Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Chopped Junior [Repris]
Talentfulde børn springer ud som køkkenguruer, når de bruger ukendte ingredienser til at lave lækre retter og imponere dommerne. ,. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2016.
07:05 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 04/06 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 26. Producerat år 2015.
07:55 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 16/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 1. Producerat år 2016.
08:40 
Blind tillid med Bubber [Repris]
Episode 2. Bubber står i dette afsnit overfor den temperamentsfulde håndboldtræner Lars Rasmussen. Han har gennem sin karriere trukket lidt forskellige overskrifter, både som håndboldspiller og senest som træner. Men så kom ”What the fuck is going on”- klippet. Her giver han sit hold en så stor skideballe, at det forargede den samlede danske presse i en sådan grad, at det trak ekstra mange! Hvad ligger til grund for, at nogen ender på forsiden af aviserne? Hvilken historie gemmer sig bag overskrifterne? Hvem er personen egentlig?. 07/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2017.
09:30 
Borderforce USA: The Bridges [Repris]
Over halvdelen af Amerikas sydlige grænse består af floden Rio Grande, der med sit mudrede vand snor sig gennem Texas og Mexico. I alt 23 broer krydser floden og forbinder USA med naboen til syd, der hver eneste dag passeres af 250.000 mennesker, 12. 000 lastbiler og 5000 togvogne – men det er ikke alle, der er på den rigtige side af loven. Vi følger i hælene på Homeland Security, når de forsøger at holde broerne og Amerika sikre. 04/06 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2019.
10:20 
Borderforce USA: The Bridges [Repris]
Over halvdelen af Amerikas sydlige grænse består af floden Rio Grande, der med sit mudrede vand snor sig gennem Texas og Mexico. I alt 23 broer krydser floden og forbinder USA med naboen til syd, der hver eneste dag passeres af 250.000 mennesker, 12. 000 lastbiler og 5000 togvogne – men det er ikke alle, der er på den rigtige side af loven. Vi følger i hælene på Homeland Security, når de forsøger at holde broerne og Amerika sikre. 09/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2019.
11:20 
Special Victims Unit [Repris]
Bombshell. Benson og Stabler må gå undercover i rollerne som et ægtepar, som er ude efter at tilsætte lidt krydderi til deres sexliv ved at melde sig ind i en swingerklub. Deres virkelige formål er imidlertid at finde frem til mistænkte i drabssagen om en mand som er blevet fundet brutalt stukket ned. ,. Säsong 12. Del 19.
12:15 
Scorpion
Lighthouse of the Rising Sun. En solstorm får strømmen til at gå i Los Angeles og Team Scorpion må nu hjælpe en teenage-pilot og hans kæreste, som er forsvundet over Stillehavet uden navigation eller radiokontakt. Under krisen på Walter passe på en gruppe af Ralphs klassekammerater, og Cabe prøver endelig at fortælle Allie, at han elsker hende. Säsong 4. Del 14. Producerat år 2017.
13:15 
The Big Bang Theory [Repris]
The locomotion reverberation. Sheldons interesse for togmotorer er blevet enorm, og han fordyber sig derfor ikke længere i fysikkens verden. Men Leonard og Howard behøver hans hjælp og må derfor forsøge at narre ham. 04/06 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 15. Producerat år 2017.
13:40 
The Big Bang Theory [Repris]
The allowance evaporation. Amy er alt andet end tilfreds med, at Sheldon har delt meget private detaljer om deres forhold på universitetet. Raj indser at han fremadrettet må stå på egne ben, idet farens hjælp ophører. 04/06 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 16. Producerat år 2017.
14:10 
The Wall - Danmark [Repris]
Vennerne Sandie og Sebastian er dyrepassere og har begge overordentlig stor passion for dyr. Sammen deler de en brændende drøm om at kunne rejse til Arktis og se bl.a. pingviner i deres naturlige miljø - og i aften giver Felix Smith dem chancen for at gøre drømmen til virkelighed. For hvis de spiller klogt på væggen, svarer korrekt på spørgsmålene og kommer til programmet med en vis portion held i bagagen, kan de forlade 'The Wall' med mere end én million danske kroner i lommerne. Men lykkes det Sandie og Sebastian at score drømmerejsen til Sydpolen, eller må de nøjes med en tur i Zoo?. 29/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2019.
15:10 
CSI: NY [Repris]
Wasted. En kendt model falder død om på podiet. Selvom hun var tynd, var den unge model meget sund, så Mac, Danny og Hawks må arbejde sammen for at løse mysteriet. På stationen dukker en mand op, der hævder, at han har slået sin læge ihjel. Men Stella tvivler på tilståelsen, da manden ikke kan gengive nogle detaljer om forbrydelsen. 04/06 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 12.
16:05 
CSI: NY
Risk. På vej hjem fra arbejde, opdager Danny et lig på metroens skinner. Han reagerer hurtigt, og får stoppet toget inden vigtige beviser bliver ødelagt. Imens efterforsker Stella og Hawks en sag om en børsmægler, der blev fundet død på sit kontor. Säsong 2. Del 13.
17:05 
CSI: Miami [Repris]
Money for nothing. En sikkerhedsvagt på en pengetransport udskifter de 3,2 millioner dollars, som han transporterer, med falske penge. Han vil nu give de virkelige penge til de kidnappere, som tilsyneladende har bortført hans søster. 04/06 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 17. Producerat år 2003.
18:00 
CSI: Miami
Wannabe. Horatio og Speedle efterforsker mordet på en mand, som er blevet dræbt med en foldekniv. Men bevisførelsen afhænger af vidneudsagnet fra en ung fyr, som fanatisk dyrker retsmedicin som hobby og har stjålet et bevis i sagen - en blodbestænket latex-handske. Det lykkes Speedle at opspore den unge fyr, som imidlertid kort efter bliver fundet myrdet i sit hjem. Delko og Calleigh efterforsker sagen om en ung kvinde, som er blevet skudt og smidt i en affaldscontain. Säsong 2. Del 18. Producerat år 2003.
19:00 
The Big Bang Theory
The comic-con conundrum. Nu når Raj ikke længere modtager penge fra sin far, forsøger han istedet at nasse på Sheldon. Bernadette har måske fundet en snedig løsning på, hvordan Howard kan indrages i de daglige gøremål. Säsong 10. Del 17. Producerat år 2017.
19:30 
The Big Bang Theory
The escape hatch identification. Raj må opsige sin lejlighed og får hurtig tilbudt hjælp af sine venner. Sheldon behøver råd om kærlighed fra en erfaren person. Säsong 10. Del 18. Producerat år 2017.
20:00 
Politijagt [Repris]
Vlado står pludselig med en potentielt livsfarlig opgave, da en bilbrand har varmet en gasflaske op lige ved siden af Grevecentret. En eksplosion ville kunne sprede sig 200 meter, så hele området skal evakueres hurtigst muligt. Henrik sætter efter en bilist, som kører med en fuldstændig vanvittig fart på over 200 km/t. og da han endelig får stoppet manden, får det store konsekvenser. I Upper Darby er Thomas til gengæld på jagt efter en forbryder, der er løbet ind i et stort naturområde, hvilket gør hele eftersøgningen særdeles udfordrende. 03/06 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 19. Del 8. Producerat år 2018.
21:00 
Kong: Skull Island
Året er 1973, da den tidligere elitesoldat, James Conrad, bliver hyret til at lede en flok eventyrlystne forskere og soldater ud på en ekspedition til den mytiske ø ’Skull Island’. Formålet er at smide seismiske bomber og kortlægge øens undergrund, men det varer ikke længe inden, at bomberne forstyrrer øens naturlige dyreliv, og så går det pludselig op for ekspeditionens medlemmer, hvilke hemmeligheder Skull Island gemmer på. Her er naturen nemlig gået amok og har frembragt nogle enorme væsner, der tilbedes som guder af de primitive indfødte på øen, og som beskytter deres territorie med sønderrivende effektivitet. Det gælder også øens alfahan, en kæmpeabe, som de indfødte blot kalder "Kong". Producerat år 2017. Regissör: Jordan Vogt-Roberts, Skådespelare: Brie Larson, John C Reilly, John Goodman, Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson.
23:25 
Godzilla
I 1999 blev atomkraftværket Janjira på mystisk vis destrueret sammen med størstedelen af menneskerne, der arbejdede der, inklusiv supervisoren Joe Brodys kone, Sandra. År senere må Joes søn, US Navy-officeren Ford, tage til Japan for at hjælpe sin fremmedgjorte far, som stadig leder desperat efter sandheden bag ulykken. Far og søn finder sammen svaret på atomkraftværket, og snart bliver rædslen vakt til live igen. Hele menneskeheden er truet, men måske er Godzilla den eneste, der kan redde os alle sammen?. Regissör: Gareth Edwards, Skådespelare: Elizabeth Olsen, Sally Hawkins, Juliette Binoche, Bryan Cranston, Aaron Taylor-Johnson, Ken Watanabe.
01:55 
Scorpion
Sci Hard. Team Scorpion bliver taget til fange ved en teknologi-konvention. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2017.
02:50 
Morderne iblandt os [Repris]
Stages Of Grief. I Californien overfalder og dræber en indbrudstyv Joan Dawley. Hemmelige optagelser vidner om chokerende bedrag og et uhyre, der lurer i kulisserne. 03/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 3. Producerat år 2018.
03:40 
Spøgelsesjægerne [Repris]
Den store dag er endelig kommet, hvor formand Thomas får sin brud, og hele Ghosthunting. dk skal naturligvis med til spøgelsesbryllup på Dronninglund Slot. Bryllupsnatten bliver dog alt andet end traditionel, da brudesuiten viser sig at være slottets mest hjemsøgte værelse. I mellemtiden tager DPA (Dansk Parapsykologisk aspekt) til Dybbøl Mølle, for at undersøge om det berømte slag fra 1864, har efterladt et paranormalt aftryk på nutiden. 05/06 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2014.
04:30 
Spøgelsesjægerne [Repris]
Formand Thomas og hans brud Karina tager på bryllupsrejse til Bornholm for at nyde hvedebrødsdagene. Helt traditionel bliver bryllupsrejsen dog ikke, for Thomas har inviteret resten af gruppen med på turen. Romantikken må derfor delvist vige pladsen til fordel for jagten på spøgelser. Dansk Parapsykologisk aspekt (DPA) tager på privat hunt hos chileneren Jose og hans datter Myrna, som jævnligt oplever fysisk kontakt med spøgelser. 06/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2014.
05:25 (05:45)
House Hunters International [Repris]
You Madagascar, Bro?. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 15/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 85. Del 3. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå