Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 27/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 45 av 180. Producerat år 2015.
06:05 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 30/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 40 av 180. Producerat år 2015.
06:10 
Food Lab [Repris]
Crostini with tuna. Lækker mad fra hele verden!. 07/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 32 av 100. Producerat år 2013.
06:15 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 25/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 90. Del 1 av 13. Producerat år 2016.
06:40 
Family Food Fight - Danmark
Tre familier står op til endnu en dag med kamp i køkkenerne, og nu skal de vinde dommernes hjerter med deres allerbedste bud på en ægte familiebrunch. Vært Mattias Hundebøll slår dørene op til en verden af mad fyldt med familietraditioner, når han byder de to stjernekokke, Hannah Grant og David Johansen, til bords og serverer ægte familiemad. Familien Farsinsen fra både Nord- og Sønderjylland, Motocross-familien Rosenkilde fra Solrød og familien Abdol-Hamid fra Odense er de sidste tre familier i kampen om Family Food Fight-trofæet og hovedpræmien på hele 100.000 kr. Säsong 1. Del 6 av 8.
07:25 
Top Gear: Top Fails
Top Gear-holdet har valgt at smide stoltheden overbords og dele de mest mislykkede, underholdende episoder. I denne special får vi lov til at se de utallige styrt og ulykkerne, der også følger med, når man går til ekstremerne for at teste alverdens køretøjer. Säsong 1. Del 1 av 2.
08:15 
Top Gear: Top Fails
Top Gear-holdet har valgt at smide stoltheden overbords og dele de mest mislykkede, underholdende episoder. I denne special får vi lov til at se de utallige styrt og ulykkerne, der også følger med, når man går til ekstremerne for at teste alverdens køretøjer. Säsong 1. Del 2 av 2.
09:10 
Love the Coopers
Hjemme hos familien Cooper står den helt store familiejul for døren, og Sam og Charlotte sætter alle sejl til for at skabe den perfekte juleaften for både bedsteforældre, børn og børnebørn!. Men det går naturligvis slet ikke som planlagt, og i takt med at aftenen skrider frem, vælter skeletterne og pinlighederne ud af skabet, og alle opdager nye sider af sig selv og deres nærmeste. Ikke mindst Sam og Charlotte, som egentlig havde planlagt at blive skilt efter julen, men som også indser, at sammenhold godt kan opstå ud af konflikt. Producerat år 2015. Regissör: Jessie Nelson, Skådespelare: Alan Arkin, Amanda Seyfried, Olivia Wilde, Anthony Mackie, June Squibb, Diane Keaton, John Goodman, Helms Ed, Marisa Tomei.
11:15 
Tror du på julemanden?
Da Julemanden falder ned fra et tag juleaften, ifører den fraskilte far, Scott Calvin, sig hans dragt for at klare ærterne. Det går dog hurtigt op for Scott, at den der ifører sig julemandens tøj, må påtage sig alle hans pligter og før han ved af det, er han og sønnen Charlie på vej mod Nordpolen. Scott er henrykt over at skifte erhverv, men Charlie er ellevild ved tanken om, at hans far er julemanden. I løbet af de næste tolv måneder begynder både maven og skægget af vokse, hvilket Scott har svært ved at vænne sig til. Og hvad med omverdenen – vil de tro på, at han er den rigtige julemand?. Producerat år 1994. Regissör: John Pasquin, Skådespelare: Judge Reinhold, Eric Lloyd, Wendy Crewson, Tim Allen.
13:15 
Tror du stadig på julemanden?
Scott Calvin har været en succes som Julemanden i otte år nu. I starten var han ikke ligefrem begejstret, men jobbet er efterhånden vokset på ham og nisserne synes, at han er den bedste nogensinde. Men netop som den søde juletid nærmer sig, opstår der problemer, da Scott finder ud af, at hans søn, Charlie er havnet på listen over slemme børn. Og som om det ikke var nok, er Scott også begyndt at tabe sig i vægt uden at forstå, hvad der sker. Scott må konstatere, at problemerne skyldes, at han har overset noget som stod med småt i hans "Julemands-kontrakt", nemlig at han skal sørge for at skaffe Julemanden en kone. Og det haster!. Regissör: Michael Lembeck, Skådespelare: David Krumholtz, Eric Lloyd, Elizabeth Mitchell, Tim Allen.
15:35 
Tror du virkelig stadig på julemanden?
Julemanden, der også går under navnet Scott Calvin, har det hårdt. Ikke nok med, at han er bagud med årets julegaver, så forlanger hans gravide kone også, at han bruger mindre tid på værkstedet og mere tid med familien. I et forsøg på at gøre alle tilfredse, inviterer Scott både sine svigerforældre samt sin ekskone og deres fælles datter Lucy til Nordpolen, så de kan hjælpe til og fejre jul som én stor familie. Det viser sig dog, at der er andre og mere ondsindede kræfter på spil i legetøjsfabrikken, da den snu Jack Frost kommer på besøg med skumle planer om at få Scott til at kvitte jobbet som Julemand, så han kan overtage julen. Producerat år 2006. Regissör: Michael Lembeck, Skådespelare: Elizabeth Mitchell, Eric Lloyd, Tim Allen.
17:20 
All Together Now - England
All Together Now - UK. I hver episode af dette unikke talentshow skal en række af sangere indtage scenen i forsøget på at vinde en plads i den eftertragtede top 3. Men dommerpanelet er ikke et helt normalt et af slagsen. Der sidder nemlig 100 knivskarpe musikeksperter og performers klar til at dømme de modige deltagere, som føres an af den kække Spice Girl, Geri Horner. Säsong 2. Del 6 av 7. Producerat år 2018.
19:15 
Rock Dog
Den naive tibetanske mastiff, Bodi burde egentlig vogte får ligesom sin far, Khampa. Men da en radio pludselig falder ned fra himmelen, ser han det som et tegn på, at han bør forfølge sine rockdrømme. Han begiver sig derfor til storbyen, hvor store farer lurer og han pludselig rodes ind i en kamp mellem ulve og vogtere. Nu må Bodi redde sin familie og venner uden at opgive sin drøm. Danske Stemmer: Bodi: Michael Lundbye Slebsager, Khampa: Lars Thiesgaard, Linnux: Jens Jørn Spottag. Medverkande: Lewis Black, Luke Wilson, J.K. Simmons, Regissör: Ash Brannon.
21:00 
Love Actually
Den søde juletid har lagt sig over London, men kærligheden skaber kaos blandt en række personer, der forelsker sig, bryder med hinanden, bliver forladt eller finder ny kærlighed. Det gælder både den nyvalgte premierminister, forfatteren med kærestesorger og den udbrændte rockstjerne, der alle rammes af kærlige undertoner på både godt og ondt. Den nygifte, der har problemer med sin mands forlover og den gifte, der har problemer med sin mand. Selv ikke den unge skoledreng kan se sig fri fra Amors pil, da han falder pladask for den kønneste pige i klassen alt imens hans papfar forsøger at få tilværelsen til at hænge sammen efter moderens tragiske død. Regissör: Richard Curtis, Skådespelare: Liam Neeson, Alan Rickman, Emma Thompson, Colin Firth, Bill Nighy, Hugh Grant.
23:55 
Carsten Bang: Alter Ego
Alter Ego er Carsten Bangs femte one man show. Denne gang zoomer den lune og yderst erfarne komiker ind på spørgsmålet om, hvor ofte vi i virkeligheden er os selv frem for vores Alter Ego. Säsong 1. Del 1 av 2. Producerat år 2018.
01:05 
Carsten Bang: Alter Ego
Alter Ego er Carsten Bangs femte one man show. Denne gang zoomer den lune og yderst erfarne komiker ind på spørgsmålet om, hvor ofte vi i virkeligheden er os selv frem for vores Alter Ego. Säsong 1. Del 2 av 2. Producerat år 2018.
02:15 
Child 44
Vi befinder os i Moskva i 1950’erne, hvor den sovjetiske politibetjent Leo forsøger at finde frem til en nådesløs seriemorder, der jager forsvarsløse børn. Men i koldkrigstidens USSR eksisterer sådanne forbrydelser slet ikke og enhver påstand om det modsatte vil blive hårdt straffet. Nu må Leo indgå i et kapløb mod tiden og det arrige efterretningsvæsen, hvis han vil finde frem til den sandheden, inden han selv ender som et offer for det brutale system. Medverkande: Ridley Scott, Regissör: Daniel Espinosa, Skådespelare: Joel Kinnaman, Noomi Rapace, Fares Fares, Tom Hardy.
04:45 
Studie 5 [Repris]
Denne gang er der en anderledes forvandling i vente for komiker Ane Høgsberg. Hun skal sammen med Stephania Potalivo ud i deres helt egen version af Burhan G og Medinas nummer, Mest ondt. Kan de, sammen med holdkammerat Anette Heick, slå herreholdet, der denne gang består af Jonas Schmidt og de to rappere fra Vild $mith? Det finder vi ud af, når Vild $mith giver den som Nik & Jay og pigerne viser styrke i lynsang. Glæd dig til en herlig musikfest i Studie 5. 03/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4 av 8. Producerat år 2017.
05:35 (06:15)
Mom [Repris]
Tush push and some radishes. Efter Bonnies mor dør, opdager Bonnie og Christy en stor hemmelighed. 07/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 18 av 22. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se