Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Cutthroat Kitchen [Repris]
Cashew If You Can. Hvor langt er du villig til at gå for at vinde?. I denne intense konkurrence bliver kokkene stillet over for enorme udfordringer, men de får også muligheden for at sabotere det hele for hinanden. 14/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 11. Del 3 av 13. Producerat år 2015.
07:05 
Cutthroat Kitchen
The One With William Shatner. Hvor langt er du villig til at gå for at vinde?. I denne intense konkurrence bliver kokkene stillet over for enorme udfordringer, men de får også muligheden for at sabotere det hele for hinanden. Säsong 11. Del 4 av 13. Producerat år 2015.
07:55 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 14/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 7 av 26. Producerat år 2015.
08:45 
Property Brothers
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 5. Del 8 av 26. Producerat år 2015.
09:30 
Top Gear: The Worst Car in the History of the World
Part 2. Jeremy Clarkson og James May rejser til det nordlige England, hvor de udpeger og udskammer nogle af de værste biler i historien. Bilerne, der tages under behandling, er alle lavet af fabrikanter, der burde have vidst bedre. Det bliver hårdt arbejde fyldt med store diskussioner, gigantiske kraner og scener, hvor James bliver låst inde i sit eget bagagerum og Jeremy bliver bundet til et træ. Säsong 1. Del 2 av 2.
10:20 
La La Land
Mia er aspirerende skuespillerinde i Los Angeles, men ind imellem hendes mange mislykkede auditions, må hun nøjes med at servere café latte til filmstjerner. Hendes veje krydses med Sebastian, hvis største ønske er at eje en gammeldags jazzklub - men det er ikke en let drøm at opfylde. De bliver meget forelskede og deres kærlighed vokser, men udfordres af hver deres drømme og mål i livet. Producerat år 2016. Regissör: Damien Chazelle, Skådespelare: John Legend, Rosemarie DeWitt, Ryan Gosling, Emma Stone, J.K. Simmons.
13:05 
Narnia: Prins Caspian
Et år efter de utrolige begivenheder i 'Løven, heksen og garderobeskabet' befinder Narnias konger og dronninger sig tilbage i det vidunderlige rige langt borte, blot for at opdage, at der er gået mere end 1.300 år efter Narnias tidsregning. Mens de har været borte, er Narnias gyldne æra sunket i grus. Narnia er blevet erobret af Telmarinerne og styres nu af den onde Kong Miraz, som hersker nådesløst over landet. De fire børn møder dog snart Narnias retmæssige tronarving, den unge Prins Caspian, der er tvunget i skjul, fordi hans onkel, Miraz, planlægger at dræbe ham. Med hjælp fra en venlig dværg, en modig mus og en grævling, sætter Narnianerne under anførsel af de mægtige riddere Peter og Caspian ud på en forunderlig rejse for at give Narnia dets magi og storhed tilbage. Producerat år 2008. Regissör: Andrew Adamson, Skådespelare: Skandar Keynes, William Moseley, Anna Popplewell, Ben Barnes, Georgie Henley.
16:05 
The Croods
Neandertaler-familien ’The Croods’ har levet hele deres liv i den samme hule, så da den pludselig styrter sammen, må de sammen vove sig ud på en rejse gennem et ukendt landskab, fyldt med mærkelige planter og forunderligt dyreliv. for at finde et nyt hjem. Familiens overhoved, Grug, er vant til, at han kan klare de fleste af deres udfordringer med sine store muskler, men da de støder på den unge og opfindsomme Guy, finder de pludselig ud af, at det ikke kun er styrke, der tæller. Man har også brug for både kløgt, opfindsomhed og sammenhold. Producerat år 2013. Medverkande: Ryan Reynolds, Nicolas Cage, Emma Stone, Regissör: Kirk DeMicco, Chris Sanders.
18:00 
Politijagt [Repris]
Denne Politijagt SPECIAL har fokus på de unge mænd i trafikken. Peter stopper en yngre bilist, der kører alt for stærkt i fars bil - og så har han heller ikke noget kørekort!. Henrik får fat i en flok drenge uden kørekort på ulovlige knallerter, og det koster dem dyrt. Og så spotter Vlado en ung mand, der kører på en farlig motorcykel. 13/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 18. Del 8 av 11. Producerat år 2018.
19:00 
Politijagt [Repris]
Dette særafsnit af Politijagt er dedikeret til trafikanter, som kører sprit- eller narkopåvirket i trafikken. Henrik sætter efter to usædvanligt øltørstige mænd, som kører på en lille knallert. I Nordsjælland anholder Jørgen en narkopåvirket bilist, og så stopper Vlado en mistænkelig fører, der slet ikke har styr på sin bil!. 10/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 18. Del 9 av 11. Producerat år 2018.
20:00 
Politijagt [Repris]
I Nordsjælland stopper Knud en bilist uden sele, men det viser sig, at det langt fra er det eneste der er galt. Vlado og Henrik standser en bilist, med overraskende meget benzin i blodet. Og i Philadelphia kommer Thomas både ud til husspektakler og en heroinoverdosis. 11/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 18. Del 10 av 11. Producerat år 2018.
21:00 
Politijagt [Repris]
Henrik stopper en fuld bilist med en usædvanlig høj promille. I USA jagter Thomas en butikstyv, der viser sig også at være meddeler for en specialagent. Og så måler Vlado flere bilister, der kører langt hurtigere end det tilladte. 12/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 18. Del 11 av 11. Producerat år 2018.
22:05 
Fartjagt: Københavns Politi [Repris]
Jespers aftenvagt som færdselsbetjent er netop begyndt, da han bliver overhalet på motorvejen af en ung motorcykelbilist, der kører hasarderet. Jesper sætter efter motorcyklisten og forsøger at stamdse dem. En familiefar har yderst travlt med at komme hjem til familien efter en rejse og standses af Jesper på motorvejen. Men da bilisten stoppes, bliver han meget berørt over at se sin egen kørsel på video, og Jesper må tale ham til ro igen. Imens er et hold ved at foretage en lasermåling ved Øresundstunnellen, og det er ikke alle, der er lige glade for at blive stoppet af politiet. To unge mænd laver ballade og lader som om, de ikke kan tale dansk, da de stoppes af betjenten Thomas. 11/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2 av 12. Producerat år 2017.
23:05 
Profil af en morder II [Repris]
Klædeskabsmorderen. I bunden af et klædeskab i Laksegade i København finder politiet en død kvinde. Hun er blevet slået brutalt i hovedet med en hammer og derefter kvalt. Drabschef Ove Dahl tager os med dybt ned i efterforskningen af den ualmindeligt grove sag, hvor mistanken hurtigt retter sig mod den dræbte kvindes kæreste Peter Kronholm, i offentligheden kendt under navnet Mr. Smiley. Han var en udspekuleret og farlig lystløgner med både bordeldrift, brandstiftelse og en sporløst forsvundet ekskæreste på samvittigheden. 11/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 5 av 6. Producerat år 2019.
00:05 
Ubådssagen: Hele historien
Sagen om Peter Madsen er nu afgjort. Hele verdenspressen var til stede i København for at dække drabssagen om den flamboyante opfinder og den svenske journalist Kim Wall. Tredje afsnit i historien om "Ubådssagen" dækker retssagen fra begyndelse til domsafsigelse, og vi kommer helt tæt på Peter Madsens nærmeste, når de skal vidne i den bizarre sag. Säsong 1. Del 3 av 3. Producerat år 2018.
01:10 
Forbrydelse betaler sig (ikke) [Repris]
Got to rob a pawn shop. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. 15/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 6 av 8. Producerat år 2013.
02:10 
Just Before I Go
Ted Morgan har aldrig rigtigt udrettet noget, så da hans kone forlader ham, indser han, at han ikke længere har noget at leve for. I et sidste forsøg på at samle modet, beslutter han sig for at tage hjem og se de personer i øjnene, der ifølge ham selv er skyld i hans livs elendighed. Men livet er ikke så forudsigeligt. Jo mere Ted forsøger at trække sig væk fra andre mennesker, jo mere vikles han ind i deres kaotiske liv. Så da Ted beslutter sig for at begå selvmord, finder han i stedet en grund til at leve. Medverkande: Gabriel Cowan, Regissör: Courtney Cox, Skådespelare: Kate Walsh, Elisha Cuthbert, Rob Riggle, Seann William Scott.
03:55 
Studie 5 [Repris]
Studie 5 fyrer på ny op for musikfesten, når drengene battler mod pigerne i sang, dans og 100% improvisation. På drengeholdet har holdleder Jonas Schmidt besøg af musikproducer Chief 1 og musiker Thomas Buttenschön. Holdleder Stephania Potalivo har inviteret skuespiller Sus Wilkins og tv-vært og entertainer Annette Heick på pigernes hold. Denne gang får alle gæster deres sag for i Lynsang-runden, og så viser drengene helt særlige evner, når der skal gættes sange. I Videospoofen stiger temperaturen drastisk, når drengene kaster sig over Nellys ”Hot in Herre”, mens pigerne laver deres helt egen surprise-video af nyklassikeren ”Nede Mette” med Blak. 11/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 7 av 10. Producerat år 2018.
04:45 
Mom [Repris]
Fancy Crackers and Giant Women. Bonnie har opgivet sin TV-pakke, for at hjælpe Christy med at betale for sin skole. Og så forsøger kvinderne at hjælpe Jill, der har haft en nedsmeltning. 15/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 4 av 22. Producerat år 2017.
05:05 
Mom [Repris]
Poodle Fuzz and a Twinge of Jealousy. Bonnie kommer til skade og skal sidde midlertidigt i kørestol, så Christy er tvunget til at overtage hendes pligter. 21/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 5 av 22. Producerat år 2017.
05:30 (06:00)
House Hunters International
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Säsong 80. Del 8 av 13. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se