Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Hotel Impossible [Repris]
Blind Faith. Anthony Melchiorri kaster sig igen ind i kampen for at redde alverdens lukningstruede hoteller. Han vil gøre alt i sin magt for at hjælpe ejerne til flere kunder og sikre hotellernes overlevelse. Melchiorris stil er ligefrem og falder ikke i alles smag, men hans tips og tricks kan forvandle selv de mest forfaldne ejendomme til sande guldgruber igen, og i sidste ende må ejerne lytte, hvis ikke de vil miste deres hoteller!. 05/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 3. Producerat år 2016.
07:00 
Property Brothers [Repris]
Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. 07/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 20. Producerat år 2013.
07:50 
Property Brothers
Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. Säsong 3. Del 21. Producerat år 2013.
08:40 
Svindlerjagt [Repris]
Drømmen om en god løn lokker hvert år tusindvis af danske håndværkere til Norge. Men for dem, der er ansat i forretningsmanden Sam Overgaards vikarbureau, ender drømmen i stedet med månedsvis af arbejde og en lang næse. Sam Overgaard udbetaler nemlig aldrig deres løn. Sverre Quist sætter jagten ind på bagmanden, der trods adskillige konkurser lever et liv på første klasse. 09/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 4. Producerat år 2017.
09:30 
A1: Highway Patrol [Repris]
En færdselsbetjent tilkaldes, da en motorcyklist kæmper for sit liv. Andetsteds på den over 600 lange strækning står betjentene ansigt til ansigt med en bilist, der overtræder loven. kke to dage er ens, men de hårdtarbejdende patruljer har kun ét mål for øje – at få trafikken til at rulle igen. 07/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2017.
10:20 
A1: Highway Patrol [Repris]
Politiet haster frem, da en frontal kollision har fundet sted. Og så skabes der kaos på den 600 km lange strækning, A1, da en lastbil vælter. Vi følger i hælene på de mænd og kvinder, der arbejder I døgndrift på Englands længste og mest ikoniske vej, hvor de forsøger at holde trafikken kørende og offentligheden sikker. 04/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2017.
11:20 
Special Victims Unit [Repris]
Hot house. Liget af en teenagepige bliver fundet i Hudsonfloden, og for at få identificeret offeret må Benson gå undercover som bordelmutter for at fange en prostitutionsbagmand. Kriminalassistenterne opdager imidlertid, at pigen var et geni, som gik på en specialskole, og ikke en prostitueret. Efterforskningen fører dem desuden til pigens far, der er ludoman. ,. Säsong 10. Del 12.
12:20 
Scorpion [Repris]
Dam Breakthrough. Voldsoms regn truer med at bryde en dæmning ned og oversvømme byen - på selveste juleaften. ,. Säsong 2. Del 13. Producerat år 2015.
13:15 
The Big Bang Theory [Repris]
The Scavenger Vortex. Raj arrangerer en skattejagt, der sætter deltagernes videnskabelige kunnen, samt deres menneskelige egenskaber på prøve. Det udvikler sig en kamp mellem fyrene og pigerne, der afslører deres bedste såvel som værste sider. 07/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 3.
13:40 
The Big Bang Theory [Repris]
The Raiders Minimization. Sheldon er ved at gå op i en spids, da Amy får ødelagt hans kopi af Jagten på den Forsvundne Skat. Leonard finder ud af, hvordan han kan få Penny til at gøre, som han siger. Raj og Stuart forsøger sig med lidt mere kreativ tilgang til deres netdating-profiler. 07/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 4.
14:15 
The Wall - Danmark [Repris]
Nina og Michael har været sammen siden de mødte hinanden for 17 år siden, da de begge arbejdede i Netto. Dengang var de henholdsvis 15 og 22, og siden da er drømmene kun blevet større. Nu håber de, at ”The Wall” kan sende dem afsted på eventyr til Sydamerika med deres to børn. Michael kalder sig selv en virkelig dårlig taber, så nu vil det vise sig, om Nina får satset rigtigt, når hun skal vurdere, om Michael kan svare rigtigt på spørgsmål om kunst, aber og danske musikere. Går de med det store beløb eller må vært Felix Smith sende parret hjem med tomme lommer?. 04/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 21. Producerat år 2019.
15:15 
CSI: NY [Repris]
Clue: si. I forbindelse med opklaringen af en række mord, går det op for CSI-holdet, at gerningsmanden forsøger at udleve brætspillet ”Clue” i virkeligheden – hvor efterforskerne skal forsøge at finde morderens identitet, inden han slår alle de andre deltagere ihjel. 07/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 7.
16:15 
CSI: NY
Blood out. Lovatos fortid som undercoveragent indhenter hende i en sag om et dræbt bandemedlem, som hun engang var forelsket i. Säsong 9. Del 9.
17:05 
CSI: Miami [Repris]
A Few Dead Men. Tre drenge blev i 1992 dømt for drab, og 19 år senere bliver de løsladt. Én af mændene findes dog dræbt, og det rejser nye spørgsmål om deres uskyld, og hvad der egentlig skete den skæbnesvangre dag. 07/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 9. Producerat år 2015.
18:05 
CSI: Miami
Long gone. En familie bliver kidnappet fra deres hjem, og det leder CSI-teamet i retning af en mærkværdig forbindelse til en pusher, der for nylig er blevet løsladt fra fængslet. Säsong 10. Del 10. Producerat år 2015.
19:00 
The Big Bang Theory
The Workplace Proximity. Amy får job på Sheldons universitet, hvilket sætter deres forhold på en alvorlig prøve. Howard har et skænderi med Bernadette, så han må sove på en vens sofa. Säsong 7. Del 5.
19:30 
The Big Bang Theory
The Romance Resonance. Sheldon får stort videnskabeligt gennembrud, men er ikke sikker på, at det vil hjælpe hans karriere fremover. Howard gør ihærdige tilnærmelser til Bernadette, hvilket inspirerer Penny til at gøre lidt ekstra for forholdet til Leonard. Säsong 7. Del 6.
20:00 
Politijagt
På en tankstation møder Vlado en fuld mand, der er ankommet i bil med en af de højeste promiller, Vlado nogensinde har set. I Nordsjælland er der sprit- og narkokontrol og her stopper Jørgen en bilist, der tidligere på aftenen har været sigtet for narkokørsel, så han må igen til test på sygehuset. I Upper Darby rykker Thomas ud til en melding om indbrud, og finder en mistænkelig person på bagtrappen. Og på Københavns vestegn betyder den travle morgentrafikken uheld. Säsong 22. Del 10.
21:00 
Forbrydelser der rystede Danmark
Dobbeltdrabet i Øhavet. Et ægtepar sejler ud i Det Fynske Øhav og forsvinder på mystisk vis. Parret er forældre til tv-børneværten Ketil Teisen. Trods stor eftersøgning og mediebevågenhed er parret væk, men så finder politiet ud af, at en interesseret køber har været med ombord på båden. Der går dog lang tid, før politiet opklarer, hvad der er sket med parret, og de efterladte endelig kan få vished. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2019.
21:55 
Fanget på Politiets kamera [Repris]
I Nordvestjylland prøver en motorcyklist at ryste videobilen af sig med over 240 km/t. På E45 får politiet en bilist i søgeren, der laver dumdristige og farlige vognbaneskift, fordi han er irriteret på sine medtrafikanter, der glemmer at holde til højre. Og omkring Stenløse må Steen Erik Hansen køre stærkt for at indhente en stjålet motorcykel, og da jagten går ud på de små bugtede landeveje, mister føreren pludselig kontrollen og smadrer ind i et vejskilt. 07/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 3.
22:55 
Criminal Minds [Repris]
Final shot. Årsdagen for Kennedy-mordet giver anledning for en morder til at slå til. 07/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 3.
23:50 
Criminal Minds [Repris]
To Bear Witness. Holdet møder deres nye chef, og rejser siden til Baltimore for at hjælpe med at opklare endnu en forbrydelse. ,. Säsong 9. Del 4.
00:50 
Forbrydelse betaler sig (ikke) [Repris]
Got to rob vacation homes. William Alderman begår røverier for at forsørge sin kæreste og deres treårige datter. Men da et mislykket indbrud ender fatalt, er det en kamp mod uret for den kriminelle trio. 08/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 6.
01:45 
Forbrydelse betaler sig (ikke)
Got to run to costa rica. David Harden er forretningsmand med et dobbeltliv som indbrudstyv. Hans narkomani tvinger ham til at begå flere og flere forbrydelser, og han stikker af. Hvornår bliver han fanget?. Säsong 5. Del 7.
02:45 
5. Gear [Repris]
Esben Bjerre og Peter Falktoft vender stærkt tilbage på racerbanen, og denne gang skal det umage par køre på samme hold!. Men har de overhovedet nogen chance for at følge med fartdjævlen Oscar Siesbye, der til daglig kører ræs med selveste Prins Joachim?. I stuntrunden går det vildt for sig, når deltagerne skal bruge deres egne biler som tonstunge bowlingkugler og smadre dem ind i gigantiske kegler. 08/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2018.
03:35 
5. Gear [Repris]
Lars Rasmussen er en mand, som skriger utroligt meget, når han befinder sig i en racerbil. Og det er ikke noget, som han er specielt stolt af, hvorfor hans mål i denne sæson er at få styr på de mange skingre udbrud og i stedet holde fokus på sin kørsel. Problemet er bare, at han denne gang er på hold med sprælske fartdjævel Jesper Skibby, der bestemt ikke er bleg for at træde sømmet i bund og smadre modstanderne af banen!. 05/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2018.
04:25 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 08/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 80. Del 9. Producerat år 2015.
04:50 
House Hunters International
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Säsong 80. Del 10. Producerat år 2015.
05:10 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 27/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 140. Del 2.
05:35 (05:55)
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 24/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 83. Del 4. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå