Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
House Hunters International [Repris]
Peace vs. Project in Spain. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 21/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 140. Del 1.
06:30 
Property Brothers [Repris]
Hometown Vegas. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 20/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 8. Del 9.
07:20 
Property Brothers
New Start, New Home, New Memories. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 8. Del 10.
08:10 
Top Gear [Repris]
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Værterne er Matt LeBlanc, Chris Harris og Rory Reid. 20/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 26. Del 3. Producerat år 2019.
09:10 
Top Gear
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Værterne er Matt LeBlanc, Chris Harris og Rory Reid. Säsong 26. Del 4. Producerat år 2019.
10:15 
CSI: Miami [Repris]
Crowned. En mor bliver dræbt, og det sender CSI ind i en verden fuld af børneskønhedskonkurrencer. Men ikke nok med det. Der bliver også kastet lys på en mere uhyggelig forbrydelse, der blev begået nogle år tilbage. 20/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 11. Producerat år 2015.
11:10 
CSI: Miami
Terminal Velocity. En faldskærmsudspringer dør under et udspring. Årsagen er en saboteret faldskærm, og listen af mistænkte viser sig at være lang, da den består af mere end 100 af hans sæddonorbørn. Säsong 10. Del 13. Producerat år 2015.
12:10 
Special Victims Unit [Repris]
Bound. Holdet kommer på sporet af en seriemorder, da en rig enke findes død i sin lejlighed. Kvinden var kræftpatient og blev kvalt med et helt specielt reb, som tre andre ofre også er blevet myrdet med. Alt peger på en uspekuleret morder. 20/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 23.
13:05 
Special Victims Unit
Head. Et mobil kamera afslører et overgreb på en 12-årig dreng af hans skoleinspektørens på hans skole. Forklaringen på skoleinspektørens opførsel er chokerende. Säsong 5. Del 25.
14:05 
Over Atlanten [Repris]
Der er endelig kommet vind i sejlene igen for Hella Joof, Nicolaj Kopernikus, Peter Falktoft, Gorm Wisweh, Sus Wilkins og Christel Pixi, der er på deres livs eventyr i sejlbåd tværs over det enorme Atlanterhav. De har ramt passatvinden, og det giver helt nye udfordringer for de seks gaster, der kæmper for at vænne sig til livet ombord på den konstant gyngende skude. Og for skuespiller Sus Wilkins bliver det hele pludselig for meget . 20/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4.
15:00 
Over Atlanten
Udfordringerne kommer i mange afskygninger for de seks kendte gaster, Hella Joof, Nicolaj Kopernikus, Peter Falktoft, Gorm Wisweh, Sus Wilkins og Christel Pixi, der nærmer sig midtvejspunktet på turen over Atlanten. For med lidt over halvdelen af rejsen tilbage, og med udsigten til det samme hav dag ud og dag ind, begynder kedsomheden og rastløsheden langsomt at melde sig. Alt det glider dog i baggrunden, da sejlerne, til Jesper Banks store rædsel, opdager ubudne gæster ombord på båden!. Säsong 1. Del 5.
16:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The Sibling Realignment. Da Sheldons mor truer med at boykotte hans bryllup medmindre han også inviterer sin storebror Georgie, tager han og Leonard til Texas for at rede trådene ud. Samtidig ankommer Wolowitz-børnene med en smitsom øjenbetændelse, der langsomt begynder at sprede sig. Penny forsøger desperat at holde smitten væk fra Amy, der snart skal giftes. 20/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 11. Del 23. Producerat år 2017.
16:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The Bow Tie Asymmetry. Da Amys forældre og Sheldons familie ankommer til brylluppet, forsøger alle at hjælpe til og sørge for, at alt går efter planen - alle undtagen brudeparret. 20/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 11. Del 24. Producerat år 2017.
17:00 
Unraveling The Mystery: A Big Bang Farewell
Amerikansk dokumentar fra 2019. Johnny Galecki (Leonard) og Kaley Cuoco (Penny) slår dørene op for et unikt tilbageblik på The Big Bang Theory. De deler nogle af de bedste backstage-hemmeligheder. uforglemmelige klip og personlige minder fra de sidste 12 år, før de afslører deres absolutte yndlings øjeblikke for de to karakterer, de har portrætteret gennem hele serien. Desuden byder de seerne indenfor, når de tager en tur rundt på de ikoniske set - blandt andet Lenoard og Sheldons lejlighed. Det bliver en helt særlig fejring og et helt specielt farvel til The Big Bang Theory. Producerat år 2019. Programledare: Johny Galecki, Kaley Cuoco.
17:25 
The Big Bang Theory
Pilot. Leonard og Sheldon er to geniale, men socialt akavet, fysikere der bor sammen. Da de møder deres nye nabo Penny, går det langsomt op for dem, at selvom de ved stort set alt om fysikkens verden, ved de stort set ingenting om livet udenfor laboratoriet. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2007.
18:05 
Strøgvagterne [Repris]
En ung mand opfører sig meget mistænkeligt på Strøget, og vagterne Anders og Simon følger efter ham for at kunne tage ham på fersk gerning, hvis han skulle forsøge at stjæle noget. Nicklas tilbageholder et par, der har stjålet fra en eksklusiv tøjbutik, mens Michael og Kristian arbejder på en sag, hvor tyvene har forsøgt at snyde med en MobilePay-betaling. Og så fanger Anders en svensk tyv, der tager den ellers alvorlige situation overordentligt afslappet. 20/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2019.
19:05 
Strøgvagterne [Repris]
Vagterne Anders og Kristian fanger en mand, der har begået butikstyveri adskillige gange, og som denne gang har gemt tyvekosterne et højst besynderligt sted. En ung tyv gør det klart, at han ikke er færdig med at stjæle, så Simon må følge efter ham, mens Onur bliver kaldt ud til et tyveri, hvor det viser sig, at tyven har efterladt noget i butikken. Og så får Michael endelig svar på sin ansøgning til politiskolen. 18/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2019.
20:00 
Politijagt
I Nordsjælland skal den nye Kronprinsesse Marrys bro åbnes, og det giver Jørgen og hans kollegaer en del at se til. Ikke mindst da en flok rockere pludselig melder deres ankomst. Vlado rykker ud til en større ulykke, hvor en hestetrailer med en hest er væltet og to personer er flygtet fra stedet. Og i USA rykker Thomas ud til en ulykke, hvor en mand er kørt direkte ind i et træ og da han ikke havde sele på, er det endt alvorligt for ham. Säsong 22. Del 8.
21:05 
Unknown Identity
Dr. Martin Harris vågner op efter en bilulykke i Berlin og opdager, at hans kone, Liz, pludselig ikke kan genkende ham. Det viser sig, at en anden mand har stjålet hans identitet og den forvirrede Martin jages nu af mystiske lejemordere. Myndighederne ignorerer hans påstande, men lige som alt ser allermest håbløst ud, får Martin hjælp fra en uventet kant og kastes hovedkulds ud i et dødbringende mysterium. Hvor langt er han villig til at gå, hvor at afsløre sandheden?. Producerat år 2011. Regissör: Jaume Collet-Serra, Simon Brand, Skådespelare: Liam Neeson, Diane Kruger, Bruno Ganz, January Jones, Peter Stormare, Greg Kinnear, Bridget Moynahan, Joe Pantoliano, James Caviezel.
23:20 
Criminal Minds [Repris]
Full-Tilt Boogie. I BAU-holdets efterforskning af et indbrud og mordforsøg på en politichefs kone i deres hjem afsløres der en hel underverden af hemmeligheder i den lille by i Virginia. 21/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 13. Del 11. Producerat år 2017.
00:25 
Criminal Minds [Repris]
Bad Moon on the Rise. Holdet bliver kaldt til Central Park i New York, efter flere mystiske mord er fundet sted der. 29/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 13. Del 12. Producerat år 2017.
01:30 
Special Victims Unit [Repris]
Chat room. Da en teenager meddeler, at hun er blevet voldtaget af en, hun har mødt online, fører det efterforskerne ind i en større sag om børneporno. 21/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 18. Producerat år 1998.
02:30 
Special Victims Unit
Contact. Politiets afdeling for særlige ofre tager sig bl.a. af overgreb mod børn samt andre sexforbrydelser. I New Yorks politi ledes enheden af den strenge men retfærdige politiinspektør Donald Cragen. Blandt hans folk møder vi den hårdkogte veteran kriminalassistent Elliot Stabler og hans partner Olivia Benson. Hun har sluttet sig til afdelingen for at gøre op med sin egen fortid. Säsong 1. Del 19. Producerat år 1998.
03:25 
CSI: NY [Repris]
The real McCoy. Ejeren af en populær bar findes dræbt, og imens holdet efterforsker sagen, forsøger Mac at holde en fridag væk fra det krævende job og de lange dage. 21/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 10.
04:25 
CSI: NY
Command + p. Holdet står med to mystiske sager, som begge er blevet begået med et meget utraditionelt våben, der tilsyneladende er fremstillet på en 3D-printer. Säsong 9. Del 11.
05:20 (05:45)
House Hunters International [Repris]
Pups in a St. Croix Paradise. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 11/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 140. Del 2.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå