Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
House Hunters International [Repris]
Escaping the Comfortable Life for London Thrills. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 137. Del 2.
06:40 
Restaurant: Impossible [Repris]
Mama Lee's. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. ,. Säsong 3. Del 8. Producerat år 2012.
07:25 
Property Brothers [Repris]
Michelle & Tim. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. 24/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2012.
08:15 
Property Brothers
Katherine & Jordan. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2012.
09:05 
5. Gear [Repris]
Kampen om, hvem som er modigst bag et rat er nået til den sidste semifinale. Feltet er presset fra start. Peter Falktoft og Felix Smith er helt oppe i gear. De skal bare vinde! De skal da i hvert fald slet ikke tabe til Robert Hansen og håndboldtræner Lars Rasmussen, som fra start presser de to tv-værter. Altid veloplagte Jesper Skibby kører med model og DJ Nicoline Toft. De to har før vist, at de kører fuldstændig kompromisløst. Sofie Linde og Esben Bjerre kører i den sidste bil. De vil også sikre sig en plads i finalen. Det er alt i alt en intens dag på Nysumbanen. Kun 2 hold går videre i finalen. ,. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2017.
09:55 
Highway Cops [Repris]
Vi følger en gruppe af New Zealands bedste færdselsbetjente, når de hver dag patruljerer det 11. 000 kilometer lange motorvejsnet, som skærer sig gennem landets spektakulære, og ofte også farlige, natur. Der venter betjentene både store og små opgaver, som når en trailer fuld af får findes havareret, når en campingvogn pludselig bliver skyllet af vejen på grund af et voldsomt regnvejr, eller når unge bilister kører livsfarlige racerløb på de små landeveje. Ingen dage ligner hinanden, men missionen forbliver altid den samme: at holde vejene i New Zealand sikre!. 24/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 13. Producerat år 2014.
10:25 
Highway Cops
Vi følger en gruppe af New Zealands bedste færdselsbetjente, når de hver dag patruljerer det 11. 000 kilometer lange motorvejsnet, som skærer sig gennem landets spektakulære, og ofte også farlige, natur. Der venter betjentene både store og små opgaver, som når en trailer fuld af får findes havareret, når en campingvogn pludselig bliver skyllet af vejen på grund af et voldsomt regnvejr, eller når unge bilister kører livsfarlige racerløb på de små landeveje. Ingen dage ligner hinanden, men missionen forbliver altid den samme: at holde vejene i New Zealand sikre!. Säsong 3. Del 14. Producerat år 2014.
10:55 
Special Victims Unit [Repris]
Choreopgraphed. Stabler, som har fået Benson tilbage som partner, efterforsker sagen om kvinden Danielle Masoner, der er fundet død i Central Park. Under efterforskningen afslører Benson og Stabler, at Danielles mand, Wesley Masoner, har en affære med en fælles veninde af parret. Wesley bliver nu den hovedmistænkte i sagen, men mistanken retter sig snart mod den anden kvindes ægtemand. ,. Säsong 8. Del 9.
11:50 
Top Gear [Repris]
Richard og James accepterer en udfordring, og Jeremy sætter sig for at prøvekøre den tredje generation af en Honda Civic Type R. Og så sammenligner han stationscars fra båe BMW og Mercedes-Benz, før han tager dem en tur til Manchester lufthavn. ,. Säsong 10. Del 5.
13:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The love car displacement. En videnskabelig konference på et hotel medfører at Bernadette løber ind i en ekskæreste, og Wolowitz bliver bekymret for om han nu også kan matche den gamle flamme. 24/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 13. Producerat år 2010.
13:25 
The Big Bang Theory [Repris]
The thespian catalyst. I håbet om, at det vil gøre ham til en bedre lærer, tager Sheldon skuespiller-undervisning hos Penny. Raj fantaserer om Bernadette. 24/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 14. Producerat år 2010.
14:00 
The Big Bang Theory
The benefactor factor. Under en velgørenhedsgalla møder Leonard en aldrende men yderst velhavende enke, der donerer penge til Caltech. Leonard overvejer nu om han er villig til at gå i seng med hende, for at sikre sig en ny donation. Säsong 4. Del 15. Producerat år 2010.
14:25 
The Big Bang Theory
The cohabitation formulation. Bernadette fortæller Howard, at det er på høje tid at han beslutter sig for, om han vil flytte sammen med hende eller blive boende hos sin mor. Leonard opdager, at Rajs søster Priya er tilbage i byen og han mødes med hende. Amy forsøger at trøste Penny, da hun hører om Leonard og Priya. Säsong 4. Del 16. Producerat år 2010.
14:55 
CSI: NY [Repris]
Vigilante. En serie voldtægtsmand bliver myrdet og fasthold på samme måde som hans ofre, og CSI’erne får en følelse af retfærdighed i deres pligt til at forfølge morderen. 24/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 15.
15:55 
CSI: NY
The untouchable. Da en konspirationsbesat kvinde findes død, undersøger CSI’erne det og opdager, at nogle af hendes teorier kan have haft en vis sandhed i sig. Säsong 7. Del 16.
17:00 
CSI: Miami [Repris]
Mommie deadest. En pæn forstadsfrue bliver tævet ihjel kort efter at have fejret sin 20 års bryllupsdag med en fest i sit hjem. Efterforskningen afslører, at offeret var ondskabsfuld og dominerende overfor sin familie. Delko fortsætter efterforskningen om diamanterne, der er blevet fjernet fra bevisarkivet. Hans opdagelser er foruroligende for visse af hans tidligere kolleger på laboratoriet. 24/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 8. Del 22. Producerat år 2010.
18:00 
CSI: Miami
Time bomb. Delkos chef, den assisterende offentlige anklager, der samtidig er Horatios ekskæreste, bliver dræbt af en bilbombe, som også var tiltænkt Delko. Efterforskningen afslører at gerningsmanden skal findes i politiets egne rækker, og beviserne peger på Ryan, som den hovedmistænkte både for bombeattentatet og tyveriet af diamanterne fra bevisarkivet. Säsong 8. Del 23. Producerat år 2010.
19:00 
The Wall - Danmark [Repris]
Eva og Kenneth er kærester og har skabt en skøn sammenbragt familie med deres i alt tre børn. Men da familien er vokset, drømmer de inderligt om at flytte til en større bolig, hvor børnene kan boltre sig. De håber derfor på at gå fra ’The Wall’ med propfyldte lommer, så de kan indfri deres længsler. Men inden de kan det, skal de både spille taktisk, være heldige og svare rigtigt på spørgsmål om både Skagensmalere og sportstøj til pingviner. 22/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 15. Producerat år 2019.
20:00 
Fanget på Politiets kamera [Repris]
Ved en spirituskontrol på Nordsjælland stikker en bilist pludselig af fra politiet. En farlig jagt opstår, hvor flugtbilisten kører vanvidskørsel og er til stor fare for alle omkring sig. I Vestjylland spotter videobilen to biler, der presser hinanden til at køre gaderæs. Uden for Aarhus må videobilen vælge mellem to biler, der begge overtræder færdselsreglerne, og på E45 i Østjylland får politiet øje på en bil, der kører aaalt for langsomt på motorvejen. 23/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2019.
21:00 
FBI
Scorched Earth. En seriebomber har set sig sur på Wall Streets elite, så Maggie og OA leder efter en mistænkt, der virker opsat på at få hævn. Imens arbejder Dana med den kæphøje Spencer Briggs, der skal hjælpe til i sagen. Säsong 1. Del 15. Producerat år 2018.
22:05 
FBI
Invisible. Da datteren i en velhavende familie bliver kidnappet af en gerningsmand, der drømmer om at blive en berygtet internetkendis, opdager Maggie og OA, at kidnapperen vil gå meget langt i sin søgen på at blive husket. Säsong 1. Del 16. Producerat år 2018.
23:05 
Criminal Minds [Repris]
Through the looking glass. Holdet er i Kansas for at efterforske mordet på én familie samt en anden families forsvinden. Et andet sted får Hocthner sig noget af en overraskelse af Beth. 25/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 8. Del 3. Producerat år 2012.
00:10 
Criminal Minds
God complex. Holdet er i New Mexico for at lede efter en gerningsmand, der har amputeret forskellige kropsdele på tilfældige ofre. Säsong 8. Del 4. Producerat år 2012.
01:05 
Body Cam [Repris]
Up Against the Clock. To unge mænd rejser sydpå og efterlader en række af bevæbnede røverier bag sig. De mistænkte er altid ét skridt foran politiet, lige indtil deres held løber ud, da et overvågningskamera tager dem på fersk gerning, da de forsøger at røve et motel. 25/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 9.
02:10 
Body Cam
Under Siege. Det er nytårsaften og betjentene tager ud for at håndtere en uenighed mellem roomates. Den mistænkte, Matthes Riehl, viser sig at være utilregnelig. Da holdet stormer den barrikarede lejlighed, indser de til deres store frygt, at Riehl er bevæbnet. Säsong 1. Del 10.
03:10 
Spøgelsesjægerne [Repris]
Dansk Parapsykologisk Aspekt er på deres ultimative jagt i England!. Det er på den berygtede og faldefærdige kro 'Ram Inn' i den lille by Wotton Under Edge i Gloucestershire. Stedet skulle være det mest hjemsøgte sted i hele Storbritanien, og hærges eftersigende af et uhyggeligt åndeligt væsen, som voldtager sovende mennesker. Også Ghosthunting.dk tager på deres drømme-hunt, dog i mere hjemlige omgivelser. Det er i Sparbutikken i Hobro, der gemmer på mange dystre hemmeligheder. Ikke mindre end to ejere har begået selvmord her. 25/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2012.
04:00 
Spøgelsesjægerne [Repris]
Den jyske gruppe Ghosthunting.dk har fået et nyt medlem, Dann, og Harriet har fået en ny chance for at bevise sit værd som ægte spøgelsesjæger. Formand Thomas og hans forlovede Karina travlt, for de har nemlig et bryllup som skal planlægges. På Sjælland er der også sket store forandringer. DPAs Chief Investigator hedder stadig Kim Søndergaard, men ellers er intet som det plejer. 30/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2014.
04:50 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 25/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 89. Del 10. Producerat år 2016.
05:15 (05:40)
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 23/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 89. Del 11. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se