Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 30/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 30 av 180. Producerat år 2015.
06:05 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 04/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 55 av 180. Producerat år 2015.
06:10 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 28/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 92 av 180. Producerat år 2015.
06:15 
House Hunters International
Setting Roots in Rome. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 115. Del 6 av 13.
06:40 
Property Brothers
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 5. Del 5 av 26. Producerat år 2015.
07:30 
Family Food Fight - Danmark
Endelig er vi kommet til semifinalen!. Og mens familien Abdol-Hamid i sidste uge vandt den afgørende dyst og dermed gik direkte i finalen, er det i dag de meget forskellige familier, Rosenkilde og Farsinsen, der er i direkte kamp om den sidste finaleplads. De to familier skal konkurrere i at lave David Johansens familiemiddag og Hannah Grants yndlingsdesserter. Hos familien Farsinsen er især Thomas bange for at gentage sidste uges brøler og igen servere råt kød for hans store idol; Michelinkokken David Johansen. Mens mor og far Rosenkilde trækker voksenkortet og trumfer en beslutning igennem, der ikke nødvendigvis viser sig at være den rigtige. Säsong 1. Del 7 av 8.
08:20 
Fred Claus
Alle kender Julemanden! Men hvad med hans bror?. Fred Claus er familiens sorte får, der i årevis har stået i skyggen af sin mere populære bror, Santa, så Fred vil egentlig ikke rigtigt have noget med ham at gøre. Lige indtil han ender i spjældet og Santa tropper op for at stille kaution – på én betingelse. Nu må Fred rejse med til Nordpolen og hjælpe med at fremstille legetøj til årets julegaver. Det er ikke umiddelbart den bedste idé, for Fred er ikke den store fan af hverken julen eller arbejde. Men måske kan han alligevel vise sig at være lige præcis den hjælper, Julemanden har brug for?. Producerat år 2007. Medverkande: David Dobkin, Skådespelare: Miranda Richardson, Rachel Weisz, Kathy Bates, Vince Vaughn, Paul Giamatti.
10:20 
Rock Dog
Den naive tibetanske mastiff, Bodi burde egentlig vogte får ligesom sin far, Khampa. Men da en radio pludselig falder ned fra himmelen, ser han det som et tegn på, at han bør forfølge sine rockdrømme. Han begiver sig derfor til storbyen, hvor store farer lurer og han pludselig rodes ind i en kamp mellem ulve og vogtere. Nu må Bodi redde sin familie og venner uden at opgive sin drøm. Danske Stemmer: Bodi: Michael Lundbye Slebsager, Khampa: Lars Thiesgaard, Linnux: Jens Jørn Spottag. Medverkande: Lewis Black, Luke Wilson, J.K. Simmons, Regissör: Ash Brannon.
12:10 
What Women Want
Nick Marshall er en charmerende ungkarl med styr på tilværelsen, især kvinderne. En aften får han elektrisk stød, hvis bivirkning er, at han får øjne og ører op for sin omverden. Han bliver simpelthen i stand til at høre kvinders inderste tanker og ønsker, og det giver hans liv en ny drejning. Producerat år 2000. Regissör: Nancy Meyers, Skådespelare: Helen Hunt, Alan Alda, Mel Gibson.
14:50 
Eventyret om Askepot
Ella lever et kærligt liv med sin mor og far, lige indtil de begge dør og hun efterlades alene tilbage med sin onde stedmor og ligeså skrækkelige stedsøstre. De er kun ude på at gøre Ellas liv så forfærdeligt som muligt, giver hende kaldenavnet Askepot og nægter hende at tage med til det bal, hvor prinsen vil udpege sin kommende prinsesse. Men da hun på aftenen møder en god fe, forvandles hendes tjavsede klæder til en smuk kjole og hun danser sig langt væk fra sit tidligere liv. Lige indtil midnat, hvor fortryllelsen ophævese. Producerat år 2015. Regissör: Kenneth Branagh, Skådespelare: Helena Bonham Carter, Derek Jacobi, Cate Blanchett, Lily James, Richard Madden.
17:05 
Maleficent
Historien om den berømte skurk fra klassikeren Tornerose. Den smukke Maleficent lever et idyllisk liv i skoven indtil hun svigtes af sin store kærlighed, Stefan. Fast besluttet på at få hævn indleder hun en episk kamp og kaster en forbandelse over hans nyfødte datter Aurora. Men Maleficent indser snart, at den lille pige er den eneste, der kan genoprette freden i riget samt få hendes forstenede hjerte på rette kurs igen. Producerat år 2014. Regissör: Robert Stromberg, Skådespelare: Sharlto Copley, Lesley Manville, Elle Fanning, Angelina Jolie.
19:00 
Politijagt [Repris]
Der er fart på, når Vlado har færden af en gruppe unge fra bandemiljøet, som er stukket af fra en fartkontrol. I Vig får Henrik fat i en taxachauffør, der kører ulovligt, og i Upper Darby genopliver Thomas en mand, der har taget en overdosis heroin. 03/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 18. Del 6 av 11. Producerat år 2018.
20:00 
Strøgvagterne [Repris]
En fuld mand har lagt sig til at sove i en bank, så Anders og Onur har noget af en opgave foran sig, da de skal forsøge at få ham på højkant igen. Kristian får også hænderne fulde, da en tyv tager alt sit tøj af og desuden insisterer på, at varen selv er kravlet ned i hendes sko. Onur er på udkig efter én tyv, men ender med at fange en anden. Og Magnus, Oliver og Zahra får rigeligt at se til med den butikstyv, der har plaget Strøget hele sommeren. 06/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 6 av 12. Producerat år 2019.
21:00 
Politijagt [Repris]
Henrik når lige at fange en spritbilist med en alt for høj promille inden han kører ombord på færgen til Jylland. Et hold politielever får usædvanligt travlt med at skrive færdselssager, når de bliver oplært af Vlado på en rasteplads. I USA bliver Thomas overrasket af en kvinde, som ser ud til at være død af en overdosis heroin. 05/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 18. Del 7 av 11. Producerat år 2018.
22:05 
Kanal 5 afslører [Repris]
Snyd med nye biler. I Danmark bliver der hvert eneste år solgt 216. 000 spritnye biler, men det viser sig nu, at bilkøberne kan have tusindvis af kroner til gode hos sælgeren, fordi der er fejl i registreringsafgiften. Det er forhandleren, som opkræver beløbet af køberen på vegne af skat, men nu kan ’Kanal 5 Afslører’ med Jakob Illeborg i spidsen fortælle, at en række forhandlere laver fejl i indberetningerne til skat og i stedet stikker købernes penge direkte ned i deres egne lommer. 05/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6 av 6. Producerat år 2019.
23:05 
Fartjagt: Københavns Politi [Repris]
Om natten har færdselsbetjenten Jesper travlt med at stoppe fartsyndere i det indre København. Han stopper en bil med fire unge, der kører meget hasarderet. De fire unge forsøger at forhandle straffen ned og opfører sig provokerende overfor Jesper, som er helt alene på vagt. Færdselsbetjent Anders har en meget stille vagt i sin civile politibil, men spotter en varevogn, som kører over for rødt lys. Nu skal han se, om han kan bevise forseelsen over for bilisten, der slet ikke er enig. Lasse og Arne foretager lasermålinger på Nørrebro. En mistænksom varevogn med to udlændinge fanger Lasses opmærksomhed og standses. Får varevognens to passagerer mon lov til at køre videre?. 04/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1 av 12. Producerat år 2017.
00:05 
Ubådssagen: Hele historien
En kvindes torso skyller op på Vestamagers kyst. DNA’et matcher journalisten Kim Wall, som i dagevis har været efterlyst af politimyndighederne. Sigtet for drabet er den danske opfinder Peter Madsen. I sidste afsnit af 'Ubådssagen' møder vi de lighunde, der bragte politiet på sporet af Walls ligdele og får gennem Madsens inderkreds af venner og kæreste indsigt i, hvad det er for en mand, der skal i retten tiltalt for bl.a. drab, partering og seksuelle overgreb. Säsong 1. Del 2 av 3. Producerat år 2018.
01:10 
Forbrydelse betaler sig (ikke)
Got to escape through a toilet. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. Säsong 6. Del 1 av 8. Producerat år 2013.
02:10 
Forbrydelse betaler sig (ikke)
Got to pose as a war vet. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. Säsong 6. Del 2 av 8. Producerat år 2013.
03:10 
Studie 5 [Repris]
Komiker Nikolaj Stokholm og skuespiller Casper Crump indtager i den grad Studie 5, når de sætter festen i gang i en grad, du ikke har set før. Jonas og drengene danser, synger og improviserer imod Stephania Potalivos hold med tv-vært Ibi Makienok og YouTuber Julia Sofia. I Duetten fra helvede viser Julia og Casper et sang-repertoire, som ingen andre. I Videospoofen optræder pigerne med Whams 80er hit ”Wake Me Up Before You Go Go”. Drengene kaster al deres kærlighed i Disney-klassikeren Frost, når de giver den som Anna, Elsa og Olaf i ”Let It Go”. 03/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 1 av 10. Producerat år 2018.
04:00 
Studie 5 [Repris]
Denne gang besøger skuespiller Rasmus Botoft og komiker Mark Le Fevre programmet, ligesom tv-vært Signe Lindkvist og skuespiller Molly Egelind er klar hos pigerne. Alle fire viser seriøse moves på gulvet i Dans Sangen-runden. I Tegn en sang finder Signe og Jonas ud af om deres tegne-evner rækker til at vinde runden. Og så kan du godt glæde dig til et ømt øjeblik, når drengene giver deres version af Sias ”Chandelier” i videospoofen. Pigerne holder sig heller ikke tilbage, når de giver den som Lecia og Ivan i Labans udødelige ”Hvor skal vi sove i nat?”. 04/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 2 av 10. Producerat år 2018.
04:45 
Mom
Tantric sex and sprouted flute. Christy får en sundere livsstil, mens Bonnie og Adam tager deres forhold til et nyt niveau. Säsong 4. Del 19 av 22. Producerat år 2016.
05:10 
Mom
A cricket and a hedge made of gold. Christy prøver at komme over et minde der gør ondt. Säsong 4. Del 20 av 22. Producerat år 2016.
05:35 (06:00)
House Hunters International
Brave New Warsaw. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 115. Del 5 av 13.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se