Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Cooks Vs. Cons [Repris]
Iron Chef Shake-up. Den kulinariske ekspert, Geoffrey Zakarian, slår dørene op for denne enestående kokkeduel, hvor det ultimative spørgsmål skal besvares - kan en talentfuld amatørkok overgå en professionel kok i et køkken, eller skal der større evner til for at kreere det perfekte måltid? Afgørelsens time er kommet!. 15/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 8 av 13.
06:45 
Hotel Impossible
Anchorless in Anchorage. Anthony Melchiorri kaster sig igen ind i kampen for at redde alverdens lukningstruede hoteller. Han vil gøre alt i sin magt for at hjælpe ejerne til flere kunder og sikre hotellernes overlevelse. Melchiorris stil er ligefrem og falder ikke i alles smag, men hans tips og tricks kan forvandle selv de mest forfaldne ejendomme til sande guldgruber igen, og i sidste ende må ejerne lytte, hvis ikke de vil miste deres hoteller!. Säsong 6. Del 13 av 13. Producerat år 2016.
07:30 
Hotel Impossible
Futility Closet. Anthony Melchiorri kaster sig igen ind i kampen for at redde alverdens lukningstruede hoteller. Han vil gøre alt i sin magt for at hjælpe ejerne til flere kunder og sikre hotellernes overlevelse. Melchiorris stil er ligefrem og falder ikke i alles smag, men hans tips og tricks kan forvandle selv de mest forfaldne ejendomme til sande guldgruber igen, og i sidste ende må ejerne lytte, hvis ikke de vil miste deres hoteller!. Säsong 6. Del 1 av 13. Producerat år 2016.
08:15 
Special Victims Unit [Repris]
Abuse. Benson og Stabler undersøger en sag, hvor en ung dreng er død. Drengens forældre er to kendte sangere og detektiverne mistænker dem for misrøgt, imens de bekymrer sig for datteren, der stadig er i live. Benson bliver særligt berørt af sagen og forsøger at nå ind til den unge pige, hvilket får forældrene til at reagere med et polititilhold. 18/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 11 av 21.
09:05 
Svindlerjagt [Repris]
Sverre Quist tager hul på en ny sæson Svindlerjagt. I aften er han i hælene på en ustoppelig sexkrænker, den såkaldte Stetoskopmand, der udgiver sig for at arbejde for Danske Regioner og forsøger at lokke unge piger til at sende ham nøgenbilleder. Jagten fører Sverre Quist til Caribien, hvor sexkrænkeren gemmer sig. 18/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 1 av 6. Producerat år 2017.
09:55 
Svindlerjagt [Repris]
Denne gang sætter Sverre Quist spotlight på en mand, der har efterladt en lang række danskere i økonomisk kaos. Svindlerjagt mødes med den veltalende lånehaj, der uden at tøve lover at skaffe millioner gennem udenlandske pengemænd, når blot man indbetaler et indskud. Det viser sig dog hurtigt, at lånehajens udenlandske forretningsforbindelser er det pure opspind, indskuddet er tabt og de store millionlån bliver aldrig udbetalt. 27/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 2 av 6. Producerat år 2017.
10:55 
Top Gear - Ambitious but Rubbish Special [Repris]
Kan man bygge sin egen amfibiebil? Kan man lave en rumraket ud af en Reliant Robin? Og kan man overhovedet ødelægge en Toyota Hilux?. Det er blot et udpluk af de spørgsmål som Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May har sat livet på spil for at besvare. I denne special ser vi tilbage på nogle af de største og vildeste øjeblikke i Top Gears historie. 18/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2 av 8.
12:00 
Top Gear - Ambitious but Rubbish Special
Kan man bygge sin egen amfibiebil? Kan man lave en rumraket ud af en Reliant Robin? Og kan man overhovedet ødelægge en Toyota Hilux?. Det er blot et udpluk af de spørgsmål som Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May har sat livet på spil for at besvare. I denne special ser vi tilbage på nogle af de største og vildeste øjeblikke i Top Gears historie. Säsong 1. Del 3 av 8.
13:05 
Special Victims Unit
Victims. Elliot må se sine indre dæmoner i øjnene, da Cragen beder ham om at efterforske mordet på en dømt voldtægtsmand, som Elliot selv hjalp med at sætte bag tremmer. Säsong 2. Del 13 av 21.
14:05 
CSI: NY [Repris]
What schemes may come. Efterforskerne ser nærmere på en sag, hvor det viser sig at to mordofre i virkeligheden var terminalt syge patienter, der ønskede at dø med værdighed. Og et tredje offer, der senere kommer til live igen, viser sig at være medlem af et ekperiment om dvale. 18/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 20 av 24.
15:05 
CSI: NY
Past imperfect. Liget af en kvinde, der er iført en sort festkjole, findes i en container. Hendes hovede er pakket ind i tape og undersøgelserne viser, at hendes øjenlåg er blevet fjernet. Det fører Mac på sporet af en seriemorder, der for nyligt er blevet løsladt. Imens forsøger Lindsay og Danny at finde frem til sandheden i en sag, der muligvis involverer den russiske mafia. Säsong 3. Del 21 av 24.
16:00 
CSI: Miami [Repris]
Collision. En kvinde bliver dræbt, da hendes bil rammer en mur. Da Horatio ankommer til stedet, finder han liget af en mand i bilens bagagerum. Efterforskningen afslører, at en anden bil var involveret i ulykken, samt at en halskæde til fire millioner dollars er blevet stjålet fra gerningsstedet. I laboratoriet bliver der kastet lys over Natalias hemmelighedsfulde fortid, da Horatio beder hende om at hjælpe til under efterforskningen. 18/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 17 av 25.
17:00 
CSI: Miami
Free fall. CSI-holdet må opklare, hvem der står bag mordforsøgene på et ungt par, der er blevet løsladt fra fængslet. Parret var blevet massemediernes kæledækker, men de må snart konstatere, at ikke alle ønsker at stryge dem med hårene. Calleigh må indstille sig på at arbejde sammen med sin ekskæreste for at opklare sagen. Säsong 4. Del 20 av 25.
18:00 
The Big Bang Theory
The champagne reflection. Leonard, Raj og Howard tømmer afdøde Professor Roger Abbots kontor og finder dén flaske champagne, som han havde gemt til sin første store videnskabelige opdagelse. Säsong 8. Del 10 av 24. Producerat år 2015.
18:25 
The Big Bang Theory
The clean room infiltration. Juleaften planlægger Amy en traditionel julemiddag, mens Leonard og Raj kæmper med at få en vildfaren due ud af laboratoriet. Säsong 8. Del 11 av 24. Producerat år 2015.
18:55 
The Big Bang Theory
The space probe disintegration. Raj venter på data fra en rumsonde, men Howard bliver ved med at distrahere ham. Säsong 8. Del 12 av 24. Producerat år 2015.
19:25 
The Big Bang Theory
The anxiety optimization. Sheldon er bekymret for, at hans afslappede livsstil ikke matcher hans professionelle mål, og han beder sine venner om at gøre livet lidt sværere for ham. Säsong 8. Del 13 av 24. Producerat år 2015.
19:55 
Lufthavnens Beredskab [Repris]
I ’Lufthavnens beredskab’ kommer vi helt tæt på de to enheder ’Security’ og ’Brand og Redning’, der hver dag har ansvaret for at opretholde sikkerheden for de mange millioner af rejsende, der passerer Københavns Lufthavn døgnet rundt. De to enheder skal balancere mellem at være tryghedsskabende og hjælpsomme til at reagere i en fart, når de skal yde førstehjælp til passagerer eller stoppe kriminelle før de letter. Vi møder Martin fra Brand og Redning, der bliver kaldt ud til en sydkoreansk passager, som har akut brug for hjælp. Da han ankommer og undersøger den ældre mand, mistænker han, at der kan være tale om en blodprop i hjernen. Charlotte fra Security bliver kaldt ud til et fly, hvor piloten har smidt en mand af flyet, og hun må finde de helt store overtalelsesevner frem for at tale manden til ro. Ved sikkerhedsbåndet spotter personalet en genstand, der på mistænkelig vis ligner en bombe. Og de tager ingen chancer. 20/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1 av 12. Producerat år 2019.
21:00 
Kong Arthur: Legenden om sværdet
Nyt, moderne take på historien om den britiske sagnkonge, der blev frarøvet både sin familie og sin retmæssige plads som tronarving i England. Prins Arthur er blot en lille dreng, da hans far myrdes og kongens bror, Vortigern, raner magten til sig. Uden at vide, hvem han i virkeligheden er, vokser Arthur op i middelalderens barske baggårde, hvor hver eneste dag er en kamp for overlevelse. Først da han gør det umulige og trækker det magiske sværd, Excalibur, ud af stenen, indser han, at han er den sande konge. Nu må Arthur acceptere sin arv og generobre tronen, hvor hans onkel stadig sidder tungt. Filmen er instrueret af Guy Ritchie, der tidligere har stået bag 'Lock, Stock and Two Smoking Barrels', 'Snatch' og 'Sherlock Holmes'. Producerat år 2017. Regissör: Guy Ritchie, Skådespelare: Jude Law, Djimon Hounsou, Astrid Bergès-Frisbey, Charlie Hunnam.
23:35 
Criminal Minds [Repris]
True north. Holdet sætter afsted mod Arizona, hvor flere lig er blevet fundet tøjlet fast til pæle midt i ørkenen. 17/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 19 av 22. Producerat år 2016.
00:35 
Criminal Minds
Unforgettable. BAU-holdet kommer på hårdt arbejde, idet flere statsansatte oplever problemer med hjertet. Er det tilfældigt?. Säsong 12. Del 20 av 22. Producerat år 2016.
01:30 
Forbrydelse betaler sig (ikke) [Repris]
Woo list. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. 21/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 8 av 13.
02:30 
Forbrydelse betaler sig (ikke)
I (Almost) Got Away With It. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. Säsong 2. Del 9 av 13.
03:25 
Spøgelsesjægerne [Repris]
Kim Søndergaard fra Dansk Parapsykologisk Aspekt tager i aften tilbage til Frederiksberg Slot, hvor gruppen i sidste uge var på spøgelsesjagt. Han vil vise Kaptajn Axel de spændende resultater fra undersøgelsen. Men Kaptajn Axel er ikke så nem at overbevise!. Gruppen får, på bedste X-Factor manér, lov til prøve kræfter som dommere, når de afholder en casting for mennesker, som er hjemsøgt. 21/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2 av 8. Producerat år 2012.
04:20 
Spøgelsesjægerne
Ghosthunting.dk tager i aften på spøgelsesjagt hos en privat familie i Aalborg. Familien føler sig meget utryg, fordi de konstant hører mystiske lyde, oplever ting, der rykker sig og ser uhyggelige skikkelser. Dansk Parapsykologisk Aspekt tager til gengæld på spøgelsesjagt hos et ungt par i Næstved, hvor Kim hurtigt bliver overbevist om, at der er mørke kræfter på spil. Säsong 1. Del 3 av 8. Producerat år 2012.
05:10 
Mom
Flying Monkeys and a Tank of Nitrous. Da Marjories mand dør, tager kvinderne med hende på en tur for at mindes ham. Säsong 6. Del 5 av 22. Producerat år 2018.
05:30 (06:15)
Mom
Cottage Cheese and a Weird Buzz. Christy og Jill kommer op at toppet over en spillegæld. Og så er Adam bekymret over Bonnies nye hobby. Säsong 6. Del 6 av 22. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se