Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Property Brothers [Repris]
Patrick & Julie. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 07/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 7. Producerat år 2017.
06:55 
Property Brothers
Carolyn & Gerald. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 7. Del 8. Producerat år 2017.
07:45 
Studie 5 [Repris]
Jonas Schmidt og drengene battler mod Stephania Potalivo og pigerne i musikquizzen, hvor det handler om klæde sig ud, improvisere og i det hele taget give den gas på gulvet og bag pulten. I aften kommer tv-værterne Jacob Riising og Adam Duvå Hall forbi studiet, mens skuespillerne Anne Sofie Espersen og Julie Wester kæmper på den anden side. Glæd dig især til en nervepirrende omgang Stop tiden, hvor Jonas får alvorlige problemer. Du kan også høre skønsang, som aldrig før i ”Duetten fra helvede”. Også er der den uforglemmeligte videospoof. Drengene giver deres bedste bud på Prince’s sexede ”Kiss”, mens pigerne har skruet ekstra op for showet i Meghan Trainors ”Dear Future Husband”. 22/06 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 9. Producerat år 2018.
08:30 
5. Gear [Repris]
Vi er nået til den første af to semifinaler, hvor fem kendte par skal dyste mod hinanden om en plads i den store ’5. Gear’ finale!. Der er lagt op til et brag af et ræs, når vores bilglade værter, Jacob Riising og Casper Elgaard, atter skyder løbet i gang, og de bedste kørere fra de indledende runder bogstaveligt talt tørner sammen i den ene intense duel efter den anden. Semifinalen byder også på et helt nyt og overraskende startstunt, som kan få selv de mest rutinerede kørere til at bryde bævrende sammen bag rattet!. 07/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2019.
09:40 
5. Gear [Repris]
Så er det allersidste chance, hvis man skal sikre sig en plads i den store ’5. Gear’ finale!. 5 modige par tropper op til den sidste semifinale, hvor vores værter Jacob Riising og Casper Elgaard i den grad har lagt op til et hæsblæsende ræs. Der kæmpes med næb og kløer om pladsen, når deltagerne hamrer speederen helt i bund med blikket fast rettet mod finalen og det eftertragtede trofæ. 13/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 7. Producerat år 2019.
11:00 
Special Victims Unit [Repris]
Vanity's bonfire. Efter et barn er blevet kidnappet af sin biologiske mor, bliver holdet involveret i en sag forældremyndighed. 07/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 14. Del 7.
12:00 
Special Victims Unit
Lessons learned. Holdet efterforksning af seksuelle overgreb på en fin privatskole bliver forhindret af en skolebestyrelse, som ikke vil have skolen i mediernes søgelys. Säsong 14. Del 8.
13:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The Confirmation Polarization. Sheldon og Amy er lykkelige, da deres teori om super-assymetri bevises af to fysikere. Men da en Nobelpris kommer på tale, bliver det hele igen kompliceret og Sheldon må beslutte sig for, hvad der er vigtigst - Nobelprisen eller hans partner og kone?. 07/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 13. Producerat år 2018.
13:25 
The Big Bang Theory [Repris]
The Meteorite Manifestation. Howard og Bernadette har forberedt en hyggelig aften, da deres naboer pludselig tænder deres nye projektører og blænder dem. Det bliver starten på en bureaukratisk magtkamp, som Sheldon glædeligt deltager i. 07/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 14. Producerat år 2018.
13:55 
The Wall - Danmark [Repris]
Vores veloplagte vært, Felix Smith, byder velkommen til den dynamiske duo Sofie og Johanne, der begiver sig ud på en nervepirrende rejse, hvor de ved hjælp af godt samarbejde og en god portion held håber på, at ’The Wall’ kan være med til at opfylde deres vildeste drømme. Det unge par elsker adrenalin og fart, og det kan næsten ikke blive vildt nok, så derfor drømmer de også om at rejse til varmere himmelstrøg for at opleve et bestemt skrækindjagende dyr på helt tæt hold. De vil nemlig ned og dykke med de store hvidhajer. 04/06 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2019.
15:00 
CSI: NY [Repris]
Raising shane. Da Hawkes identificeres som en eftersøgt morder, kommer CSI på hårdt arbejde, når de skal forsøge at bevise, at det ikke var ham og på samme tid finde frem til den rigtige morder. 07/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 11.
15:55 
CSI: NY
Silent night. Da en ung pige bliver myrdet, står holdet overfor en svær sag. Det eneste vidne er nemlig pigens døve mor. Sagen er især hård for Lindsey, der pludselig begynder at blive hjemsøgt at gamle minder. Säsong 3. Del 12.
16:55 
CSI: Miami [Repris]
Money plane. Nogen bruger en laser til at blinde en pilot, og et jetfly, som fragter 1.2 milliard dollars i checks, styrter ned. I vraget finder man et offer, en ung velhaver med speciale i at rejse penge til velgørenhed, som er blevet dræbt inden styrtet. Offerets familie modsætter sig en obduktion, og Horatio må i stedet følge penge-sporet. Calleigh er på sagen sammen med sin ekskæreste, kriminalassistent Hagen, og det medfører problemer. 07/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 18.
17:55 
CSI: Miami
Game over. En ung fyr, der dyrkede ekstremsport på skateboard og testede videospil, bliver fundet død på en platform, som anvendes til at programmere skateboard videospil. Efterforskerne opdager, at han bar sensorer til at skabe realistiske bevægelser i videospil da han blev dræbt. Selve mordet er derfor blevet optaget, men morderen er ukendt, og CSIs efterforskning fører dem nu ind i videospillenes voldsomt konkurrenceprægede verden. Säsong 3. Del 19.
18:55 
The Big Bang Theory [Repris]
The Donation Oscillation. Penny gør sit ypperste for at forføre en afholdende Sheldon i forsøget på at ødelægge hans "donation" til hendes ekskæreste Zack. Hun synes nemlig, at hele situationen er meget underlig. Og så beslutter Raj og Howard sig for at ændre Rajs aflyste polterabend til en kærestetur, så de alligevel kan få noget ud af de planlagte fornøjelser. 16/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 15. Producerat år 2018.
19:25 
The Big Bang Theory [Repris]
The D & D Vortex. Vennerne finder ud af, at Will Wheaton arrangerer et eksklusiv Dungeons and Dragons spil med kendisser på gæstelisten. Det eneste problem er, at der kun er én enkelt ledig plads tilbage og i kampen om den gælder alle kneb. 17/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 16. Producerat år 2018.
20:00 
Politijagt
Vlado er på patrulje med sin kollega Kim, og de stopper en bilist, som viser sig at have problemer med forsikringerne. Men hvad der starter som en meget harmløs rutinesag, udvikler sig hurtigt til noget meget mere alvorligt. Henrik er igen på patrulje med sin amerikanske kollega Patrick, og på deres rute spotter Henrik en bilist, som skiller sig ud blandt de andre trafikanter. Henrik stopper ham for at få en snak, og det viser sig at være en rigtig god idé. Og så skal vi på skydebane med Peter fra Nordsjællands politi, når han skal til op den halvårlige prøve for at finde ud af, om han stadig må bære tjenestepistol. Säsong 21. Del 3. Producerat år 2019.
21:00 
Den Kongelige Livgarde [Repris]
Nytårsaften samles danskerne foran fjernsynet og på Amalienborg slotsplads for at se Dronningens nytårstale - og overvære Den Konglige Livgarde. Rekrut Hartung er blevet udvalgt til den eftertragtede vagt, og han kan mærke presset. Han skal stå forrest, og hvis han laver fejl, sker det foran hele Danmarks befolkning. I februar 2018 mister kongehuset også en stor personlighed, da Prins Henrik går bort. Det påvirker de unge gardere, som står på vagt gennem den sorgfulde periode i Kongehuset. ,. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2017.
22:05 
5. Gear [Repris]
Vi er nået til den første af to semifinaler, hvor fem kendte par skal dyste mod hinanden om en plads i den store ’5. Gear’ finale!. Der er lagt op til et brag af et ræs, når vores bilglade værter, Jacob Riising og Casper Elgaard, atter skyder løbet i gang, og de bedste kørere fra de indledende runder bogstaveligt talt tørner sammen i den ene intense duel efter den anden. Semifinalen byder også på et helt nyt og overraskende startstunt, som kan få selv de mest rutinerede kørere til at bryde bævrende sammen bag rattet!. 08/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2019.
23:20 
Criminal Minds [Repris]
Internal affairs. NSA og BAU samarbejder for at undersøge virksomheder, der muligvis står bag salg af stoffer på internettet. Dette iværksættes efter at to agenter blev myrdet. 08/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 11. Del 9.
00:15 
Criminal Minds
Future perfect. Holdet eftersøger en gerningsmand, som er besat af uhyggelige medicinske eksperimenter. Säsong 11. Del 10.
01:15 
People Magazine Investigates [Repris]
Murder at Sea. En båd eksploderer pludselig ud for kysten i en fiskerlandsby i Alaska. Da branden endelig bliver slukket, finder politiet ligene af en ung familie. 08/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 8.
02:10 
People Magazine Investigates
Alaskan Temptress. Mechele Huges tjener godt i sit job som eksotisk danser. Men da hendes forlovede bliver myrdet, og politiet ser nærmere på sagen, opdager de en række skumle forhold og mistænkte. Säsong 2. Del 9.
03:10 
De beskidte helte [Repris]
Et kæmpe skybrud hærger hovedstaden, og meldinger om vandskader vælter ind. Sanitørerne Jacob og Allan må derfor løbe ekstra stærkt, og det hårde arbejde begynder at tære på kræfterne. Den mangeårige skadechef Jan undersøger et nyligt overtaget dødsbo. Han skal vurdere, hvad der skal ske med stedet, og om det bedst kan betale sig at rydde stedet for indhold eller skal det hele rives ned? Teamleder, Rachid må derimod iføre sig beskyttelsesdragt fra top til tå for at undgå at blive syg af den skimmelsvamp, der har gjort et køkken ubrugeligt. 08/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2014.
04:00 
De beskidte helte [Repris]
De to sanitører og venner, Allan og Mike, får deres sag for, da en hel kælder skal ryddes for asbest. En familie er afhængig af resultatet, men arbejdet er både farligt og mentalt drænende. Martin og James kæmper imod enorme vandmasser ved en kæmpe vandskade, som involverer flere butikker i Nørrebro Bycenter. Vandet løber hurtigere end de kan arbejde, og imens må butikkerne se indtjeningen løbe ud med spildevandet. Ib har arbejdet alt for hårdt, og hans ryg er blevet ødelagt. Han må derfor til kiropraktor og afventer nu dommen: kan han overhovedet vende tilbage til arbejdet?. 27/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2014.
04:45 
House Hunters International [Repris]
Better Life, Better Jobs. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 08/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 87. Del 9. Producerat år 2015.
05:10 
House Hunters International [Repris]
It's All Relative in Dublin. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 08/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 87. Del 10. Producerat år 2015.
05:35 (05:55)
House Hunters International [Repris]
Peace vs. Project in Spain. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 07/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 140. Del 1.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå