Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Mom [Repris]
A Taco Bowl and a Tubby Seamstress. Chrsity bliver bekymret for lejligheden, da Bonnie roder sig ud i et skænderi med den nye ejer, Rita. 18/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 19 av 22. Producerat år 2017.
06:40 
Hotel Impossible [Repris]
Futility Closet. Anthony Melchiorri kaster sig igen ind i kampen for at redde alverdens lukningstruede hoteller. Han vil gøre alt i sin magt for at hjælpe ejerne til flere kunder og sikre hotellernes overlevelse. Melchiorris stil er ligefrem og falder ikke i alles smag, men hans tips og tricks kan forvandle selv de mest forfaldne ejendomme til sande guldgruber igen, og i sidste ende må ejerne lytte, hvis ikke de vil miste deres hoteller!. 21/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 1 av 13. Producerat år 2016.
07:25 
Hotel Impossible
Hostel Takeover. Anthony Melchiorri kaster sig igen ind i kampen for at redde alverdens lukningstruede hoteller. Han vil gøre alt i sin magt for at hjælpe ejerne til flere kunder og sikre hotellernes overlevelse. Melchiorris stil er ligefrem og falder ikke i alles smag, men hans tips og tricks kan forvandle selv de mest forfaldne ejendomme til sande guldgruber igen, og i sidste ende må ejerne lytte, hvis ikke de vil miste deres hoteller!. Säsong 6. Del 2 av 13. Producerat år 2016.
08:10 
Special Victims Unit [Repris]
Victims. Elliot må se sine indre dæmoner i øjnene, da Cragen beder ham om at efterforske mordet på en dømt voldtægtsmand, som Elliot selv hjalp med at sætte bag tremmer. 21/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 13 av 21.
09:00 
Svindlerjagt [Repris]
Denne gang sætter Sverre Quist spotlight på en mand, der har efterladt en lang række danskere i økonomisk kaos. Svindlerjagt mødes med den veltalende lånehaj, der uden at tøve lover at skaffe millioner gennem udenlandske pengemænd, når blot man indbetaler et indskud. Det viser sig dog hurtigt, at lånehajens udenlandske forretningsforbindelser er det pure opspind, indskuddet er tabt og de store millionlån bliver aldrig udbetalt. 21/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 2 av 6. Producerat år 2017.
09:50 
Svindlerjagt [Repris]
I aften sætter Sverre Quist en intens jagt ind på en ung fynsk mand, der har fusket for millioner. Søren Hansen påstår, at han kan skaffe alt fra dyre designerure til stensikre og store afkast på investeringer. Men sandheden ser noget anderledes ud. Sverre Quist graver sig ned i historien, og finder ud af, at også store danske stjerner er blevet misbrugt i fupnummeret. 30/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 3 av 6. Producerat år 2017.
10:50 
Top Gear - Ambitious but Rubbish Special [Repris]
Kan man bygge sin egen amfibiebil? Kan man lave en rumraket ud af en Reliant Robin? Og kan man overhovedet ødelægge en Toyota Hilux?. Det er blot et udpluk af de spørgsmål som Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May har sat livet på spil for at besvare. I denne special ser vi tilbage på nogle af de største og vildeste øjeblikke i Top Gears historie. 21/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3 av 8.
11:55 
Top Gear - Ambitious but Rubbish Special
Kan man bygge sin egen amfibiebil? Kan man lave en rumraket ud af en Reliant Robin? Og kan man overhovedet ødelægge en Toyota Hilux?. Det er blot et udpluk af de spørgsmål som Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May har sat livet på spil for at besvare. I denne special ser vi tilbage på nogle af de største og vildeste øjeblikke i Top Gears historie. Säsong 1. Del 4 av 8.
13:05 
Special Victims Unit
Paranoia. Sergent Karen Smythe, en politibetjent der var Bensons træningsofficer, bliver voldtaget under en efterforskning. Men da holdet begynder at dykke ned i sagen, blander Internal Affairs sig. Säsong 2. Del 14 av 21.
14:05 
CSI: NY [Repris]
Past imperfect. Liget af en kvinde, der er iført en sort festkjole, findes i en container. Hendes hovede er pakket ind i tape og undersøgelserne viser, at hendes øjenlåg er blevet fjernet. Det fører Mac på sporet af en seriemorder, der for nyligt er blevet løsladt. Imens forsøger Lindsay og Danny at finde frem til sandheden i en sag, der muligvis involverer den russiske mafia. 21/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 21 av 24.
15:00 
CSI: NY
Cold reveal. Detektiv Scotty Valens fra Philadelphia ankommer til New York for at undersøge et mord, der er forbundet til Stellas fortid. Og så bliver der set nærmere på Macs seneste anholdelse, hvor en mand i håndjern faldt ned fra et tag. Säsong 3. Del 22 av 24.
15:55 
CSI: Miami [Repris]
Free fall. CSI-holdet må opklare, hvem der står bag mordforsøgene på et ungt par, der er blevet løsladt fra fængslet. Parret var blevet massemediernes kæledækker, men de må snart konstatere, at ikke alle ønsker at stryge dem med hårene. Calleigh må indstille sig på at arbejde sammen med sin ekskæreste for at opklare sagen. 21/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 20 av 25.
16:55 
CSI: Miami
Dead air. CSI-holdet forsøger at finde frem til en kvinde, der er blevet kidnappet og er kommet til at ringe til et forkert nummer fra sin mobiltelefon. For at kunne lokalisere kvinden må man først finde ud af, hvem hun i virkeligheden forsøgte at ringe til. Marisol må træffe en vanskelig beslutning, og Horatio støtter hende. Natalia bliver overrasket, da Ryan anmoder Delko om tilladelse til at invitere hende ud. Säsong 4. Del 21 av 25.
17:55 
The Big Bang Theory [Repris]
The space probe disintegration. Raj venter på data fra en rumsonde, men Howard bliver ved med at distrahere ham. 21/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 8. Del 12 av 24. Producerat år 2015.
18:25 
The Big Bang Theory [Repris]
The anxiety optimization. Sheldon er bekymret for, at hans afslappede livsstil ikke matcher hans professionelle mål, og han beder sine venner om at gøre livet lidt sværere for ham. 21/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 8. Del 13 av 24. Producerat år 2015.
18:55 
The Big Bang Theory
The troll manifestation. Leonard og Sheldon kommer i problemer, mens Penny, Amy og Bernadette tager sig en pigetur i byen. Säsong 8. Del 14 av 24. Producerat år 2015.
19:30 
The Big Bang Theory
The comic book store regeneration. Trods glæden over at Stuart genåbner sin tegneserie-forretning, får Howard nogle foruroligende nyheder. Säsong 8. Del 15 av 24. Producerat år 2015.
20:00 
Fanget på Politiets kamera
Videobilen er på patrulje nord for København, da den spotter en efterlyst bil. Det udvikler sig til en lang biljagt, hvor farten er høj og kørslen ekstrem. I Jylland afbrydes en stille aften, da en bilist overhaler andre bilister flere gange højre om i nødsporet med hele 200km/t, og den civile videobil sætter efter. På en landevej på Nordsjælland stopper videobilsoperatøren et køretøj, som viser sig at være stjålet, og uden for Århus bliver en bilist med høj fart og dårlige undskyldninger standset. Säsong 1. Del 7 av 12. Producerat år 2019.
21:00 
Mord i familien
Søskendedrabet i Hundested. Et ganske almindeligt parcelhus i Hundested, Nordvestsjælland bliver i 2003 rammen om et af de mest blodige og bizarre drab, der nogensinde er begået i Danmark. Offeret er den kun 18-årige Jess Kaul, en pligtopfyldende maskinmesterlærling, der lever et stille og tilbagetrukket liv hjemme hos sine forældre, og som var vellidt af alle. Alligevel bliver han brutalt myrdet med 37 knivstik, mens han ligger forsvarsløs og sover i sin seng. Og sagen tager en endnu mere uhyggelig drejning, da det viser sig, at morderen er Jess' kun 14-årige lillesøster, Ditte. Men hvad ligger til grund for en så voldsom og atypisk forbrydelse? Det søger krimiforfatter og journalist, Julie Hastrup, at finde svar på, når hun i dokumentarserien 'Mord i familien' taler med pårørende, psykologer og efterforskere for at fortælle ofrenes historier og give en stemme til dem, som på tragisk vis er blevet taget fra os. Säsong 1. Del 1 av 6. Producerat år 2019.
22:05 
Riising Late Night
De to brødre, Emil og Magnus Millang, har begge to ting, de er virkeligt begejstrede for. Og det skal der naturligvis både snakkes om og quizzes i, når brødrene sætter sig til rette i studiet i ’Riising Late Night’. Siden de var børn, har Emil og Magnus elsket hård rock og heavymusik. Og udover den hårdtslående musik, så elsker brødrene ost. Derfor bliver det spændende at se hvordan quizzen ”Smells like Gamle Ole” løber af stablen. Og når Jacob Riising vifter med en præmie i form af verdens bedste ost, bliver der kamp til stregen!. Säsong 1. Del 7 av 24.
22:45 
Politijagt [Repris]
Vlado overvåger trafikken ved en skole, hvor der ofte opstår kaos, når forældrene afleverer børnene - og denne morgen er ingen undtagelse, hvor Vlado også tager en far i at køre med sine to børn i bilen, uden at de har sele på. Og det forager den garvede færdselsbetjent. I Nordsjælland stopper Peter en knallert, som viser sig at have en del fejl og mangler. Og da Peter taler med føreren, får han også hurtigt mistanke om, at hun er påvirket af et eller andet. Jørgen er til gengæld ude at foretage spirituskontrol, men da han stopper en bil, støder han på et noget bemærkelsesværdigt problem med selve køretøjet. Og i Upper Darby har Thomas en travl aften, da der dukker flere stjålne biler op i distriktet. 20/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 21. Del 15 av 17. Producerat år 2019.
23:40 
Criminal Minds [Repris]
Unforgettable. BAU-holdet kommer på hårdt arbejde, idet flere statsansatte oplever problemer med hjertet. Er det tilfældigt?. 22/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 20 av 22. Producerat år 2016.
00:40 
Criminal Minds
Green light. Da Reid frygter, at hans mor er blevet bortført, beder han BAU om at undersøge det, mens han selv er i fængsel. Säsong 12. Del 21 av 22. Producerat år 2016.
01:40 
Riising Late Night [Repris]
De to brødre, Emil og Magnus Millang, har begge to ting, de er virkeligt begejstrede for. Og det skal der naturligvis både snakkes om og quizzes i, når brødrene sætter sig til rette i studiet i ’Riising Late Night’. Siden de var børn, har Emil og Magnus elsket hård rock og heavymusik. Og udover den hårdtslående musik, så elsker brødrene ost. Derfor bliver det spændende at se hvordan quizzen ”Smells like Gamle Ole” løber af stablen. Og når Jacob Riising vifter med en præmie i form af verdens bedste ost, bliver der kamp til stregen!. 22/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 7 av 24.
02:25 
Forbrydelse betaler sig (ikke)
I (Almost) Got Away With It. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. Säsong 2. Del 10 av 13.
03:20 
Spøgelsesjægerne [Repris]
Ghosthunting.dk tager i aften på spøgelsesjagt hos en privat familie i Aalborg. Familien føler sig meget utryg, fordi de konstant hører mystiske lyde, oplever ting, der rykker sig og ser uhyggelige skikkelser. Dansk Parapsykologisk Aspekt tager til gengæld på spøgelsesjagt hos et ungt par i Næstved, hvor Kim hurtigt bliver overbevist om, at der er mørke kræfter på spil. 22/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3 av 8. Producerat år 2012.
04:10 
Spøgelsesjægerne
Kim Søndergaard besøger sammen med sit team Nykøbing Sjællands nedlagte psykiatriske hospital. Stedet bærer på mange uhyggelige historier. Her fik patienterne, på grufuld vis fjernet deres hjerne i forskningens navn. Kim får sig dog noget af en overraskelse, da de indser, at de ikke er de første spøgelsesjægere på stedet. Gruppen har pludselig noget at skulle leve op til. Thomas Andersen skal med sin gruppe Ghosthunting.dk på spøgelsesjagt hos en privat familie i Holstebro. Familien er overbevist om, at deres hus er hjemsøgt. De er voldsomt skræmte over en mystisk mandlig skikkelse, som holder dem vågne hver nat. Säsong 1. Del 4 av 8. Producerat år 2012.
05:05 
Mom
Christy og Wendy hjælper Jill med at rydde op, hvilket viser sig at være en større opgave end de først havde troet. Og så begynder Bonnie, Marjorie og Tammy på en ny hobby. Säsong 6. Del 7 av 22. Producerat år 2018.
05:25 
Mom
Bonnie presser Christy til at fikse sit forhold med Violet. Og så forbereder Adam sig på den store åbning af sin bar. Säsong 6. Del 8 av 22. Producerat år 2018.
05:50 (06:15)
Mom [Repris]
Ocular Fluid and Fighting Robots. Chrsitys sponsor forsøger at få hende til at være sød overfor Bonnie - lige meget hvad. Og så er Bonnie overbvist om, at Adam har givet op. 18/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 20 av 22. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se