Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Chopped Junior [Repris]
Talentfulde børn springer ud som køkkenguruer, når de bruger ukendte ingredienser til at lave lækre retter og imponere dommerne. ,. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2016.
06:55 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 31/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 22. Producerat år 2015.
07:45 
Property Brothers
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 5. Del 23. Producerat år 2015.
08:30 
Family Food Fight - Dommer-Duellen [Repris]
De to stjernekokke Hannah Grant og David Johansen kaster sig endnu en gang ud i en direkte duel om kokkeære og håneret, når de på kun en halv time skal levere anretninger i verdensklasse. Mattias Hundebøll gør det vanen tro ikke lettere, når han serverer det ene benspænd efter det andet i de to køkkener. Der står et væld af udfordringer i form af nul forberedelsestid, masser af tidspres og en flok kritiske og dygtige foodies imellem stjernkokkene og aftenens eftertragtede sejr. 11/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2019.
09:00 
Family Food Fight - Dommer-Duellen [Repris]
De to stjernekokke, Hannah Grant og David Johansen, vurderer og dømmer normalt alle Family Food Fight-familierne fra deres trygge dommersæder. Men når mørket falder på i køkkenerne, trækker de to stjernekokke i forklæderne og kømper indædt om kokkeæren, når de hiver deres bedste tricks ud af ærmet, for at klare de mange madforhindringer, som vært Mattias Hundebøll smider efter dem. På blot 30 minutter laver de retter af tårnhøj klasse, der skal overbevise et nøje udvalgt panel af Danmarks bedste foodies og madeksperter. 11/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2019.
09:25 
Borderforce USA: The Bridges [Repris]
Over halvdelen af Amerikas sydlige grænse består af floden Rio Grande, der med sit mudrede vand snor sig gennem Texas og Mexico. I alt 23 broer krydser floden og forbinder USA med naboen til syd, der hver eneste dag passeres af 250.000 mennesker, 12. 000 lastbiler og 5000 togvogne – men det er ikke alle, der er på den rigtige side af loven. Vi følger i hælene på Homeland Security, når de forsøger at holde broerne og Amerika sikre. 29/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 7.
10:15 
Borderforce USA: The Bridges [Repris]
Over halvdelen af Amerikas sydlige grænse består af floden Rio Grande, der med sit mudrede vand snor sig gennem Texas og Mexico. I alt 23 broer krydser floden og forbinder USA med naboen til syd, der hver eneste dag passeres af 250.000 mennesker, 12. 000 lastbiler og 5000 togvogne – men det er ikke alle, der er på den rigtige side af loven. Vi følger i hælene på Homeland Security, når de forsøger at holde broerne og Amerika sikre. 31/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 8.
11:20 
Special Victims Unit [Repris]
Flight. Kriminalassistenterne Benson og Stabler bliver dybt frustrerede over den måde loven virker på. Det tyder nemlig på, at deres hovedmistænkte i sagen om en seksuelt misbrugt teenager med post traumatisk stress syndrom vil være i stand til at købe sig fri takket være sin højtbetalte advokat og dennes manipulation af sagen. ,. Säsong 12. Del 15.
12:15 
Scorpion
It's Raining Men (of War). Det er Thanksgiving og Scorpion-holdet har fået til opgave at destruere en flydende ø af plastik. Säsong 4. Del 9. Producerat år 2017.
13:15 
The Big Bang Theory [Repris]
The veracity elasticity. Amy vil meget gerne blive boende hos Sheldon, så hun bilder ham ind, at hendes lejlighed er under ombygning. Leonard overlader indretningen af Sheldons værelse til Penny. 30/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 7. Producerat år 2017.
13:40 
The Big Bang Theory [Repris]
The brain bowl incubation. Et forsøg med at kombinere Amy og Sheldons gener går så godt, at Sheldon nu mener, at det er på høje tid, at de formerer sig. Raj er glad for sin nye kæreste, men ikke begejstret for at skulle fortælle, hvad hun lever af. 30/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 8. Producerat år 2017.
14:10 
The Wall - Danmark [Repris]
Søskendeparret Sara og Andreas håber på, at ’The Wall’ kan være behjælpelig med en stor portion penge, så de kan komme af sted på drømmerejsen til Brasilien. Og skulle præmien række til mere end en tur på businessclass over Atlanten, så vil Andreas også gerne have råd til at flytte hjemmefra, samt at betale af på sin danseuddannelse. Sara håber også på, at der kan blive præmiepenge nok til, at hun kan starte sit eget designstudie op, men for at drømmen kan blive til virkelighed, skal samarbejde og paratviden først og fremmest gå op i en højere enhed, og herefter må der bare krydses fingre for, at boldene rammer de helt rigtige beløb, når de suser ned ad væggen. 23/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2019.
15:10 
CSI: NY [Repris]
Bad beat. Fire mænd sidder og spiller poker i en lejlighed, da en af dem fanges i at snyde og smides ud. Et øjeblik senere ringer det på døren og da en af spillerne kigger ud gennem dørspionen, står han ansigt til ansigt med et haglgevær. 29/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 8.
16:10 
CSI: NY
City of the dolls. En teenager finder et lig i en butik fyldt med dukker. Rummet, hvor han findes, viser tegn på en stor kamp, da de mange dukker dækker hele gulvet. Säsong 2. Del 9.
17:10 
CSI: Miami [Repris]
Blood moon. En cigarmager bliver fundet i sin forretning, bundet, tævet, maltrakteret og myrdet med en særlig kniv beregnet til cigarfremstilling. Efterforskningen fører Horatio til en gruppe, som hjælper cubanske flygtninge. I den anden ende af byen bliver en ung mand skudt ned, da han hæver penge i en kontantautomat. Men motivet synes ikke at være røveri, fordi pengene er efterladt. 29/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 13. Producerat år 2003.
18:05 
CSI: Miami
Slow burn. Delko og Alexx bliver næsten brændt ihjel, da de skal efterforske en jægers dødsfald. Han er blevet fundet skudt i nærheden af en brand i Everglades-sumpene, som efter sigende skulle være under kontrol. Da ilden pludselig flammer op, må efterforskerne søge tilflugt under en presenning. Senere finder man endnu et lig, en ung kvinde, som er blevet tævet ihjel. Horatio får mistanke om, at en sexforbryder er på spil, samt at han også står bag branden. Säsong 2. Del 14. Producerat år 2003.
19:00 
The Big Bang Theory
The geology elevation. Bert fra geologiafdelingen vinder den prestigefyldte 'MacArthur Genius Grant', mens Sheldon kæmper med at holde jalousien tilbage. Säsong 10. Del 9. Producerat år 2017.
19:30 
The Big Bang Theory
The property division collision. Leonard og Sheldon deler deres ejendele op, hvilket ikke går stille for sig. Stuart spørger, om han kan bo hos Howard og Bernadette. Säsong 10. Del 10. Producerat år 2017.
20:00 
Politijagt [Repris]
Vlado rykker ud til et meget alvorligt færdselsuheld, hvor en ældre kvinde er kørt ud over en stejl skrænt i sin bil. Bilen er totalskadet, og der skal handles hurtigt og målrettet, for at få kvinden kørt på hospitalet. Henrik måler en bilist til at køre langt over det tilladte, og det udløser en kæmpe bøde. Thomas fra Upper Darby i USA har en særlig ekspertise i at vurdere, om folk har drukket alkohol. Og den får han brug for, da han bliver kaldt ud til en færdselsulykke, hvor der muligvis er alkohol involveret. 31/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 19. Del 7. Producerat år 2018.
21:00 
Kong: Skull Island
Året er 1973, da den tidligere elitesoldat, James Conrad, bliver hyret til at lede en flok eventyrlystne forskere og soldater ud på en ekspedition til den mytiske ø ’Skull Island’. Formålet er at smide seismiske bomber og kortlægge øens undergrund, men det varer ikke længe inden, at bomberne forstyrrer øens naturlige dyreliv, og så går det pludselig op for ekspeditionens medlemmer, hvilke hemmeligheder Skull Island gemmer på. Her er naturen nemlig gået amok og har frembragt nogle enorme væsner, der tilbedes som guder af de primitive indfødte på øen, og som beskytter deres territorie med sønderrivende effektivitet. Det gælder også øens alfahan, en kæmpeabe, som de indfødte blot kalder "Kong". Producerat år 2017. Regissör: Jordan Vogt-Roberts, Skådespelare: Brie Larson, John C Reilly, John Goodman, Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson.
23:15 
Criminal Minds [Repris]
Amelia porter. Holdet efterforsker et tredobbelt mord i Salt Lake City, og snart viser det sig, at der er en forbindelse mellem ofrene og en fange på flugt fra fængslet. 30/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 10.
00:15 
Criminal Minds
The forever people. En række frosne lig flyder rundt i en flod i Nevada, og efterforskningen viser, at ofrene var medlemmmer af en sekt. Säsong 10. Del 11.
01:10 
Morderne iblandt os [Repris]
Live by the Sword. Bag hvert et gadehjørne, hvert et smil, lurer faren. Følg med når vi viser hidtil usete hjemmeoptagelser, der fortæller historien om de mordere, der skjuler sig i mængden. Det kan være den perfekte husmor, fodboldfaren på den anden side af vejen eller det barn, der ellers aldrig har overtrådt en regel. Enhver person kan vise sig at være et monster!. 01/06 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2017.
02:10 
Morderne iblandt os
The Wrong Man. I Pennsylvania optog Kevin og Joanne Dowling ungernes milepæle på video. Men da en kvinde i nabobyen blev skudt, blev Kevin beskyldt for drabet. Säsong 2. Del 9. Producerat år 2017.
03:10 
Spøgelsesjægerne [Repris]
Dansk Parapsykologisk Aspekt (DPA) skal hele vejen til Jylland, da Kim endelig har fået adgang til en af sine helt store drømmehunts, nemlig verdens største krigsskib af træ, Fregatten Jylland. 01/06 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2014.
04:00 
Spøgelsesjægerne [Repris]
Det er blevet december, og selvom de to spøgelsesjægergrupper har travlt med at finde det endegyldige bevis, finder de også tid til at fejre jul. I Ghosthunting.dks hovedkvarter står den på julehygge for gruppen, men inden de for alvor kan slappe af,, skal de dog have gennemført et hunt. Selvom beboeren af huset ikke håber der spøger i hans hjem, beslutter gruppen sig for at gå all in, og undersøge både hjemmet og det tilknyttede trykkeri. 02/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2014.
04:50 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 01/06 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 84. Del 11. Producerat år 2015.
05:15 (05:40)
House Hunters International
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Säsong 84. Del 12. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå