Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Restaurant: Impossible [Repris]
Meglio's. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. ,. Säsong 1. Del 5.
07:00 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 19/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 20. Producerat år 2014.
07:45 
Property Brothers
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 4. Del 21. Producerat år 2014.
08:35 
Top Gear
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Top Gear-teamet består af Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond. Säsong 18. Del 1. Producerat år 2011.
09:30 
Special Victims Unit [Repris]
Limitations. På vegne af et vidne prøver Politikommisæren at overbevise Cragen om at lukke en voldtægtssag, der snart udløber. Men Benson og Stabler finder ud af, at et af vidnerne kender voldtægtsmanden - men hun vil ikke udtale sig. ,. Säsong 1. Del 14.
10:25 
The Big Bang Theory [Repris]
The Hofstadter Insufficiency. Leonard er til søs, så Sheldon og Penny er meget sammen, hvor de får afsløret nogle intime hemmeligheder. Amy og Bernadette tager i byen uden Penny. Howard kommer Raj til undsætning efter, at han har slået op med sin kæreste. 19/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 1.
10:55 
The Big Bang Theory [Repris]
The Deception Verification. Leonard vender hjem fra Nordsøen til kold luft mellem ham og Sheldon. Howards forhold til sin mor åbner for en diskussion om hans maskulinitet. 19/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 2.
11:30 
Cykling: Giro d'Italia - optakt
Vi varmer op til dagens etape af Giro d'Italia. Säsong 2020. Del 16. Producerat år 2020.
12:20 
Cykel
Giro d'Italia. 16. etape. Producerat år 2020.
16:35 
Cykling: Giro d'Italia - nedtakt
Dagens etape af Giro d'Italia er netop afsluttet, og vi sidder klar i studiet til at analysere den. Säsong 2020. Del 16. Producerat år 2020.
17:30 
CSI: Miami [Repris]
Target specific. En kok, der arbejdede for nogle af Miamis mest velhavende mennesker, bliver stukket ned i hendes hjem - tilsyneladende er det et røveri som er gået galt. Efterforskningen afslører at flere ligende hjemmerøverier har fundet sted, samt at kokken måske var involveret i dem. Eric og Ryan opdager, at de bliver overvåget af den russiske maffia, som måske er ude på at få dem ryddet af vejen. ,. Säsong 7. Del 19.
18:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The Deception Verification. Leonard vender hjem fra Nordsøen til kold luft mellem ham og Sheldon. Howards forhold til sin mor åbner for en diskussion om hans maskulinitet. 20/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 2.
19:00 
The Big Bang Theory
The Scavenger Vortex. Raj arrangerer en skattejagt, der sætter deltagernes videnskabelige kunnen, samt deres menneskelige egenskaber på prøve. Det udvikler sig en kamp mellem fyrene og pigerne, der afslører deres bedste såvel som værste sider. Säsong 7. Del 3.
19:30 
The Big Bang Theory
The Raiders Minimization. Sheldon er ved at gå op i en spids, da Amy får ødelagt hans kopi af Jagten på den Forsvundne Skat. Leonard finder ud af, hvordan han kan få Penny til at gøre, som han siger. Raj og Stuart forsøger sig med lidt mere kreativ tilgang til deres netdating-profiler. Säsong 7. Del 4.
20:00 
Fanget på Politiets kamera
I Horsens er der to biler, der gør klar til ræs, men den civile videobil er lige bag dem. Ved Sjællandsbroen i København dokumenterer videobilen en hvid BMW, der blæser stort på alle færdselsregler. I Sønderjylland må videobilen køre op mod 250 km/t for at bringe en Opel til standsning. I nærheden af Slangerup er videobilen efter en bil, som har foretaget en livsfarlig overhaling. Men bilen sætter hastigheden voldsomt i vejret. Og ved et lyskryds i Københavns Sydhavn opdager den civile videobil pludselig en meget aggressiv kørsel. Säsong 2. Del 12.
21:00 
Drabscheferne - de uopklarede sager
Likvideringen i egen opgang. I 2005 bliver Rejseholdets efterforsker Poul B. Andersen kaldt til Fredericia, hvor den 25-årige handelsskoleelev og familiefar Ceyhan ”Bobby” Koycü er blevet likvideret i sin egen opgang, da han sammen med sin kammerat er på vej i skole. Kammeraten overlever mirakuløst, og gerningsmanden flygter til fods gennem morgentrafikken. Flere vidner ser ham, og politiet har et detaljeret signalement, men alligevel er han aldrig blevet fanget. Sagen er stadig uopklaret. Poul B. Andersen gennemgår efterforskningen i håb om, at henvendelser fra offentligheden kan være med til at gerningsmanden kan blive pågrebet. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2020.
22:15 
Blindspot
Love You to Bits and Bytes. Ivy må løbe stærkt for at få fat på lageret af de altødelæggende ZIP-bomber, mens resten af holdet må få hjælp fra en uventet kant i form af det meget ustabile geni, Kathy Gustofson. Säsong 5. Del 10. Producerat år 2020.
23:15 
Criminal Minds [Repris]
Starter Home. Da de mumificerede rester af adskillige ofre findes i væggene af et gammels hus, må efterforskeren se 20 år tilbage i historien. Men da de lærer, at morderen har et specifikt ritual der afgør, hvornår han slår til, får de pludselig travlt. 20/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 14. Del 2. Producerat år 2018.
00:15 
Criminal Minds
Rule 34. Holdet må finde frem til hvad der forbinder seks mennesker, der hver især har modtaget en mystisk pakke, hvis de skal identifiere en ukendt gerningsmand. Imens må Simmons og hans kone Kristy tage sig af deres søn, der er blevet suspenderet fra skolen. Säsong 14. Del 3. Producerat år 2018.
01:15 
Blindspot [Repris]
Back to the Grind. Det er 18 måneder siden, at FBI-holdets veje skiltes under mystiske omstændigheder. En ny krise bringer dem sammen igen. ,. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2017.
02:15 
Blindspot [Repris]
Enemy Bag of Tricks. Som holdet vænner sig til den nye dynamik - og de nye tattoveringer - kæmper de mod en farlig fremmed magt, der forsøger at kapre en satellit. ,. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2017.
03:15 
Svindlerjagt [Repris]
Det vrimler med falske datingprofiler på internettet, men hvem er de udenlandske bagmænd, der gemmer sig bag profilerne for at narre penge fra håbefulde danske singler?. I femte afsnit af reportageserien Svindlerjagt sætter undersøgende journalist Sverre Quist sig for at opsøge svindlerne, der står bag de såkaldte ¿romance scams¿. Og han får et indblik i deres kyniske og beregnende tricks, som får kærlighedssøgende danskere til at åbne pungen. For at få en fornemmelse af, hvor hurtigt spørgsmålet om penge kommer på banen, opretter Sverre Quist selv en datingprofil, og det varer ikke længe, før der er bid. Jagten på bagmænd fører Sverre til London, og han må have hjælp i Nigeria, inden han står ansigt til ansigt med en mand som Sverre gerne vil have til at svare på en lang række spørgsmål. 20/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2016.
04:05 
Svindlerjagt [Repris]
Hvordan kan helt almindelige danskere ende med at betale tusindvis af kroner for kameraer, kikkerter og andet elektronisk udstyr og gadgets, de overhovedet ikke er interesseret i?. Svaret jagter undersøgende journalist Sverre Quist i aftenens afsnit af Svindlerjagt. Det fører ham til Gran Canaria, hvor rigtig mange danskere bliver svindlet af uhyre dygtige og voldsomme butikssælgere, der systematisk manipulerer turisterne til at hæve store summer på deres betalingskort. Men lige så aggressive svindlerne er, når de snyder turisterne, lige så hurtigt er de væk, når Sverre Quist og resten af holdet opsøger og konfronterer dem. Og butikssælgerne er ikke de eneste, der er ude på at tømme danskernes lommer. Et besøg hos lægen, kan hurtigt ende som en ubehagelig og virkelig dyr oplevelse. 19/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2016.
04:55 
House Hunters International [Repris]
The Good Life in Paris. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 20/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 140. Del 11.
05:20 (05:45)
House Hunters International [Repris]
Playa Potrero IRL. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 140. Del 12.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå