Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Mom [Repris]
Big Sauce and Coconut Water. Christy er sikker på, at Bonnie har påtaget sig et for stort ansvar, da hun lader den nyligt prøveløsladte Tammy bo hos dem. 16/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 4. Producerat år 2018.
06:25 
Property Brothers [Repris]
Party on the Hill. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 17/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 8. Del 6.
07:15 
Property Brothers
Gambles and Jackpots. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 8. Del 7.
08:05 
Top Gear: Specials [Repris]
Vi ser tilbage på de største eventyr og bedste højdepunkter fra sæson 23-25 af ’Top Gear’ i selskab med Matt LeBlanc, Chris Harris og Rory Reid!. 15/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 25. Del 5. Producerat år 2018.
09:15 
Top Gear
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Værterne er Matt LeBlanc, Chris Harris og Rory Reid. Säsong 26. Del 1. Producerat år 2019.
10:15 
CSI: Miami [Repris]
Dead ringer. Endnu et lig af en død kvinde bliver fundet på stranden, og det peger Horatio i retning af Esteban Navarro. Men kunne det i stedet være en morder, der hylder ham, eller måske er det noget mere uhyggeligt?. 15/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 8. Producerat år 2015.
11:10 
CSI: Miami
A Few Dead Men. Tre drenge blev i 1992 dømt for drab, og 19 år senere bliver de løsladt. Én af mændene findes dog dræbt, og det rejser nye spørgsmål om deres uskyld, og hvad der egentlig skete den skæbnesvangre dag. Säsong 10. Del 9. Producerat år 2015.
12:10 
Special Victims Unit [Repris]
Mean. En populær gymnasiepige bliver brutalt myrdet. Mordet fører til afsløringen af en ondskabsfuld og farlig klike på skolen. 15/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 17.
13:05 
Special Victims Unit
Lowdown. Da en advokat findes død i sin bil, peger alle beviser først på, at en prostitueret begik mordet. Som sagen udvikler sig, tegner der sig en uhyggelig profil af en morder, der kendte offeret og forsøgte at holde noget skjult. Säsong 5. Del 20.
14:00 
Over Atlanten
Seks kendte danskere begiver sig ud på deres livs største eventyr, når de sammen med den dobbelte OL-guldvinder i Soling, Jesper Bank, skal krydse det enorme Atlanterhav i en sejlbåd. Med hver deres mål for rejsen – og med hver deres bekymringer - ankommer deltagerne til Gran Canaria, hvor de for første gang skal hilse på hinanden, og den lange rejse tager sin begyndelse. Og især for 56-årige filminstruktør og forfatter, Hella Joof, skal frygten for det ukendte overvindes, inden hun sammen med Peter Falktoft, Nicolaj Kopernikus, Gorm Wisweh, Sus Wilkins og Christel Pixi er klar til at stævne ud på den knap 5.000 kilometer lange sejltur over farefyldte vande!. Säsong 1. Del 1.
15:00 
Over Atlanten
Atlanterhavet viser ingen nåde og kræver sine ofre, hvilket Hella Joof, Nicolaj Kopernikus, Peter Falktoft, Gorm Wisweh, Sus Wilkins og Christel Pixi mærker allerede den første nat ombord på sejlskibet med kurs over det enorme hav. For stik imod alle vejrvarslinger bliver båden nemlig kastet ud i så voldsomme bølger, at over halvdelen af de medvirkende må bukke under for ekstrem søsyge. Helt galt går det for Peter Falktoft, som allerede inden udsejlingen havde frygtet netop søsygen mere end noget andet!. Säsong 1. Del 2.
16:05 
The Big Bang Theory [Repris]
The Athenaeum Allocation. Bernadette og Wolowitz har svært ved at bestemme, hvem der skal være hjemme hos børnene, og hvem skal tilbage på arbejde. 16/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 11. Del 17. Producerat år 2017.
16:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The Gates Excitation. Leonard, Howard og Raj forsøger at møde Bill Gates, som mødes med Penny, da deres firmaer fusionere. Sheldon mener, at han er offer for en aprilsnar. 16/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 11. Del 18. Producerat år 2017.
17:00 
The Big Bang Theory
The Tenant Disassociation. Leonard er op imod Sheldon, i kampen om at blive formand for lejerforeningen. Wolowitz og Koothrappali finder en drone i baghaven. Säsong 11. Del 19. Producerat år 2017.
17:30 
The Big Bang Theory
The Reclusive Potential. Sheldon tager drengene med ud til en hytte, for at møde en videnskabsmand. Penny og Bernadette improviserer Amys bachelorette party. Säsong 11. Del 20. Producerat år 2017.
18:05 
Strøgvagterne [Repris]
Der er blevet begået tyveri i en butik på Strøget, og det kræver et nøje koordineret samarbejde, når vagterne Magnus og Jeppe skal finde frem til gerningsmanden. Michael har tilbageholdt to georgiske mænd for tyveri, men da politiet lader vente på sig, bliver hans tålmodighed sat på stor prøve. En herreløs hund er blevet fundet, og Kristian forsøger at finde ejeren, mens Anders fanger en gammel kending - en kvinde, som er blevet taget utallige gange for butikstyveri. Og endelig tilbageholder Michael to unge kvinder, som ikke lige har fået betalt for en creme …. 15/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4.
19:05 
Strøgvagterne
Vagterne Anders og Michael tilbageholder en mand for tyveri, men da politiet er tre timer om at komme frem, ender gerningsmanden med at miste tålmodigheden. Anders er også på udkig efter to regnjakketyve, og han ender med en dobbelt sagsbehandling midt på Rådhuspladsen. Jeppe har som indsatsleder en kompliceret dag, idet en mand har stjålet en parfume - men også mandens jakke vækker mistanke. Og endelig går jagten gennem indre bys gader, når Jeppe og Oliver forsøger at fange først den ene - og så den anden tyv. Säsong 1. Del 5.
20:00 
Strøgvagterne
Vagterne Anders og Kristian fanger en mand, der har begået butikstyveri adskillige gange, og som denne gang har gemt tyvekosterne et højst besynderligt sted. En ung tyv gør det klart, at han ikke er færdig med at stjæle, så Simon må følge efter ham, mens Onur bliver kaldt ud til et tyveri, hvor det viser sig, at tyven har efterladt noget i butikken. Og så får Michael endelig svar på sin ansøgning til politiskolen. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2019.
21:00 
Stronger
Dette er den sande historie om Jeff Bauman - en helt almindelig, 27-årig mand, som blev et symbol på håb efter bombeangrebet under Boston Marathon i 2013. Jeff ventede ved mållinjen for at forsøge at få sin ekskæreste Erin tilbage, da bomberne sprang, og han mistede begge ben. Efter at have genvundet bevidstheden på hospitalet kan Jeff hjælpe myndighederne med at identificere en af bombemændene, men hans egen kamp er kun lige begyndt. Han skal igennem måneders fysisk og mental genoptræning med utrættelig støtte fra Erin og hans familie. Stronger er Jeffs dybt personlige fortælling om denne heltemodige rejse, som tester en families styrke, definerer et samfunds stolthed og vækker hans indre mod til at overvinde voldsom modgang. Producerat år 2017. Regissör: David Gordon Green, Skådespelare: Miranda Richardson, Richard Lane Jr., Tatiana Maslany, Jake Gyllenhaal.
23:35 
Criminal Minds [Repris]
Neon Terror. Tre kvinder er blevet bortført, blot for at dukke op dagen efter - uden overhovedet at kunne huske, hvad der er sket med dem. BAU bliver indkaldt til at undersøge sagen, da en kriminel pludselig giver de lokale medier eksklusive optagelser. 15/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 13. Del 8. Producerat år 2017.
00:35 
Criminal Minds [Repris]
False Flag. Der er en morder løs blandt en gruppe af konspirationsteoretikere, så BAU er tilkaldt for at efterforske sagen. 23/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 13. Del 9. Producerat år 2017.
01:40 
Special Victims Unit [Repris]
Russian love poem. Benson og Stabler efterforsker mordet af multimillionæren Andrew Harlin. De starter med Harlins lange liste af både mandlige og kvindelige elskere og fortsætter med et par russiske ekskortpiger, der komplicerer sagen yderligere. 18/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 12. Producerat år 1998.
02:40 
Special Victims Unit [Repris]
The third guy. En ældre kvinde findes død i hendes lejlighed og det gøres klart, at hun var offer for et seksuelt overfald og røveri. Detekertiverne opsporer hurtigt to unge men, der menes at være de ansvarlige. Men da der dukker nye beviser op, må efterforskerne dykke længere ned i sagen. ,. Säsong 1. Del 16. Producerat år 1998.
03:40 
CSI: NY [Repris]
Clue: si. I forbindelse med opklaringen af en række mord, går det op for CSI-holdet, at gerningsmanden forsøger at udleve brætspillet ”Clue” i virkeligheden – hvor efterforskerne skal forsøge at finde morderens identitet, inden han slår alle de andre deltagere ihjel. 18/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 7.
04:35 
House Hunters International [Repris]
A Beach House in Ecuador. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 16/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 139. Del 9.
05:05 
House Hunters International [Repris]
Back to Bangkok. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 18/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 139. Del 11.
05:30 (05:55)
House Hunters International [Repris]
A Home Away in Panama. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 25/12 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 139. Del 12.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå