Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Property Brothers [Repris]
Ashley & Aben. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 05/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 5. Producerat år 2017.
07:05 
Property Brothers
Janna & Jason. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 7. Del 6. Producerat år 2017.
07:55 
Studie 5 [Repris]
Studie 5 fyrer på ny op for musikfesten, når drengene battler mod pigerne i sang, dans og 100% improvisation. På drengeholdet har holdleder Jonas Schmidt besøg af musikproducer Chief 1 og musiker Thomas Buttenschön. Holdleder Stephania Potalivo har inviteret skuespiller Sus Wilkins og tv-vært og entertainer Annette Heick på pigernes hold. Denne gang får alle gæster deres sag for i Lynsang-runden, og så viser drengene helt særlige evner, når der skal gættes sange. I Videospoofen stiger temperaturen drastisk, når drengene kaster sig over Nellys ”Hot in Herre”, mens pigerne laver deres helt egen surprise-video af nyklassikeren ”Nede Mette” med Blak. 20/06 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2018.
08:40 
5. Gear [Repris]
Vores fartglade værter Jacob Riising og Casper Elgaard er klar til at presse fire kendte par og deres køreevner til det yderste, når de skal dyste om en plads i semifinalen af '5. Gear'. Det bliver et glædeligt gensyn med bl.a. Gustav Salinas, der igen deler smadrekasse med bagerkongen Micki Cheng. Og de får hård konkurrence, når de skal op imod de kække drenge, Jeppe Risager og Mathias Severinsen, fra ’Ex On the Beach’. Julie Berthelsen danner til gengæld par med sin mand Minik Dahl Høegh, og sidst, men absolut ikke mindst, er tv-vært Claus Elming tilbage bag rattet i '5. Gear' - denne gang sammen med skuespiller Esben Dalgaard. Og så præsenterer vi sæsonens hidtil vildeste stunt: 'Vælt dig selv'. 03/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 4. Producerat år 2019.
09:50 
5. Gear [Repris]
Vi nærmer os semifinalerne med hastig fart!. Med kun to af de eftertragtede pladser tilbage, er kampen for alvor sat ind, når værter Jacob Riising og Casper Elgaard byder deltagerne op til flere rablende vanvittige ræs. Danseglade Silas Holst danner par med den sangkyndige Jimmy Jørgensen, der selvsikkert forsøger at slå altid glade Cutfather og tv-vært Christopher Læssø. Racerbanen er også kridtet op til kamp, når Danmarks svømmedronning, Jeanette Ottesen, og hendes mand, Marco Loughran, giver den fuld gas i opgøret mod Irina The Diva, som hamrer sømmet i bund sammen med sin mand, dj’en Faustix. 05/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2019.
11:05 
Special Victims Unit [Repris]
Acceptable loss. Holdet, igen anført af Cargen, er lige ved at optrevle en sag om trafficking, men bliver forhindret qua Eames terror-efterforskining. 03/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 14. Del 4.
12:05 
Special Victims Unit
Manhattan Vigil. En kidnapningssag minder Benson om en 10 år gammel lignende sag. Säsong 14. Del 5.
13:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The Citation Negation. Sheldon og Amy rekrutterer Leonard til at hjælpe dem med deres aflevering om super-assymetri. Imens de arbejder, opdager Leonard og Raj en russisk afhandling, der konkluderer at super-assymetri ikke har nogen værdi, hvilket får store konsekvenser for især Sheldon. 04/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 9. Producerat år 2018.
13:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The VCR Illumination. Sheldon og Amy er stadig nedtrykte over de dårlige nyheder om deres teori om super-assymetri, men et gammel VHS-bånd fra Sheldons fortid giver ham fornyet håb. 04/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 10. Producerat år 2018.
14:00 
The Wall - Danmark [Repris]
De to bedste venner Danny og Anders kaster sig ud i det risikable spil på væggen for at skrabe præmiepenge sammen til deres livs oplevelse – en rigtig manderejse med både fodboldkampe og koncerter på programmet. Og skulle der blive til mere end rejsen, så skal pengene bruges til Anders’ kommende bryllup, hvor Danny selvfølgelig har rollen som best man. Men før noget af det kan blive en realitet, må vært Felix Smith huske drengene på, at spillet handler om at have is i maven og blod på tanden, så der kan dobles og tredobles på de helt rigtige tidspunkter. 02/06 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2019.
15:05 
CSI: NY [Repris]
And here's to you mrs. azrael. En ung kvinde, der netop er vågnet op fra koma, bliver myrdet på et hospital, uden at de ansatte opdager noget. Offeret var føreren af en bil i et uheld, hvor hendes bedste veninde døde. 03/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 9.
16:00 
CSI: NY
Sweet 16. CSI-holdet undersøger en sag, hvor en far er blevet myrdet til sin egen datters udførlige 16-års fødselsdagsfest og liget blev fundet bag hendes splinternye bil. Säsong 3. Del 10.
17:00 
CSI: Miami [Repris]
Identity. CSI holdet finder en kvinde, der er fuldstændig slugt af en kæmpeslange og Horatio får mistanke om, at det ikke er et uheld. Og ganske rigtigt inden længe kommer holdet på sporet af en narkobande, hvor kæmpeslanger spiller en vigtig rolle. Samtidig dukker en af Horatios gamle ærkefjender op til overfladen igen!. 03/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 15.
18:00 
CSI: Miami
Nothing to loose - Part 1. En række beviser gør, at CSI holder får mistanke om at en storbrand i virkeligheden blev påsat for at skjule eventuelle spor, der kunne føre til opklaringen af et mord. En masse lokale straffefanger bliver sat til at hjælpe med at slukke branden. Midt i det hele flygter en seriemorder og nu får Horatio og CSI holdet pludselig nok at se til, inden han slår til igen!. Säsong 3. Del 16.
19:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The Paintball Scattering. Penny og Leonard arrangerer en paintball-turnering. Men hvad der startede som et sjovt spil, ender i det rene kaos, da Sheldon bliver jaloux på Amy. Og så opdager Raj, at Anu ses med sin ekskæreste. 12/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 11. Producerat år 2018.
19:25 
The Big Bang Theory [Repris]
The Propagation Proposition. Da Pennys ekskæreste Zack opdager, at han er steril, kommer han til Leonard efter hjælp. Og så forsøger Raj at fikse forholdet med sin eks-forlovede Anu. 13/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 12. Producerat år 2018.
20:00 
Politijagt
Vlado stopper en 19-årig mand, som kører bil uden at have kørekort. Det har den unge mands mor heller ikke, og situationen spidser for alvor til, da hun højlydt giver udtryk for sin afsky overfor politiet og snart læner sig kraftigt op ad en sigtelse for vold mod Vlado. Henrik har besøg af Patrick, som han besøgte i Florida i sidste sæson, og de må trykke speederen helt i bund, da en mandlig bilist stikker af fra dem i sin bil. I Upper Darby i USA rykker Thomas ud til en ældre mand, der har taget en overdosis, og som nu svæver mellem liv og død. Og så kommer Peter fra Nordsjællands politi ud til en alvorlig ulykke, hvor en ung mand ligger bevidstløs efter at være styrtet på cykel - mens den unge mands ven er stukket af. Säsong 21. Del 1. Producerat år 2019.
21:00 
En verden udenfor
Bankmanden Andy Dufresne idømmes livsvarigt fængsel for en forbrydelse, han ikke har begået. Han sendes til Shawshank-fængsel, hvor han nu må forsøge at opbygge en tålelig tilværelse blandt nogle af USA's værste forbrydere. De første år synes som et mareridt, men lidt efter lidt får Dufresne opbygget både status og vennekreds. Men selv som garvet indsat lægger Dufresne stadig planer om, hvordan han kan flygte og hævne sig på dem, der har gjort ham ondt. Producerat år 1994. Regissör: Frank Darabont, Skådespelare: Morgan Freeman, Bob Gunton, Tim Robbins.
00:10 
Criminal Minds [Repris]
Target rich. Rossis datter, Joy, beder holdet om hjælp til at lede efter en forsvundet kvinde. 03/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 11. Del 7.
01:10 
Criminal Minds
Awake. I Phoenix bliver kidnappede personer tvunget til at undvære søvn. Imens er JJ fuld beskæftiget med arbejde og sin nyfødte søn. Säsong 11. Del 8.
02:05 
People Magazine Investigates [Repris]
Once Bitten. I 1986 bliver Sherri Rasmussen fundet dræbt i sit hjem. Er det et indbrud, der er gået helt skævt eller var det planlagt?. Flere år senere opdager politiet, at morderen var umådeligt tæt på. 06/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 6.
03:05 
People Magazine Investigates
My Father, The Serial Killer. I 1980 forsvinder et par fra deres hjem og bliver senere fundet på en mark. Først 40 år efter hævder en kvinde at kende til den dystre sandhed bag mordene. Säsong 2. Del 7.
03:50 
De beskidte helte [Repris]
En kolossal brand hærger en fabrikshal og både Martin, Michael og Allan sætter livet på spil i den sammenstyrtingstruede bygning. Sanitøren Mike kommer på en opgave af en helt anden karakter, da en faldstamme hos en ældre mand bryder sammen. Spulemontøren Ib løber på en forstoppelse i en families kloak, som kræver særlig snilde, mens John og kollegaen Allan S er på kakerlakjagt hos et ældre ægtepar, som er plaget af de hurtige kryb. 06/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2014.
04:40 
De beskidte helte [Repris]
Vagtlederen Martin bliver indhentet af fortiden, da han med en kollega kommer på en sag om et selvmord. Meningen er at Martin skal holde øje med den unge og mere uerfarne sanitør, men det er ham selv, der oplever det største chok. Ib møder udfordringer i alle former og størrelser, da han prøver at undersøge en stor kloak under en campingplads. Michael forsøger at redde en dartklub fra at måtte aflyse en årlig turnering, efter at ukendte gerningsmænd har smadret ruder og forsøgt at tænde ild til klublokalerne. Og sanitøren Allan må trække arbejdshandskerne godt op om albuerne, da en skoles kloakker svømmer over. 23/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2014.
05:30 (05:50)
House Hunters International [Repris]
Mother Knows Best in Luxembourg City. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 05/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 87. Del 8. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå