Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Mom [Repris]
Thigh gap and a rack of lamb. Christy er udfordret både i hjemmet og på jobbet, men forsøger alligevel at hjælpe den unge Jodi, som er hun og Bonnie møder til et AA-møde. 17/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 2 av 22. Producerat år 2015.
06:35 
Cooks Vs. Cons [Repris]
Gone Bananas. Den kulinariske ekspert, Geoffrey Zakarian, slår dørene op for denne enestående kokkeduel, hvor det ultimative spørgsmål skal besvares - kan en talentfuld amatørkok overgå en professionel kok i et køkken, eller skal der større evner til for at kreere det perfekte måltid? Afgørelsens time er kommet!. 24/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 1 av 13.
07:25 
Cooks Vs. Cons
Burrito Incognito. Den kulinariske ekspert, Geoffrey Zakarian, slår dørene op for denne enestående kokkeduel, hvor det ultimative spørgsmål skal besvares - kan en talentfuld amatørkok overgå en professionel kok i et køkken, eller skal der større evner til for at kreere det perfekte måltid? Afgørelsens time er kommet!. Säsong 4. Del 2 av 13.
08:10 
Special Victims Unit [Repris]
Uncivilized. En tidligere dømt sexforbryder bliver mistænkt, da en ung dreng bliver voldtaget og dræbt i Central Park. Selvom det efterfølgende viser sig, at han ikke er morderen, kæmper myndighederne stadig for at få buret manden inde igen. 24/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 7 av 22.
09:00 
The Wall - Danmark [Repris]
En god portion paratviden, evnen til at træffe de rigtige beslutninger og en knivspids held kan gøre aftenens deltagere en hel del rigere. Peter og Kasper er far og søn, og de har lagt vejen forbi studiet og vært Felix Smith, fordi de elsker at rejse og få store oplevelser sammen. Hvis de skulle gå hen og vinde det helt store beløb i 'The Wall', så går turen til Australien, der simpelthen er drømmedestinationen for de to herrer - men har de styr på paratviden og taktik? Og kan de tage de rigtige beslutninger, når de er under pres? Det får vi alt sammen svaret på lige her i 'The Wall'. 24/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 11 av 24. Producerat år 2019.
09:50 
Svindlerjagt
En lang række straffe for bedrageri samt flere års fængsel er tilsyneladende ikke nok til at sætte en stopper for storsvindleren, Alexander Johnny Johansen. I årevis har han svindlet danskere for tusindvis af kroner på nettet, blandt andet ved at sælge telefoner og spilkonsoller, som han slet ikke har. Alexander Johnny Johansen er også kendt for at charmere og udnytte intetanende kvinder til at hjælpe ham med at gennemføre sine fupnumre. Sverre Quist får kontakt til et af hans tidligere ofre, som leder os på sporet af ham. Et spor, der ender i et statsfængsel, og det står pludselig klart, at Alexander Johnny Johansens nyeste svindelnumre foregår, imens han afsoner sin seneste dom!. Säsong 2. Del 4 av 4. Producerat år 2017.
10:50 
Top Gear [Repris]
Richard prøvekører den nye Audi RS6 og indgår i et ræs mod to på ski. Imens tester Jeremy den nye Mercedes CLK63 AMG Black Edition. Og så forsøger Top Gears stuntmand at udføre et stunt med rullende tønder. 24/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 11. Del 2 av 6.
11:55 
Top Gear
Drengene vil bevise, at man ikke kan være en ordentlig bilnørd, hvis ikke man har ejet en Alfa Romeo - derfor begiver de sig ud på en færd med 1000 pund, for at købe en hver. Og så tester Jeremy den nye Bentley Brooklands. Säsong 11. Del 3 av 6.
13:05 
Special Victims Unit
Stalked. En assisterende advokat der har arbejdet med sexforbrydelser bliver voldtaget og myrdet. Det mistænkes at morderen er en af dem, hun har retsforfuldt. Säsong 1. Del 8 av 22.
14:00 
CSI: NY [Repris]
Not what it looks like. Tre kvinder, der alle er klædt ud som Audrey Hepburn karakteren Holly Golightly, udfører et røveri ved en juvelér. Og så bliver liget af en mumificeret kvinde fundet i en bygning, der ellers skulle have været revet ned. 24/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 2 av 24.
15:00 
CSI: NY
Love run cold. CSI efterforsker mordene på en model, der er blevet dolket ihjel med en isdolk og en maratonløber med forfrysninger i ansigtet på en af de varmeste dage på året. Säsong 3. Del 3 av 24.
15:55 
CSI: Miami [Repris]
Shootout. På en skadestue udkæmper to rivaliserende bander en skudduel og Horatio og hans hold forsøger nu at finde ud af, hvem der står bag det hele. Mistanken falder på en medarbejder på hospitalet, idet en af hans venner tidlgere blev dræbt af en af mændene fra den ene bande. Betyder det, at medarbejderen har hyret den ene bande til at udrydde den anden?. 24/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 12 av 25.
17:00 
CSI: Miami
One night stand. CSI-holdet kommer på en vanskelig opgave, da de skal opklare mordet på en piccolo på et af byens fornemmeste hoteller. Ikke mindst noget af den bagage han har båret, mistænker Horatio og CSI-holdet for at spille en vigtig rolle i sagen. Säsong 3. Del 14 av 25.
18:00 
The Wall - Danmark [Repris]
En god portion paratviden, evnen til at træffe de rigtige beslutninger og en knivspids held kan gøre aftenens deltagere en hel del rigere. Peter og Kasper er far og søn, og de har lagt vejen forbi studiet og vært Felix Smith, fordi de elsker at rejse og få store oplevelser sammen. Hvis de skulle gå hen og vinde det helt store beløb i 'The Wall', så går turen til Australien, der simpelthen er drømmedestinationen for de to herrer - men har de styr på paratviden og taktik? Og kan de tage de rigtige beslutninger, når de er under pres? Det får vi alt sammen svaret på lige her i 'The Wall'. 25/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 11 av 24. Producerat år 2019.
19:00 
The Wall - Danmark
De to tætte veninder, Maria og Line, er kommet til Felix Smith og The Wall med det beskedne ønske at få penge nok til en ny udstødning til bilen. Spørgsmålet er så, om de kender hinandens styrker og svagheder godt nok til, at de kan satse rigtigt og suse hjem med penge på lommen og udsigt til en bedre bil?. Eller ender de med at køre direkte ind i væggen? Det får vi svaret på her, når Maria og Line skal gamble sig gennem emner so dansk musik, sociale medier, fodbold og geografi - og hvem ved, måske de får penge til meget mere end blot et udstødningsrør?. Säsong 1. Del 12 av 24. Producerat år 2019.
20:00 
Politijagt
Da Vlado er på patrulje, stopper han en bil, fordi føreren ikke har kørekort. Men sagen udvikler sig hurtigt i en meget uheldig retning for manden bag rattet. Henrik fra Midt- og Vestsjælland er derimod taget på patrulje i den bil, der kan aflæse nummerplader og det får alvorlige konsekvenser for en kvindelig bilist. Og i Upper Darby må Thomas rykke hurtigt ud. Säsong 21. Del 8 av 17. Producerat år 2019.
21:00 
5. Gear
Vi nærmer os semifinalerne med hastig fart!. Med kun to af de eftertragtede pladser tilbage, er kampen for alvor sat ind, når værter Jacob Riising og Casper Elgaard byder deltagerne op til mere rablende vanvittigt ræs. Danseglade Silas Holst danner par med den sangkyndige Jimmy Jørgensen, der selvsikkert forsøger at slå altid glade Cutfather og tv-vært Christopher Læssø. Racerbanen er også kridtet op til kamp, når Danmarks svømmedronning, Jeanette Ottesen, og hendes mand, Marco Loughran, giver den fuld gas i opgøret mod Irina The Diva, som hamrer sømmet i bund sammen med sin mand, dj’en Faustix. Säsong 3. Del 5 av 8. Producerat år 2019.
22:25 
Fanget på Politiets kamera [Repris]
En flugtbilist har besluttet sig for at køre rally midt på landevejen med 160 km/t. Bilen bliver presset til sit yderste, da flugten går over fortov og igennem skarpe sving, og føreren ender med at miste herredømmet over sit køretøj. Nær Brønderslev, får en ung ny bilist kørselsforbud, i Odense får en motorcyklist konfiskeret sit køretøj og i Roskilde sidder to mænd og drikker øl på taget af en personbil – imens den suser afsted med 90 kilometer i timen. 24/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4 av 12. Producerat år 2019.
23:25 
Criminal Minds [Repris]
The anti-terrorism squad. Holdet efterforsker en sag, hvor to familier er blevet myrdet. I begge tilfælde, er det kun den ældste af børnene, der overlever. Da de dykker ned i sagen, opdager de en forbindelse imellem de to. 25/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 5 av 22. Producerat år 2016.
00:20 
Criminal Minds
Elliott's pond. Tre børn forsvinder. Sidst set på stien, hvor en lignende forsvinden skete 30 år tidligere. Sagen blev aldrig opklaret!. Säsong 12. Del 6 av 22. Producerat år 2016.
01:20 
Forbrydelse betaler sig (ikke) [Repris]
I (Almost) Got Away With It. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. 25/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1 av 13.
02:20 
Forbrydelse betaler sig (ikke)
I (Almost) Got Away With It. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. Säsong 1. Del 2 av 13.
03:15 
Blind tillid med Bubber [Repris]
Episode 2. Bubber står i dette afsnit overfor den temperamentsfulde håndboldtræner Lars Rasmussen. Han har gennem sin karriere trukket lidt forskellige overskrifter, både som håndboldspiller og senest som træner. Men så kom ”What the fuck is going on”- klippet. Her giver han sit hold en så stor skideballe, at det forargede den samlede danske presse i en sådan grad, at det trak ekstra mange! Hvad ligger til grund for, at nogen ender på forsiden af aviserne? Hvilken historie gemmer sig bag overskrifterne? Hvem er personen egentlig?. 25/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2 av 8. Producerat år 2017.
04:05 
Blind tillid med Bubber [Repris]
Episode 3. Bubber møder i dag hele Danmarks ”Rock Mama”, Sanne Salomonsen. Sanne har skabt overskrifter igennem årtier, blandt andet i 2006 hvor hun blev ramt af en blodprop i hjernen og seneste i 2017, hvor hun både var på forsiden med en dårlig anmeldelse af sit 18. album og jobbet som ny X-factor dommer. Hvad ligger til grund for, at nogen ender på forsiden af aviserne? Hvilken historie gemmer sig bag overskrifterne? Hvem er personen egentlig?. 07/07 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3 av 8. Producerat år 2017.
04:55 
Mom [Repris]
Beast mode and old people kissing. Jodis eks-kæreste, Travis, dukker op til et AA-møde. Han var sammen med hende, da hun tog en overdosis, men Jobi kan ikke helt give ham den medfølelse, han søger. Bonnies nye kæreste er jaloux på al den tid, hun giver AA. 25/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 18 av 22. Producerat år 2015.
05:15 
Mom
A Catheter and a Dipsy-Doodle. Selvom Christy er virkelig syg, insisterer hun på at gennemføre sine eksaminer. Bonnie mistænker sin kæreste for at være utro. Säsong 3. Del 19 av 22. Producerat år 2015.
05:35 (06:00)
Mom
Pure evil and a free piece of cheesecake. Christy opdager, at hun er kommet på rektors liste over elever, som udmærker sig ekstra meget. Bonnie skuffer Christy med en noget lunken reaktion på denne store nyhed. Säsong 3. Del 20 av 22. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se