Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 01/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 80. Del 4. Producerat år 2015.
06:40 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 29/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 20. Producerat år 2015.
07:25 
Property Brothers
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 5. Del 21. Producerat år 2015.
08:15 
Hotel Impossible [Repris]
Fire Island Meltdown. Anthony Melchiorri kaster sig endnu en gang ind i kampen for at redde alverdens lukningstruede hoteller. Han vil gøre alt i sin magt for at hjælpe ejerne til at få flere kunder og sikre deres overlevelse. Melchiorris stil er ligefrem og falder ikke i alles smag, men hans tips og tricks kan forvandle selv de mest forfaldne ejendomme til sande guldgruber igen, og i sidste ende må ejerne lytte, hvis de ikke vil miste deres hoteller!. 06/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 2. Producerat år 2016.
09:05 
Top Gear: Specials
Top Gear - Best of Season 8 Specials. Få et glædeligt gensyn med alle de bedste, skøreste og vildeste øjeblikke fra sæson 8 af det legendariske bilprogram. Säsong 8. Del 4. Producerat år 2006.
10:00 
Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day
Den 11-årige Alexander har en rigtig skidt dag, der starter med at han får en klat gammelt tyggegummi filtret ind i sit hår, og derfra går det kun ned ad bakke. Da han fortæller sin far, mor, bror og søster om sin dårlige dag, er de fuldstændigt ligeglade, hvilket får Alexander til at spekulere på, om det kun er ham, som oplever dårlige ting i livet? På dagen inden hans fødselsdag ønsker Alexander derfor, at resten af hans familie også må få en rigtig dårlig dag, og det varer ikke længe inden, at tingene begynder at gå helt skævt for den lille familie!. Producerat år 2014. Regissör: Miguel Arteta, Skådespelare: Dylan Minnette, Ed Oxenbould, Steve Carell, Jennifer Garner.
11:35 
The Big Bang Theory [Repris]
The line substitution solution. Penny har det svært med, at Leonards mor kommer til byen. Sheldon hyrer Stuart til at hænge ud med Amy, mens han tager til filmscreening. 26/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 23.
12:05 
The Big Bang Theory [Repris]
The convergence convergence. Leonard og Penny forsøger at planlægge deres bryllup, sådan så alle kan være med, men Sheldons mor og Leonards skilte forældre er absolut ikke enige om planlægningen. 26/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 24.
12:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The conjugal conjecture. Forholdet mellem Leonards far og Sheldons mor bliver mere og mere romantisk, og det skaber strid blandt familierne. 27/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 1. Producerat år 2017.
13:05 
The Big Bang Theory [Repris]
The military miniaturization. Drengene bliver overrasket, da en høj herre fra luftvåbnet udviser interesse for deres opfindelse. 27/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 2. Producerat år 2017.
13:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The dependence transcendence. Luftvåbnet har sat deadline for projektet, og Sheldon prøver energidrik for første gang. 28/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 3. Producerat år 2017.
14:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The cohabitation experimentation. Amys lejlighed skal restaureres, så hun flytter ind hos Sheldon, som tager det som et videnskabeligt eksperiment. 28/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 4. Producerat år 2017.
14:25 
The Big Bang Theory [Repris]
The hot tub contamination. Leonard og Penny må holde Sheldon og Amy adskildt. Efter et mislykket forsøg på samliv skændes de konstant. Sheldon truer med at gå fra Amy, da hun ikke vil følge hans tidsskema for badeværelset. 29/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 5. Producerat år 2017.
14:55 
The Big Bang Theory [Repris]
The fetal kick catalyst. Til Pennys store overraskelse har hun nu fans. Amy arrangerer brunch a la Sheldon i Pennys lejlighed. Howard stresser over kommende baby. 29/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 6. Producerat år 2017.
15:20 
The Big Bang Theory [Repris]
The veracity elasticity. Amy vil meget gerne blive boende hos Sheldon, så hun bilder ham ind, at hendes lejlighed er under ombygning. Leonard overlader indretningen af Sheldons værelse til Penny. 29/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 7. Producerat år 2017.
15:50 
The Big Bang Theory [Repris]
The brain bowl incubation. Et forsøg med at kombinere Amy og Sheldons gener går så godt, at Sheldon nu mener, at det er på høje tid, at de formerer sig. Raj er glad for sin nye kæreste, men ikke begejstret for at skulle fortælle, hvad hun lever af. 29/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 8. Producerat år 2017.
16:20 
Fool's Gold
Eventyreren Benjamin Finnegan er sikker på, at han er tæt på at finde århundredets største skat. Den ligger efter sigende på bunden af havet ud for Key West, Florida - tæt på en ø, der er ejet af rapstjernen, som Ben skylder penge efter sin skilsmisse fra Tess. Skæbnen vil dog, at de to skal mødes igen. Tess arbejder nemlig som stewardesse på en yacht, der også befinder sig i farvandet ud for Key West. Yachten er ejet af multimillionæren Nigel Honetcutt. Ben skal nu overbevise både Tess og Nigel om, at de tre sammen kan finde skatten. Producerat år 2008. Medverkande: Andy Tennant, Regissör: Andy Tennant, Skådespelare: Alexis Dziena, Ewen Bremner, Donald Sutherland, Matthew McConaughey, Kate Hudson.
18:40 
Dum og dummere
Harry og Lloyd er ikke de skarpeste knive i skuffen, men som bedste venner bakker de altid hinanden op. En dag støder Harry ind i den smukke Mary, der efterlader en attachemappe fuld af penge i lufthavnen. De to nørder drager ud på en vanvittig tur til Aspen for at finde Mary og levere kufferten tilbage, men snart bliver de to venner til rivaler. Regissör: Peter Farrelly, Skådespelare: Lauren Holly, Mike Starr, Jeff Daniels, Jim Carrey.
21:00 
Dødbringende våben 3
Riggs, Murtaugh og deres benhårde nye kvindelige makker, Lorna Cole, forsøger at afdække en korrupt politibetjents våbensmugleri. Den korrupte betjent snyder dem imidlertid konstant ved hjælp af en højst effektiv metode - han slår alle ihjel, der ved noget!. Og sagen bliver personlig for Murtaugh, da hans egen familie bliver involveret. Regissör: Richard Donner, Skådespelare: Joe Pesci, Rene Russo, Stuart Wilson, Mel Gibson, Danny Glover.
23:30 
Dødbringende våben 4
Politimændene Martin Riggs og Roger Murtaugh er blevet forflyttet til skrivebordstjeneste, fordi der simpelthen følger for mange eksplosioner og lemlæstelser med i kølvandet på deres efterforskninger - og det passer dem egentlig udmærket. De bliver imidlertid involveret i deres unge kollega Lee Butters efterforskning af en sag om menneskesmugling og falskmøntneri. Efterforskningen peger i retning af den kinesiske mafia, de såkaldte triader, og snart er politifolkene i åben kamp med den uhyggelige mafioso Wah Sing Ku. På den personlige front kompliceres sagerne yderligere, da Riggs og Murtaugh er uvidende om både en graviditet og et ægteskab. Regissör: Richard Donner, Skådespelare: Joe Pesci, Rene Russo, Chris Rock, Mel Gibson, Danny Glover.
02:05 
Morderne iblandt os [Repris]
The Craigslist Killer. Richard Beasley fra Ohio værdsætter familien, religion og det at hjælpe andre. Da han forsvinder, finder politiet et monster på nettet, der har lokket lokale mænd i døden. 29/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2017.
03:05 
Testament of Youth
Det er forår i England i 1914. Den unge Vera Brittain vil ikke lade sig kue af samtidens normer og hendes forældres konservative ønsker, der står i vejen for hendes store drøm om at blive forfatter. Og Vera kommer et skridt nærmere drømmen, da hun bliver optaget på det prestigefyldte Oxford-universitet. Imens opstår en romance med den karismatiske Roland Leighton, men da 1. verdenskrig bryder ud og han sendes til fronten, ser Veras fremtidsplaner pludselig sorte ud. Med tanken om at gøre noget værdifuldt, melder hun sig som frivillig sygeplejerske, for at hjælpe de mange ofre. Medverkande: David Hayman, Regissör: James Kent, Skådespelare: Emily Watson, Kit Harington, Miranda Richardson, Alicia Vikander, Dominic West.
05:10 (05:55)
Spøgelsesjægerne [Repris]
Vi tager på besøg hos Dansk Parapsykologisk Aspekts (DPA) yngste medlem Beatrice, som er ved at gøre sin boomblaster klar til nattens hunt. Den har hun planlagt at bruge som et vigtigt redskab til at fange spøgelser på Det Kongelige Teater. Hos Ghosthunting. dk er Formand Thomas taget på roadtrip for at købe ind til hans nyeste påfund, et synskamera. Da mørket er faldet på, tager Thomas på kirkegården for at teste sit nye kamera og sikre sig at det kan bruges optimalt på nattens hunt på Vitskøl Kloster. 28/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2014.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå