Konens mor er lige død, og da deres pejs pludselig overtænder og truer med at sætte deres hus i brand, tager vagtchefen Martin hånd om sagerne. 28/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2014.
04:40 
House Hunters International [Repris]
It's All Relative in Dublin. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 09/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 87. Del 10. Producerat år 2015.
05:00 
House Hunters International [Repris]
A Slightly Auckland Relationship. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. ,. Säsong 87. Del 11. Producerat år 2015.
05:25 (05:50)
House Hunters International [Repris]
Pups in a St. Croix Paradise. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 09/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 140. Del 2.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå