Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 29/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 4. Producerat år 2015.
06:55 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. ,. Säsong 5. Del 5. Producerat år 2015.
07:40 
Svindlerjagt [Repris]
Denne gang sætter Sverre Quist spotlight på en mand, der har efterladt en lang række danskere i økonomisk kaos. Svindlerjagt mødes med den veltalende lånehaj, der uden at tøve lover at skaffe millioner gennem udenlandske pengemænd, når blot man indbetaler et indskud. Det viser sig dog hurtigt, at lånehajens udenlandske forretningsforbindelser er det pure opspind, indskuddet er tabt og de store millionlån bliver aldrig udbetalt. 29/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2017.
08:30 
Svindlerjagt
I aften sætter Sverre Quist en intens jagt ind på en ung fynsk mand, der har fusket for millioner. Søren Hansen påstår, at han kan skaffe alt fra dyre designerure til stensikre og store afkast på investeringer. Men sandheden ser noget anderledes ud. Sverre Quist graver sig ned i historien, og finder ud af, at også store danske stjerner er blevet misbrugt i fupnummeret. Säsong 3. Del 3. Producerat år 2017.
09:20 
Top Gear [Repris]
Vi ser tilbage på de største, vildeste og hurtigste øjeblikke fra sæson 19 af 'Top Gear'!. 29/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 19. Del 1. Producerat år 2013.
10:40 
Top Gear
Vi ser tilbage på de største, vildeste og hurtigste øjeblikke fra sæson 19 af 'Top Gear'!. Säsong 19. Del 2. Producerat år 2013.
12:00 
Special Victims Unit [Repris]
Legacy. En misbrugt 7-årig pige ligger i dyb koma imens detektiverne efterforsker medlemmerne af hendes dysfunktionelle familie, for at finde kilden til misbuget. Hendes mor, far og bror alle lyver for at beskytte hinanden, og det påvirker det Munch, da det minder ham om en lignende sag, der har hjemsøgt ham i flere år. 29/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 4. Producerat år 1999.
13:00 
Special Victims Unit
Baby killer. Det tragiske skyderi, der kostede en ung pige livet, fører detektiverne hen til den lille dreng Elias. Elliot og Olivia må udspørge ham om detaljerne i selskab med hans forældre, da han er en af de yngste mistænkte, de nogensinde har haft inde. Imens skændes Alex med sine kollegaer over hvilken slags straf, der er etisk korrekt. Men beviserne vidner til, at Elias har overværet skyderiet, og snart er detektiverne på jagt efter den rigtige morder. Säsong 2. Del 5. Producerat år 1999.
14:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The friendship turbulence. Sheldon og Wolowitz bliver uvenner efter, at de har overfuset hinanden med fornærmelser. Bernadette forsøger sig som fredsmægler. Penny bliver tilbudt en filmrolle, der dog godt kunne enden med at være rimelig pinlig for hende. Raj beder Amy om at være hendes Cyrano de Bergerac, da hun, på hans vegne, skal skrive et kærestebrev til en kvinde. 29/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 17.
14:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The Mommy Observation. Howard og Sheldon besøger NASA i Houston og tager forbi Sheldons mor på vejen, som viser sig at have en overraskelse til ham. Raj overrasker resten af banden med et mordmysterie-rollespil, der viser sig at blive dræbende kedsommelig. 29/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 18.
15:00 
CSI: NY [Repris]
Sanguine love. Da en ung kvindes lig findes drænet for blod i Central Park, indleder Mac og hans hold en efterforskning, som introducerer dem for en subkultur af mennesker, der lever som vampyrer. 29/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 14.
15:55 
CSI: NY
The formula. En Grand Prix racerkører kommer alvorligt til skade, da hans bil eksploderer under et opvisningsrace. Han dør senere på hospitalet, og CSI-holdet undersøger, om nogen har pillet ved bilen, for at få den til at eksplodere, og om ulykken i virkeligheden var et mord. Säsong 6. Del 15.
16:55 
CSI: Miami [Repris]
Out of time. Delko kæmper for sit liv efter at være blevet fundet bevidstløs ude i Everglades sumpene. Horatio erindrer, hvordan hans team oprindeligt blev samlet for 12 år siden under arbejdet med en mordefterforskning. Sagen omhandlede en kvinde, der var blevet skudt, og sidenhen blev fundet af Delko i bagagerummet på en bil. 29/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 8. Del 1. Producerat år 2010.
17:55 
CSI: Miami
Hostile takeover. Laboratoriet bliver udsat for et angreb, hvorunder den nye CSI-medarbejder Jesse Cardoza bliver taget som gidsel sammen med fire andre personer. Horatio må nu efterleve gidseltagerens mærkværdige krav i bytte for gidslernes liv. Säsong 8. Del 2. Producerat år 2010.
18:55 
The Big Bang Theory
The Inddecision Amalgamation. Raj har lidt problemer med at koordinere to kvinder, som han ser. Penny bliver tilbudt en rolle i en tarvelig film, mens Sheldon vælger mellem to forskellige spil-systemer. Säsong 7. Del 19.
19:30 
The Big Bang Theory
The Relationshop Diremption. Raj og Emily tager på en dobbelt-date med Wolowitz-parret. Howard rødmer, da Emily afslører en pinlig hemmelighed om ham. Sheldon står med et par løse ender, da han tror, at han har forspildt sin karriere i forsøget på at bevise strengteorien. Säsong 7. Del 20.
20:00 
Politijagt [Repris]
En håndværkerbil med stor trailer på slingrer kraftigt, da Peter kører bag ham, så betjenten sætter efter. To indbrudstyve er blevet spottet i en metadonklinik midt om natten, så Thomas og kollegerne må trække våben. Vlado møder en mand, der spiller dum og tydeligvis forsøger at skjule noget, men hvad er det, han ikke vil ud med?. 28/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 23. Del 5.
21:00 
Bad Neighbours
De nybagte forældre Mac og Kelly vinker farvel til det vilde ungdomsliv og flytter ind i et hyggeligt hus i forstæderne. Men den rene idyl begynder snart at krakelere, da en flok unge studerende flytter ind i det tomme nabohus, hvor de holder den ene storslåede fest efter den anden. Mac og Kelly forsøger at vende det døve øre til, men de vilde udskejelser begynder snart at gå dem på nerverne. Og så er der dømt nabokrig, hvor alle kneb gælder!. Producerat år 2014. Regissör: Nicholas Stoller, Skådespelare: Christopher Mintz-Plasse, Dave Franco, Lisa Kudrow, Ike Barinholtz, Seth Rogen, Zac Efron, Rose Byrne.
23:05 
Bad Neighbours 2
Mac og Kelly venter deres andet barn og beslutter sig for, at tiden er inde til at sælge huset og flytte til noget større. Men salget går slet ikke som planlagt, for i mellemtimen er der flyttet en flok festglade piger ind i nabohuset, og det viser sig hurtigt, at de er fuldstændigt uden for pædagogisk rækkevidde. Og det går også hårdt ud over potentielle købere af huset. Mac og Kelly må derfor slå sig sammen med deres tidligere nabo og fjende, Teddy, for at få bugt med pigerne og sikre kontrollen over nabolaget én gang for alle!. Producerat år 2016. Regissör: Nicholas Stoller, Skådespelare: Rose Byrne, Chloë Grace Moretz, Zac Efron, Seth Rogen.
01:00 
Blindspot [Repris]
Episode 21. Jane er tvunget til at rekruttere nogen fra hendes egen fortid, for at hjælpe med at nedlægge en farlig alliance. ,. Säsong 3. Del 21. Producerat år 2017.
02:00 
Blindspot [Repris]
Episode 22. Jane og Weller er på jagt efter Roman, tilbage hvor det hele startede. ,. Säsong 3. Del 22. Producerat år 2017.
02:55 
All Together Now - Danmark [Repris]
Vært Christopher Læssø byder op til sang med Søren, der til dagligt arbejder på McDonalds og er overbevist om, at han snildt kan servere en Elvis-sang for de 100 dommere - men det bliver alt andet end et Happy Meal! Stine har tourettes syndrom og frygter, at hendes ukontrollerede tics vil ødelægge hendes sang og chance for at gå videre til finalen. Til gengæld blæser Katrine taget af studiet med en Lis Sørensen-klassiker!. 30/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2018.
03:50 
All Together Now - Danmark
Aftenen går fuldstændigt forrygende for søstrene Amy og Bonnie, der er tæt på at blæse vært Christopher Læssø og resten af studiet omkuld med deres fantastiske fælles performance, mens Emil fra Henne leverer sin egen hæsblæsende version af en sand David Bowie-klassiker. Signes udgave af Bjørks "It's Oh So Quiet" er derimod bare blæst. Danmarks største dommerpanel med Mette Lindberg i spidsen sidder igen klar til at skille musikalsk skidt fra kanel, når ni modige amatørsangere træder ind på scenen og forsøger at synge sig videre til den store finale!. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2018.
04:45 
House Hunters International [Repris]
On the Move From Canada to Chile. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 30/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 141. Del 8.
05:10 
House Hunters International
A Parisian Place for Mother and Daughter. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 141. Del 9.
05:35 (06:00)
House Hunters International
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Säsong 84. Del 4. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå