Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
House Hunters International
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Säsong 80. Del 5 av 13. Producerat år 2015.
06:25 
Cutthroat Kitchen
When Cherry Met Salad. Hvor langt er du villig til at gå for at vinde?. I denne intense konkurrence bliver kokkene stillet over for enorme udfordringer, men de får også muligheden for at sabotere det hele for hinanden. Säsong 11. Del 1 av 13. Producerat år 2015.
07:15 
Family Food Fight - Dommer-Duellen
Så er der skruet op for varmen og hastigheden i køkkenerne, hvor vært Mattias Hundebøll stiller de to stjernekokke, Hannah Grant og David Johansen, opgaven at lave 21 kanapeer til 21 dommere på 21 minutter. De to konkurrencelystne og dygtige kokke får yderligere kun ét minut til at finde de rigtige ingredienser, der kan være afgørende for at hive sejren hjem. Der er ingen tid at spilde, og æren er på spil, som finalen i Dommerduellen nærmer sig. Heldigvis får de to kokke uventet hjælp udefra for at nå det. Säsong 1. Del 7 av 8. Producerat år 2019.
07:40 
Family Food Fight - Dommer-Duellen
Så er det tid til sæsonens sidste dommerduel, hvor vores to knivskarpe dommere, Hannah Grant og David Johansen, skal dyste i det endelige opgør!. Vært Mattias Hundebøll fortsætter med at kaste benspænd ind i dysten mellem de to stjernekokke, og i aften gælder det tre faste ingredienser, der kræver opfindsomhed og målrettethed på de kun 30 minutter. Og så er der også et glædeligt gensyn med et par af "Family Food Fight"-familierne!. Säsong 1. Del 8 av 8. Producerat år 2019.
08:10 
Special Victims Unit [Repris]
Control. En mand findes kastreret og blødende ved en togstation. Opklaringsarbejdet byder på store udfordringer, da offeret viser selv, at have udvist voldeligt adfærd, og mandens ofre bliver pludselig de mistænkte i en højst bizar sag. 12/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 9 av 25.
08:55 
Studie 5 [Repris]
Jonas Schmidt og drengene battler mod Stephania Potalivo og pigerne i musikquizzen, hvor det handler om klæde sig ud, improvisere og i det hele taget give den gas på gulvet og bag pulten. I aften kommer tv-værterne Jacob Riising og Adam Duvå Hall forbi studiet, mens skuespillerne Anne Sofie Espersen og Julie Wester kæmper på den anden side. Glæd dig især til en nervepirrende omgang Stop tiden, hvor Jonas får alvorlige problemer. Du kan også høre skønsang, som aldrig før i ”Duetten fra helvede”. Også er der den uforglemmeligte videospoof. Drengene giver deres bedste bud på Prince’s sexede ”Kiss”, mens pigerne har skruet ekstra op for showet i Meghan Trainors ”Dear Future Husband”. 12/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 9 av 10. Producerat år 2018.
09:45 
Studie 5
Studie 5: Julespecial. ’Studie 5’ er tilbage i en særlig juleudgave!. Drengene kæmper mod pigerne i musikquizzen, men med en pakkeleg oven i hatten bliver konkurrencen for alvor skærpet. Jonas Schmidt får besøg af entertaineren Master Fatman samt skuespiller og tv-vært Johannes Nymark, mens Stephania Potalivo bliver hjulpet af tv-vært Christiane Schaumburg-Müller og skuespiller Julie Steincke. Disciplinen ’Syng videre’ foregår i dagens anledning rundt om juletræet og så tager holdene de to legendariske julenumre, ’Last Christmas’ og ’All I Want for Christmas is You’, under meget kærlig behandling!. Säsong 2. Del 10 av 10. Producerat år 2018.
10:45 
Top Gear [Repris]
Richard tester 3 familiebiler: Vauxhall Astra, Mazda 3 og VW Golf. Og så forsøger han at bevise, at det er sikkert at befinde sig i sin bil, hvis lynet skulle slå ned. 12/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 5 av 10.
11:50 
Top Gear
Jeremy tester en af Japans mest populære bil - en Nissan Cube. Og så afprøver Richard en teori, der omhandler hvorvidt en bil kan køre på en helt speciel og naturlig slags brændstof. Säsong 4. Del 6 av 10.
13:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The Propagation Proposition. Da Pennys ekskæreste Zack opdager, at han er steril, kommer han til Leonard efter hjælp. Og så forsøger Raj at fikse forholdet med sin eks-forlovede Anu. 12/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 12 av 24. Producerat år 2018.
13:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The Confirmation Polarization. Sheldon og Amy er lykkelige, da deres teori om super-assymetri bevises af to fysikere. Men da en Nobelpris kommer på tale, bliver det hele igen kompliceret og Sheldon må beslutte sig for, hvad der er vigtigst - Nobelprisen eller hans partner og kone?. 12/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 13 av 24. Producerat år 2018.
14:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The Meteorite Manifestation. Howard og Bernadette har forberedt en hyggelig aften, da deres naboer pludselig tænder deres nye projektører og blænder dem. Det bliver starten på en bureaukratisk magtkamp, som Sheldon glædeligt deltager i. 11/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 14 av 24. Producerat år 2018.
14:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The Donation Oscillation. Penny gør sit ypperste for at forføre en afholdende Sheldon i forsøget på at ødelægge hans "donation" til hendes ekskæreste Zack. Hun synes nemlig, at hele situationen er meget underlig. Og så beslutter Raj og Howard sig for at ændre Rajs aflyste polterabend til en kærestetur, så de alligevel kan få noget ud af de planlagte fornøjelser. 14/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 15 av 24. Producerat år 2018.
15:00 
CSI: NY [Repris]
No good deed. Holdet efterforsker en sag, der involverer mordet på en Internet-entreprenør hvis krop er blevet sprættet op af glubske gribbe. 12/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 16 av 25. Producerat år 2009.
16:00 
CSI: NY
Green piece. En terrorgruppe, der kæmper for miljøet, placerer en bombe hjemme ved en mand og hans datter bliver dræbt. Det viser sig dog, at datteren selv var medlem af terrorgruppen. Imens overvejer Danny at fri til Lindsay igen. Säsong 5. Del 17 av 25. Producerat år 2009.
17:00 
Special Victims Unit
Shaken. En lille pige findes i en busk med en alvorlig skade i hovedet. Da detektiverne finder en afslørende rulle film på gerningsstedet, ledes mistanken hen på det pædofile miljø. Säsong 5. Del 10 av 25.
18:00 
CSI: Miami [Repris]
You may now kill the bride. En baseball-stjernes brud bliver skudt på sin bryllupsdag. De mistænkte inkluderer hans bedste ven og holdkammerat, hans bodyguard og hans agent. Men sagen ændrer sig drastisk, da CSI opdager, at bruden ikke var det mål, morderen havde i sinde at ramme. 12/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 14 av 21.
19:00 
CSI: Miami
Ambush. Liget af vidnet Kathleen Newberry, der skulle have indgået i Horatios søns retssag, bliver fundet i en sump. Horatios efterforskning bliver afbrudt, da han bliver udleveret til Brasilien i en anklage for mord. Imens bliver Calleigh kidnappet. Säsong 6. Del 15 av 21.
20:00 
Politijagt [Repris]
Denne Politijagt SPECIAL har fokus på de unge mænd i trafikken. Peter stopper en yngre bilist, der kører alt for stærkt i fars bil - og så har han heller ikke noget kørekort!. Henrik får fat i en flok drenge uden kørekort på ulovlige knallerter, og det koster dem dyrt. Og så spotter Vlado en ung mand, der kører på en farlig motorcykel. 09/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 18. Del 8 av 11. Producerat år 2018.
21:00 
Pirates of the Caribbean: Død mands kiste
Den afdankede pirat, Jack Sparrow kaster sig ud i endnu et sværdsvingende eventyr. Denne gang må han indfri en gammel gæld til en af havets mest berygtede og dystre kaptajner - Davy Jones. Jones er kaptajn på det frygtindgydende og sagnsomspunde spøgelsesskib, Den Flyvende Hollænder. Jacks eneste redning fra at blive en del af spøgelsesbesætningen er at finde Davy Jones forsvundne hjerte. Sammen med den smukke, Elizabeth Swan og modige unge, Will Turner begiver Jack sig ud på en farefuld rejse, som byder på kannibaler, havuhyrer, sindssyge actionsekvenser og fantastiske fægtedueller. Regissör: Gore Verbinski, Skådespelare: Orlando Bloom, Keira Knightley, Johnny Depp.
00:20 
Love Actually
Den søde juletid har lagt sig over London, men kærligheden skaber kaos blandt en række personer, der forelsker sig, bryder med hinanden, bliver forladt eller finder ny kærlighed. Det gælder både den nyvalgte premierminister, forfatteren med kærestesorger og den udbrændte rockstjerne, der alle rammes af kærlige undertoner på både godt og ondt. Den nygifte, der har problemer med sin mands forlover og den gifte, der har problemer med sin mand. Selv ikke den unge skoledreng kan se sig fri fra Amors pil, da han falder pladask for den kønneste pige i klassen alt imens hans papfar forsøger at få tilværelsen til at hænge sammen efter moderens tragiske død. Regissör: Richard Curtis, Skådespelare: Liam Neeson, Alan Rickman, Emma Thompson, Colin Firth, Bill Nighy, Hugh Grant.
03:05 
Gidseltagningen II
Gidseltagningen. TTF og Aktionsstyrkens fejlslagne angreb på færgen har krævet dødsofre og skaber frustrationer på land. På færgen gør Hassans død Rami hævntørstig, og han er opsat på at udføre Fatwaen mod June med det samme - men Yusuf stopper ham. De skal bruge June i live!. Kun ordrer direkte fra deres mystiske leder ”A”, kan ændre planen. Et billede sendt til dem af ”A” afslører Philips tilknytning til TTF, og det står nu klart for gidseltagerne, hvem deres fange i fryserummet i virkeligheden er. Säsong 2. Del 5 av 8. Producerat år 2018.
03:50 
Gidseltagningen II
Gidseltagningen. Mahdis jihad-video med den brutale henrettelse af June og Philip cirkulerer på internettet til stor sorg for deres familier og kollegaer i TTF. Gidseltagernes leder ”A”, der viser sig at være russisk diplomat og agent, er kommet på sporet af Junes mobiltelefon og den kompromitterende video. Med målet for deres aktion tæt inden for rækkevidde, fremsætter gidseltagerne langt om længe deres krav og flugtplan overfor et synligt presset TTF, der er ved at løbe tør for muligheder!. Säsong 2. Del 6 av 8. Producerat år 2018.
04:35 
Mom [Repris]
Fish Town and Too Many Thank You's. Bonnie bliver mistænktsom, da hendes bror Ray vender hjem fra afvænning og pludselig bliver gode venner med Adam. 13/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 2 av 22. Producerat år 2017.
04:55 
Mom [Repris]
A Seafaring Ancestor and a Bloomin' Onion. Christy indleder et forhold med hendes studiekammerat, der er meget yngre end hende selv. 15/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 3 av 22. Producerat år 2017.
05:20 (06:00)
House Hunters International
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Säsong 80. Del 7 av 13. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se