Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Hotel Impossible [Repris]
Hostel Takeover. Anthony Melchiorri kaster sig igen ind i kampen for at redde alverdens lukningstruede hoteller. Han vil gøre alt i sin magt for at hjælpe ejerne til flere kunder og sikre hotellernes overlevelse. Melchiorris stil er ligefrem og falder ikke i alles smag, men hans tips og tricks kan forvandle selv de mest forfaldne ejendomme til sande guldgruber igen, og i sidste ende må ejerne lytte, hvis ikke de vil miste deres hoteller!. 04/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 2. Producerat år 2016.
07:00 
Property Brothers [Repris]
Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. 06/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 19. Producerat år 2013.
07:45 
Property Brothers
Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. Säsong 3. Del 20. Producerat år 2013.
08:40 
Svindlerjagt [Repris]
I aften sætter Sverre Quist en intens jagt ind på en ung fynsk mand, der har fusket for millioner. Søren Hansen påstår, at han kan skaffe alt fra dyre designerure til stensikre og store afkast på investeringer. Men sandheden ser noget anderledes ud. Sverre Quist graver sig ned i historien, og finder ud af, at også store danske stjerner er blevet misbrugt i fupnummeret. 09/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 3. Producerat år 2017.
09:25 
A1: Highway Patrol [Repris]
Færdselsbetjentene i Skotland støder på en bil, der er væltet. Og så skal en gigantisk maskine flyttes i London. Det er blot et udpluk af de opgaver, der møder de mænd og kvinder, der arbejder I døgndrift på Englands længste og mest ikoniske vej,. 06/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2017.
10:15 
A1: Highway Patrol [Repris]
En færdselsbetjent tilkaldes, da en motorcyklist kæmper for sit liv. Andetsteds på den over 600 lange strækning står betjentene ansigt til ansigt med en bilist, der overtræder loven. kke to dage er ens, men de hårdtarbejdende patruljer har kun ét mål for øje – at få trafikken til at rulle igen. 01/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2017.
11:15 
Special Victims Unit [Repris]
Stranger. En pige som forsvandt for fire år siden, dukker pludselig op og beretter en historie om at have været holdt indespærret som sexslave, men Benson og Stabler tvivler på hendes forklaring, da beviserne i sagen ikke understøtter den. Da pigens løgn bliver kendt, sidder efterforskerne tilbage med et traumatiseret offer, som ingen længere vil tro på, og da en frygtelig sandhed går op for dem er det muligvis for sent at redde pigens liv. ,. Säsong 10. Del 11.
12:15 
Scorpion [Repris]
The Old College Try. Team Scorpion må gå undercover på et universitet for at finde en hacker, som har infiltreret nationalbanken og truer med at knække verdensøkonomien. ,. Säsong 2. Del 12. Producerat år 2015.
13:15 
The Big Bang Theory [Repris]
The Hofstadter Insufficiency. Leonard er til søs, så Sheldon og Penny er meget sammen, hvor de får afsløret nogle intime hemmeligheder. Amy og Bernadette tager i byen uden Penny. Howard kommer Raj til undsætning efter, at han har slået op med sin kæreste. 06/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 1.
13:40 
The Big Bang Theory [Repris]
The Deception Verification. Leonard vender hjem fra Nordsøen til kold luft mellem ham og Sheldon. Howards forhold til sin mor åbner for en diskussion om hans maskulinitet. 06/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 2.
14:15 
The Wall - Danmark [Repris]
Veninderne Camilla og Anne har kendt hinanden det meste af deres liv, og nu drømmer de om at komme på en rejse til det underskønne Skotland sammen. Men før det kan lade sig gøre, skal den eftertænksomme og, efter eget udsagn, lidt nørdede Anne svare på spørgsmål om nye danske film, fysik, politik og meget andet. Imens skal den lidt mere hurtige Camilla håndtere både satsninger og bolde på gulvet. Alt afhænger dog i sidste ende af, om Anne har valgt at underskrive kontrakten, der giver dem en sikker sum – eller om hun tør at satse alt på et ukendt beløb?. 03/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 20. Producerat år 2019.
15:15 
CSI: NY [Repris]
The lady in the lake. Da politiet tømmer en sø i forsøget på at lokalisere et mordvåben, finder de i stedet liget af en kvinde, som er iklædt en fornem balkjole, og den mystiske sag lander på Macs bord. 06/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 6.
16:10 
CSI: NY
Clue: si. I forbindelse med opklaringen af en række mord, går det op for CSI-holdet, at gerningsmanden forsøger at udleve brætspillet ”Clue” i virkeligheden – hvor efterforskerne skal forsøge at finde morderens identitet, inden han slår alle de andre deltagere ihjel. Säsong 9. Del 7.
17:05 
CSI: Miami [Repris]
Dead ringer. Endnu et lig af en død kvinde bliver fundet på stranden, og det peger Horatio i retning af Esteban Navarro. Men kunne det i stedet være en morder, der hylder ham, eller måske er det noget mere uhyggeligt?. 06/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 8. Producerat år 2015.
18:05 
CSI: Miami
A Few Dead Men. Tre drenge blev i 1992 dømt for drab, og 19 år senere bliver de løsladt. Én af mændene findes dog dræbt, og det rejser nye spørgsmål om deres uskyld, og hvad der egentlig skete den skæbnesvangre dag. Säsong 10. Del 9. Producerat år 2015.
19:00 
The Big Bang Theory
The Scavenger Vortex. Raj arrangerer en skattejagt, der sætter deltagernes videnskabelige kunnen, samt deres menneskelige egenskaber på prøve. Det udvikler sig en kamp mellem fyrene og pigerne, der afslører deres bedste såvel som værste sider. Säsong 7. Del 3.
19:30 
The Big Bang Theory
The Raiders Minimization. Sheldon er ved at gå op i en spids, da Amy får ødelagt hans kopi af Jagten på den Forsvundne Skat. Leonard finder ud af, hvordan han kan få Penny til at gøre, som han siger. Raj og Stuart forsøger sig med lidt mere kreativ tilgang til deres netdating-profiler. Säsong 7. Del 4.
20:00 
Fanget på Politiets kamera
I Nordvestjylland prøver en motorcyklist at ryste videobilen af sig med over 240 km/t. På E45 får politiet en bilist i søgeren, der laver dumdristige og farlige vognbaneskift, fordi han er irriteret på sine medtrafikanter, der glemmer at holde til højre. Og omkring Stenløse må Steen Erik Hansen køre stærkt for at indhente en stjålet motorcykel, og da jagten går ud på de små bugtede landeveje, mister føreren pludselig kontrollen og smadrer ind i et vejskilt. Säsong 2. Del 3.
21:00 
Criminal Minds
Ghost. Holdet følger sporene fra en række fatale skyderier hele vejen til Illinois i jagten på en copycat seriemorder. Efterforskningen kommer dog på afveje, da medlemmer fra holdet pludselig selv bliver til mål for gerningsmanden. Säsong 15. Del 5. Producerat år 2020.
21:55 
Criminal Minds
Date Night. Da en far og datter bliver kidnappet, bliver holdet pludselig mødt med nogle meget specifikke krav fra gerningsmanden, der kræver at en farlig forbryder løslades. Säsong 15. Del 6. Producerat år 2020.
22:50 
Criminal Minds [Repris]
The inspired. I Arizona gør holdet en opdagelse som kan lede dem til deres hovedmistænkte. 07/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 2.
23:45 
Criminal Minds
Final shot. Årsdagen for Kennedy-mordet giver anledning for en morder til at slå til. Säsong 9. Del 3.
00:45 
Forbrydelse betaler sig (ikke) [Repris]
Got to murder my own family. Efter mordet på stedmoren og sine brødre idømmes James Wiley fængsel på livstid. Han stikker af og gemmer sig under et lastbilhjul. Et opkald til en ven viser sig at være en fejl. 07/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 5.
01:45 
Forbrydelse betaler sig (ikke)
Got to rob vacation homes. William Alderman begår røverier for at forsørge sin kæreste og deres treårige datter. Men da et mislykket indbrud ender fatalt, er det en kamp mod uret for den kriminelle trio. Säsong 5. Del 6.
02:45 
5. Gear [Repris]
Bubber er tilbage! Men kan den forsvarende "5. Gear"-mester overhovedet måle sig med alle de nye deltagere?. Denne gang kører Bubber sammen med sin datter, der dog starter alt for forsigtigt ud på racerbanen, hvilket får hendes fartglade far helt op i det røde felt!. Og situationen bliver kun endnu mere anspændt af, at Adam Duvå Hall og Pelle Hvenegaard målrettet lægger an på Bubbers datter for at smadre hans koncentration og køreevner!. 07/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2018.
03:35 
5. Gear [Repris]
Esben Bjerre og Peter Falktoft vender stærkt tilbage på racerbanen, og denne gang skal det umage par køre på samme hold!. Men har de overhovedet nogen chance for at følge med fartdjævlen Oscar Siesbye, der til daglig kører ræs med selveste Prins Joachim?. I stuntrunden går det vildt for sig, når deltagerne skal bruge deres egne biler som tonstunge bowlingkugler og smadre dem ind i gigantiske kegler. 03/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2018.
04:20 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 07/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 80. Del 8. Producerat år 2015.
04:45 
House Hunters International
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Säsong 80. Del 9. Producerat år 2015.
05:10 (05:55)
Hotel Impossible [Repris]
The Pain in Maine. Anthony Melchiorri kaster sig igen ind i kampen for at redde alverdens lukningstruede hoteller. Han vil gøre alt i sin magt for at hjælpe ejerne til flere kunder og sikre hotellernes overlevelse. Melchiorris stil er ligefrem og falder ikke i alles smag, men hans tips og tricks kan forvandle selv de mest forfaldne ejendomme til sande guldgruber igen, og i sidste ende må ejerne lytte, hvis ikke de vil miste deres hoteller!. 10/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 9. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå