Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
House Hunters International [Repris]
Hitting the Links in Aalborg. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 28/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 134. Del 5.
06:35 
Property Brothers [Repris]
Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. 03/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 16. Producerat år 2013.
07:25 
Property Brothers [Repris]
Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. ,. Säsong 3. Del 17. Producerat år 2013.
08:15 
Restaurant: Impossible
Exercise Surprise. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. Säsong 13. Del 6. Producerat år 2016.
09:05 
Top Gear: Vinter OL [Repris]
Jeremy, James og Richard afholder deres helt eget Vinter OL i Norge, hvor de bruger biler i alle sportsgrene. Der bliver både dystet i skiskydning fra SUV’er og ishockey i en Suzuki Swift før en professionel skøjteløber kommer i hård konkurrence mod den nye Jaguar XK. Og sidst men ikke mindst forsøger drengene sig med en ny version af skihop. 29/12 år 2019 i Dansk Kanal5.
10:00 
Beethoven 2
Alles yndlingshund er tilbage, når Beethoven byder velkommen til nye eventyr. Da han møder den kvindelige Sank Bernhard Missy, er der dømt kærlighed ved første blik og snart kan Beethoven kalde sig far til et kuld af fantastiske hvalpe. Desværre bliver familien hurtigt adskilt af Missys ondskabsfulde ejer, Regina, der bruger hende som en brik i sin grimme skilsmisse. Vil Missy, Beethoven og deres hvalpe blive genforenet?. Producerat år 1993. Regissör: Rod Daniel, Skådespelare: Bonnie Hunt, Chris Penn, Charles Grodin.
11:40 
The Big Bang Theory [Repris]
The spoil alert segmentation. Leonard er træt af Sheldon, så han flytter ind hos Penny. Amy lader en bemærkning falde om, at hun ville være den perfekte sambo for Sheldon, da de jo allerede kender hinanden så godt. Raj strander i familien Wolowitz hus sammen med Howards ensomme mor. 31/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 15. Producerat år 2012.
12:15 
The Big Bang Theory [Repris]
The tangible affection proof. Parrene gør sig klar til Valentins dag. Leonard, Penny, Howard og Bernadette skal til middag. Sheldon og Amy er på jagt efter den mest perfekte gave til hinanden. Raj og Stuart vil holde en fest for singler i tegneseriebutikken. 31/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 16. Producerat år 2012.
12:40 
The Big Bang Theory [Repris]
The monster isolation. Sheldon får Penny med som gæst i en 'Fun with Flags'-episode, og hun overtaler ham til at tage med til hendes skoles opsætning af Omstigning til Paradis. Raj bliver ked af det, da Lucy helt uventet går, mens de er ude sammen. 01/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 17. Producerat år 2012.
13:15 
The Big Bang Theory [Repris]
The contractual obligation implementation. Raj og Lucy mødes på et bibliotek, hvor de sender sms'er med hinanden. På Howards gamle skole prøver drengene at overbevise pigerne om, at de skal gå efter en videnskabelig karriere, men pigerne vil hellere til Disneyland og klædes ud som prinsesser. 01/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 18. Producerat år 2012.
13:40 
The Big Bang Theory [Repris]
The closet reconfiguration. Sheldon rydder op i Howard og Bernadettes klædeskab og finder et uåbnet brev, som Howards far sendte til ham, da Howard blev 18. Howard er dog ikke sikker på, at han har lyst til at læse det. Penny og Leonard beslutter sig for at spise en meget formel middag, i stedet for at bestille fast food. 02/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 19. Producerat år 2012.
14:10 
The Big Bang Theory [Repris]
The tenure turbulence. Rivaliseringen mellem drengene blusser op, da en professorstilling bliver ledig. De indlede en charmekampagne på ansættelsesudvalget. Et af medlemmerne er mrs. Davies fra personaleafdelingen, som Sheldon tidligere har krydset klinger med. 02/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 20. Producerat år 2012.
14:40 
The Big Bang Theory [Repris]
The closure alternative. Sheldon er knust, da et af hans favoritprogrammer bliver taget af - Amy prøver at hjælpe ham gennem krisen. 03/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 21. Producerat år 2012.
15:10 
The Big Bang Theory [Repris]
The proton resurgence. Sheldon og Leonard prøver at hyre deres yndlingstv-vært. Bernadette og Howard skal passe Rajs hund. 03/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 22. Producerat år 2012.
15:40 
The Big Bang Theory [Repris]
The love spell potential. Under et spil Dungeons and Dragons presser Raj Lucy til at gøre ting, som mod sin vjilje, mens Penny kaster en 'kærlighedsforbandelse' over Sheldon. 03/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 23. Producerat år 2012.
16:15 
The Big Bang Theory [Repris]
The bon voyage reaction. Leonard øjner en chance for at arbejde i Europa sommeren over. Sheldon er meget jaloux. Samtidig prøver Raj at forbedre sit forhold til Lucy. 03/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 24. Producerat år 2012.
16:45 
Helt sikkert... måske
Det hele begynder den dag, hvor Will stilles over for to ubehagelige situationer. Han skal nemlig både håndtere sin skilsmisse og sin 10-årige datter Maya, der er ivrig efter at vide, hvordan hendes forældre egentlig mødte hinanden. I et forsøg på at gøre historien så børnevenlig som mulig, fortæller Will om tre forskellige kvinder, der alle har haft en stor plads i hans liv. Han ændrer dog navnene, så Maya selv må gætte sig til, hvem af kvinderne, han endte med at gifte sig med. Er det Wills gamle collegekæreste, hans bedste veninde eller den ambitiøse journalist? Undervejs i fortællingen insdser Maya, at kærlighed ikke er nogen let størrelse, men hun får også sin far til at erkende, at det aldrig er for sent med en lykkelig slutning. Producerat år 2008. Regissör: Adam Brooks, Skådespelare: Elisabeth Banks, Isla Fisher, Rachel Weisz, Ryan Reynolds, Abigail Breslin.
19:05 
Anja og Viktor - Brændende kærlighed
Viktor har fundet sit drømmejob som brandmand. Imens laver Anja stadig kaffe på reklamebureauet, selvom hun har evnerne til mere. Men pludselig får Anja sit livs chance, og Viktor lover at tage barselsorlov. Det er dog ikke helt let både at være en god mand, en stabil far og stadig en fast del af gutterne - især ikke når man også er brandmand. Så Viktor beslutter sig for at tage på mandekursus, alt imens Anja finder ud af, at karrieren ikke er så lige til. Producerat år 2007. Regissör: Niels Nørløv, Skådespelare: Karl Bille, Sofie Lassen-Kahlke, Robert Hansen.
21:00 
Harry Potter og Halvblodsprinsen
Hogwarts er ikke længere et sikkert sted at opholde sig, og Harry Potter har mistanke om, at faren ligger indenfor skolens mure. Dumbledore er dog mere opsat på at forberede ham på den endelige kamp, som han ved nærmer sig, og sammen forsøger de at finde den nøgle, der kan afsløre Voldemorts forsvar. For at gøre dette rekrutterer Dumbledore sin gamle ven og kollega, levemanden Professor Horace Schnobbevom, som menes at have vitale informationer, der kan bruges mod Voldemort. Regissör: David Yates, Skådespelare: Emma Watson, Tom Felton, Michael Gambon, Daniel Radcliffe, Rupert Grint.
00:05 
Fast & Furious 8
Alt er så småt ved af falde på plads efter de voldsomme begivenheder. Dom og Letty er på bryllupsrejse, Brian og Mia har trukket sig ud af legen og resten af holdet er blevet benådet. Men freden varer ikke længe, for snart dukker en mystisk kvinde fra Doms fortid op og leder ham ind på den kriminelle bane igen. Nu står resten af slænget over for deres hidtil største udfordring, der vil presse dem mere end nogensinde før. Producerat år 2017. Regissör: F. Gary Gray, Skådespelare: Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Charlize Theron, Vin Diesel, Jason Statham.
02:50 
Forbrydelse betaler sig (ikke) [Repris]
Got to build a meth lab. Mord, bankrøverier og narkosager. Alle historierne i denne spændende dokumentarserie er vidt forskellige med undtagelse af én ting: alle gerningsmændende har haft held til enten at undgå tilfangetagelse eller flygte fra et fængsel!. ,. Säsong 5. Del 3.
03:40 
Hælerjagt [Repris]
Der blev stjålet knap 3000 biler i Danmark sidste år, og rigtigt mange af dem forsvandt ud af landet og blev solgt i bl.a. Østeuropa. Sverre Quist rejser til Polen, hvor en polsk bildetektiv fører ham til et bilmarked, hvor han kan købe reservedele til alle bilmærker. Intet kan spores tilbage til de oprindelige biler. Detektiven har dog også gjort et par gode fund af danske luksusbiler. Foruden biler bliver der også stjålet rigtig mange scootere, og Sverre udruster en scooter med sporingsudstyr, som pludselig forsvinder. Men hvorhen?. 03/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2016.
04:25 
5. Gear [Repris]
Allerede inden første race er skudt i gang har Jacob Riising og Krede pisket en stemning op og gjort sig særdeles upopulære blandt de andre deltagere i programmet. I stuntracet kan du se, hvordan Nadia Nadim og Sarah Zobel spiller fodbold med biler og høre mere om Manu Sareens nyopdagede talent for at køre brutalt ind i alle sine modstandere!. 28/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2018.
05:15 (05:40)
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 20/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 80. Del 6. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå