Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Hælerjagt [Repris]
De fleste af os kender skrækken for at miste den uundværlige smartphone. For med den forsvinder ikke bare en telefon, men også netadgang, betalingsmiddel, kontaktarkiv, fotoalbum osv. Det er manges livline og allervigtigste ejendel. Hvert år bliver der stjålet omkring 26. 000 smartphones i Danmark, men hvor ender de stjålne smartphones? Hvem køber de stjålne mobiler? Hvem er hælerne? Det spørgsmål har Sverre Quist sat sig for at finde svaret på og i samarbejde med et sikkerhedsfirma, udruster Sverre en ny smartphone med avanceret sporingsudstyr og software, som kan tænde kameraet. 01/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2016.
06:50 
Property Brothers [Repris]
Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. 02/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 15. Producerat år 2013.
07:40 
Property Brothers
Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. Säsong 3. Del 16. Producerat år 2013.
08:30 
Svindlerjagt [Repris]
Sverre Quist tager hul på en ny sæson Svindlerjagt. I aften er han i hælene på en ustoppelig sexkrænker, den såkaldte Stetoskopmand, der udgiver sig for at arbejde for Danske Regioner og forsøger at lokke unge piger til at sende ham nøgenbilleder. Jagten fører Sverre Quist til Caribien, hvor sexkrænkeren gemmer sig. 06/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2017.
09:20 
A1: Highway Patrol [Repris]
I denne serie følger vi de mænd og kvinder, der arbejder I døgndrift på Englands længste og mest ikoniske vej, hvor de forsøger at holde trafikken kørende og offentligheden sikker. Politi, færdselsbetjente og beredskab arbejder side om side på den over 600 kilometer lange strækning for at håndtere de mange ulykker, der finder sted hvert år. Ikke to dage er ens, men de hårdtarbejdende patruljer har kun ét mål for øje – at få trafikken til at rulle igen. 02/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2017.
10:10 
A1: Highway Patrol [Repris]
Betjentene tilkaldes, da der opstår en situation, hvor bilerne hober sig op. Og så møder vi et par, der skal transportere deres drømmehus over 300 km. I denne serie følger vi de mænd og kvinder, der arbejder I døgndrift på Englands længste og mest ikoniske vej. 30/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2017.
11:10 
Special Victims Unit [Repris]
Wildlife. Da en eksotisk fugl bliver fundet død i en taske, der tilhører en kvinde, som er blevet offer for et brutalt drab, tyder alt på, at en smuglerbande med speciale i vilde dyr er på spil. Stablers allerede anstrengte ægteskab risikerer at kollapse, da han beslutter at gå undercover for at afsløre banden. Stabler havner i livsfare, da Olivia kommer til at afsløre hans sande identitet. ,. Säsong 10. Del 7.
12:10 
Scorpion [Repris]
US vs UN vs UK. Team Scorpion bliver afpresset til at bryde ind hos FN. Der er brug for dem til at aflive en kynisk våbenhandler. Sylvester må ud i noget rimelig våget for Megans skyld. ,. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2015.
13:15 
The Big Bang Theory [Repris]
The closure alternative. Sheldon er knust, da et af hans favoritprogrammer bliver taget af - Amy prøver at hjælpe ham gennem krisen. 02/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 21. Producerat år 2012.
13:40 
The Big Bang Theory [Repris]
The proton resurgence. Sheldon og Leonard prøver at hyre deres yndlingstv-vært. Bernadette og Howard skal passe Rajs hund. 02/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 22. Producerat år 2012.
14:15 
Over Atlanten [Repris]
Atlanterhavet viser ingen nåde – og kræver sine ofre. Det mærker Wafande, Anders Lund Madsen, Katerina Pitzner, Kristian von Hornsleth, Julia Sofia Aastrup og Jesper Vollmer allerede første nat på deres færd mod at krydse Atlanten. For når mørket sænker sig over båden, sætter søsygen for alvor ind. Og for Jesper Vollmer, som i forvejen har et ekstra ansvar ombord – og samtidig kæmper med sine fysiske begrænsninger – rammer den nye virkelighed meget hårdere, end han nogensinde havde frygtet. 02/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2019.
15:15 
CSI: NY [Repris]
2,918 Miles. Mac og Jo rejser til San Francisco for at finde en pige, som er forsvundet. De har fotos af hende, hvor hun umiddelbart ligger død sammen med en mand, men efterforskningen viser snart, at noget stikker under. 02/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 3.
16:10 
CSI: NY
Unspoken. Da Lindsay bliver skudt og såret i et attentatforsøg mod en politiker, må CSI-holdet forsøge at finde frem til gerningsmanden, inden han slår til igen. Säsong 9. Del 4.
17:10 
CSI: Miami [Repris]
By the Book. Teamet får til opgave at efterforske et bizart dødsfald, da husholdersken i et palæ findes død. Et palæ, der tilhører en berømt vampyrforfatter. 02/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 6. Producerat år 2015.
18:05 
CSI: Miami
Sinner takes all. En Hollywood producer dør efter, at en maskeret røver forstyrrer et spil ulovligt poker med høje indsatser. Men beviserne antyder, at han blev dræbt af en skjult medskyldig, som teamet nu skal finde frem til. Säsong 10. Del 7. Producerat år 2015.
19:00 
The Big Bang Theory
The love spell potential. Under et spil Dungeons and Dragons presser Raj Lucy til at gøre ting, som mod sin vjilje, mens Penny kaster en 'kærlighedsforbandelse' over Sheldon. Säsong 6. Del 23. Producerat år 2012.
19:30 
The Big Bang Theory
The bon voyage reaction. Leonard øjner en chance for at arbejde i Europa sommeren over. Sheldon er meget jaloux. Samtidig prøver Raj at forbedre sit forhold til Lucy. Säsong 6. Del 24. Producerat år 2012.
20:00 
Politijagt [Repris]
Foråret er på vej og motorcyklerne strømmer ud på vejene. I Nordsjælland, har Jørgen travlt med åbning af Bakken, mens Peter stopper en motorcyklist, der blandt andet har for meget fart på. Også i Midt- og Vestsjælland er der fokus på Bakkens åbning, men her er det ikke motorcyklerne, der viser sig at være problemet. Og i USA får Thomas travlt, da der kommer en melding om en mand, der er faldet om og årsagen er ukendt. 01/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 22. Del 9.
21:00 
Fast & Furious 8
Alt er så småt ved af falde på plads efter de voldsomme begivenheder. Dom og Letty er på bryllupsrejse, Brian og Mia har trukket sig ud af legen og resten af holdet er blevet benådet. Men freden varer ikke længe, for snart dukker en mystisk kvinde fra Doms fortid op og leder ham ind på den kriminelle bane igen. Nu står resten af slænget over for deres hidtil største udfordring, der vil presse dem mere end nogensinde før. Producerat år 2017. Regissör: F. Gary Gray, Skådespelare: Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Charlize Theron, Vin Diesel, Jason Statham.
23:45 
Snake Eyes
14.000 tilskuere er samlet til en vigtig boksekamp i Atlanctic City. Blandt publikum sidder den amerikanske forsvarsminister og den småkorrupte kriminalassistent Rick Santoro. Da nogen skyder forsvarsministeren under kampen, må Santoro finde gerningsmanden, hvilket er alt andet end ligetil, når man står med 14.000 mistænkte. Santoro indser snart, at han står overfor en omfattende sammensværgelse, som også tvinger ham til at forholde sig til sin egen tvivlsomme moral. Regissör: Brian De Palma, Skådespelare: John Heard, Carla Gugino, Gary Sinise, Nicolas Cage.
01:50 
Running Scared
Joey Gazelle, en lille spiller i New Jerseys Mafia, får til opgave at skille sig af med en pistol, der har været brugt til at dræbe en korrupt politimand. Men da naboens søn får fingrene i den og bruger den til at skyde sin voldelige far, spidser situtationen alvorligt til. Joey må nu finde frem til drengen før politiet eller hans gangster-venner. En thriller i højt tempo, der holder os hen i spænding til det sidste. Producerat år 2006. Regissör: Wayne Kramer, Skådespelare: Cameron Bride, Vera Farmiga, Chazz Palminteri, Paul Walker, Wayne Brady.
04:00 
Forbrydelse betaler sig (ikke) [Repris]
Got to build a bridge to freedom. Efter at være undsluppet fra et højteknologisk fængsel kontakter en ung tyv sin familie for at få hjælp til at undslippe lovens lange arm. ,. Säsong 5. Del 2.
04:50 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 03/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 80. Del 4. Producerat år 2015.
05:15 (05:35)
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 20/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 80. Del 5. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se