Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. ,. Säsong 84. Del 1. Producerat år 2015.
06:30 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 25/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 26. Producerat år 2014.
07:20 
Property Brothers
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 5. Del 1. Producerat år 2015.
08:05 
Svindlerjagt [Repris]
Flyttemanden Bo Madsen fra Horsens har efterladt en lang række danskere over hele landet med store lommesmerter og logistiske udfordringer. Bo Madsen dukker nemlig ikke op og udfører de flytninger, han er blevet betalt for. Når kunderne forsøger at få fat på ham, blokerer han dem på både Facebook og telefonen, og efterlader dem frustrerede og tusindvis af kroner fattigere. Sverre Quist sætter sig for at stoppe Bo Madsen og konfronterer ham med svindelnumrene, så flyttemanden til sidst lover, at han er færdig med at snyde folk. Men Sverre lader ham ikke slippe så let og booker efterfølgende selv en flytning hos Bo Madsen!. 24/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2017.
08:55 
Svindlerjagt [Repris]
Sverre Quist er kommet på sporet af to danske mænd, der står bag falske internetsider, og som har efterladt sig hundredevis af skuffede kunder, som har betalt for varer, de aldrig har modtaget. Jagten leder ham blandt andet forbi en falsk frisørsalon i Ringsted og en tur til Aalborg, hvor han forsøger at finde frem til manden bag fuphjemmesiden vildmedpagne.dk. Bagmanden har slettet alle spor, så der skal en god portion detektivarbejde til, for at kunne konfrontere ham med svindelnummeret. 25/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2017.
09:45 
Top Gear [Repris]
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Top Gear-teamet består af Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond. 23/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 18. Del 4. Producerat år 2011.
10:55 
Top Gear
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Top Gear-teamet består af Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond. Säsong 18. Del 5. Producerat år 2011.
12:00 
Special Victims Unit [Repris]
Slaves. En advokat, der mistænkes for at holde en rumænsk immigrant som sexslave, knyttes til mordet på en kvinde. 23/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 22. Producerat år 1998.
13:00 
Special Victims Unit
Wrong is right. Detektiv Stablers datter overværer et blodigt gerningssted, der involverer en myrdet mand med et hemmeligt liv. Og så hyres en ny advokat til holdet, imens Stabler og Jeffries er i afdelingens søgelys. Säsong 2. Del 1. Producerat år 1999.
14:05 
The Big Bang Theory [Repris]
The thanksgiving decoupling. Howards mor lægger ikke skyld på sin mening, da Howard og Bernadette er værter for Thanksgiving-middagen, hvor alle vennerne er inviteret. Pennys fortid vender tilbage. 23/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 9.
14:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The discovery disspation. Da Sheldon videnskabelige opdagelse bliver modbevist, må Amy og Leonard hjælpe ham med at håndtere skammen og skuffelsen. Howard og Bernadette åbner deres hjem for Raj i en uge, hvilket hurtigt sætter deres ægteskab på prøve. 23/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 10.
15:00 
CSI: NY [Repris]
Death house. Et hektisk opkald til alarmcentralen sender CSI-holdet ind i en ubeboet penthouselejlighed, hvor de finder et næsten 100 år gammelt lig. Men hvordan opklarer man så gammel en sag?. ,. Säsong 6. Del 10.
16:00 
CSI: NY
Second chances. Da CSI-holdet finder liget af en tidligere narkoman i en gyde, opdager de hurtigt, at han har været offer for en forbrydelse. Og hvad vigtigere er, så har han også tegnet en stor livsforsikring, som kunne være et motiv. Säsong 6. Del 11.
16:55 
CSI: Miami [Repris]
Dead on arrival. En sexet ungkarle-pige fra et populært datingshow på tv bliver fundet myrdet i en limousine netop som seriens ungkarl skal til at fri til hende. Efterforskningen viser, at offeret var blandt de sidste to finalister på programmet, samt at showets stjerne allerede havde knust hjertet på den anden deltager. 23/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 22.
17:55 
CSI: Miami
Collateral damage. En mand, der fejrer sin fødselsdag sammen med sin familie på en fin restaurant, bliver dræbt sammen med en ven, da en granat bliver kastet ind gennem vinduet. Senere går en anden granat af på laboratoriet, hvorved Taras narkoproblem bliver afsløret. Efterforskningen viser at de to ofre måske ikke var de virkelige mål for attentatet. Säsong 7. Del 23.
18:55 
The Big Bang Theory
The cooper extraction. Mens Sheldon er i Texas, samles hele flokken for at pynte op til jul. De forestiller sig hver især, hvilket herligt liv de kunne have haft, hvis de aldrig havde mødt ham. Säsong 7. Del 11.
19:30 
The Big Bang Theory
The hesitation ramification. Den håbefulde skuespillerinde, Penny scorer en rolle i tv-serien, NCIS, men tingene ikke går helt efter planen, så Leonard må træde til og hjælpe hende. Det får Penny til at stille spørgsmål omkring deres forhold. Sheldon arbejder ihærdigt på at blive mere humoristisk, mens Raj beslutter sig for at blive bedre til at tale med kvinder. Säsong 7. Del 12.
20:00 
Politijagt
Vlado må tage et alvorsord med en mindreårig pige, som kører rundt med en ældre ven i stedet for at være i skole, mens Henrik får fat i en mand, som har mistet sit kørekort i Danmark og tilsyneladende har snydt sig til et nyt i Norge. Og den går bare ikke. Thomas tilkalder assistance i Upper Darby lige uden for Philadelphia i USA, da han får en melding om en stjålet bil, og at tyven sandsynligvis er i en forretning, hvor han kan holde øje med, hvad Thomas gør ved bilen. Säsong 20. Del 4. Producerat år 2019.
21:05 
Fantastiske skabninger og hvor de findes
Efter en verdensomspændende rejse ankommer Newt Scamander til 1920’ernes New York. Med sig har han en mystisk kuffert, der indeholder et mangfoldigt udpluk af magiske skabninger. Troldmanden er imidlertid lykkeligt uvidende om det mørke og den mystiske skikkelse, der er begyndt at terrorisere byen. For at gøre ondt værre, slipper en håndfuld skabninger løs fra Newts kuffert, der hurtigst muligt må opsnuse dem igen. Producerat år 2016. Regissör: David Yates, Skådespelare: Colin Farrell, Samantha Morton, Katherine Waterston, Eddie Redmayne.
23:50 
Criminal Minds [Repris]
The Tall Man. Da tre mennesker forsvinder i en skov, begynder holdet at efterforske en lokal spøgelseshistorie om "The Tall Man" og de spor, der er at finde. Dagen efter dukker en af de efterlyste op igen - dog uden at kunne fortælle nogen detaljer om, hvad der er sket. 23/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 14. Del 5. Producerat år 2018.
00:50 
Criminal Minds
Luke. BAU sættes til at efterforske fire mord, der alle er begået inden for tre dage. Forbrydelserne viser sig at have en forbindelse til Alvez, der for år tilbage befandt sig i området under jagten på en berygtet lejemorder. Säsong 14. Del 6. Producerat år 2018.
01:50 
Blindspot [Repris]
Warning Shot. Nas' overraskende tilstedeværelse medfører, at holdet indleder en efterforskning, hvor en farlig teknologi er blevet stjålet fra sikkerhedstjenesten. ,. Säsong 3. Del 13. Producerat år 2017.
02:50 
Blindspot [Repris]
Everlasting. Pattersons liv bliver sat i stor fare, da efterforskningen af nogle afdøde soldaters tatoveringer ender med en ulykke. ,. Säsong 3. Del 14. Producerat år 2017.
03:40 
All Together Now - Danmark [Repris]
I 'All Together Now' skal ni amatørsangere finde modet til at træde ind på scenen foran 100 sangkyndige dommere og performe røven ud af bukserne i forsøget på at synge de andre deltagere af banen og nå videre til den store finale! Dommerpanelet med de 100 personer består af alt lige fra operasangere, drag queens, rappere og tidligere vindere af Melodi Grand Prix, og de har alle nogle helt klare holdninger til, hvad en sanger skulle kunne, hvis de skal score deres stemmer. I spidsen for showet står vært Christopher Læssø og holdkaptajn Mette Lindberg, der sammen byder op til et brag af en lørdagsfest!. 26/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2018.
04:35 
All Together Now - Danmark
Der er dømt både gåsehud og fugtige øjne, når ni nye sangere skal forsøge at imponere de 100 syngkyndige dommere!. Og der bliver bestemt ikke givet ved dørene, når 16-årige Birk og 61-årige Peter gir den gas med hver deres sang, og de er begge kommet for at gå hele vejen til finalen. Kvinderne kommer også super stærkt fra start og en enkelt af de talentfulde sangerinder rammer lige i plet hos dommerne, der ikke kan lade være med at bryde ud i storslået fællessang! Holdkaptajn Mette Lindberg står i spidsen for hele panelet, mens vært Christopher Læssø styrer slagets gang fra det blanke scenegulv!. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2018.
05:25 (05:50)
House Hunters International [Repris]
A PhD in Stirling, Scotland. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 26/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 141. Del 4.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå