Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
House Hunters International [Repris]
Out and About in London. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 20/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 139. Del 13.
06:35 
Property Brothers [Repris]
Glitz and Glamour. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 19/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 8. Del 8.
07:20 
Property Brothers
Hometown Vegas. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 8. Del 9.
08:15 
Top Gear [Repris]
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Værterne er Matt LeBlanc, Chris Harris og Rory Reid. 19/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 26. Del 2. Producerat år 2019.
09:20 
Top Gear
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Værterne er Matt LeBlanc, Chris Harris og Rory Reid. Säsong 26. Del 3. Producerat år 2019.
10:20 
CSI: Miami [Repris]
Long gone. En familie bliver kidnappet fra deres hjem, og det leder CSI-teamet i retning af en mærkværdig forbindelse til en pusher, der for nylig er blevet løsladt fra fængslet. 19/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 10. Producerat år 2015.
11:15 
CSI: Miami
Crowned. En mor bliver dræbt, og det sender CSI ind i en verden fuld af børneskønhedskonkurrencer. Men ikke nok med det. Der bliver også kastet lys på en mere uhyggelig forbrydelse, der blev begået nogle år tilbage. Säsong 10. Del 11. Producerat år 2015.
12:15 
Special Victims Unit [Repris]
Criminal. Liget af en nøgen kvinde findes i en bunke blade i Central Park. Kvinden er en ung studerende, der forsker i kriminalitet og ofte besøger indsatte i fængslerne. Hendes mentor for forskningen mistænkes nu for det brutale mord. 19/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 21.
13:10 
Special Victims Unit
Bound. Holdet kommer på sporet af en seriemorder, da en rig enke findes død i sin lejlighed. Kvinden var kræftpatient og blev kvalt med et helt specielt reb, som tre andre ofre også er blevet myrdet med. Alt peger på en uspekuleret morder. Säsong 5. Del 23.
14:05 
Over Atlanten [Repris]
Jagten på passatvinden, der skal bære sejlbåden med de seks kendte deltagere over Atlanten, er sat ind. Men vejret er uforudsigeligt og omskifteligt - især også ude midt på havet. Så Hella Joof, Nicolaj Kopernikus, Peter Falktoft, Gorm Wisweh, Sus Wilkins og Christel Pixis tålmodighed bliver sat på en alvorlig prøve. Og især for skibskokken Gorm Wisweh bliver rastløsheden og udsigten til flere dage uden vind en udfordring ud over det sædvanlige!. 19/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3.
15:05 
Over Atlanten
Der er endelig kommet vind i sejlene igen for Hella Joof, Nicolaj Kopernikus, Peter Falktoft, Gorm Wisweh, Sus Wilkins og Christel Pixi, der er på deres livs eventyr i sejlbåd tværs over det enorme Atlanterhav. De har ramt passatvinden, og det giver helt nye udfordringer for de seks gaster, der kæmper for at vænne sig til livet ombord på den konstant gyngende skude. Og for skuespiller Sus Wilkins bliver det hele pludselig for meget . Säsong 1. Del 4.
16:05 
The Big Bang Theory [Repris]
The Comet Polarization. Sheldons tegneseriebutik gennemgår en kæmpe forandring, efter at den populære fantasyforfatter, Neil Gaiman, giver butikken et popularitetsboost. I mellemtiden tager Raj æren for en astronomisk opdagelse, som Penny egentlig står bag, og det skaber naturligvis stort splid i deres venskab!. 19/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 11. Del 21. Producerat år 2017.
16:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The Monetary Insufficiency. Sheldon drager til Vegas for at vinde penge i videnskabens navn. Penny og Bernadette tager Amy med på bryllupskjoleshopping, men hendes forfærdelige valg vikler dem ind i et net af løgne. 19/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 11. Del 22. Producerat år 2017.
17:00 
The Big Bang Theory
The Sibling Realignment. Da Sheldons mor truer med at boykotte hans bryllup medmindre han også inviterer sin storebror Georgie, tager han og Leonard til Texas for at rede trådene ud. Samtidig ankommer Wolowitz-børnene med en smitsom øjenbetændelse, der langsomt begynder at sprede sig. Penny forsøger desperat at holde smitten væk fra Amy, der snart skal giftes. Säsong 11. Del 23. Producerat år 2017.
17:30 
The Big Bang Theory
The Bow Tie Asymmetry. Da Amys forældre og Sheldons familie ankommer til brylluppet, forsøger alle at hjælpe til og sørge for, at alt går efter planen - alle undtagen brudeparret. Säsong 11. Del 24. Producerat år 2017.
18:05 
Strøgvagterne [Repris]
Vagterne Jeppe og Michael er på udkig efter en ung mand, der har stjålet for flere tusinde kroner, mens tre tyve forsøger at slippe væk fra Magnus og Oliver, som må sætte det meget lange ben foran for at få fat i både tyvene og tyvekosterne. Anders henvender sig til en kvindelig tyv - og bliver noget overrasket over hendes reaktion. Han oplever også, hvordan gamle konflikter kan blusse op igen, da han pludselig støder på en gammel kending på Strøget. 19/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6.
19:00 
Strøgvagterne [Repris]
En ung mand opfører sig meget mistænkeligt på Strøget, og vagterne Anders og Simon følger efter ham for at kunne tage ham på fersk gerning, hvis han skulle forsøge at stjæle noget. Nicklas tilbageholder et par, der har stjålet fra en eksklusiv tøjbutik, mens Michael og Kristian arbejder på en sag, hvor tyvene har forsøgt at snyde med en MobilePay-betaling. Og så fanger Anders en svensk tyv, der tager den ellers alvorlige situation overordentligt afslappet. 17/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2019.
20:00 
Politijagt
Vlado er kørt til en mindre by og her stopper han en mand, der bestemt ikke er tilfreds med situationen. I Nordsjælland har Jørgen politieleven Emil med og de stopper en mand, der hverken har kørekort eller overholder fartgrænsen. Og situationen bliver ikke ligefrem bedre, da mandens venner ankommer. I USA anholder Thomas en mand, der tydeligvis er påvirket af narko, men ved anholdelsen gør Thomas et overraskende fund. Säsong 22. Del 7.
21:05 
Geostorm
Da en række hidtil usete naturkatastrofer truer planeten, går verdens ledere sammen om at skabe et netværk af satellitter, der skal kontrollere det globale klima og sikre verdens befolkning. Men noget går galt og systemet, der ellers blev bygget til at beskytte, begynder i stedet at angribe Jorden. I et nervepirrende kapløb mod tiden må satellitternes skaber Jacob Lawson og hans bror, Max, sætte en stopper for katastrofen, før en verdensomspændt geostorm udsletter alt og alle. Producerat år 2017. Regissör: Dean Devlin, Skådespelare: Abbie Cornish, Maria Lara Alexandra, Jim Sturgess, Gerard Butler.
23:15 
Criminal Minds [Repris]
Submerged. En række mord er begået i baghave-pools i Californien, og BAU er på jagt efter en ukendt person med en meget gådefuld fortid. 20/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 13. Del 10. Producerat år 2017.
00:20 
Criminal Minds [Repris]
Full-Tilt Boogie. I BAU-holdets efterforskning af et indbrud og mordforsøg på en politichefs kone i deres hjem afsløres der en hel underverden af hemmeligheder i den lille by i Virginia. 29/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 13. Del 11. Producerat år 2017.
01:25 
Special Victims Unit [Repris]
Misleader. Politiets afdeling for særlige ofre tager sig bl.a. af overgreb mod børn samt andre sexforbrydelser. I New Yorks politi ledes enheden af den strenge men retfærdige politiinspektør Donald Cragen. Blandt hans folk møder vi den hårdkogte veteran kriminalassistent Elliot Stabler og hans partner Olivia Benson. Hun har sluttet sig til afdelingen for at gøre op med sin egen fortid. 20/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 17. Producerat år 1998.
02:25 
Special Victims Unit
Chat room. Da en teenager meddeler, at hun er blevet voldtaget af en, hun har mødt online, fører det efterforskerne ind i en større sag om børneporno. Säsong 1. Del 18. Producerat år 1998.
03:25 
CSI: NY [Repris]
Blood out. Lovatos fortid som undercoveragent indhenter hende i en sag om et dræbt bandemedlem, som hun engang var forelsket i. 20/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 9.
04:25 
CSI: NY
The real McCoy. Ejeren af en populær bar findes dræbt, og imens holdet efterforsker sagen, forsøger Mac at holde en fridag væk fra det krævende job og de lange dage. Säsong 9. Del 10.
05:20 (05:45)
House Hunters International [Repris]
Peace vs. Project in Spain. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 10/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 140. Del 1.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå