Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 22/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 90. Del 10 av 13. Producerat år 2016.
06:40 
Restaurant: Impossible [Repris]
Woody's Tupelo Steakhouse. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. ,. Säsong 3. Del 5 av 13. Producerat år 2012.
07:25 
Cutthroat Kitchen [Repris]
Tournament of Terror: Heat Four. Hvor langt er du villig til at gå for at vinde?. I denne intense konkurrence bliver kokketalenter stillet over for enorme udfordringer, men de får også muligheden for at sabotere det hele for hinanden. 21/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 14. Del 4 av 13.
08:15 
Cutthroat Kitchen
Tournament of Terror: Finale. Hvor langt er du villig til at gå for at vinde?. I denne intense konkurrence bliver kokketalenter stillet over for enorme udfordringer, men de får også muligheden for at sabotere det hele for hinanden. Säsong 14. Del 5 av 13.
09:00 
De beskidte helte [Repris]
En kolossal brand hærger en fabrikshal og både Martin, Michael og Allan sætter livet på spil i den sammenstyrtingstruede bygning. Sanitøren Mike kommer på en opgave af en helt anden karakter, da en faldstamme hos en ældre mand bryder sammen. Spulemontøren Ib løber på en forstoppelse i en families kloak, som kræver særlig snilde, mens John og kollegaen Allan S er på kakerlakjagt hos et ældre ægtepar, som er plaget af de hurtige kryb. 28/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2 av 10. Producerat år 2014.
09:50 
Highway Cops [Repris]
Vi følger en gruppe af New Zealands bedste færdselsbetjente, når de hver dag patruljerer det 11. 000 kilometer lange motorvejsnet, som skærer sig gennem landets spektakulære, og ofte også farlige, natur. Der venter betjentene både store og små opgaver, som når en trailer fuld af får findes havareret, når en campingvogn pludselig bliver skyllet af vejen på grund af et voldsomt regnvejr, eller når unge bilister kører livsfarlige racerløb på de små landeveje. Ingen dage ligner hinanden, men missionen forbliver altid den samme: at holde vejene i New Zealand sikre!. 21/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 9 av 20. Producerat år 2013.
10:20 
Highway Cops
Vi følger en gruppe af New Zealands bedste færdselsbetjente, når de hver dag patruljerer det 11. 000 kilometer lange motorvejsnet, som skærer sig gennem landets spektakulære, og ofte også farlige, natur. Der venter betjentene både store og små opgaver, som når en trailer fuld af får findes havareret, når en campingvogn pludselig bliver skyllet af vejen på grund af et voldsomt regnvejr, eller når unge bilister kører livsfarlige racerløb på de små landeveje. Ingen dage ligner hinanden, men missionen forbliver altid den samme: at holde vejene i New Zealand sikre!. Säsong 2. Del 10 av 20. Producerat år 2013.
10:55 
Special Victims Unit [Repris]
Night. Efter at en ung kvinde er blevet fundet voldtaget og myrdet nær en natklub med fem hundrede dollars stoppet ind i munden, finder Benson og Stabler fingeraftryk på pengesedlerne. Sporet bringer dem til advokaten Jason Whitaker, der udelukkende er beskæftiget med at styre familien Duvalls store formue. Snart er efterforskerne overbevist om, at Gabriel Duvall er voldtægtsmanden, men de har ikke tilstrækkeligt med beviser. ,. Säsong 6. Del 20 av 23.
11:55 
Top Gear [Repris]
I det legendariske bilprogram tester vores tre ekstremt kritiske og meget forskellige værter, Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May, et væld af forskellige biler for at afgøre, om disse nu også lever op til de standarder, som fabrikanterne lover. Og det går bestemt ikke stille for sig, når såvel verdens vildeste luksusslæder, som de mest deprimerende discountbiler, kommer under kærlig behandling hos de tre herrer, der ikke er blege for at gå til ekstremer for at presse køretøjerne til det yderste. Foruden en ugentlig gæst, som også er med til at teste bilerne, så møder vi også den mystiske racerkører kendt som 'The Stig', hvis identitet forbliver en af programmets største hemmeligheder!. ,. Säsong 7. Del 3 av 9.
13:05 
The Big Bang Theory [Repris]
The bath item gift hypothesis. Sheldon vækker stor irritation hos vennerne med sin besættelse af at følge alle regler inden for korrekt julegave-ettikette. Leonard er knust, da Penny begynder at gå ud med en af hans kolleger. 21/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 11 av 23. Producerat år 2008.
13:40 
The Big Bang Theory [Repris]
The killer robot instability. Pennys kritik af Wolowitz' kærlighedsliv sender ham ud i en depression, som medfører at han svigter ved den kamp-robot konkurrence, hvor gutterne ellers har hårdt brug for hans ekspertise. 21/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 12 av 23. Producerat år 2008.
14:05 
The Big Bang Theory
The friendship algorithm. Sheldon forsøger at indynde sig hos Barry Kripke i håbet om, at det kan skaffe ham adgang til et stykke kostbart high tech laboratoriumsudstyr. For at fremme kampagnen forsøger Sheldon at udvikle en matematisk beregningsmodel over, hvordan man skaffer sig venner og indflydelse. Säsong 2. Del 13 av 23. Producerat år 2008.
14:40 
The Big Bang Theory
The financial permeability. Da Sheldon låner penge til Penny, så hun kan betale sin husleje, fører det til, at Leonard kommer ansigt-til-ansigt med hendes muskuløse ekskæreste, Kurt. Säsong 2. Del 14 av 23. Producerat år 2008.
15:05 
CSI: NY [Repris]
Criminal justice. Efterforskningen af et brutalt knivstikkeri tager en overraskende drejning, da holdet opdager, at noget af bevismaterialet på gerningsstedet er blevet plantet for at inkriminere en specifik person. 21/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 12 av 23.
16:00 
CSI: NY
Flag on the play. En smuk, kvindelig football-spiller findes myrdet i et badekar i et omklædningsrum med bedøvelsesmidlet lidokain i blodet. CSI-holdet skal finde ud af, hvem der står bag mordet – og hvorfor. Säsong 6. Del 13 av 23.
17:00 
CSI: Miami [Repris]
Chip/tuck. En plastikkirurg bliver smidt i en stor havefræser på en ejendom tilhørende en kvinde, som er blevet afhængig af plastkirurgi. Efterforskningen bliver personlig for Horatio, da han opdager at Ron Saris stadig er i live, samt at han var patient hos den myrdede plastikkirurg. Horatio får et chok, da han opdager at Saris er på en undercover mission, og han frygter at Saris vil true Julia. 21/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 21 av 25.
17:55 
CSI: Miami
Dead on arrival. En sexet ungkarle-pige fra et populært datingshow på tv bliver fundet myrdet i en limousine netop som seriens ungkarl skal til at fri til hende. Efterforskningen viser, at offeret var blandt de sidste to finalister på programmet, samt at showets stjerne allerede havde knust hjertet på den anden deltager. Säsong 7. Del 22 av 25.
18:55 
The Wall - Danmark [Repris]
Eva og Kenneth er kærester og har skabt en skøn sammenbragt familie med deres i alt tre børn. Men da familien er vokset, drømmer de inderligt om at flytte til en større bolig, hvor børnene kan boltre sig. De håber derfor på at gå fra ’The Wall’ med propfyldte lommer, så de kan indfri deres længsler. Men inden de kan det, skal de både spille taktisk, være heldige og svare rigtigt på spørgsmål om både Skagensmalere og sportstøj til pingviner. ,. Säsong 1. Del 15 av 24. Producerat år 2019.
20:00 
Politijagt
Vlado jagter en bilist på flugt, der viser sig at have travlt med at undgå politiet. På Sjælland stopper Henrik en mand, der er kørt over en jernbane, selvom stoplyset blinkede. En livsfarlig situation, der kunne have fået fatale følger for bilisten og andre involverede. Og så rykker Thomas ud til en meget fuld mand i Upper Derby, der er kørt galt, og som nu prøver at gemme sine nummerplader under sin trøje. Säsong 19. Del 5 av 11. Producerat år 2018.
21:00 
Thor: The Dark World
Tordenguden Thor er vendt tilbage til Asgård efter at have kæmpet side om side med de andre Avengers-superhelte i New York. Men han får hurtigt nye udfordringer at se til, da en ældgammel fjende ved navn Malekith bogstaveligt talt lander foran Odins trone med en ambition om at kaste universet ud i evigt mørke. Med sig har Malekith en hær af mørkelvere, som er en race af fuldstændig nådesløse krigere, og Thors eneste chance for at redde Jorden og De ni riger er at tage ud på en farefuld rejse, som vil genforene ham med både sin kæreste Jane forster og bror Loke. En rejse, som tvinger Thor til at ofre alt for såvel mennesker som guder. Regissör: Alan Taylor, Skådespelare: Tom Hiddleston, Anthony Hopkins, Christopher Eccleston, Chris Hemsworth, Natalie Portman.
23:25 
Jønke - Rockermordet [Repris]
"Forbrydelser der rystede Danmark". En af Danmarks mest berygtede rockere igennem de sidste 35 år, Hells Angels-medlemmet Jørn ”Jønke” Nielsen, fortæller for første gang på tv om nogle af de mest voldsomme episoder, som han har været involveret i. Begivenheder, som har sendt chokbølger gennem det danske samfund på grund af deres voldsomme og afstumpede karakter. Han fortæller bl.a. om den koldblodige likvidering af præsidenten for rockerrivalerne "Bullshit", om dengang ukendte fjender forsøgte at sprænge sig ind i hans celle med en håndgranat og ikke mindst et knivattantat i 2007, hvor både Jønke og overfaldsmanden fik alvorlige knivstik. 19/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Producerat år 2019.
00:25 
Criminal Minds [Repris]
Hope. En sag bliver meget personlig for Garcia, da en af hendes veninder forsvinder på 7-årsdagen for sin datters forsvinden. 22/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 8 av 24. Producerat år 2011.
01:25 
Criminal Minds
Self-fulfilling prophecy. Holdet sættes på en sag om det der tilsyneladende er et masse selvmord blandt en række unge soldater. Säsong 7. Del 9 av 24. Producerat år 2011.
02:25 
Morderne iblandt os
The Last Broadcast. Bag hvert et gadehjørne, hvert et smil, lurer faren. Følg med når vi viser hidtil usete hjemmeoptagelser, der fortæller historien om de mordere, der skjuler sig i mængden. Det kan være den perfekte husmor, fodboldfaren på den anden side af vejen eller det barn, der ellers aldrig har overtrådt en regel. Enhver person kan vise sig at være et monster!. Säsong 2. Del 4 av 10.
03:20 
Unge i nattens klør [Repris]
Hvis der er noget man som forælder frygter, så er det, at ens barn en nat befinder sig på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt og fx bliver offer for tilfældig vold. I dette program mødes Søren Vejby med ofre for grov og tilfældig vold. Søren mødes med en 17 årige pige, der første gang hun prøvede alkohol fik for meget, og endte med at blive voldtaget. Søren besøger også Julius og hans far Peter Mygind. Julius blev overfaldet af 15 unge på én gang, hvordan reagerer man som far i sådan en situation? Søren opsøger til sidst en voldsmand der har mange grove overfald på samvittigheden. 22/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3 av 6. Producerat år 2016.
04:10 
Unge i nattens klør [Repris]
Søren Vejby undersøger denne gang, hvordan unges seksuelle vaner har ændret sig. De sociale medier har gjort dem langt mere grænsesøgende. Han møder Nicolai på 17 år, som har delt nøgenbilleder af helt unge piger uden deres tilladelse - 'bare fordi man kan'. Søren forsøger at forstå, hvad sugardating går ud på og møder 18-årige Jasmin, som tjener penge på det. Søren tager også i byen med en flok drenge, som er på damejagt. 13/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4 av 6. Producerat år 2016.
04:55 
Mom [Repris]
Lumbar Support and Old Pork. Bonnie reagerer meget uventet, da hun finder ud af, at Adams bar klarer sig godt. Og så tager Christy og Tammy på en dobbeltdate. 22/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 19 av 22. Producerat år 2018.
05:20 (06:20)
Mom [Repris]
Triple Dip and an Overhand Grip. Bonnie og Tammy tager en tur tilbage til deres barndomsminder, da de besøger deres gamle plejefamilies hjem. Og så fortryder Christy og Jill, at de har sagt ja til en date med to fyre fra deres AA-møde. 03/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 20 av 22. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se