Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Mom
Cottage Cheese and a Weird Buzz. Christy og Jill kommer op at toppes over en spillegæld. Og så er Adam bekymret over Bonnies nye hobby. Säsong 6. Del 6. Producerat år 2018.
06:35 
Mom
Puzzle Club and a Closet Party. Christy og Wendy hjælper Jill med at rydde op, hvilket viser sig at være en større opgave, end de først havde troet. Og så begynder Bonnie, Marjorie og Tammy på en ny hobby. Säsong 6. Del 7. Producerat år 2018.
06:55 
Property Brothers
Owning an Oasis. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 8. Del 13.
07:50 
Top Gear: Specials [Repris]
Få et glædeligt gensyn med alle de bedste, skøreste og vildeste øjeblikke fra sæson 15 af det legendariske bilprogram. 04/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 15. Del 2.
08:55 
Over Atlanten [Repris]
Der er endelig kommet vind i sejlene igen for Hella Joof, Nicolaj Kopernikus, Peter Falktoft, Gorm Wisweh, Sus Wilkins og Christel Pixi, der er på deres livs eventyr i sejlbåd tværs over det enorme Atlanterhav. De har ramt passatvinden, og det giver helt nye udfordringer for de seks gaster, der kæmper for at vænne sig til livet ombord på den konstant gyngende skude. Og for skuespiller Sus Wilkins bliver det hele pludselig for meget . 21/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4.
09:55 
Over Atlanten [Repris]
Udfordringerne kommer i mange afskygninger for de seks kendte gaster, Hella Joof, Nicolaj Kopernikus, Peter Falktoft, Gorm Wisweh, Sus Wilkins og Christel Pixi, der nærmer sig midtvejspunktet på turen over Atlanten. For med lidt over halvdelen af rejsen tilbage, og med udsigten til det samme hav dag ud og dag ind, begynder kedsomheden og rastløsheden langsomt at melde sig. Alt det glider dog i baggrunden, da sejlerne, til Jesper Banks store rædsel, opdager ubudne gæster ombord på båden!. 22/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5.
10:55 
Over Atlanten [Repris]
Med over 1500 tilbagelagte kilometer, er de seks kendte skibsgaster, Hella Joof, Sus Wilkins, Christel Pixi, Nicolaj Kopernikus, Gorm Wisweh og Peter Falktoft godt og vel halvvejs på deres episke rejse over Atlanten - og de trange kår og spartanske omgivelser begynder for alvor at tære på kræfterne. Især for det selverklærede luksusdyr, Hella Joof, der må sande, at støj, rørkøjer og løglugt langsomt men sikkert er ved at knække hende!. 22/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6.
11:55 
Strøgvagterne [Repris]
Vagterne Jeppe og Michael er på udkig efter en ung mand, der har stjålet for flere tusinde kroner, mens tre tyve forsøger at slippe væk fra Magnus og Oliver, som må sætte det meget lange ben foran for at få fat i både tyvene og tyvekosterne. Anders henvender sig til en kvindelig tyv - og bliver noget overrasket over hendes reaktion. Han oplever også, hvordan gamle konflikter kan blusse op igen, da han pludselig støder på en gammel kending på Strøget. 20/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6.
12:50 
Strøgvagterne [Repris]
Vagterne Anders og Kristian fanger en mand, der har begået butikstyveri adskillige gange, og som denne gang har gemt tyvekosterne et højst besynderligt sted. En ung tyv gør det klart, at han ikke er færdig med at stjæle, så Simon må følge efter ham, mens Onur bliver kaldt ud til et tyveri, hvor det viser sig, at tyven har efterladt noget i butikken. Og så får Michael endelig svar på sin ansøgning til politiskolen. 22/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2019.
13:55 
Hop
Der er ikke mange, der ved det, men påskeharen har en søn. Hans navn er P. H og han er ikke ligefrem begejstret over at skulle overtage familiefirmaet, så derfor beslutter han sig for at stikke af til Hollywood og forfølge sin drøm som trommeslager. Men storbyen viser sig fra sin værste side, da P.H bliver ramt af en bil og den uheldige bilist, Frede, tager P.H med hjem for at passe ham, indtil han bliver frisk igen. Producerat år 2011. Medverkande: Lars Brygmann, Christian Fuhlendorff, Amalie Dollerup, Martin Greis-Rosenthal, Gary Cole, James Marsden, Kaley Cuoco, Russell Brand, Regissör: Tim Hill.
15:55 
Yes Man
Carl Allen befinder sig i et tomrum i sit liv. I et forsøg på at gøre det hele lidt mere spændende, beslutter han sig for, at han fremover vil sige ja til alle de ting, som han under normale omstændigheder ville sige nej til. Og vupti, pludselig får Carl både en kæreste og en uventet forfremmelse, men tingene er ikke altid så ligetil og Carl må snart sande, at hans nye livsstil også kan give bagslag. Producerat år 2008. Skådespelare: John Michael Higgins, Rhys Darby, Danny Masterson, Jim Carrey, Zooey Deschanel, Bradley Cooper.
18:05 
Sådan træner du din drage 2
Alt ånder alt fred og ro på øen Berk siden vikingerne - og ikke mindst Hikke - tæmmede de vilde drager. Drageræs er blevet den store sportsgren blandt øens unge drager og vikinger, men over dem alle svæver Tandløs, den eneste drage af sin art, der sammen med Hikke kortlægger nye områder af deres land. En dag opdager den uadskillelige duo en gruppe dragejægere, der fanger de ellers fredelige væsener for at bringe dem til den frygtede Drago. Makkerparret må nu sande at kun med et stærkt sammenhold, vil de kunne modstå den større og mere grufulde verden, der dukker op, så snart Berk forlades. Producerat år 2014. Medverkande: Craig Ferguson, Jonah Hill, Gerard Butler, Jay Baruchel, America Ferrera.
20:00 
Politijagt [Repris]
Vlado får mistanke om, at en fører ikke er den, han udgiver sig for at være og det kan få alvorlige konsekvenser. Hos Københavns Vestegns politi har en bilist dårlig samvittighed og stikker af, da Eric er steget af motorcyklen for at tale med ham. Det sætter både Eric og Bo på overarbejde. I Upper Darby har en bedstemor ringet til alarmcentralen, fordi hendes barnebarn på 14 år truer med at slå hende ihjel. 23/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 22. Del 6.
21:05 
Politijagt [Repris]
Vlado er kørt til en mindre by og her stopper han en mand, der bestemt ikke er tilfreds med situationen. I Nordsjælland har Jørgen politieleven Emil med og de stopper en mand, der hverken har kørekort eller overholder fartgrænsen. Og situationen bliver ikke ligefrem bedre, da mandens venner ankommer. I USA anholder Thomas en mand, der tydeligvis er påvirket af narko, men ved anholdelsen gør Thomas et overraskende fund. 22/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 22. Del 7.
22:00 
Politijagt [Repris]
I Nordsjælland skal den nye Kronprinsesse Marrys bro åbnes, og det giver Jørgen og hans kollegaer en del at se til. Ikke mindst da en flok rockere pludselig melder deres ankomst. Vlado rykker ud til en større ulykke, hvor en hestetrailer med en hest er væltet og to personer er flygtet fra stedet. Og i USA rykker Thomas ud til en ulykke, hvor en mand er kørt direkte ind i et træ og da han ikke havde sele på, er det endt alvorligt for ham. 23/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 22. Del 8.
23:05 
Strøgvagterne [Repris]
Vagterne Anders og Kristian fanger en mand, der har begået butikstyveri adskillige gange, og som denne gang har gemt tyvekosterne et højst besynderligt sted. En ung tyv gør det klart, at han ikke er færdig med at stjæle, så Simon må følge efter ham, mens Onur bliver kaldt ud til et tyveri, hvor det viser sig, at tyven har efterladt noget i butikken. Og så får Michael endelig svar på sin ansøgning til politiskolen. 24/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2019.
00:05 
Strøgvagterne [Repris]
Vagterne Anders og Kristian fanger en mand, der har begået butikstyveri adskillige gange, og som denne gang har gemt tyvekosterne et højst besynderligt sted. En ung tyv gør det klart, at han ikke er færdig med at stjæle, så Simon må følge efter ham, mens Onur bliver kaldt ud til et tyveri, hvor det viser sig, at tyven har efterladt noget i butikken. Og så får Michael endelig svar på sin ansøgning til politiskolen. 24/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2019.
01:15 
Special Victims Unit [Repris]
Secrets. Da en dedikeret lærerinde bliver myrdet, har holdet ikke meget at gå efter, da kvinden virkede til at leve et stille og roligt liv. Lige indtil de opdager en række billeder, hvor hun poserer nøgen. 24/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 12. Producerat år 1999.
02:15 
Special Victims Unit
Countdown. Politiets afdeling for særlige ofre tager sig bl.a. af overgreb mod børn samt andre sexforbrydelser. I New Yorks politi ledes enheden af den strenge men retfærdige politiinspektør Donald Cragen. Blandt hans folk møder vi den hårdkogte veteran kriminalassistent Elliot Stabler og hans partner Olivia Benson. Hun har sluttet sig til afdelingen for at gøre op med sin egen fortid. Säsong 2. Del 15. Producerat år 1999.
03:15 
CSI: NY [Repris]
White gold. Da ejeren af en pizzarestaurant bliver kidnappet, mens han kører i sin bil, tager CSI-holdet sagen, der viser at gemme på en række meget dystre hemmeligheder. 24/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 14.
04:10 
CSI: NY
Seth and apep. D.B. Russell rejser til New York for at assistere Mac med at finde personerne bag Christines kidnapning. Säsong 9. Del 15.
05:10 
House Hunters International [Repris]
Mild Anxiety in Mexico City. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 24/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 140. Del 4.
05:30 (05:55)
House Hunters International [Repris]
Connecting in New Zealand. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 14/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 140. Del 5.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå