Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
House Hunters International [Repris]
Fearing Finnish Winters in Jyvaskyla. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 137. Del 1.
06:45 
Restaurant: Impossible [Repris]
Pelican Grill. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. ,. Säsong 3. Del 7. Producerat år 2012.
07:30 
Property Brothers [Repris]
Tina & James. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. 23/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2012.
08:20 
Property Brothers
Michelle & Tim. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2012.
09:10 
5. Gear [Repris]
I den første semifinale i 5. Gear er der lagt op til en ægte kvindefight. De to ægtepar Bubber og Ibsen, samt Tomas Villum og Maria Montell sidder i hver deres bil, og kvinderne er bestemt ikke bange for at trykke speederen i bund. Casper Crump og Nicolaj Kopernikus er også stadig på banen. De vil have hævn over Bubber og Ibsen, som de tabte til sidst. Sportsparret, John Faxe Jensen og Rikke Hørlykke, er vant til at hente guldet. Det har de også tænkt sig at gøre denne gang, uanset hvem de er oppe imod. Stuntracet byder på curling - med bilerne er curlingkugler. Spørgsmålet er nu bare, hvem af vores kørere, som tør smadre hårdest ind i de andre for at sikre sig en plads i finalen. ,. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2017.
10:00 
Highway Cops [Repris]
Vi følger en gruppe af New Zealands bedste færdselsbetjente, når de hver dag patruljerer det 11. 000 kilometer lange motorvejsnet, som skærer sig gennem landets spektakulære, og ofte også farlige, natur. Der venter betjentene både store og små opgaver, som når en trailer fuld af får findes havareret, når en campingvogn pludselig bliver skyllet af vejen på grund af et voldsomt regnvejr, eller når unge bilister kører livsfarlige racerløb på de små landeveje. Ingen dage ligner hinanden, men missionen forbliver altid den samme: at holde vejene i New Zealand sikre!. 21/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 12. Producerat år 2014.
10:30 
Highway Cops
Vi følger en gruppe af New Zealands bedste færdselsbetjente, når de hver dag patruljerer det 11. 000 kilometer lange motorvejsnet, som skærer sig gennem landets spektakulære, og ofte også farlige, natur. Der venter betjentene både store og små opgaver, som når en trailer fuld af får findes havareret, når en campingvogn pludselig bliver skyllet af vejen på grund af et voldsomt regnvejr, eller når unge bilister kører livsfarlige racerløb på de små landeveje. Ingen dage ligner hinanden, men missionen forbliver altid den samme: at holde vejene i New Zealand sikre!. Säsong 3. Del 13. Producerat år 2014.
11:00 
Special Victims Unit [Repris]
Cage. Da enhedens efterforskere finder to skræmte, mindreårige børn lænket i en varevogn, kommer de på sporet af en kvinde, der driver en lyssky, privat adoptionscentral. Dani Beck, som igen er blevet stærkt personligt involveret i sagen, træffer en svær beslutning vedrørende hendes fremtid i enheden for særlige ofre. ,. Säsong 8. Del 8.
11:55 
Top Gear [Repris]
I deres søgen efter den hurtigste måde at krydse London i myldretiden, sætter holdet sig ud for at teste de forskellige muligheder. The Stig tager offentlig transport, Richard hopper på cyklen, James sætter sig bag rattet i en Mercedes-Benz GL500 og Jeremy vælger at sejle på Themsen. ,. Säsong 10. Del 4.
13:05 
The Big Bang Theory [Repris]
The justice league recombination. Drengene får Zach og Penny til at deltage i deres udklædning som superheltene fra Justice League under et nytårsparty i tegneseriebutikken. 22/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 11. Producerat år 2010.
13:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The bus pants utilization. Venskabet mellem Sheldon og Leonard bliver noget anstrengt, da Sheldon forsøger at tage æren for Leonards nye smartphone app, der kan løse differentialligninger. 22/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 12. Producerat år 2010.
14:00 
The Big Bang Theory
The love car displacement. En videnskabelig konference på et hotel medfører at Bernadette løber ind i en ekskæreste, og Wolowitz bliver bekymret for om han nu også kan matche den gamle flamme. Säsong 4. Del 13. Producerat år 2010.
14:30 
The Big Bang Theory
The thespian catalyst. I håbet om, at det vil gøre ham til en bedre lærer, tager Sheldon skuespiller-undervisning hos Penny. Raj fantaserer om Bernadette. Säsong 4. Del 14. Producerat år 2010.
15:05 
CSI: NY [Repris]
Smooth criminal. Når CSI’erne opsporer en åleglat og charmerende hitman, afslører deres undersøgelse en sammensværgelse med vidtrækkende implikationer. 21/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 14.
16:05 
CSI: NY
Vigilante. En serie voldtægtsmand bliver myrdet og fasthold på samme måde som hans ofre, og CSI’erne får en følelse af retfærdighed i deres pligt til at forfølge morderen. Säsong 7. Del 15.
17:05 
CSI: Miami [Repris]
Meltdown. Da en guldsmed bliver udsat for et røveri bliver værdifulde diamanter stjålet, og en kunde bliver skudt ned. Diamanterne bliver hurtigt fundet, men forsvinder efterfølgende fra politiets bevisarkiv, hvilket antyder at røveren er en person med adgang til arkivet. Delko bliver hentet ind for at efterforske sine tidligere kolleger, som nu er de hovedmistænkte. 21/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 8. Del 21. Producerat år 2010.
18:00 
CSI: Miami
Mommie deadest. En pæn forstadsfrue bliver tævet ihjel kort efter at have fejret sin 20 års bryllupsdag med en fest i sit hjem. Efterforskningen afslører, at offeret var ondskabsfuld og dominerende overfor sin familie. Delko fortsætter efterforskningen om diamanterne, der er blevet fjernet fra bevisarkivet. Hans opdagelser er foruroligende for visse af hans tidligere kolleger på laboratoriet. Säsong 8. Del 22. Producerat år 2010.
19:00 
The Wall - Danmark [Repris]
Haris og Halid er to konkurrencelystne brødre, der gerne vil give deres far en god gave. Det får de muligheden nu, når vært Felix Smith inviterer dem til at prøve kræfter med ’The Wall’. Men spillet på væggen er risikabelt, så selvom drengene håber på at skrabe penge nok sammen til en splinterny sofa, skal de have nerver af stål for at klare mosten. Storebror Halid skal i den lydtætte boks og svare på spørgsmålene, mens Haris skal gamble stort på gulvet. Har brødrene fordelt opgaverne rigtigt? Og kan de svare rigtigt på spørgsmål om alt fra internetbrowsere og OL-discipliner til græsk og romersk mytologi?. 21/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 14. Producerat år 2019.
20:00 
Strøgvagterne [Repris]
En stille dag bliver pludselig dramatisk, da strøgvagten Kristian må blande sig i et slagsmål, hvor en mand bliver pisket til blods med en hundesnor. Et andet sted på Strøget er en turist i gang med at narre flere butikker med et tricktyveri, men det får Anders og Magnus hurtigt og effektivt sat en stopper for. Og så får Onur og Oliver endelig fanget den lidt for dygtige lommetyv, der har plaget Strøgets gæster i ugevis. 23/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 9. Producerat år 2019.
21:00 
Geostorm
Da en række hidtil usete naturkatastrofer truer planeten, går verdens ledere sammen om at skabe et netværk af satellitter, der skal kontrollere det globale klima og sikre verdens befolkning. Men noget går galt og systemet, der ellers blev bygget til at beskytte, begynder i stedet at angribe Jorden. I et nervepirrende kapløb mod tiden må satellitternes skaber Jacob Lawson og hans bror, Max, sætte en stopper for katastrofen, før en verdensomspændt geostorm udsletter alt og alle. Producerat år 2017. Regissör: Dean Devlin, Skådespelare: Abbie Cornish, Maria Lara Alexandra, Jim Sturgess, Gerard Butler.
23:20 
Drabscheferne - de uopklarede sager [Repris]
Drabet på 12-årige Susan. Drabet på den 12-årige Susan Hansen fra 1992 i Fredericia, der blev fundet i en vejgrøft, er ét af de uopklarede drab, som tidligere drabschef Kurt Kragh aldrig glemmer. Nu gør han et sidste forsøg på at opklare sagen, når han tager os tilbage til efterforskningen af den uhyrlige drabssag, der rystede ikke bare Fredericia men også resten af Danmark. Gerningsmanden er stadig derude og for Kurt Kragh kan to helt bestemte biler og et signalement af manden i dem være med til, at sagen bliver opklaret. 23/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2019.
00:20 
Criminal Minds
Through the looking glass. Holdet er i Kansas for at efterforske mordet på én familie samt en anden families forsvinden. Et andet sted får Hocthner sig noget af en overraskelse af Beth. Säsong 8. Del 3. Producerat år 2012.
01:20 
Body Cam [Repris]
High Stakes. Detektiv Gilbert arbejder på en sag om en lokal narkohandler, Jeffrey, der muligvis har tilegnet sig en stjålet riffel. Gilbert og hans hold omringer Jeffreys hus, men han nægter at overgive sig. Det udvikler sig til en livsfarlig situation for de involverede. 24/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 8.
02:20 
Body Cam [Repris]
Up Against the Clock. To unge mænd rejser sydpå og efterlader en række af bevæbnede røverier bag sig. De mistænkte er altid ét skridt foran politiet, lige indtil deres held løber ud, da et overvågningskamera tager dem på fersk gerning, da de forsøger at røve et motel. 21/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 9.
03:25 
Spøgelsesjægerne [Repris]
Thomas Andersen har fået arrangeret en skånselsløs overlevelsestur, der skal ryste hans gruppe, Ghosthunting.dk, bedre sammen. Medlemmerne er dog absolut ikke særlig begejstrede for friluftslivet. Allerede efter få kilometers travetur er der intriger i den lille gruppe. Hos Dansk Parapsykologisk Aspekt er spøgelserne helt i fokus. Kim Søndergaards store drøm er gået i opfyldelse: gruppen har fået chancen for at komme på spøgelsesjagt på et af Englands mest hjemsøgte steder!. 24/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2012.
04:15 
Spøgelsesjægerne [Repris]
Dansk Parapsykologisk Aspekt er på deres ultimative jagt i England!. Det er på den berygtede og faldefærdige kro 'Ram Inn' i den lille by Wotton Under Edge i Gloucestershire. Stedet skulle være det mest hjemsøgte sted i hele Storbritanien, og hærges eftersigende af et uhyggeligt åndeligt væsen, som voldtager sovende mennesker. Også Ghosthunting.dk tager på deres drømme-hunt, dog i mere hjemlige omgivelser. Det er i Sparbutikken i Hobro, der gemmer på mange dystre hemmeligheder. Ikke mindre end to ejere har begået selvmord her. 29/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2012.
05:05 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 24/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 89. Del 9. Producerat år 2016.
05:30 (05:50)
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 21/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 89. Del 10. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se