Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
House Hunters International
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Säsong 87. Del 7 av 13. Producerat år 2015.
06:35 
Top Gear: The Perfect Road Trip
I denne specialepisode tager Jeremy Clarkson og Richard Hammond afsted på en syv-dages roadtrip fra Venedig i Italien til Pau i Frankrig. På vejen besøger de motorsportsanlægget Autodromo Nazionale Monza og tester et væld af biler i form af blandt andet en Ford Model T, en Ferrari F12 Berlinetta, en Porsche Cayman S og en Aston Martin Vanquish. Producerat år 2013.
08:20 
Prinsesse eller ej 2
Prinsesse Mia er lige fyldt 21 år og Dronning Clarice mener, at det er på tide, at Mia overtager som regent af kongeriget Genovia. Der er imidlertid flere bejlere til tronen, og specielt den adelige Mabrey taler stærkt for at få sin nevø, Nicholas, indsat. Mabrey gør opmærksom på en gammel lov, der bebuder, at man ikke kan få lov til at regere som dronning, medmindre man er gift, og det ender med, at Mia får 30 dage til at finde en ægtemand. Mabrey sætter alle sejl ind for, at dette ikke skal lykkedes, alt imens Mia får øjnene op for Nicholas - uden overhovedet at vide, hvem han er!. Producerat år 2004. Regissör: Garry Marshall, Skådespelare: Julie Andrews, Hector Elizondo, Anne Hathaway.
10:20 
License to Wed
Sadie og Ben er dybt forelskede i hinanden, og nu skal de giftes. Ben foreslår at blive gift i Caribien, men Sadie er indstillet på et bryllup i familiens kirke, St. Augustine's. Ben gi'r sig, og de møder præsten, Frank. Den eneste dato som er åben i to år er blot tre uger væk. Frank insisterer nu på at de skal gennemgå et helt unikt ægteskabskursus. På kurset skal de skrive deres egne løfter, tage sig af to skrigende, savlende, uhyggeligt udseende babyer samt give afkald på sex. Det er ikke småting, pastor Frank tvinger dem til, før de får lov til at sige "ja" til hinanden. Overlever det unge par Franks benhårde og udmattende ægteskabskursus - eller bliver brylluppet aflyst?. Regissör: Ken Kwapis, Skådespelare: John Krasinski, Eric Christian Olsen, Christine Taylor, Robin Williams, Mandy Moore.
12:15 
Duplicity
To tidligere efterretningsagenter, Ray og Claire, har fundet nye græsgange inden for industrispionage. Sammen, forsøger de at gennemføre et af de største kup nogensinde. De bliver tvunget til at sætte alt på ét bræt i et nervepirrende dobbeltspil, der også sætter deres romantiske relation på prøve. Samtidig har de svært ved at stole på hinanden, for hvad hvis den ene snyder den anden?. Regissör: Tony Gilroy, Skådespelare: Julia Roberts, Tom Wilkinson, Clive Owen.
14:55 
What Women Want
Nick Marshall er en charmerende ungkarl med styr på tilværelsen, især kvinderne. En aften får han elektrisk stød, hvis bivirkning er, at han får øjne og ører op for sin omverden. Han bliver simpelthen i stand til at høre kvinders inderste tanker og ønsker, og det giver hans liv en ny drejning. Producerat år 2000. Regissör: Nancy Meyers, Skådespelare: Helen Hunt, Alan Alda, Mel Gibson.
17:45 
All Together Now - UK
All Together Now - UK. I hver episode af dette unikke talentshow skal en række af sangere indtage scenen i forsøget på at vinde en plads i den eftertragtede top 3. Men dommerpanelet er ikke et helt normalt et af slagsen. Der sidder nemlig 100 knivskarpe musikeksperter og performers klar til at dømme de modige deltagere, som føres an af den kække Spice Girl, Geri Horner. Säsong 2. Del 4 av 7. Producerat år 2018.
19:10 
Den gode dinosaur
Da Arlos far drukner i en ulykke, står den unge og frygtsomme dinosaur alene tilbage i en verden, hvor dinosaurerne stadig lever, fordi asteroiden aldrig ramte Jorden. Uden sin far må Arlo alliere sig med det Mowgli-lignende menneskebarn Tot, og sammen begiver de sig ud på en begivenhedsrig dannelsesrejse i håbet om at finde hjem til resten af Arlos familie. Danske stemmer: Arlo: Lucas Lomholt Eriksen, Far: Michael Hasselflug, Mor: Sofie Gråbøl, Frode Skovbusk: Tommy Kenter, Tordenskrald: Jan Elhøj. Producerat år 2015. Medverkande: Maleah Nipay-Padilla, Ryan Teeple, Frances McDormand, Jeffrey Wright, Regissör: Peter Sohn.
21:00 
Bridget Jones: På randen af fornuft
Den nogle og tredvieårige, selvanalyserende, kalorietællende og karriereorienterede Bridget Jones har endelig scoret drømmefyren, advokaten Mark Darcy. Faktisk har hun været kærester med denne fejlfri mand i seks uger, og intet kan spolere den nyfundne lykke. Det skulle da lige være, at Bridget Jones begynder at bekymre sig om, hvor forholdet er på vej hen. Det fører til fanatasier om både, at Mark vil stille 'det store spørgsmål' og at han har en affære med sin nye unge kollega Rebecca. Et sted mellem de her to yderpunkter, er der også andre prøvelser for Bridget Jones - de indebærer blandt andet; et gensyn med den smarte tv-vært Daniel Cleaver, en mistanke om at hun er gravid og endnu et af mors forfærdelige selskaber. Regissör: Beeban Kidron, Skådespelare: Hugh Grant, Jim Broadbent, Gemma Jones, Renée Zellweger, Colin Firth.
23:20 
The Wolf Of Wall Street
Den unge Jordan Belfort får en lidt uheldig start på sin Wall Street-karriere under krakket i 1987. Men Jordan har blod på tanden og stiger snart helt til tops med en fiks idé, hvor han sælger skodaktier til velhavende kunder. I hans nye tilværelse, hvor alle lever som rockstjerner, er der kun tre ting, der betyder noget: At tjene en masse penge, tage absurd mange stoffer og vælte sig i bunkevis af kvinder. Men snart falder Jordan og hans korrupte kompagnoners ulovligheder også i FBI’s søgelys og det bliver begyndelsen på enden af det storslåede eventyr. Regissör: Martin Scorsese, Skådespelare: Margot Robbie, Matthew McConaughey, Kyle Chandler, Leonardo DiCaprio, Jonah Hill.
03:00 
Riising Late Night [Repris]
Cecilie Beck er kommet til at love Jacob Riising, at han må sende en besked fra hendes telefon til alle kontakterne i hendes telefonbog. Men hun havde ikke lige regnet med, at beskeden ville omhandle nøgenhed og croquistegning. Jacob Taarnhøj er rædselsslagen for at flyve, og han har derfor kun prøvet at flyve én gang i sit liv. Han ved godt selv hvor dumt det er, men alligevel vælger han at tage bussen og bruge hele 2 dage på at komme til London for at se fodbold frem for at flyve derover på et timer. 20/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 19 av 24.
03:35 
Riising Late Night [Repris]
Jacob Riising har altid elsket filmen, Dirty Dancing, så da Silas Holst kommer i studiet, får han endelig mulighed for at prøve det berømte løft fra filmen. Silas Holst fortæller også om, hvordan hans to børn er kommet til verden på en pænt utraditionel måde. Mascha Vang er flyttet til Kolding på grund af kærligheden, hvor prisen Årets Koldingborger bliver uddelt én gang om året. Derfor forsøger Jacob Riising at bestikke borgmesteren i Kolding til at uddele prisen til selveste Mascha Vang i 2020. 21/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 20 av 24.
04:10 
Riising Late Night [Repris]
Burhan G er aktuel med et nyt julealbum, hvor han crooner de allerstørste julesange. Og lige meget hvad Burhan kaster sig ud i, så lyder det bare cool. Så Jacob Riising lokker Burhan G til at croone noget så forskelligartet som opskriften på brunede kartofler og åbningstiderne i Rødovre Centrum for virkelig at sætte hans evner på prøve. Og Signe Lindkvist gør et stort indtryk, da hun fortæller om sin største præstation i sin ungdom, hvor hun vandt en dansekonkurrence til verdens største grisefest på Mallorca. 22/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 21 av 24.
04:45 
Forbrydelse betaler sig (ikke) [Repris]
Got to Pretend I'm a Priest. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. 13/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 12 av 13. Producerat år 2011.
05:35 (06:00)
Mom
Blow and a free mcmuffin. Violet er syg, og Christy og Bonnie skynder sig hen til hende. Säsong 4. Del 5 av 22. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se