Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
House Hunters International [Repris]
Nancy Drew Their Hearts. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. ,. Säsong 85. Del 1 av 13. Producerat år 2015.
06:25 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. ,. Säsong 90. Del 9 av 13. Producerat år 2016.
06:50 
Restaurant: Impossible [Repris]
Longbranch Steak and Seafood. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. ,. Säsong 4. Del 1 av 13. Producerat år 2012.
07:35 
Cutthroat Kitchen [Repris]
For Alton Lang Syne. Hvor langt er du villig til at gå for at vinde?. I denne intense konkurrence bliver kokketalenter stillet over for enorme udfordringer, men de får også muligheden for at sabotere det hele for hinanden. 26/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 14. Del 8 av 13.
08:20 
Cutthroat Kitchen
Fast Times at Cutthroat High. Hvor langt er du villig til at gå for at vinde?. I denne intense konkurrence bliver kokketalenter stillet over for enorme udfordringer, men de får også muligheden for at sabotere det hele for hinanden. Säsong 14. Del 9 av 13.
09:10 
De beskidte helte [Repris]
De to sanitører og venner, Allan og Mike, får deres sag for, da en hel kælder skal ryddes for asbest. En familie er afhængig af resultatet, men arbejdet er både farligt og mentalt drænende. Martin og James kæmper imod enorme vandmasser ved en kæmpe vandskade, som involverer flere butikker i Nørrebro Bycenter. Vandet løber hurtigere end de kan arbejde, og imens må butikkerne se indtjeningen løbe ud med spildevandet. Ib har arbejdet alt for hårdt, og hans ryg er blevet ødelagt. Han må derfor til kiropraktor og afventer nu dommen: kan han overhovedet vende tilbage til arbejdet?. 01/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5 av 10. Producerat år 2014.
09:55 
Highway Cops [Repris]
Vi følger en gruppe af New Zealands bedste færdselsbetjente, når de hver dag patruljerer det 11. 000 kilometer lange motorvejsnet, som skærer sig gennem landets spektakulære, og ofte også farlige, natur. Der venter betjentene både store og små opgaver, som når en trailer fuld af får findes havareret, når en campingvogn pludselig bliver skyllet af vejen på grund af et voldsomt regnvejr, eller når unge bilister kører livsfarlige racerløb på de små landeveje. Ingen dage ligner hinanden, men missionen forbliver altid den samme: at holde vejene i New Zealand sikre!. 24/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 12 av 20. Producerat år 2013.
10:30 
Highway Cops
Vi følger en gruppe af New Zealands bedste færdselsbetjente, når de hver dag patruljerer det 11. 000 kilometer lange motorvejsnet, som skærer sig gennem landets spektakulære, og ofte også farlige, natur. Der venter betjentene både store og små opgaver, som når en trailer fuld af får findes havareret, når en campingvogn pludselig bliver skyllet af vejen på grund af et voldsomt regnvejr, eller når unge bilister kører livsfarlige racerløb på de små landeveje. Ingen dage ligner hinanden, men missionen forbliver altid den samme: at holde vejene i New Zealand sikre!. Säsong 2. Del 13 av 20. Producerat år 2013.
11:00 
Special Victims Unit [Repris]
Goliath. En kvinde, der er gift med en politimand, anklager sin mand for at have voldtaget hende. Benson og Stabler anholder betjenten, og er tæt på at tro på hans forklaring, da han pludselig overfalder sin overordnede. Da en anden politimand samme aften myrder sin kone, og forsøger at begå selvmord, bliver hele afdelingen involveret i sagen. Det viser sig at begge betjente netop er hjemvendt fra Afghanistan, hvor de har fået en ny malariavaccination. ,. Säsong 6. Del 23 av 23.
12:00 
Top Gear [Repris]
I det legendariske bilprogram tester vores tre ekstremt kritiske og meget forskellige værter, Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May, et væld af forskellige biler for at afgøre, om disse nu også lever op til de standarder, som fabrikanterne lover. Og det går bestemt ikke stille for sig, når såvel verdens vildeste luksusslæder, som de mest deprimerende discountbiler, kommer under kærlig behandling hos de tre herrer, der ikke er blege for at gå til ekstremer for at presse køretøjerne til det yderste. Foruden en ugentlig gæst, som også er med til at teste bilerne, så møder vi også den mystiske racerkører kendt som 'The Stig', hvis identitet forbliver en af programmets største hemmeligheder!. ,. Säsong 7. Del 6 av 9.
13:10 
The Big Bang Theory [Repris]
The terminator decoupling. Fyrene er på vej til et videnskabeligt symposium i San Fransisco, og stor er deres begejstring, da de opdager, at skuespillerinden Summer Glau, fra serien Terminator: The Sarah Connor Chronicles, befinder sig ombord på samme tog som dem. Sheldon hænger dog med mulen, da han opdager at han har glemt en afhandling, som han gerne ville have vist til astrofysikeren George Smoot. 25/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 17 av 23. Producerat år 2008.
13:45 
The Big Bang Theory [Repris]
The work song nanocluster. Pennys lille forretning med at sælge hår-tilbehør fra sin lejlighed tager overhånd, da Sheldon, som er høj på koffein efter lidt for mange kopper kaffe, overtager biksen. 25/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 18 av 23. Producerat år 2008.
14:15 
The Big Bang Theory
The dead hooker juxtaposition. Penny føler sig truet, da en anden sexet kvinde flytter ind i ejendommen. Og hun bliver vred, da hun opdager, at hendes rivalinde udnytter fyrene. Säsong 2. Del 19 av 23. Producerat år 2008.
14:45 
The Big Bang Theory
The hostadter isotope. Da en anden tegneserie-samler lægger an på Penny, fører det til at Leonard, Raj og Howard tager til "enkebal" på en bar. Säsong 2. Del 20 av 23. Producerat år 2008.
15:10 
CSI: NY [Repris]
The formula. En Grand Prix racerkører kommer alvorligt til skade, da hans bil eksploderer under et opvisningsrace. Han dør senere på hospitalet, og CSI-holdet undersøger, om nogen har pillet ved bilen, for at få den til at eksplodere, og om ulykken i virkeligheden var et mord. 24/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 15 av 23.
16:05 
CSI: NY
Pot of gold. To journalister bliver dræbt, mens de graver i en sag om svindel med guld, og holdet efterforsker sagen for at finde ud af, hvem der står bag. Säsong 6. Del 17 av 23.
17:00 
CSI: Miami [Repris]
Dissolved. En mand, der er mistænkt for tre mord, bliver kogt levende i sin swimming pool efter at være blevet skubbet i vandet af Ron Saris. Det viser sig at dødbringende kemikalier er blevet hældt i vandet, og Ron mener, at han var det tiltænkte offer. Taras narkoproblem bliver forværret, og Julias tilværelse kommer ud af kontrol, hvilket fører til en voldelig konfrontation. 24/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 24 av 25.
18:00 
CSI: Miami
Seeing red. Den russiske maffiaboss Ivan Sarnoff flygter fra fængslet efter at være blevet forgiftet. Yelinas undercover mission bliver afsløret, og Horatio må kæmpe for at redde hendes liv. Delko overvejer at hjælpe sin kriminelle far, der var involveret i fængselsflugten, selv om Calleigh bønfalder ham om at lade være. Säsong 7. Del 25 av 25.
19:00 
The Wall - Danmark [Repris]
Tasha og Line er gamle folkeskoleveninder med en forkærlighed for AGF og hurtige motorcykler. De er fyldt med energi og livsmod og drømmer om at hjælpe unge mennesker, der ligesom veninderne selv har oplevet den sorg det er at miste en forælder til kræft. Derfor vil de give den max gas, når de i ’The Wall’ får muligheden for at vinde penge til deres velgørende projekt. Men inden de når så langt, skal vært Felix Smith teste dem med en række spørgsmål i alskens kategorier og ’The Walls’ drilske bolde, der kan levere både små og store beløb. 12/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 18 av 24. Producerat år 2019.
20:00 
Strøgvagterne
Der er blevet begået tyveri i en butik på Strøget, og det kræver et nøje koordineret samarbejde, når vagterne Magnus og Jeppe skal finde frem til gerningsmanden. Michael har tilbageholdt to georgiske mænd for tyveri, men da politiet lader vente på sig, bliver hans tålmodighed sat på stor prøve. En herreløs hund er blevet fundet, og Kristian forsøger at finde ejeren, mens Anders fanger en gammel kending - en kvinde, som er blevet taget utallige gange for butikstyveri. Og endelig tilbageholder Michael to unge kvinder, som ikke lige har fået betalt for en creme …. Säsong 1. Del 4 av 8.
21:00 
Deepwater Horizon
Den 20. april 2010 starter ud som en hvilken som helst anden dag på Deepwater Horizon, verdens mest avancerede olieplatform. Cheftekniker Mike Williams ankommer med resten af sit hold, for at sørge for, at alt kører som det skal. Men det viser sig hurtigt, at der er noget grueligt galt, og en serie af ulykker forvandler pludselig platformen til en gigantisk dødsfælde af ild og eksplosioner. Producerat år 2016. Regissör: Peter Berg, Skådespelare: Gina Rodriguez, Kate Hudson, Mark Wahlberg, Kurt Russell.
23:10 
Criminal Minds [Repris]
the bittersweet science. I Philadelphia er en række drabsofre blevet udsat for stump vold, og enheden efterforsker derfor byens bokseverden. Hotch bliver tiltrukket af en attraktiv kvinde, som han træffer, da de begge træner til en triathlon. 24/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 10 av 24. Producerat år 2011.
00:10 
Criminal Minds
True genius. En række mord i San Francisco bringer uhyggelige mindelser om Zodiac-morderen. Hotch og holdet spekulerer derfor på, om den notorisk berygtede morder skulle være vendt tilbage. Prentiss og Reid deltager i et seminar om voldsforbrydelser, hvor krimiforfatteren Patricia Cornwell er vært. Säsong 7. Del 11 av 24. Producerat år 2011.
01:10 
Morderne iblandt os [Repris]
Stand by your Men. Bag hvert et gadehjørne, hvert et smil, lurer faren. Følg med når vi viser hidtil usete hjemmeoptagelser, der fortæller historien om de mordere, der skjuler sig i mængden. Det kan være den perfekte husmor, fodboldfaren på den anden side af vejen eller det barn, der ellers aldrig har overtrådt en regel. Enhver person kan vise sig at være et monster!. ,. Säsong 2. Del 6 av 10.
02:10 
Morderne iblandt os
The Craigslist Killer. Bag hvert et gadehjørne, hvert et smil, lurer faren. Følg med når vi viser hidtil usete hjemmeoptagelser, der fortæller historien om de mordere, der skjuler sig i mængden. Det kan være den perfekte husmor, fodboldfaren på den anden side af vejen eller det barn, der ellers aldrig har overtrådt en regel. Enhver person kan vise sig at være et monster!. Säsong 2. Del 7 av 10.
03:10 
Svindlerjagt [Repris]
Hvem er det, der stjæler vores personlige kreditkortoplysninger på internettet? Hvad bruger tyvene dem til?. I et forsøg på at finde frem til bagmændene til netsvindel sætter undersøgende journalist Sverre Quist gps-sporing i en række pakker med dyre espressomaskiner, der alle er betalt med stjålne kreditkortoplysninger. Sporene fører til en hæsblæsende jagt i både Danmark og Østeuropa. I sin jagt på netsvindlerne møder Sverre Quist samtidig personer, som har fået stjålet deres identiet på internettet, og så viser han, hvor nemt det virkeligheden er at stjæle folks private oplysninger over internettet!. 27/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2 av 6. Producerat år 2016.
03:55 
Svindlerjagt
Rekordmange danskere bliver snydt af tilbud og konkurrencer på nettet, der viser sig at være det rene fup. I stedet ender forbrugerne med en vare, de aldrig har bedt om. I tredje afsnit af reportageserien Svindlerjagt er Sverre Quist på jagt efter den ekstravagante direktør Tim Antos Møllegaard, der tjener millioner af kroner på at lokke danskerne ind i såkaldte abonnementsfælder. Det viser sig at være en hård kamp at finde Tim Antos Møllegaard og få ham til at forklare, hvorfor han snyder danskerne med falske abonnementer på Spotify og Netflix. Säsong 1. Del 3 av 6. Producerat år 2016.
04:45 
Mom [Repris]
Sword fights and a dominican shortstop. Bonnies eks-kæreste tilbyder Christy et job som ejendomsmægler, og Adam ønsker at vide mere om Bonnies tidligere relationer med kvinder. 27/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 2 av 22. Producerat år 2016.
05:05 
Mom [Repris]
Sparkling water & ba-dinkers. Bonnie tænker, at hun ikke længere er attraktiv, da hun opdager at Adam ryger pot inden sex. 23/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 3 av 22. Producerat år 2016.
05:25 (06:20)
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 24/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 89. Del 1 av 13. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se