Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Svindlerjagt [Repris]
Udadtil kører det bare derudaf for serieiværksætteren Lennart Lorenzen. Han lever et ekstravagant liv med stor strandvejsvilla og dyre biler, men når han skal betale sine ansatte og leverandører, sidder pengene ikke længere lige så løst. Lennart Lorenzens ubetalte regninger og manglende lønudbetalinger løber op i hundredetusindvis af kroner, men ofte går hans virksomheder konkurs, inden folk kan få deres penge. Sporet efter Lennart Lorenzen fører Sverre Quist til Kolding, hvor det viser sig, at der skal både biljagter og fisketure til, for at få Lennart konfronteret med de mange anklager. 23/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 1 av 4. Producerat år 2017.
06:45 
Cooks Vs. Cons [Repris]
Gas Station Gourmet. Den kulinariske ekspert, Geoffrey Zakarian, slår dørene op for denne enestående kokkeduel, hvor det ultimative spørgsmål skal besvares - kan en talentfuld amatørkok overgå en professionel kok i et køkken, eller skal der større evner til for at kreere det perfekte måltid? Afgørelsens time er kommet!. 23/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 13 av 13.
07:30 
Cooks Vs. Cons
Gone Bananas. Den kulinariske ekspert, Geoffrey Zakarian, slår dørene op for denne enestående kokkeduel, hvor det ultimative spørgsmål skal besvares - kan en talentfuld amatørkok overgå en professionel kok i et køkken, eller skal der større evner til for at kreere det perfekte måltid? Afgørelsens time er kommet!. Säsong 4. Del 1 av 13.
08:15 
Special Victims Unit [Repris]
Sophomore jinx. Benson og Stabler møder pludseligt modstand fra et lokalt college, da de mistænker en fra baskeball-holdet for mordet på en kvindelig studerende på skolen. 23/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6 av 22.
09:00 
The Wall - Danmark [Repris]
Vennerne Sandie og Sebastian er dyrepassere og har begge overordentlig stor passion for dyr. Sammen deler de en brændende drøm om at kunne rejse til Arktis og se bl.a. pingviner i deres naturlige miljø - og i aften giver Felix Smith dem chancen for at gøre drømmen til virkelighed. For hvis de spiller klogt på væggen, svarer korrekt på spørgsmålene og kommer til programmet med en vis portion held i bagagen, kan de forlade 'The Wall' med mere end én million danske kroner i lommerne. Men lykkes det Sandie og Sebastian at score drømmerejsen til Sydpolen, eller må de nøjes med en tur i Zoo?. 23/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 10 av 24. Producerat år 2019.
09:45 
Svindlerjagt
Sverre Quist er kommet på sporet af to danske mænd, der står bag falske internetsider, og som har efterladt sig hundredevis af skuffede kunder, som har betalt for varer, de aldrig har modtaget. Jagten leder ham blandt andet forbi en falsk frisørsalon i Ringsted og en tur til Aalborg, hvor han forsøger at finde frem til manden bag fuphjemmesiden vildmedpagne.dk. Bagmanden har slettet alle spor, så der skal en god portion detektivarbejde til, for at kunne konfrontere ham med svindelnummeret. Säsong 2. Del 3 av 4. Producerat år 2017.
10:45 
Top Gear [Repris]
Drengene sætter sig sammen og forsøger at løse oliekrisen, som får priserne på benzin til at stige. Jeremy anmelder den nye Ferrari 430 Scuderia og en vaskeægte Top Gear Stuntman bliver introduceret. Og så bygger de deres egne politibiler for under 1000 pund. 23/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 11. Del 1 av 6.
11:55 
Top Gear
Richard prøvekører den nye Audi RS6 og indgår i et ræs mod to på ski. Imens tester Jeremy den nye Mercedes CLK63 AMG Black Edition. Og så forsøger Top Gears stuntmand at udføre et stunt med rullende tønder. Säsong 11. Del 2 av 6.
13:05 
Special Victims Unit
Uncivilized. En tidligere dømt sexforbryder bliver mistænkt, da en ung dreng bliver voldtaget og dræbt i Central Park. Selvom det efterfølgende viser sig, at han ikke er morderen, kæmper myndighederne stadig for at få buret manden inde igen. Säsong 1. Del 7 av 22.
14:05 
CSI: NY [Repris]
People with money. En mand med en forlovelsesring findes død på Brooklyn Bridge - men der er mere end én kvinde, der kan være den potentielle forlovede. Og så dør en kendt kvinde i et penthouse. Hendes krop er fyldt med mærker, hun har en anden mands blod på sig og hun har LSD i systemet. 23/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 1 av 24.
15:05 
CSI: NY
Not what it looks like. Tre kvinder, der alle er klædt ud som Audrey Hepburn karakteren Holly Golightly, udfører et røveri ved en juvelér. Og så bliver liget af en mumificeret kvinde fundet i en bygning, der ellers skulle have været revet ned. Säsong 3. Del 2 av 24.
16:05 
CSI: Miami [Repris]
After the fall. Horatios team bliver sat på en sag, hvor en fodgænger bliver dræbt, da en mand falder ned fra et tag og rammer fodgængeren. Teamet finder hurtigt ud af, at der er noget der ikke helt stemmer. Teamet finder en dvd, der indeholder sexscener mellem en højtstående dommer og en kvinde med et specielt sexliv. 23/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 10 av 25.
17:00 
CSI: Miami
Shootout. På en skadestue udkæmper to rivaliserende bander en skudduel og Horatio og hans hold forsøger nu at finde ud af, hvem der står bag det hele. Mistanken falder på en medarbejder på hospitalet, idet en af hans venner tidlgere blev dræbt af en af mændene fra den ene bande. Betyder det, at medarbejderen har hyret den ene bande til at udrydde den anden?. Säsong 3. Del 12 av 25.
18:00 
The Wall - Danmark [Repris]
Vennerne Sandie og Sebastian er dyrepassere og har begge overordentlig stor passion for dyr. Sammen deler de en brændende drøm om at kunne rejse til Arktis og se bl.a. pingviner i deres naturlige miljø - og i aften giver Felix Smith dem chancen for at gøre drømmen til virkelighed. For hvis de spiller klogt på væggen, svarer korrekt på spørgsmålene og kommer til programmet med en vis portion held i bagagen, kan de forlade 'The Wall' med mere end én million danske kroner i lommerne. Men lykkes det Sandie og Sebastian at score drømmerejsen til Sydpolen, eller må de nøjes med en tur i Zoo?. 24/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 10 av 24. Producerat år 2019.
19:00 
The Wall - Danmark
En god portion paratviden, evnen til at træffe de rigtige beslutninger og en knivspids held kan gøre aftenens deltagere en hel del rigere. Peter og Kasper er far og søn, og de har lagt vejen forbi studiet og vært Felix Smith, fordi de elsker at rejse og få store oplevelser sammen. Hvis de skulle gå hen og vinde det helt store beløb i 'The Wall', så går turen til Australien, der simpelthen er drømmedestinationen for de to herrer - men har de styr på paratviden og taktik? Og kan de tage de rigtige beslutninger, når de er under pres? Det får vi alt sammen svaret på lige her i 'The Wall'. Säsong 1. Del 11 av 24. Producerat år 2019.
20:00 
Fanget på Politiets kamera
En flugtbilist har besluttet sig for at køre rally midt på landevejen med 160 km/t. Bilen bliver presset til sit yderste, da flugten går over fortov og igennem skarpe sving, og føreren ender med at miste herredømmet over sit køretøj. Nær Brønderslev, får en ung ny bilist kørselsforbud, i Odense får en motorcyklist konfiskeret sit køretøj og i Roskilde sidder to mænd og drikker øl på taget af en personbil – imens den suser afsted med 90 kilometer i timen. Säsong 1. Del 4 av 12. Producerat år 2019.
21:00 
Blodspor
46-årige Grethe Pedersen bliver fundet død i sit hjem i Gullestrup ved Herning i november 2007. Hun er blevet skudt i hovedet med en slagtepistol, og nogen har forsøgt at brænde rækkehuset af. Hendes kæreste, Allan, bliver dømt for drabet, men han nægter at have noget med sagen at gøre. Han hævder, at drabet blev begået af flere hætteklædte mænd, og nu vil Kurt Kragh og Marie Loise Toksvig gå sagen efter igen for forhåbentlig at kunne kaste yderligere lys over, hvem der stod bag forbrydelsen. Säsong 1. Del 4 av 6. Producerat år 2019.
22:05 
Politijagt [Repris]
Vi blænder her op for en 'Politijagt Special', hvor vi er taget med på patrulje i USA sammen med tre danske betjente, der hver dag sætter deres liv på spil på de amerikanske veje. I Santa Barbara rykker Keld ud til en melding om en kvinde, der mistænkes for at ville hoppe ud fra en klippe og begå selvmord, mens Fie i Virginia forsøger at finde en narkopåvirket mand, der har banket på døre og skræmt byens borgere. Vi er også med, når Thomas rykker ud til en voldsom bilbrand i Upper Darby, og han konfronteres med den meget chokerede bilist. 22/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 21. Del 7 av 17. Producerat år 2019.
23:05 
Criminal Minds [Repris]
Keeper. BAU-holdet er taget til Virginia for at lede efter en seriemorder langs Appalacherne, langt fra storbyens larm og deres vante omgivelser. 24/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 4 av 22. Producerat år 2016.
00:00 
Criminal Minds
The anti-terrorism squad. Holdet efterforsker en sag, hvor to familier er blevet myrdet. I begge tilfælde, er det kun den ældste af børnene, der overlever. Da de dykker ned i sagen, opdager de en forbindelse imellem de to. Säsong 12. Del 5 av 22. Producerat år 2016.
01:00 
Fifty Shades of Black
Den mystiske millionær og ungkarl Christian Black er mildest talt ikke verdens bedste elsker. Det holder ham dog ikke tilbage, da han beslutter sig for at forføre den generte studine Hannah Steele, der en dag tropper op på hans kontor, for at få et interview til skolebladet. Der går dog ikke længe, før Hannah indser, at Christians fantasier grænser til den ”mørke side”. Producerat år 2016. Regissör: Michael Tiddes, Skådespelare: Mike Epps, Jane Seymour, Marlon Wayans, Kali Hawk.
03:00 
Forbrydelse betaler sig (ikke)
I (Almost) Got Away With It. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. Säsong 1. Del 1 av 13.
03:45 
Blind tillid med Bubber [Repris]
Episode 1. Da Bubber løsner bindet for øjnene, står han i dette afsnit ansigt til ansigt med Don Ø. Flemming Østergaard har, i løbet af sin tid som bestyrelsesformand for Parken, trukket mange overskrifter. I 2012 blev han anklaget for kursmanipulation og i år blev han dømt!. Den historie trak lidt flere. Netop nu går Don Ø og venter på at skulle i fængsel. Det skal de to selvfølgelig tale om, men de skal også tale om meget andet. Hvad ligger til grund for, at nogen ender på forsiden af aviserne? Hvilken historie gemmer sig bag overskrifterne? Hvem er personen egentlig? Pressen tegner sjældent et reelt og ærligt billede af hverken sagen eller personen. 24/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1 av 8. Producerat år 2017.
04:30 
Blind tillid med Bubber [Repris]
Episode 2. Bubber står i dette afsnit overfor den temperamentsfulde håndboldtræner Lars Rasmussen. Han har gennem sin karriere trukket lidt forskellige overskrifter, både som håndboldspiller og senest som træner. Men så kom ”What the fuck is going on”- klippet. Her giver han sit hold en så stor skideballe, at det forargede den samlede danske presse i en sådan grad, at det trak ekstra mange! Hvad ligger til grund for, at nogen ender på forsiden af aviserne? Hvilken historie gemmer sig bag overskrifterne? Hvem er personen egentlig?. 03/07 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2 av 8. Producerat år 2017.
05:15 
Mom
Caperberries and a glass eye. Christy når lige at få overtalt Bonnie til at gå ud med en ny mand, før hun opdager, at det nok ikke er en god idé alligevel. Säsong 3. Del 17 av 22. Producerat år 2015.
05:40 (06:15)
Mom
Beast mode and old people kissing. Jodis eks-kæreste, Travis, dukker op til et AA-møde. Han var sammen med hende, da hun tog en overdosis, men Jobi kan ikke helt give ham den medfølelse, han søger. Bonnies nye kæreste er jaloux på al den tid, hun giver AA. Säsong 3. Del 18 av 22. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se