Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 22/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 90. Del 10 av 13. Producerat år 2016.
06:45 
Restaurant: Impossible [Repris]
The Main Dish. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. ,. Säsong 4. Del 2 av 13. Producerat år 2012.
07:30 
Cutthroat Kitchen [Repris]
Fast Times at Cutthroat High. Hvor langt er du villig til at gå for at vinde?. I denne intense konkurrence bliver kokketalenter stillet over for enorme udfordringer, men de får også muligheden for at sabotere det hele for hinanden. 27/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 14. Del 9 av 13.
08:15 
Cutthroat Kitchen
How Does That Crab Ya?. Hvor langt er du villig til at gå for at vinde?. I denne intense konkurrence bliver kokketalenter stillet over for enorme udfordringer, men de får også muligheden for at sabotere det hele for hinanden. Säsong 14. Del 10 av 13.
09:05 
De beskidte helte [Repris]
Michael har været sanitør i mange år, men det er hårdt arbejde og svært at vænne sig til de opgaver, som har med ofre for forbrydelser at gøre. Så da Michael kommer ud til en blodindsmurt lejlighed, hvor en kvinde er blevet dræbt, må han forsøge at holde fokus. John er på en meget anderledes sag, hvor et stort industrikøkken har så store problemer med bananfluer, at de har tilkaldt John, som skal forsøge at skaffe dem af med deres plagedyr. Et ældre ægtepar er i chok. Konens mor er lige død, og da deres pejs pludselig overtænder og truer med at sætte deres hus i brand, tager vagtchefen Martin hånd om sagerne. 02/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6 av 10. Producerat år 2014.
09:50 
Highway Cops [Repris]
Vi følger en gruppe af New Zealands bedste færdselsbetjente, når de hver dag patruljerer det 11. 000 kilometer lange motorvejsnet, som skærer sig gennem landets spektakulære, og ofte også farlige, natur. Der venter betjentene både store og små opgaver, som når en trailer fuld af får findes havareret, når en campingvogn pludselig bliver skyllet af vejen på grund af et voldsomt regnvejr, eller når unge bilister kører livsfarlige racerløb på de små landeveje. Ingen dage ligner hinanden, men missionen forbliver altid den samme: at holde vejene i New Zealand sikre!. 27/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 13 av 20. Producerat år 2013.
10:25 
Highway Cops
Vi følger en gruppe af New Zealands bedste færdselsbetjente, når de hver dag patruljerer det 11. 000 kilometer lange motorvejsnet, som skærer sig gennem landets spektakulære, og ofte også farlige, natur. Der venter betjentene både store og små opgaver, som når en trailer fuld af får findes havareret, når en campingvogn pludselig bliver skyllet af vejen på grund af et voldsomt regnvejr, eller når unge bilister kører livsfarlige racerløb på de små landeveje. Ingen dage ligner hinanden, men missionen forbliver altid den samme: at holde vejene i New Zealand sikre!. Säsong 2. Del 14 av 20. Producerat år 2013.
10:55 
Special Victims Unit [Repris]
Demons. 20 år efter at være blevet dømt for voldtægt på en teenagepige bliver Ray Schenkel løsladt, til stor fortrydelse for den pensionerede kriminalassistent William Dorsey. Da en teenagepige bliver voldtaget i nærheden af Ray Schenkels hjem, går Stabler undercover som prøveløsladt sexforbryder, for at komme ind i den samme støttegruppe og det herberg for prøveløsladte, som Schenkel er tilknyttet. ,. Säsong 7. Del 1 av 22.
11:45 
Top Gear [Repris]
I det legendariske bilprogram tester vores tre ekstremt kritiske og meget forskellige værter, Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May, et væld af forskellige biler for at afgøre, om disse nu også lever op til de standarder, som fabrikanterne lover. Og det går bestemt ikke stille for sig, når såvel verdens vildeste luksusslæder, som de mest deprimerende discountbiler, kommer under kærlig behandling hos de tre herrer, der ikke er blege for at gå til ekstremer for at presse køretøjerne til det yderste. Foruden en ugentlig gæst, som også er med til at teste bilerne, så møder vi også den mystiske racerkører kendt som 'The Stig', hvis identitet forbliver en af programmets største hemmeligheder!. ,. Säsong 7. Del 7 av 9.
12:55 
The Big Bang Theory [Repris]
The dead hooker juxtaposition. Penny føler sig truet, da en anden sexet kvinde flytter ind i ejendommen. Og hun bliver vred, da hun opdager, at hendes rivalinde udnytter fyrene. 27/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 19 av 23. Producerat år 2008.
13:25 
The Big Bang Theory [Repris]
The hostadter isotope. Da en anden tegneserie-samler lægger an på Penny, fører det til at Leonard, Raj og Howard tager til "enkebal" på en bar. 27/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 20 av 23. Producerat år 2008.
13:55 
The Big Bang Theory
The vegas renormalization. Leonard og Raj tager Wolowitz med til Las Vegas for at hjælpe ham over bruddet med Leslie. Sheldon, der glæder sig til at skulle være alene hjemme, får låst sig ude og der er kun et sted, hvor han kan søge husly - hos Penny. Säsong 2. Del 21 av 23. Producerat år 2008.
14:25 
The Big Bang Theory
The classified materials turbulence. Leonard er splittet mellem ærlig eller selvisk, da Stuart spørger ham til råds om sin date nr. 2 med Penny. Wolowitz opdager, at der er en alvorlig fejl ved det toilet, som han har designet til NASA og den internationale rumstation. Säsong 2. Del 22 av 23. Producerat år 2008.
14:55 
CSI: NY [Repris]
Pot of gold. To journalister bliver dræbt, mens de graver i en sag om svindel med guld, og holdet efterforsker sagen for at finde ud af, hvem der står bag. 27/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 17 av 23.
15:55 
CSI: NY
Rest in peace, mariana garito. Da liget af en kvinde dukker op, peger både bevismateriale og obduktionsrapporten i retning af selvmord – men Stella er ikke overbevist, og hun følger sin mavefornemmelse i forsøget på at efterforske videre i sagen, og det ender næsten med at koste hende livet. Säsong 6. Del 18 av 23.
16:55 
CSI: Miami [Repris]
Seeing red. Den russiske maffiaboss Ivan Sarnoff flygter fra fængslet efter at være blevet forgiftet. Yelinas undercover mission bliver afsløret, og Horatio må kæmpe for at redde hendes liv. Delko overvejer at hjælpe sin kriminelle far, der var involveret i fængselsflugten, selv om Calleigh bønfalder ham om at lade være. 27/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 25 av 25.
17:55 
CSI: Miami
Out of time. Delko kæmper for sit liv efter at være blevet fundet bevidstløs ude i Everglades sumpene. Horatio erindrer, hvordan hans team oprindeligt blev samlet for 12 år siden under arbejdet med en mordefterforskning. Sagen omhandlede en kvinde, der var blevet skudt, og sidenhen blev fundet af Delko i bagagerummet på en bil. Säsong 8. Del 1 av 24. Producerat år 2010.
18:55 
The Wall - Danmark [Repris]
Kæresteparret Michael og Michael skal giftes og planlægningen af deres drømmebryllup involverer gæster fra mange forskellige lande. Det bliver en dyr affære, så de kunne mildest talt godt bruge en økonomisk håndsrækning fra ’The Wall’. Men vælger de rigtigt, når de skal beslutte, hvem der skal sidde i den lydtætte boks og svare på spørgsmål? Og kan den anden holde hovedet koldt og satse rigtigt på gulvet? Der bliver spørgsmål om alt fra svømning over Harry Potter til sjællandske byer, når vært Felix Smith giver Michael og Michael chancen for at få den helt store gevinst med hjem. 12/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 19 av 24. Producerat år 2019.
20:00 
Politijagt
Vlado rykker ud til et meget alvorligt færdselsuheld, hvor en ældre kvinde er kørt ud over en stejl skrænt i sin bil. Bilen er totalskadet, og der skal handles hurtigt og målrettet, for at få kvinden kørt på hospitalet. Henrik måler en bilist til at køre langt over det tilladte, og det udløser en kæmpe bøde. Thomas fra Upper Darby i USA har en særlig ekspertise i at vurdere, om folk har drukket alkohol. Og den får han brug for, da han bliver kaldt ud til en færdselsulykke, hvor der muligvis er alkohol involveret. Säsong 19. Del 7 av 11. Producerat år 2018.
21:00 
FBI
Cops and Robbers. Maggie og OA er på jagt efter en hensynsløs gruppe, der forklæder sig som politibetjente, så de kan røve panservogne fra én bestemt virksomhed. Säsong 1. Del 7 av 22. Producerat år 2018.
22:00 
FBI
This Land is Your Land. En kemiker med russiske forbindelser, der specialiserer sig i biologiske våben, bliver bortført og det er op til Maggie og AO at lede efterforskningen. Säsong 1. Del 8 av 22. Producerat år 2018.
23:05 
Criminal Minds [Repris]
True genius. En række mord i San Francisco bringer uhyggelige mindelser om Zodiac-morderen. Hotch og holdet spekulerer derfor på, om den notorisk berygtede morder skulle være vendt tilbage. Prentiss og Reid deltager i et seminar om voldsforbrydelser, hvor krimiforfatteren Patricia Cornwell er vært. 28/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 11 av 24. Producerat år 2011.
00:05 
Criminal Minds
Unknown subject. En serievoldtægtsforbryder fra Houston, kendt under navnet Klaverbokseren, vender tilbage og begynder at overfalde sine tidligere ofre. Det er en traumatisk oplevelse for Prentiss at vende tilbage til aktiv tjeneste. Säsong 7. Del 12 av 24. Producerat år 2011.
01:05 
Morderne iblandt os [Repris]
The Craigslist Killer. Bag hvert et gadehjørne, hvert et smil, lurer faren. Følg med når vi viser hidtil usete hjemmeoptagelser, der fortæller historien om de mordere, der skjuler sig i mængden. Det kan være den perfekte husmor, fodboldfaren på den anden side af vejen eller det barn, der ellers aldrig har overtrådt en regel. Enhver person kan vise sig at være et monster!. 28/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 7 av 10.
02:05 
Morderne iblandt os
Remote Control. Sherri Dally forsvinder på mystisk vis, og politiet opdager mistænkelige aktiviteter, der fører dem på sporet af bedrag og et chokerende dobbeltliv. Säsong 3. Del 1 av 12. Producerat år 2018.
03:05 
Svindlerjagt [Repris]
Rekordmange danskere bliver snydt af tilbud og konkurrencer på nettet, der viser sig at være det rene fup. I stedet ender forbrugerne med en vare, de aldrig har bedt om. I tredje afsnit af reportageserien Svindlerjagt er Sverre Quist på jagt efter den ekstravagante direktør Tim Antos Møllegaard, der tjener millioner af kroner på at lokke danskerne ind i såkaldte abonnementsfælder. Det viser sig at være en hård kamp at finde Tim Antos Møllegaard og få ham til at forklare, hvorfor han snyder danskerne med falske abonnementer på Spotify og Netflix. 28/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3 av 6. Producerat år 2016.
03:50 
Svindlerjagt [Repris]
En lang række danskere er i løbet af året blevet franarret et samlet beløb på omkring en million kroner af Træpillespecialisten, der handler med træpiller. Bagmændene i firmaet misbruger systematisk kundernes tillid. Undersøgende journalist Sverre Quist sætter sig for at finde bagmændene og konfrontere dem med, hvornår de mange utilfredse kunder kan få deres penge tilbage. Men den mission bliver ikke let, da der pludselig dukker uventede forhindringer op. Under sin jagt på bagmændene igangsætter Sverre Quist sit eget eksperiment, når han undersøger, hvor tillidsfulde vi danskere er, når vi handler på nettet. For hvor mange er egentlig villige til at betale for en vare, de aldrig ser?. ,. Säsong 1. Del 4 av 6. Producerat år 2016.
04:40 
Mom [Repris]
Sparkling water & ba-dinkers. Bonnie tænker, at hun ikke længere er attraktiv, da hun opdager at Adam ryger pot inden sex. 28/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 3 av 22. Producerat år 2016.
05:00 
Mom [Repris]
Curious george and the big red nightmare. Christy og Bonnie, tror at Roscoe har et narkotikaproblem, da Baxter og Candace opdager ham i at ryge pot. 23/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 4 av 22. Producerat år 2016.
05:20 (06:00)
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 03/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 89. Del 2 av 13. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se