Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Property Brothers [Repris]
Marianne & Steve. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. 28/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2012.
07:05 
Property Brothers [Repris]
Liat & Zack. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. ,. Säsong 2. Del 9. Producerat år 2012.
07:55 
Restaurant: Impossible
Eyes on the Surprise. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. Säsong 12. Del 2. Producerat år 2015.
08:40 
Top Gear: Specials [Repris]
Se eller gense alle de bedste klip fra sæson 11 og 12 af 'Top Gear' i denne special. ,. Säsong 11. Del 3. Producerat år 2008.
09:35 
Yogi Bear
Verdens klogeste bjørn - når han selv skal sige det - er Yogi Bear. Han bor i den hyggelige nationalpark Jellystone med sin lille ven, artsfællen Boo Boo. Men da en grådig borgmester beslutter sig for at lukke parken, så de to bamsebjørne bliver hjemløse, er gode dyr rådne. Selv skovbetjent Smith giver et nap med, da den uforbederlige skovturskurv-tyv Yogi sætter sig for at redde parkens fremtid. Danske stemmer. Yogi: Lars Thiesgaard, Boo-Boo: Christian Potalivo, Rachel: Julie Agnete Vang. Regissör: Eric Brevig, Skådespelare: Anna Faris, Tom Cavanagh, T.J. Miller, Dan Aykroyd, Justin Timberlake.
11:05 
Strøgvagterne [Repris]
Tingene udvikler sig voldsomt for Strøgvagten Hajredin og senere hans kollegaer, da han standser en mand, der nægter at have noget at gøre med det tyvegods, han netop har lagt ind i sin bil. Et andet sted på Danmarks travleste handelsstrøg stopper Anders og Simon en mand, der med en solid promille i blodet insisterer på at køre blandt de gående. Og for den lille norske dreng, som er blevet væk, er der hjælp at hente, da han sammen med Daniel og Hau finder sine forældre igen. 27/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2019.
12:05 
The Big Bang Theory [Repris]
The love car displacement. En videnskabelig konference på et hotel medfører at Bernadette løber ind i en ekskæreste, og Wolowitz bliver bekymret for om han nu også kan matche den gamle flamme. 25/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 13. Producerat år 2010.
12:35 
The Big Bang Theory [Repris]
The thespian catalyst. I håbet om, at det vil gøre ham til en bedre lærer, tager Sheldon skuespiller-undervisning hos Penny. Raj fantaserer om Bernadette. 25/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 14. Producerat år 2010.
13:05 
The Big Bang Theory [Repris]
The benefactor factor. Under en velgørenhedsgalla møder Leonard en aldrende men yderst velhavende enke, der donerer penge til Caltech. Leonard overvejer nu om han er villig til at gå i seng med hende, for at sikre sig en ny donation. 26/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 15. Producerat år 2010.
13:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The cohabitation formulation. Bernadette fortæller Howard, at det er på høje tid at han beslutter sig for, om han vil flytte sammen med hende eller blive boende hos sin mor. Leonard opdager, at Rajs søster Priya er tilbage i byen og han mødes med hende. Amy forsøger at trøste Penny, da hun hører om Leonard og Priya. 26/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 16. Producerat år 2010.
14:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The toast derivation. Leonard føler sig som gruppens centrum, og han er misfornøjet over at drengene er begyndt at hænge ud hos Raj. Sheldon forsøger at skabe en ny gruppe af venner, hvor han kan få lov at komme i centrum. 27/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 17. Producerat år 2010.
14:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The prestidigitation approximation. Sheldon er forbløffet over Wolowitzs trylle-trick. Priya bifalder ikke ligefrem, at Leonard forsat er gode venner med Penny. 27/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 18. Producerat år 2010.
15:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The zarnecki incrusion. Da Sheldons World of Warcraft konto bliver hacket og hans figur i spillet bliver bestjålet, slår gutterne sig sammen for at finde ud af, hvem som er den skyldige. Bernadette og Amy forsøger at hjælpe Penny, som har det svært med at Leonard stadig kommer sammen med Priya. 28/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 19. Producerat år 2010.
15:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The herb garden germination. Sheldon og Amy beslutter at starte et rygte om dem selv, som en slags socialt eksperiment. Howard bringer sit forhold til Bernadette op på et endnu højere plan. 28/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 20. Producerat år 2010.
16:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The agreement dissection. Sheldon er fornærmet over, at Priya overtræder bofælle-aftalen ved at misbruge sin viden om juridiske spidsfindigheder. Sheldon slutter sig i stedet til Penny, Bernadette og Amy på deres pigeaften. 28/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 21. Producerat år 2010.
16:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The wildebeest implementation. Amy opdager, at en middagsinvitation er alletiders chance for Bernadette, som derved kan udspionere Leonard og Priya på vegne af Penny. Raj føler sig dybt ensom, og overvejer at tage eksperimentelle medikamenter for at kurere sig selv for sin manglende evne til at tale med piger i ædru tilstand. Sheldon opfinder et skakspil for tre personer. 28/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 22. Producerat år 2010.
17:00 
Grusomme mig 2
Gru har for alvor lagt skurkerollen på hylden til fordel for sine tre adoptivdøtre Margo, Agnes og Edith. Han lever nu et fredeligt liv, hvor dagene går med at passe pigerne, gøre rent og lave mad. Men der går ikke længe før idyllen afbrydes, for snart dukker en hemmelig organisation op og beder Gru om hjælp til at standse en spektakulær forbryder. Det er nu op til den tidligere superskurk og hans nye partner Lucy at finde ud af, hvem slynglen er og fange ham. Heldigvis får de hjælp fra både Dr. Nefario, de små gule hjælpere og pigerne. Danske stemmer: Gru: Søren Sætter-Lassen, Lucy: Vicki Berlin, Eduardo: Jens Jørn Spottag, Margo: Emma Sehested Høeg, Edith: Caroline Kelstrup, Agnes: Marie Winther. Producerat år 2013. Medverkande: Miranda Cosgrove, Elsie Fisher, Dana Gaier, Steve Carell, Kristen Wiig, Benjamin Bratt.
19:10 
Grusomme mig 3
Alt kører på skinner for Gru, hans nye kone Lucy og de tre adopterede døtre Margo, Edith og Agnes. Men så ramler det hele!. Gru står nemlig ansigt til ansigt med sin hidtil sværeste modstander, den tidligere barnestjerne Balthazar Bratt, der er mere end hvad han kan klare og fiaskoen fører til at både Gru og Lucy bliver fyret som hemmelige agenter. Midt i ulykken skal Gru også tackle nyheden om, at han har en tvillingebror, der pludselig minder ham om, hvor skønt det er at være ond. Gru/Dru: Søren Sætter-Lassen,, Lucy: Vicki Berlin, Balthazar Bratt: Bubber Niels Christian Meyer. Producerat år 2017. Medverkande: Trey Parker, Steve Carell, Kristen Wiig, Regissör: Kyle Balda, Pierre Coffin.
21:00 
Harry Potter og De Vises Sten
På sin 11-års fødselsdag bliver Harry Potter, som lever en kummerlig tilværelse hos sin tante og onkel, kontaktet af kæmpen Hagrid, som afslører at hans afdøde forældre var magtfulde magikere. Harry bliver derfor tilbudt en plads på den fornemme skole for trolddom, Hogwarts. Her får Harry nye venner, den charmerende og autoritetstro Hermione samt den klodsede men trofaste Ron. Desuden møder han den vise rektor Dumbledore. Langsomt går det op for Harry, at han er noget særligt, hvilket hænger sammen med hans forældres død, som slet ikke var et uheld, men derimod et mysterium, hvor den ondskabsfulde troldmand Voldemort spiller en vigtig rolle. Regissör: Chris Columbus, Skådespelare: Tom Felton, Richard Harris, Maggie Smith, Emma Watson, Daniel Radcliffe, Rupert Grint.
00:30 
2 Fast 2 Furious
Brian O'Connor er blevet suspenderet fra politiet, men han får nu chancen for at genvinde politiskiltet ved at påtage sig en ny farlig mission. Brian skal infiltrere lovløse motorbøller i Miami, hvor nye bander af hårdkogte bilentusiaster hærger med deres ekstremt hurtige, specialbyggede sportsvogne. Med hjælp fra en gammel ven, den tidligere straffefange Roman Pearce, og toldagenten Monica Clemente, forsøger Brian at skaffe håndfaste beviser mod den lyssky forretningsmand Carter Verone, som politiet mistænker for at være bagmanden i en magtfuld narkoliga. Efter at have vundet indpas i det illegale bilrace-miljø, bliver Brian og Roman snart hyret til at transportere en ladning narkopenge for Verone og sagen ruller!. Producerat år 2003. Regissör: John Singleton, Skådespelare: Eva Mendes, Cole Hauser, Tyrese Gibson, Paul Walker.
02:45 
McFarland
Efter at være blevet fyret som football-træner på grund af sit hidsige temperament, flytter Jim White og hans familie til den økonomisk udfordrede by McFarland. I sit nye job som idrætslærer stifter han hurtigt bekendtskab med nogle lokale drenge, der alle er talentfulde løbere. Jim træner dem i et arbejde sammen om et fælles mål, og han får skabt et sjældent harmonisk hold på trods af store kulturelle forskelle blandt drengene samt Jims egne, personlige udfordringer. Producerat år 2015. Skådespelare: Carlos Pratts, Johnny Ortiz, Kevin Costner, Ramiro Rodriguez.
05:00 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 28/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 90. Del 1. Producerat år 2016.
05:25 (05:50)
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 21/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 90. Del 2. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se