Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Mom [Repris]
Cottage Cheese and a Weird Buzz. Christy og Jill kommer op at toppes over en spillegæld. Og så er Adam bekymret over Bonnies nye hobby. 24/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 6. Producerat år 2018.
06:25 
Property Brothers [Repris]
Owning an Oasis. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 24/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 8. Del 13.
07:10 
Property Brothers
Tear Downs and I Dos. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 8. Del 14.
08:05 
Top Gear [Repris]
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Værterne er Matt LeBlanc, Chris Harris og Rory Reid. 22/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 26. Del 5. Producerat år 2019.
09:10 
Top Gear
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Værterne er Chris Harris, Paddy McGuinness og Freddie Flintoff. Säsong 27. Del 1. Producerat år 2019.
10:15 
CSI: Miami [Repris]
Last Straw. To søstre i en studenterforening bliver fundet myrdet. Efterforskningen peger CSI i retning af en anden kvinde, der blev gjort til grin af de to søstre ti år tidligere. Og måske hun stadig bærer nag?. 22/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 14. Producerat år 2015.
11:10 
CSI: Miami
No Good Deed. En revisor, der altid har fulgt reglerne til punkt og prikke, bliver dræbt af en motorbåd. Det går hurtigt op for teamet, at han har skabt sig en masse fjender ved at afsløre deres ulovlige aktiviteter. Säsong 10. Del 15. Producerat år 2015.
12:10 
Special Victims Unit [Repris]
Birthright. Sæson seks af den amerikanske krimiserie åbner, da efterforskningen af et kidnapningsforsøg på en seksårig pige afdækker en fertilitetslæges plan om at stjæle fostre. Desuden giver sagen startskuddet til en kamp om forældreret mellem pigens biologiske mor, og så kvinden som har født hende. 22/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 1.
13:10 
Special Victims Unit
Debt. Da Benson og Stabler efterforsker sagen om en mor og hendes teenagedatter, som er forsvundet, opdager de et komplot mellem en korrupt imigrationsadvokat og prostitutionsbagmænd, der smugler kvinder ind i landet, som derefter bliver holdt som sexslaver. Säsong 6. Del 2.
14:05 
Over Atlanten [Repris]
Med over 1500 tilbagelagte kilometer, er de seks kendte skibsgaster, Hella Joof, Sus Wilkins, Christel Pixi, Nicolaj Kopernikus, Gorm Wisweh og Peter Falktoft godt og vel halvvejs på deres episke rejse over Atlanten - og de trange kår og spartanske omgivelser begynder for alvor at tære på kræfterne. Især for det selverklærede luksusdyr, Hella Joof, der må sande, at støj, rørkøjer og løglugt langsomt men sikkert er ved at knække hende!. 24/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6.
15:05 
The Big Bang Theory [Repris]
The fuzzyboots corollary. Leonard tager på date efter at have fundet ud af, at den skønne Penny er begyndt at komme sammen med en fyr. 23/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2007.
15:35 
The Big Bang Theory [Repris]
The luminous fish effect. Sheldon bliver fyret. Dette tvinger ham til at udforske verdenen uden for fysik, hvilket gør ham ekstremt deprimeret. Leonard må derfor springe til for at hjælpe sin ven ud af sumpen. 23/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2007.
16:00 
Over Atlanten
De seks kendte gaster, Hella Joof, Christel Pixi, Sus Wilkins, Nicolaj Kopernikus, Gorm Wisweh og Peter Falktoft, nærmer sig efterhånden det Caribiske hav og dermed også enden på rejsen over Atlanten. Men to slidsomme uger til søs er begyndt at sætte sine spor, både hos de kendte og ikke mindst på selve båden, som efterhånden ligner en udbombet teltlejr på en større, dansk musikfestival. Og da de små seksbenede og yderst ubudne gæster pludselig dukker op igen – denne gang i maden – må Christel Pixi tage arbejdshandskerne på og gå forrest i udrensningen af bæsterne!. Säsong 1. Del 7.
17:00 
The Big Bang Theory
The hamburger postulate. Leonard er bange for, at han spilder sin tid med Penny, og det glæder ham derfor, da det ser ud til, at han har en god kemi med Leslie. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2007.
17:30 
The Big Bang Theory
The middle earth paradigm. Penny afholder en stor Halloween fest, hvilket sætter Leonard, Sheldon, Wolowitz og Koothrappalis sociale færdigheder på en alvorlig prøve. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2007.
18:05 
Strøgvagterne [Repris]
’Strøgvagterne’ er tilbage med en ny sæson, hvor vi følger de hurtigt arbejdende vagter, der har ansvaret for at opretholde de trygge rammer for både borgere og butiksejer på landets mest travle gågade. Den erfarne strøgvagt Anders bliver tilkaldt til en sag, hvor en kvinde har fjernet alarmerne fra noget tøj og derved ødelagt det. Men da Anders tilkalder politiet, får kvinden tilsyneladende et ildebefindende. Et andet sted på Strøget får Onur sin sag for, da han forsøger at bortvise en butikstyv fra området. For manden bliver ved med at stjæle. Endelig må Hajredin og Anders overvinde sproglige vanskeligheder for at hjælpe en udenlandsk turist med genfinde sin familie. 23/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2019.
19:05 
Strøgvagterne
En dramatisk pågribelse på Rådhuspladsen ender i en ikke mindre dramatisk sagsbehandling, da Magnus og hans kolleger håndterer en stærkt ophidset svensk butikstyv. På Hovedbanegården forsøger en tyv at kaste en usædvanlig forbandelse over Kristian, og på Strøget forsøger Anders og Onur at få en mand til at holde op med at kaste med butikkernes udstillingsvarer. Endelig skal Simon løse en svær situation med en mand, der ikke kan forstå, at han har stjålet en sæbeboblemaskine. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2019.
20:00 
Strøgvagterne [Repris]
’Strøgvagterne’ er tilbage med en ny sæson, hvor vi følger de hurtigt arbejdende vagter, der har ansvaret for at opretholde de trygge rammer for både borgere og butiksejer på landets mest travle gågade. Den erfarne strøgvagt Anders bliver tilkaldt til en sag, hvor en kvinde har fjernet alarmerne fra noget tøj og derved ødelagt det. Men da Anders tilkalder politiet, får kvinden tilsyneladende et ildebefindende. Et andet sted på Strøget får Onur sin sag for, da han forsøger at bortvise en butikstyv fra området. For manden bliver ved med at stjæle. Endelig må Hajredin og Anders overvinde sproglige vanskeligheder for at hjælpe en udenlandsk turist med genfinde sin familie. 25/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2019.
21:00 
The Legend Of Tarzan
John Clayton, opfostret af aber og bedre kendt under navnet Tarzan, har forladt Afrikas jungle og lever nu et civiliseret liv i England med sin kone, Jane. Og selvom han egentlig helst vil lægge sin tid i vildnisset bag sig, så indvilliger Tarzan i at rejse med tilbage til Afrika, idet den amerikanske diplomat, George Washington Williams, har en mistanke om, at den britiske regering udnytter lokalbefolkningen som slaver. Og det er Tarzan nødt til at sætte en stopper for. Men snart viser det sig, at Tarzan blot er en lille brik i en meget større sammensværgelse, og han må endnu engang vise, hvem der er kongen af junglen!. Producerat år 2016. Regissör: David Yates, Skådespelare: Christoph Waltz, Samuel L Jackson, Margot Robbie, Alexander Skarsgård, Rory J. Saper.
23:20 
Criminal Minds [Repris]
Cure. BAU-holdet må en tur til D.C. for at undersøge en række af mord, hvor der på alle ligene er fundet kryptiske beskeder inde i deres mund. 30/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 13. Del 13. Producerat år 2017.
00:20 
Special Victims Unit [Repris]
Countdown. Politiets afdeling for særlige ofre tager sig bl.a. af overgreb mod børn samt andre sexforbrydelser. I New Yorks politi ledes enheden af den strenge men retfærdige politiinspektør Donald Cragen. Blandt hans folk møder vi den hårdkogte veteran kriminalassistent Elliot Stabler og hans partner Olivia Benson. Hun har sluttet sig til afdelingen for at gøre op med sin egen fortid. 25/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 15. Producerat år 1999.
01:25 
Special Victims Unit
Runaway. Politiets afdeling for særlige ofre tager sig bl.a. af overgreb mod børn samt andre sexforbrydelser. I New Yorks politi ledes enheden af den strenge men retfærdige politiinspektør Donald Cragen. Blandt hans folk møder vi den hårdkogte veteran kriminalassistent Elliot Stabler og hans partner Olivia Benson. Hun har sluttet sig til afdelingen for at gøre op med sin egen fortid. Säsong 2. Del 16. Producerat år 1999.
02:25 
CSI: NY [Repris]
Seth and apep. D.B. Russell rejser til New York for at assistere Mac med at finde personerne bag Christines kidnapning. 25/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 15.
03:25 
CSI: NY
Blood actually. Holdet arbejder på tre forskellige sager, som alle har det tilfælles, at de drejer sig om kærlighedsrelationer. Mens Sids lidelse medfører, at han begår nogle fejl i sit efterforskningsarbejde. Säsong 9. Del 16.
04:25 
House Hunters International [Repris]
Connecting in New Zealand. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 25/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 140. Del 5.
04:55 
House Hunters International [Repris]
Peace vs. Project in Spain. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 21/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 140. Del 1.
05:20 (05:40)
House Hunters International [Repris]
Fashionably Zurich. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 16/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 140. Del 6.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå